Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Circuit Andaluzia si sejur Costa del Sol - avion, 8 zile

  • Plecari: 11 Noiembrie 2021
  • Durata: 8 zile / 7 nopti cazare

pret de la 599 EURO / persoana

Imagini Circuit Andaluzia si sejur Costa del Sol - avion, 8 zile Imagini Circuit Andaluzia si sejur Costa del Sol - avion, 8 zile Imagini Circuit Andaluzia si sejur Costa del Sol - avion, 8 zile
  • Descriere
  • Program
  • Conditii
  • Servicii
  • Alte informatii

 

CIRCUIT ANDALUZIA SI SEJUR COSTA DEL SOL

MALAGA - GRANADA - CORDOBA - CARMONA - SEVILLA - PUEBLOS BLANCOS (ARCOS DE LA FRONTERRA - GRAZALEMA - RONDA) - COSTA DEL SOL: TORREMOLINOS

Tarife speciale cu reduceri de pana la 100 euro/persoana +BONUS: Asigurare Travel Covid Protection

Transport Avion LUFTHANSA | 8 zile | de la 599 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Malaga - Granada - Cordoba - Carmona - Sevilla - Arcos de la Frontera - Grazalema - Ronda - Torremolinos - Costa del Sol - Gibraltar - Malaga - Bucuresti



Program:

 

CIRCUIT ANDALUZIA SI SEJUR COSTA DEL SOL

MALAGA - GRANADA - CORDOBA - CARMONA - SEVILLA - PUEBLOS BLANCOS (ARCOS DE LA FRONTERRA - GRAZALEMA - RONDA) - COSTA DEL SOL: TORREMOLINOS

Tarife speciale cu reduceri de pana la 100 euro/persoana +BONUS: Asigurare Travel Covid Protection

Transport Avion LUFTHANSA | 8 zile | de la 599 Euro

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI - MALAGA - GRANADA

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Malaga conform tabelului:

 

Date de plecare

Ora intalnire

Detalii zbor

Compania

11.11

04:15

LH1423 - 06:15 - 07:50 Frankfurt LH1148 - 11:55 - 14:50

Lufthansa

 

Ne imbarcam in autocar si plecam spre Granada. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Macia Real de la Alhambra 4* (plecarea din 20.05), respectiv Hotel Alixares 4* (plecarile din 19.10 si 11.11) sau similare.

 

Ziua 2 | GRANADA - CORDOBA - CARMONA - SEVILLA

Mic dejun. Dimineata vizita cu ghid local la Alhambra - monument UNESCO  si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita gradinile Alhambrei, palatul si gradinile Generalife apoi vom plecam spre Cordoba - orasul andaluz care a fost cu mai bine de 1000 de ani in urma  capitala de califat, cel mai mare oras din Europa si un remarcabil centru de cultura. Vom poposi pe malul Gudalquivirului si ne vom indrepta spre centrul istoric dominat de turnul-clopotnita, fostul minaret al impunatoarei Mezquita - azi Catedrala (intrare optionala) marturie a celor sapte veacuri de dominatie maura in Al-Andalus. Inainte de ajunge la Sevilla poposim la Carmona, numita si Lucero de Europa (Luceafarul Europei) unul din cele mai vechi orase ale continentului care ne va surprinde cu centrul sau istoric unde vom intra prin Puerta de Sevilla  cum a facut si regele Fernando al III-lea cel Sfant care a recucerit orasul de sub stapanirea maurilor. Transfer la hotel. Cazare Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* (plecarile din 20.05 si 19.10) zona Sevilla - San Juan de Aznalfarache, respectiv Hotel M.A Sevilla Congresos 4* Sevilla (plecarea din 11.11) sau similare.

 

Ziua 3 | SEVILLA - CAPITALA ANDALUZIEI

Mic dejun. Tur de oras Sevilla cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna - una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa (locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane  din 1929), continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si, pe langa zidurile Alcazarului Regal, ajungem la Catedrala care pastreaza in interior impresionanta Capilla Mayor si monumentalul mormant al lui Cristofor Columb. Catedrala din Sevilla este cea mai mare catedrala gotica din lume si a fost construita pe locul moscheii principale de la care se pastreaza minaretul, azi turnul-clopotnita Giralda de unde se poate vedea cea mai frumoasa panorama asupra orasului. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* (plecarile din 20.05 si 19.10) zona Sevilla - San Juan de Aznalfarache, respectiv Hotel M.A Sevilla Congresos 4* Sevilla (plecarea din 11.11) sau similare.

 

Ziua 4 | SEVILLA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Va recomandam sa explorati acest oras seducator in care se regaseste tot farmecul Andaluziei. Sevilla, are o cultura uimitor de relaxata si se spune ca este un oras mare cu o atitudine de oras mic. Exista multe lucruri pentru care sa indragesti Sevilla. Are o istorie bogata, cu un amestec unic de influente culturale. Este un oras plin de culoare, plin de viata, prietenos, primitor si încantator, cu o mancare incredibil de proaspata si delicioasa. Cazare Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* (plecarile din 20.05 si 19.10) zona Sevilla - San Juan de Aznalfarache, respectiv Hotel M.A Sevilla Congresos 4* Sevilla (plecarea din 11.11) sau similare.

 

Ziua 5 | PUEBLOS BLANCOS: ARCOS DE LA FRONTERA, GRAZALEMA, RONDA - TORREMOLINOS

Mic dejun. Plecam spre Costa del Sol pe un itinerariu inedit pentru a descoperi unul din cele mai fascinante peisaje andaluze: satele albe (Pueblos Blancos). Prima oprire va fi in Arcos de la Frontera, situat intr-o pozitie strategica, in vechea si glorioasa Taifa de Arcos unde vom patrunde intr-un labirint de stradute albe, cu biserici dominate de stilul Mudejar si terase fermecatoare unde puteti opri pentru a degusta specialitatile locale.

Continuam cu Grazalema, un sat plin de viata cu case vopsite in alb si strazi pietruite ce conduc in inima satului. Aici vom descoperi: Plaza de España, aliniata cu baruri si restaurante, primaria satului (ayuntamiento) si biserica parohiala, Iglesia de la Encarnación. Excursia continua apoi catre Ronda, a treia cea mai vizitata destinatie turistica din sudul Spaniei, cu un centru vechi cu o dispunere tipic medievala cu importante reminescente arabe si monumente ca Plaza de Toros, Colegiata Santa Maria la Mayor, Fuente de los Ochos Canos si Puente Nuevo (Podul Nou) cea mai cunoscuta atractie turistica ce ofera imagini panoramice de neuitat. Sosire pe Costa del Sol, in cursul serii. Cina si cazare Hotel Gran Cervantes by Bluesea 4* sau similar Torremolinos.

 

Ziua 6 | COSTA DEL SOL - RELAXARE

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare pe Costa del Sol, cu posibilitati de vizite optionale in Malaga, capitala Costei del Sol, orasul unde s-au nascut Picasso si Antonio Banderas sau in Marbella - cea mai renumita destinatie de vara a litoralului spaniol. Cina si cazare Hotel Gran Cervantes by Bluesea 4* sau similar Torremolinos.

 

Ziua 7 | COSTA DEL SOL - GIBRALTAR

Mic dejun. Timp liber la dispozitie si relaxare la facilitatile hotelului sau optional, Excursie de 1 zi in Gibraltar, un spatiu mic dar plin de detalii istorice si minuni geografice al carui simbol sunt macacii, singurele primate care traiesc in libertate in Europa. Teritoriu britanic din 1713, Gibraltarul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Aici vom avea inclus un Gibraltar Rock tour in care vom vizita: Europa point - cel mai sudic punct al Gibraltarului, St. Michael's Ave si Apes Den unde vom intalnii cei mai celebri rezidenti ai Gibraltarului - „macacii". Tarif: 75 Euro/persoana, minim 20 de platitori si include: transport cu autocarul, Gibraltar Rock tour, insotitor de grup. Cina si cazare Hotel Gran Cervantes by Bluesea 4* sau similar Torremolinos.

 

Ziua 8 | MALAGA - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer catre aeroport si imbarcare pe zborul spre tara:

 

Date de plecare

Detalii zbor

Compania

11.11

LH1833 - 17:10 - 20:05 Munchen LH1654 - 22:10 - 01:10

Lufthansa

 

Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

 

Date de plecare: 11 Noiembrie

 

 

 

 

Tarife speciale:                               calculate pentru un grup de 25 platitori

 

 

  11 Noiembrie

Adult in camera dubla

      599 Euro

Al 3-lea adult in camera dubla cu pat suplimentar

569 Euro

Copil 2-11.99 ani cu 2 adulti in camera

399 Euro

Adult in camera single

754 Euro

 

 

 

Servicii incluse:

  • Zbor Bucuresti - Malaga - Bucuresti, via Munchen/Frankfurt, Compania LUFTHANSA

      Transport cu autocar local conform programului

  • Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel: 

    • 1 noapte Granada Hotel Macia Real de la Alhambra 4* (plecare 20.05)

         respectiv Hotel Alixares 4* (plecarile din 19.10 si 11.11) sau similare

    • 3 nopti Sevilla Hotel Ilunion Alcora Sevilla 4* zona Sevilla (plecarile din 20.05 si 19.10)

         respectiv M.A Sevilla Congresos 4* Sevilla (plecarea 11.11) sau similare

    • 3 nopti Torremolinos - Costa del Sol Hotel Gran Cervantes by Bluesea 4* sau similar Torremolinos.

  • 3 cine la hotel in Torremolinos

  • PACHET DE EXCURSII INCLUSE: 

    • Bilet de intrare, ghid local si casti pentru vizita la Gradinile Alhambra si Palatul Generalife

    • Excursie la Cordoba si Carmona

    • Tur de oras Sevilla cu ghid local

    • Excursie la Pueblos Blancos: Arcos de la Frontera - Grazalema - Ronda

  • Ghizi locali la Alhambra si Sevilla

  • Insotitor de grup din partea agentiei

  • Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION: storno si medicala cu protectie COVID; Nota:

  • pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 32 Lei/persoana pentru asigurare;

  • in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);

     

     

    Servicii neincluse:

  • Taxele de aeroport si combustibil: 170 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

  • Taxele de oras sau de statiune, acolo unde se aplica (se achita la receptia hotelurilor)

  • Excursii optionale

  • Bacsis recomandat pentru soferi si ghizi locali

  • Testare COVID-19 RT-PCR: 250 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (asta in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);

     

     

    Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

  • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

  • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile