Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Cicuit Dubai & Sejur exotic Maldive 2021 - avion, 10 zile

  • Plecari: 26 Februarie 2021
  • Durata: 10 zile / 8 nopti cazare

pret de la 1749 EURO / persoana

Imagini Cicuit Dubai & Sejur exotic Maldive 2021 - avion, 10 zile Imagini Cicuit Dubai & Sejur exotic Maldive 2021 - avion, 10 zile Imagini Cicuit Dubai & Sejur exotic Maldive 2021 - avion, 10 zile Imagini Cicuit Dubai & Sejur exotic Maldive 2021 - avion, 10 zile
  • Descriere
  • Program
  • Conditii
  • Servicii
  • Alte informatii

CIRCUIT DUBAI & SEJUR EXOTIC MALDIVE

Transport Avion EMIRATES / 10 zile / de la 1749 Euro

Itinerariu:

Bucuresti - Dubai - Maldive - Bucuresti



Program:

 

CIRCUIT DUBAI & SEJUR EXOTIC MALDIVE

Transport Avion EMIRATES | 10 zile | de la 1.749 Euro

 

  

 

 

 

26 Februarie | BUCURESTI - DUBAI

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 21:00 pentru imbarcare pe zborul  Emirates EK2380 (operat de Fly Dubai) cu destinatia Dubai. Decolare la ora 23:00.

 

27 Februarie | DUBAI - ORASUL VECHI

Sosire in Dubai la ora 05:50. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru servirea micului dejun si depozitarea bagajelor. Dupa micul dejun, Tur de oras al vechiului Dubai cu ghid local. Vom admira Moscheea Jumeirah o adevarata capodopera a arhirtecturii moderne islamice si unul dintre cele mai fotografiate obiective turistice din Dubai. Vom continua panoramic cu Muzeul din Dubai si apoi fortul Al Fahidi unde se gaseste o casa veche de 180 de ani renumita pentru sistemul natural de ventilatie care asigura racirea in bune conditii inainte de aparitia electricitatii si a sistemului de aer conditionat. Vom ajunge la Golden & Spice Souk (Bazarul de aur si mirodenii), faimos in in intreaga lume si unde vom putea experimenta aroma mirodeniilor estului si abundenta de aur. Transfer la hotel pentru cazare si timp liber la dispozitie. Seara, optional,  Croaziera cu cina la bordul unui dhow (vas traditional construit din lemn), o atractie turistica care nu trebuie ratata pe parcursul unei vizite in Dubai. Vom fi intampinati la bord cu ospitalitatea specifica lumii arabe si ne vom delecta cu o delicioasa cina bufet cu specific international, welcome drink, bauturi racoritoare si apa nelimitat pe parcursul croazierei. Tarif informativ: 65 Euro/persoana, min. 15 platitori. Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel Signature 1 Hotel Tecom 4* sau similar Dubai.

 

28 Februarie | DUBAI - ORASUL NOU

Mic dejun. Astazi vom face o incursiune in partea moderna o orasului, in cadrul unui Tur de oras Dubai cu ghid local de limba romana. Vom face o incursiune in istoria si prezentul orasului Dubai, unul din cele sapte emirate ale EAU, cel mai populat dar si cel mai renumit stat component. Este cunoscut lumii intregi si ca "Orasul Viitorului" datorita simbolurilor sale precum Burj Al Arab, Insula Palmier, Burj Khalifa, Dubai Marina, Dubai Mall si altele. Vom vizita apoi Fantanile Dubaiului - cel mai mare ansamblu de fantani coregrafice din lume care surclaseaza de departe Fantanile Belagio din Las Vegas. Poate arunca in aer nu mai putin de 83,000 litri de apa la un moment dat la o inaltime de 150m (echivalentul unei cladiri cu 40 de etaje) si are instalate nu mai putin de 6,600 de lumini si 25 de proiectoare color. Inainte de intoarcerea la hotel, vizita la Burj Khalifa. Burj Khalifa cunoscuta anterior sub numele de Burj Dubai, este cea mai inalta cladire construita vreodata de om pe o suprafata de 2km2 si cu o inaltime de 828m. Vom urca la Platforma de observatie de la etajele 123 & 124, iar accesul se face cu un lift de mare viteza cu o ascensiune de 10m/secunda. Este cu siguranta o capodopera a arhitecturii arabe. Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel Signature 1 Hotel Tecom 4* sau similar Dubai.

 

01 Martie | DUBAI - SAFARI IN DESERT

Mic dejun. In prima parte a zilei, timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi sau vizite individuale la parcurile tematice din Dubai. Nu mai putin de 3 parcuri tematice si 1 water park va stau la dispozitie in Dubai: Legoland Dubai, Legoland Water Park, Bollywood si Motiongate. Mai multe detalii si tarife pe: www.dubaiparksandresorts.com. Dupa amiaza, intre orele 15:30 - 21:30 optional, Safari in Desert cu cina barbeque. Vom avea ocazia sa experimentam fiorul de a conduce printre dunele de nisip in jeep-uri 4x4 (6 persoane per Land Cruiser), trecand pe langa tabere de camile si sate de beduini unde vom face scurte popasuri fotografice pentru a surprinde viata in desert. Calatorind de-a lungul dunelor de nisip vom ajunge in zona special amenajata pentru campare si frumos decorata intr-o atmosfera autentic araba. Aici vom avea ocazia sa ne relaxam in linistea desertului inconjurati de dune de nisip maiestuoase care par sa straluceasca in lumina apusului de soare si sa ne delectam cu o delicioasa cina barbeque in stil arab cu bauturi racoritoare nelimitate, apa, cafea dar si activitati in aer liber precum plimbari cu camila sau sa savurati o narghilea in timp ce urmariti un spectacol Belly dance si Tanoura dance (bauturile alcoolice nu sunt incluse). Tarif informativ: 65 Euro/persoana, min. 15 platitori. Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel Signature 1 Hotel Tecom 4* sau similar Dubai.

 

02 Martie | DUBAI - MALDIVE

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Dubai pentru imbarcare pe zborul companiei Emirates EK652 cu destinatia Maldive. Decolare la ora 09:40 si sosire pe aeroportul din Male - Maldive la ora 14:55. Bine ati venit in Maldive - Paradisul Exotic din Oceanul Indian! Insulele Maldive, oficial Republica Maldive, este o tara insulara formata dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India in Marea Laccadivelor din Oceanul Indian. Cei 26 de atoli ai arhipelagului formeaza un teritoriu ce contine 1 192 de insule din care 250 sunt locuite. Maldive este cel mai mic stat asiatic, atat din punct de vedere al populatiei cat si al suprafetei. Este de asemenea statul cu cea mai mica altitudine maxima din lume. Intalnire cu reprezentantul local dupa formalitatile de intrare in tara si transfer cu barca rapida catre atolul unde se afla hotelul dvs. In functie de localizare dar si conditiile meteo, transferul cu barca rapida dureaza intre 30 si 50 de minute. Sosire la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare in sistem All Inclusive la Hotel  Adaaran Club Rannalhi 4* sau similar.

 

03 - 06 Martie | SEJUR EXOTIC IN MALDIVE

Cazare in sistem All Inclusive, la Hotel Adaaran Club Rannalhi 4* (camere standard) sau similar. Pe perioada sederii in Maldive puteti opta pentru o serie de excursii si programe optionale organizate de hotel sau pentru sporturi acvatice (snorkeling, diving, parasailing, etc) disponibile contra cost la receptia hotelului dvs.

 

HOTEL ADAARAN CLUB RANNALHI 4* Detalii pe https://www.adaaran.com/clubrannalhi/

Inconjurat de ape cristaline si nisipuri albe, Adaaran Club Ranalhi 4* este situat pe atolul South Male, la 45 de minute cu barca cu motor distanta fata de Aeroportul International Male. Hotelul ofera pasionatilor de surfing si alte sporturi acvatice posibilitatea de a practica activitatile lor preferate. Mesele se servesc la restaurantul principal, care organizeaza frecvent seri tematice, in cadrul carora aveti ocazia sa experimentati preparate si culturi din lumea intreaga, iar gustarile si bauturile sunt servite pana la orele 24:00 in cele 2 baruri ale hotelului.

Situate in jurul insulei, in cladiri cu 2 etaje, camere standard sunt dotate cu aer conditionat, mini bar (contra cost), televizor, seif si facilitati pentru preparare ceai/cafea. 

 

 

 

Insulele Maldive, paradisul acvatic

 

Locatie: Oceanul Indian

Descriere: arhipelag format din 1190 de insule, grupate in 26 de atoli

Unic in Maldive: insulele sunt formate din bariere de recif de coral. De aici si culoarea alba, specifica a plajelor. Turistii care si-au petrecut vacanta aici o numesc insula „barefoot". Se refera la faptul ca tot timpul sejurului au cutreierat insula desculti (cele 5-6 perechi de sandale nou-noute si pregatite sa se asorteze la tinutele „hollywoodi-ene" nu au vazut lumina zilei in Maldive). 

Maldive este insula in care sunt importante lucrurile simple: albastrul cerului si stralucirea soarelui, apa care nu se hotaraste intre nuantele de bleumarin, turcoaz si acvamarin, plajele acoperite cu pudra si lungi siruri de cocotieri care coboara pana la malul marii doar pentru ca tu sa auzi mai bine valurile oceanului in timp ce te legeni in hamac.

 

Activitati specifice Insulelor Maldive

 

Scufundari: Frumusetea unui apus de soare pe malul Oceanului Indian in Maldive este egalata doar de unicitatea peisajului subacvatic. Culorile ametitoare si varietatea vietii subacvatice ii fascineaza si ii atrag ca un magnet pe iubitorii de snorkelling.

Din insula in insula: Poti sa „sari" de pe o insula pe alta: mai intai poti alege o insula pustie, unde sa fii doar tu in mijlocul vegetatiei neatinse. Apoi, treci pe o insula locuita de localnici si experimenteaza cultura bastinasa.

Sporturi acvatice: Pescuit, surf, scuba diving - orice sport nautic preferi, insula coralilor este locul perfect pentru a-l pune in practica.

Cu hidroavionul deasupra oceanului: O plimbare cu hidroavionul este o amintire nepretuita datorita peisajelor care iti taie respiratia prin frumusete. Fotografiile facute din avion sunt inegalabile, ca si privelistea insulitelor care se insira in ocean precum perlele pe un sirag.

 

07 Martie | MALDIVE - BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata devereme, transfer la aeroportul din Male pentru imbarcare pe zborul companiei Emirates EK659 cu destinatia Dubai. Decolare la ora 11:10 si sosire in Dubai la ora 14:20. La ora 18:30 decolare cu zborul EK2379 (operat de Fly Dubai) cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 22:00. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

 

 

Tarife                                                     calculate pentru un grup de 20 platitori

 

  • 1.749 Euro adult loc in camera dubla cu pat suplimentar (ocupare 3 persoane)

  • 1.869 Euro adult loc in camera dubla

  • 2.739 Euro adult loc in camera single

     

           


     

     

 

Servicii incluse:

  • Zbor direct Bucuresti - Dubai, compania Emirates (operat de Fly Dubai)

  • Zbor direct Dubai - Maldive, compania Emirates

  • Zbor Maldive - Bucuresti, via Dubai, compania Emirates

  • Cazare 08 nopti la hoteluri de 4* in Dubai si Maldive astfel:

    • 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel Signature 1 Tecom 4* sau similar Dubai

    • 5 nopti cazare ALL INCLUSIVE Hotel Adaaran Club Ranalhi 4* (camere standard) sau similar Maldive

  • PACHET EXCURSII INCLUSE in Dubai:

    • Tur de oras al vechiului Dubai cu ghid local de limba romana

    • Tur de oras Dubai partea moderna a orasului cu ghid local de limba romana

    • Vizita si bilet de intrare la Burj Khalifa (platforma de observatie de la etajele 123 si 124)

  • Transferuri aeroport - hotel - aeroport in Dubai si Maldive

  • Insotitor roman de grup

     

 

Servicii neincluse:

  • Taxele de aeroport si combustibil: 499 Euro/persoana (se pot modifica pana la emiterea biletelor in functie de evolutia pretului petrolului sau modificarea taxelor aeroportuare)

  • Asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

  • Bacsisurile recomandate pentru ghizi si soferi locali (se achita la fata locului insotitorului de grup)

  • Biletele de intrare la obiectivele turistice altele decat cele mentionate la servicii incluse

  • Excursiile optionale

  • Taxele de oras - se achita exclusiv la receptia hotelurilor

     

     

     

DOCUMENTE DE CALATORIE: PASAPORTUL SIMPLU SAU BIOMETRIC valabil cel putin 6 luni de la data returului

VIZA DE MALDIVE SE OBTINE LA SOSIRE PE AEROPORTUL DIN MALE (orice taxe legate de viza se achita la destinatie)

 

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

  • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

  • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 334 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2023-2024

8 zile / 7 nopti
de la 584 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZANZIBAR 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 1059 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile