Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Barcelona & Sejur plaja Costa Maresme - avion, 8 zile

  • Plecari: 15 August; 12 Septembrie; 03 Octombrie 2021
  • Durata: 8 zile / 7 nopti cazare

pret de la 519 EURO / persoana

Imagini Barcelona & Sejur plaja Costa Maresme - avion, 8 zile Imagini Barcelona & Sejur plaja Costa Maresme - avion, 8 zile Imagini Barcelona & Sejur plaja Costa Maresme - avion, 8 zile Imagini Barcelona & Sejur plaja Costa Maresme - avion, 8 zile
  • Descriere
  • Program
  • Conditii
  • Servicii
  • Alte informatii

 

BARCELONA & SEJUR PLAJA COSTA MARESME

Relaxare la maxim in „Orasul lui Gaudi" si pe intinsele plaje cu nisip auriu

Tarife speciale cu reduceri de pana la 50 euro/persoana

NOU! Plecari cu avionul din Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca si Iasi

Transport avion Tarom | 8 zile | de la 519 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Barcelona - Costa Maresme - Barcelona - Bucuresti



Program:

 

BARCELONA & SEJUR PLAJA COSTA MARESME

Relaxare la maxim in „Orasul lui Gaudi" si pe intinsele plaje cu nisip auriu

Tarife speciale cu reduceri de pana la 50 euro/persoana

NOU! Plecari cu avionul din Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca si Iasi

Transport avion Tarom | 8 zile | de la 519 Euro

 

 

 

            BARCELONA - Bine ati venit in "Orasul lui Gaudi"! Barcelona, al doilea oras ca marime din Spania, este orasul in care fiecare isi gaseste locul, un amestec stilizat de epoci, oameni, culturi si limbaje, un lacas al artelor care se evidentiaza mai ales prin constructiile ce reflecta avangarda arhitecturala. Aici poti sa stai intins la plaja, sa admiri muntii, sa te plimbi printr-un oras vechi cu cladiri fascinante, sa dai o fuga prin muzee iar seara sa iesi in cluburi moderne sau baruri....totul iti sta la dispozitie doar la "o aruncatura de bat".

            COSTA MARESME - este situata la cativa kilometri de Barcelona, coborand lin de pe dealurile litorale catre plajele cu nisip auriu si ape cristaline. Aici veti gasi atractii pentru toate gusturile, de la sate traditionale pana la zone urbanizate, cu restaurante exclusiviste si magazine de lux. Santa Susanna este locatia ideala pentru o vacanta de neuitat in Costa Maresme si va asteapta cu un climat bland, peste 2 km de plaje cu nisip fin si apa turcoaz, totul inconjurat de pini umbrosi si turnuri de veghe care ascund povesti interesante cu pirati.

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI/TIMISOARA/CLUJ-NAPOCA/IASI - BARCELONA

  • Plecare din Bucuresti: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda - Otopeni la ora 06:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei Tarom RO421 cu destinatia Barcelona. Decolare din Bucuresti la ora 08:30, sosire in Barcelona la ora 10:40.

  • Plecare din Timisoara: Prezentare la aeroportul Traian Vuia la ora 03:45 pentru imbarcare pe zborul Tarom RO610 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:45 si aterizare la Bucuresti la ora 06:45. Escala pana la ora 08:30, cand va veti imbarca pe zborul Tarom RO421 cu destinatia Barcelona.

  • Plecare din Cluj-Napoca: Prezentare la aeroportul Avram Iancu la ora 03:45 pentru imbarcare pe zborul Tarom RO650 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:45 si aterizare la Bucuresti la ora 06:40. Escala pana la ora 08:30, cand va veti imbarca pe zborul Tarom RO421 cu destinatia Barcelona.

  • Plecare din Iasi: Prezentare la Aeroportul International Iasi la ora 03:45 pentru imbarcare pe zborul Tarom RO710 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:45 si aterizare la Bucuresti la ora 06:55. Escala pana la ora 08:30, cand va veti imbarca pe zborul Tarom RO421 cu destinatia Barcelona.

    Transfer in oras si tur de Barcelona cu autocar local - Turul panoramic de oras incepe la Parc Güell cu o vedere panoramica a orasului, continua cu vizita exterioara la Sagrada Família - opera maestra a lui Antoni Gaudi, si Casa Milà - La Pedrera. Strabatem elegantul bulevard Passeig de Gràcia, cu edificii moderniste si magazine de lux si poposim la Arcul de Triumf de langa parcul Ciutadella - locul de desfasurare a Expozitiei Universale de la 1888. Poposim in Placa de Catalunya - emblematic reper al capitalei catalane. Continuam cu Plaça d'Espanya si Montjuic, cu cladirile de la Expozitia Universala din 1929  si de la Jocurile Olimpice din 1992. Dupa o oprire pentru fotografii, coboram spre Port Vell (portul vechi), trecand pe langa Muzeul Maritim si Monumentul lui Columb, iar prin Barceloneta ajungem in Portul Olimpic, cu plajele, zgarie-norii (Hotel Arts & Turnul Mapfre) si celebrul El Peix d'Or (Pestele de Aur). Turul se incheie la hotel. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Front Air Congress 4* sau similiar Barcelona.

     

    Ziua 2 | BARCELONA

    Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Barcelona.....cu siguranta veti avea ce face in acest oras superb. De la cladirile fascinante proiectate de celebrul Gaudi (si aici nu ar trebui sa ratati nici Palatul Guell, Casa Milla sau Casa Batllo), la parcul Labirint (cel mai vechi parc din oras si varianta Barcelonei la Alhambra din Granada), la Muntele Tibidabo (unde se gaseste cel mai vechi parc de distractii din oras - vechi de peste 100 ani - si Biserica Sfintei Inimi), la Cartierul Gotic (centrul vechi al Barcelonei care dateaza din vremuri medievale si unde te poti pierde plimbandu-te pe pe stradutele pline de istorie si poti incheia cu o mica pauza intr-o cafenea cocheta) cu a sa Catedrala a Barcelonei, la Palatul Muzicii Catalane si pana la celebra La Rambla sau Plaja Barceloneta toate te vor face sa iti doresti sa descoperi mai mult din acest oras splendid.....numai picioarele sa te tina J. Cazare la hotel Front Air Congress 4* sau similiar Barcelona.

     

    Ziua 3 | BARCELONA - PORT AVENTURA

    Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, va propunem o Excursie la Parcul Tematic Port Aventura, cel mai mare de acest fel din Spania, ca sa mai "condimentam" un pic sejurul. Complexul include si Parcul Acvatic Costa Caribe si FERRARI Land, iar suprafata sa este impartita in 6 zone tematice: Mediterrania, Polynesia, China, Mexic, Vestul Salbatic si SesamoAventura, fiecare cu specificul ei. Cazare la hotel Front Air Congress 4* sau similiar Barcelona.

     

    Ziua 4 | BARCELONA - COSTA MARESME 

    Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel si transfer catre Santa Susanna, Costa Maresme. Costa Maresme este un veritabil paradis natural, unde poate fi admirata o bogata varietate de flora si fauna iar Santa Susanna, cea mai noua statiune de pe Costa Maresme, este la doar 60 km de Barcelona. Hotelul, amplasat la cateva minute de plaja, beneficiaza de facilitati excelente si o mare varietate de servicii fiind perfect pentru un sejur relaxant la mare. Cina si cazare la hotel Montemar Maritim 4* sau similar Costa Maresme.

     

    Zilele 5 - 7 | COSTA MARESME

    Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitatile hotelului. Cazare cu demipensiune la hotel Montemar Maritim 4* sau similar Costa Maresme. Va sugeram mai jos si cateva excursii optionale inedite care vor completa aceasta experienta de neuitat pe plajele cu nisip auriu ale Cataloniei.

     

    Hotel Montemar Maritim 4* https://www.montemarmaritim.com/en

    Situata pe litoralul Barcelona-Maresme, la 100 de metri de plaja din Santa Susanna, aceasta cladire mare in forma de vapor ofera camere cu aer conditionat si balcon privat. Are piscina in aer liber cu terasa cu sezlonguri. Camerele de la Montemar Maritim ofera TV prin satelit, Wi-Fi gratuit si frigider. Fiecare are baie privata cu uscator de par. Restaurantul tip bufet de la Montemar Maritim serveste preparate internationale. Seara se organizeaza spectacole de gatit live. Snack barul ofera bauturi si divertisment live. La un cost suplimentar, oaspetii pot folosi piscina interioara, sauna si cada cu hidromasaj de la hotel. De asemenea, exista o sala de jocuri iar Wi-Fi gratuit este disponibil in intreaga proprietate.

     

    Ziua 8 | COSTA MARESME - BARCELONA - BUCURESTI/TIMISOARA/CLUJ-NAPOCA/IASI

    Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe zborul Companiei Tarom RO422 cu decolare la ora 11:30. Sosire in Bucuresti la ora 15:35.

  • Plecare din Timisoara: escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO607, care aterizeaza pe Aeroportul Traian Vuia la ora 19:05.

  • Plecare din Cluj-Napoca: escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO647, care aterizeaza pe Aeroportul Aurel Vlaicu la ora 19:00.

  • Plecare din Iasi: escala pana la ora 17:50, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO707, care aterizeaza pe Aeroportul International Iasi la ora 18:55.

    Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 


EXCURSII OPTIONALE PE PERIOADA SEJURULUI

 

 

Excursie la Girona si Muzeul Dali

Tarif informativ: 50 Euro/persoana (tarif valabil pentru minim 20 pax)

Va propunem o escapada de o zi, primul loc savurat fiind Girona. Stradute inguste medievale, ziduri iberice, bulevarde pietonale paralele cu raul Onyar, cel mai bine conservat cartier evreiesc din Catalonia, cafenele, restaurante, magazine, sunt motive puternice pentru vizitarea orasului. In Girona vom admira Piata Catedralei, Catedrala Gotica, Piata Independentei, Cartierul Evreiesc - El Call. Continuam apoi cu Figueres, locul natal al unuia dintre cei mai cunoscuti pictori spanioli, Salvador Dali. Maestrul suprarealismului a lasat mostenire un muzeu superb care este in sine o opera de arta. Artistul a simtit intotdeauna o legatura emotionala cu orasul sau natal, a fost botezat in biserica din vecinatate si la varsta de 14 ani a avut prima sa expozitie de pictura in foaierul teatrului. In prezent, muzeul cuprinde peste 4.000 de picturi, sculpturi si alte exponate din toate perioadele de creatie ale maestrului. Include: transport autocar local, insotitor roman de grup, bilet intrare la Muzeul lui Dali.

 

 

 

Excursie in Catalonia Medievala

Tarif informativ: 45 Euro/persoana (tarif valabil pentru minim 20 pax)

Excursia de azi presupune un tur al satelor medievale din Catalonia - Rupit si Besalu - doua adevarate muzee in aer liber care si-au pastrat exponatele medievale sub forma de cladiri, temple si poduri. Vom face prima oprire la Rupit, localizat in provincia Girona. Ajunsi in fermecatorul sat medieval, veti avea timp liber sa explorati strazile sale pietruite si sa descoperiti farmecul care se ascunde dupa fiecare colt. Nu uitati sa traversati faimosul sau pod de lemn suspendat care separa partea veche de partea noua a orasului! Dupa ce ati profitat la maximum de timpul petrecut in Rupit, va veti imbarca in autocar si va veti indrepta spre urmatorul obiectiv de azi - Santuari de la Mare de Déu del Far; aceasta biserica istorica este situata la o inaltime de peste 1000 de metri si ofera privelisti uluitoare asupra peisajului natural al provinciei Girona. Ultima oprire de azi va fi la Besalú, un alt sat medieval care are o istorie importanta. Veti avea timp sa vizitati obiectivele sale frumoase, in ritmul propriu, descoperind printre altele: podul romanic din secolul XII - executat in stil romanic, picioarele podului constad din bolovani naturali din albia raului; Miqvé sau baile evreiesti - aici ar trebui sa acordati atentie obiectelor de arta, cum ar fi scaune inalte si bucati de mobilier, atasate la peretii caselor (potrivit legendei locale, este un mobilier pentru vrajitoare, care zboara adesea peste Besalu in drumul lor spre casa, in orasul medieval Rupit J) sau Biserica-Manastire Sf. Petru - cu o vechime de peste o mie de ani. Include: transport autocar local, insotitor roman de grup, ghid local.

 

 

Excursie la Tossa de Mar

Tarif informativ: 45 Euro/persoana (tarif valabil pentru minim 20 pax)

Astazi vom face o calatorie cu barca catre Tossa de Mar. Va veti bucura de o excursie unica de-a lungul coastei spaniole de la Marea Mediterana, admirand uluitoarele stanci zimtate si vegetatia luxurianta din zona. Debarcam in Tossa de Mar, oras cunoscut sub numele de „Perla Costa Brava", una dintre statiunile de vacanta cele mai bine intretinute. Singurul oras medieval fortificat inca vizibil de pe coasta Cataluniei se afla aici, in Tossa de Mar. Asezarea a fost infiintata la inceputul secolului al XIII-lea si a fost modificata odata cu trecerea secolelor. In afara orasului vechi se afla cartierul Sa Roqueta, care pastreaza inca o nota romantica in zona de pescuit. Daca va place sa mergeti, urmati ghidul local de la plaja pana la varful structurii fortificate, unde a fost construit farul. Veti avea parte de vederi magnifice asupra coastei Costa Brava. La coborare, va veti plimba pe strazile inguste ale Vila Vella (Orasul Vechi) pana veti ajunge in cartierul pescaresc. Timp liber la dispozitie pentru vizite sau cumparaturi si intoarcere in Santa Susanna cu autocarul. Include: transport autocar local, plimbarea cu barca, insotitor roman de grup, ghid local.

 

 

Flamenco Show

Tarif informativ: 40 Euro/persoana (tarif valabil pentru minim 10 pax)

Excursia de azi va duce la Castelul medieval Valltordera, un castel medieval situat in orasul Tordera. Din 1984 aici au loc spectacole live, astfel incat publicul sa se poata bucura de o seara destul de diferita si speciala la lumina lumanarilor, cu o bautura alaturi, cu spectacol de echitatie live si un festival de dansuri spaniole si flamenco. Tot ce ai nevoie pentru o seara incredibila! Include: transport dus-intors, biletul de intrare, bauturi, insotitor roman de grup.

 

 

Date de plecare: 15.08, 12.09, 03.10

 

 

 

Tarife speciale:                               calculate pentru un grup de 25 platitori

Date de plecare

   03.10

15.08

12.09

Adult in camera dubla

519 euro

619 euro

549 euro

Al 3-lea adult in dubla cu pat suplimentar

489 euro

589 euro

519 euro

Copil 2-10.99 ani cu 2 adulti in camera

409 euro

509 euro

439 euro

Adult in camera single

659 euro

759 euro

689 euro

 

 

NOTA: Pentru plecarile din tara se adauga la tarifele de mai sus urmatoarele suplimente:

  • Plecare din Timisoara sau Iasi: + 60 euro/persoana

  • Plecare din Cluj-Napoca: + 66 euro/persoana

 

 

Servicii incluse:

  • Bilete de avion Bucuresti/Timisoara/Cluj Napoca/Iasi - Barcelona si retur, Compania Tarom

  • 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel Front Air Congress 4* sau similar Barcelona

  • 4 nopti cazare cu demipensiune Hotel Montemar Maritim 4* sau similar Costa Maresme

  • Transferuri Aeroport - Hotel - Aeroport

  • Transfer Barcelona - Costa Maresme si retur

  • Tur de oras Barcelona cu autocar local

  • Tururi pietonale cu insotitorul de grup in Barcelona

  • Insotitor de grup

     

     

    Servicii neincluse:

  • Taxele de aeroport si combustibil: 170 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

  • Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION, storno si medicala cu protectie COVID. Nota:

  • pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment pentru asigurare;

  • in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);

    Intrarile la obiectivele turistice / Excursiile optionale
  • Taxa de oras: ~1,25 Euro/persoana/zi (se achita exclusiv la receptia hotelului)

  • Testare COVID-19 RT-PCR: 250 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (asta in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);

     

     

CONDITII DE CALATORIE SPANIA: Carte de identitate SAU pasaport simplu/biometric

Toate persoanele care calatoresc in Spania, pe cale aeriana sau maritima, provenind din zone/state cu risc epidemiologic ridicat (Romania se incadreaza in aceasta categorie) trebuie sa prezinte un test molecular (PCR) cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, care sa fie efectuat cu maxim 72 ore anterior intrarii pe teritoriul spaniol. Copiii cu varste mai mici de 6 ani sunt exceptati de la masura obligativitatii prezentarii unui test negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2.

De asemenea, toate persoanele care calatoresc spre Spania, pe cale aeriana sau maritima, trebuie sa completeze, anterior efectuarii calatoriei, un formular privind starea de sanatate prin intermediul aplicatiei Spain Travel Health (SpTH) sau a paginii de internet www.spth.gob.es. In situatia in care pasagerul este minor sau o persoana dependenta, formularul poate fi completat de catre tutore, care va fi responsabil pentru veridicitatea informatiilor furnizate. Ulterior completarii formularului, se va genera un cod unic QR de sanatate, care va trebui prezentat (digital sau pe suport hartie) la controlul de sanatate efectuat in aeroportul/portul de destinatie.

 

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

  • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

  • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

  • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile