Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Circuit Argentina & Uruguay & Brazilia 2021 - avion, 13 zile

 • Plecari: 12 Martie 2021
 • Durata: 13 zile / 10 nopti cazare

pret de la 1799 EURO / persoana

Imagini Circuit Argentina & Uruguay & Brazilia 2021 - avion, 13 zile Imagini Circuit Argentina & Uruguay & Brazilia 2021 - avion, 13 zile Imagini Circuit Argentina & Uruguay & Brazilia 2021 - avion, 13 zile Imagini Circuit Argentina & Uruguay & Brazilia 2021 - avion, 13 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

AMERICA DE SUD | Argentina- Uruguay-Brazilia 2021

In pasi de tango si ritm de samba

Transport Avion Air France | 13 zile | de la 1.799 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Buenos Aires - Uruguay - Iguazu - Rio de Janeiro - Paris - BucurestiProgram:

 

AMERICA DE SUD| Argentina-Uruguay-Brazilia 2021

In pasi de tango si ritm de samba

Transport Avion Air France | 13 zile | de la 1.799 Euro

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI - BUENOS AIRES

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda la ora 15:45 pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF 1589 cu destinatia Paris. Decolare la ora 17:45 si sosire in Paris la 20:00. Decolare spre Buenos Aires la ora 23:40 cu zborul AF 228. Se calatoreste in timpul noptii.

 

Ziua 2 | BUENOS AIRES

Sosire in Buenos Aires la ora 09:50. Dupa formalitatile de recuperare a bagajelor si cele vamale, intalnire cu ghidul local. Tur de oras Buenos Aires (fara intrari) pentru a cunoaste in detaliu orasul in care s-a nascut tangoul. Buenos Aires este cel mai mare oras din Argentina si al doilea oras ca marime din America de Sud, dupa Sao Paulo. "Parisul din Sud", cum este denumit acest oras, impleteste cu maiestrie traditia si modernismul intr-o bogatie interculturala extrem de variata, datorata in primul rand numerosilor imigranti stabiliti aici din toate colturile lumii. Pe parcursul turului vom descoperi zonele istorice ale orasului, concentrate in inima cartierului Monserrat, cel mai vechi dintre cele 47 de barrios (cartiere). In centrul Monserratului gasim Plaza de Mayo - centrul politic al tarii, reprezentand un important punct de atractie pentru vizitatori. In Plaza de Mayo se afla cladirea Guvernului sau casa Rosada. Construita in anul 1580, cladirea a fost renovata spre afarsitul secolului XIX si vopsita in roz, culoare care semnifica calea de mijloc intre culoarea rosie a federalilor si albul unitarilor - principalele puteri politice de la acea vreme. Alaturi de casa Rosada, vom putea vedea Cabildo - prima cladire guvernamentala din Buenos Aires, construita in secolul XVI, Catedrala Metropolitana si Piramida de Mayo - primul monument care a fost ridicat pentru comemorarea revolutiei de la 1810. Continuam cu un tur pietonal in cartierul La Boca unde vom avea ocazia sa vedem cum locuiau primii imigranti care au venit in Buenos Aires. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru odihna. Cazare hotel Dazzler Maipu 4* situat central sau similar Buenos Aires.

 

Ziua 3 | Buenos Aires - Delta del Tigre

Mic dejun. Dupa micul dejun, excursie de o jumatate de zi in Delta del Tigre (Delta Tigrului), unde veti avea ocazia sa descoperiti Raul Paraná si miile de insule dimprejur, navigand la bordul unei ambarcatiuni pe diferitele brate ale Deltei. Pana nu de mult o zona saraca, Delta del Tigre prospera acum datorita dezvoltarii turismului si a localnicilor din marile orase care si-au construit case de vacanta sau locuinte permanente pe insulele de pe Raul Parana. O excursie in Delta reprezinta o experienta incredibila intr-un cadru natural unic. Intoarcere in Buenos Aires, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Dazzler Maipu 4* situat central sau similar Buenos Aires.

 

Ziua 4 | Buenos Aires - Pampasul argentinian

Mic dejun. Excursie de o zi la o Ferma Argentiniana (Santa Susana) unde veti putea vedea activitatile ce se desfasoara zi de zi si traditii ramase neschimbate de sute de ani. Pranz cu barbeque, cantece si dansuri populare, pentru a va putea crea o imagine completa despre viata cotidiana a unui Gaucho. Gauchos sunt poate cele mai reprezentative figuri din istoria poporului. Ei erau neinfricatii calareti singuratici care strabateau pampasul argentinian, capabili sa continuie in cele mai vitrege conditii, fara sa se opreasca din drum pana nu isi atingeau scopul. Pentru orice argentinian, Gaucho reprezinta un simbol al mandriei nationale. Intoarcere la Buenos Aires si timp liber la dispozitie. Seara, optional Cina & Spectacol de Tango la restaurantul La Ventana Tango House. Tarif: 85 USD/persoana si include: transfer cu autocarul dus-intors, bilet de intrare, cina si spectacol de tango, insotitor de grup. Cazare hotel Dazzler Maipu 4* situat central sau similar Buenos Aires.

 

Ziua 5 | BUENOS AIRES - Uruguay - Colonia del Sacramento

Mic dejun. Excursie de 1 zi in Uruguai. Transfer in port si imbarcare pe ferry boat pentru o traversare de o ora pana la Colonia del Sacramento in Uruguay. Colonia del Sacramento este un oras colonial in sud-vestul Uruguayului, pe raul Rio de la Plata. Asezarea a fost fondata de portughezi in anul 1680 si apoi cucerita de colonistii spanioli aflati in Buenos Aires, fiind de-a lungul timpului un oras disputat atat de portughezi cat si de spanioli si brazilieni. In timpul turului de oras vom vizita Barrio Historico sau centrul vechi al orasului, care pastreaza vii fragmente importante din istoria sa zbuciumata. In centru se afla cartierul istoric construit de portughezi, cu strazi intortocheate care urmaresc formele de relief neregulate, fiind inconjurat de partea adaugata de spanioli, cu ale sale calle perfect ordonate si aliniate. Printre obiectivele importante care se pot vizita aici se afla si Iglesia Matriz - cea mai veche biserica din Uruguay, construita de portughezi in 1695-1699. Colonia del Sacramento este considerata monument al Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1995. Timp liber la dispozitie pentru pranz la un restaurant local (se achita local pranzul). Intoarcere la Buenos Aires. Cazare hotel Dazzler Maipu 4* situat central sau similar Buenos Aires.

 

Ziua 6 | Buenos Aires - PUERTO IGUAZU

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pentru zborul companiei LAN cu destinatia Puerto Iguazú. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Dupa-amiaza, Excursie la Cascadele Iguazú (partea Argentiniana). Dintre toate cascadele Iguazu, La Garganta del Diablo este cea mai impresionanta si demarca granita dintre Argentina si Brazilia. Pe partea braziliana exista o pasarela de-a lungul canionului, cu o prelungire pana la baza cascadei Garganta del Diablo. Accesul dinspre partea argentiniana este facilitat de trenul ecologic al padurii tropicale, care aduce vizitatorii pana la diferite pasarele. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Viale Cataratas 4* sau similar.

 

Ziua 7 | Iguazú - experienta suprema

Mic dejun. Excursie la Cascadele Iguazú (partea Braziliana). Cascada Iguazu - sau mai bine spus Cascadele Iguazu datorita celor 275 de cascade diferite intinse pe o lungime de 3 Km - este una dintre minunile naturale ale lumii, localizata pe raul Iguazu, formand o granita naturala intre Argentina si Brazilia, fiind declarata Monument al Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1986. Debitul normal de apa este de approx. 1000 metri cubi pe secunda, dar au fost inregistrate si debite de peste 1700 metri cubi pe secunda. Cascada este divizata de insula San Martin, cele doua parti ale cascadei fiind conectate prin numeroase pasarele de unde aveti ocazia sa admirati peisaje unice, absolut superbe cu cele doua parti ale cascadei. Debitul cel mai mare de apa se inregistreaza in zona numita "Gatlejul Diavolului" sau "La Garganta del Diablo", zona impartita intre cele doua tari. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru programe optionale locale: Macuco Safari, Parcul de Pasari (Bird Park), Cina cu spectacol local. (Tarifele si descrierea programelor vor fi prezentate de ghidul local la sosire). Cazare hotel Viale Cataratas 4* sau similar.

 

Ziua 8 | Iguazú - Río de Janeiro

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul companiei LAN cu destinatia Rio de Janeiro. Sosire la Rio de Janeiro si intalnire cu ghidul local dupa formalitatile vamale. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Royal Rio 4* (camere deluxe) situat in Copacabana sau similar.

 

Ziua 9 | Río de Janeiro - SUGARLOAF

Mic dejun. Excursie de jumatate de zi la Sugarloaf (intrari incluse). Vom ajunge in apropiere de Urca, la intrarea in Golful Guanabara, unde se afla unul din cele mai mari simboluri ale orasului: "Painea de zahar". Acesta se va vizita cu funicularul, pe doua nivele. Primul nivel va fi pe Dealul Urca, la 215 m inaltime, de unde vom putea admira o panorama minunata spre Golful Guanabara si insulitele sale, Podul Rio-Niterói si Dealul Corcovado. Al doilea nivel va fi chiar in varf, la 395 m inaltime, de unde o panorama splendida se asterne la picioarele noastre spre Plaja Copacabana, Fortareata Cruz si o parte din Plaja Niterói. Optional, se poate organiza un pranz la un restaurant local (aproximativ 25 USD/persoana). Intoarcere la hotel.Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Royal Rio 4* (camere deluxe) situat in Copacabana sau similar.

 

Ziua 10 | Río de Janeiro - CORCOVADO

Mic dejun. Excursie de jumatate de zi la Muntele Corcovado (intrari incluse). Oriunde s-ar afla in oras, turistii pot admira cel mai frumos simbol al orasului Rio de Janeiro: Statuia Mantuitorului Iisus Hristos de pe muntele Corcovado, ce se inalta la 710 m altitudine peste nivelul marii, statuie inaugurata in anul 1931. Vizita incepe in apropierea Cosme Velho, de unde un tren-mocanita va va transporta prin cea mai mare padure urbana din lume, Padurea Tijuca, pana sus la statuie. Odata ajunsi, o vedere panoramica extraordinara se dezvaluie in fata d-voastra, orasul Rio descoperindu-si toate frumusetile, printre care "Painea de zahar", Golful Guanabara, plajele din sud si Laguna Rodrigo de Freitas. Intoarcere la hotel. Optional, se poate organiza un pranz la un restaurant local (aproximativ 25 USD/persoana). Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Royal Rio 4* (camere deluxe) situat in Copacabana sau similar.

 

Ziua 11 | Río de Janeiro - INSULELE TROPICALE

Mic dejun. Zi libera la dispozitie. Excursie optionala de 1 zi in Insulele Tropicale cu pranz inclus. Se va pleca de la hotel dis-de-dimineata, de unde ghidul nostru va va conduce spre o lume de vis minunata. Ne vom deplasa de-a lungul tarmului, aproximativ 65 mile, pana la satul pescaresc Itacuruçá, traversand numeroase campuri, plantatii de bananieri si sate. Aici natura s-a intrecut pe sine, in golf existand mai mult de 300 insulite. Micile jungle plutitoare, din piatra pura, sunt acoperite cu o deasa vegetatie luxurianta, oglindindu-se in apele intunecate de smarald. La Itacuruçá, ne vom imbarca pe un "saveiro" (vaporas) pentru o croaziera pe apele Golfului Sepetiba. Veti putea face baie si plaja. Dupa croaziera, ne vom indrepta catre Insulele Martin, unde veti putea servi un pranz-bufet delicious, o selectie de salate si preparate calde, inclusiv gratar specific zonei.  Momentul intoarcerii este la fel de frumos ca si cel al sosirii, deoarece va puteti relaxa in timp ce vom naviga printre insulitele raspandite in zona. Nu degeaba aceasta excursie a fost aleasa una dintre cele mai incantatoare atractii din intreaga zona Rio. Tarif: 100 USD/persoana, se achita la fata locului. Cazare hotel Royal Rio 4* (camere deluxe) situat in Copacabana sau similar.

 

Ziua 12 | Río de Janeiro - PETROPOLIS - PARIS

Mic dejun. Zi libera la dispozitie, eliberarea camerelor la ora 12:00. Excursie optionala la Petropolis cu pranz inclus. Prima oprire in cadrul excursiei de astazi o vom face la Muzeul Imperial, care a servit ca resedinta de vara a familiei imperiale in secolul al XIX-lea. Vom putea vedea sceptrul si coroana Imparatului Dom Pedro II, documente de importanta istorica, bijuteriile coroanei, piese de arta de nepretuit care au apartinut familiei imperiale. Vom mai vizita Palatul de Cristal, care a fost construit in Franta intr-o structura preturnata din fonta la cererea contelui D'Eu si a printesei Isabel si care este folosit in ziua de astazi pentru concerte si reprezentatii de teatru. Ultima vizita va fi la catedrala São Pedro de Alcântara, o cladire in stil neo gotic datand din 1884. In interiorul capelei Imperiale vom putea vedea locul de veci al ramasitelor pamantesti ale Imparatului Don Pedro II, Dona Teresa Cristina, contele D'Eu si printesa Isabel. Servirea pranzului la un restaurant local (bauturile nu sunt incluse). Intoarcere la Rio de Janeiro. Tarif: 75 USD/persoana, se achita la fata locului. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei AIR FRANCE AF 443 cu destinatia Paris. Decolare la ora 16:30 si calatorie pe timpul noptii.

 

Ziua 13 | PARIS - BUCURESTI

Sosire la Paris la ora 07:45. Imbarcare pe zborul companiei AIR FRANCE AF 1888 cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 09:40 si aterizare in Bucuresti, aeroportul Henri Coanda la ora 13:35.

 

 

 

 

 

Date de plecare: 12 Martie

 

 

 

 

Tarife:                                                 calculate pentru un grup de 30 platitori

 • 1.799 Euro adult loc in camera dubla                 

 • 1.799 Euro adult a-3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar

 • 2.182 Euro adult loc in camera single       

   

  Nota: In cazul in care moneda europeana EUR sufera o depreciere mare in raport cu USD (curs mai mic de 1,10 EUR pentru 1 USD), tarifele se vor recalcula la plata finala cu 21 de zile inainte de plecare!

   

   

   

   

  Servicii incluse:

 • Zboruri la dus Bucuresti => Buenos Aires, Compania AIR FRANCE via Paris

 • Zboruri la retur Rio de Janeiro => Bucuresti, Compania AIR FRANCE via Paris

 • Zbor Buenos Aires => Puerto Iguazu, Compania LAN

 • Zbor Foz do Iguacu => Rio de Janeiro, Compania LAN

 • 10 nopti cazare cu mic dejun inclus hoteluri 4* astfel:

 • 4 nopti la hotel Dazzler Maipu 4* situat central in Buenos Aires sau similar

 • 2 nopti la hotel Viale Cataratas 4* Foz do Iguacu sau similar

 • 4 nopti la hotel Royal Rio 4* (camere deluxe) situat in Copacabana Rio de Janeiro sau similar

 • Tur de oras cu ghid local in Buenos Aires (fara intrari)

 • Excursie in Delta del Tigre cu ghid local

 • Excursie in Pampasul Argentinian, cu pranz si spectacol traditional inclus

 • Excursie in Uruguay la Colonia del Sacramento

 • Excursie la Cascada Iguazu (partea argentiniana)

 • Excursie la Cascada Iguazu (partea braziliana)

 • Excursie de jumatate de zi la Muntele Corcovado Rio de Janeiro

 • Excursie de jumatate de zi la Sugar Loaf Rio de Janeiro

 • Ghizi locali la toate transferurile si excursiile din program

 • Biletele de intrare la parcurile nationale Iguasu, Sugar Loaf si Corcovado 

 • Transfer Aeroporturi - Hoteluri - Aeroporturi  

 • Insotitor de grup

   

   

   

  Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale si locale: 499 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

 • Asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele din program)

 • Excursiile optionale

 • Bacsisuri pentru ghizi locali si soferi: aprox. 5 USD/persoana/zi pentru sofer si ghid

  (se achita la fata locului la inceputul excursiei)

   

   

   

  Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Vacanta la ski in Borovets

minim 3 nopti
de la 50 EURO / camera / noapte

Vacanta la ski in Bansko

minim 3 nopti
de la 26 EURO / camera / noapte

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2020-2021

8 zile / 7 nopti
de la 556 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & ABU DHABI 2020-2021 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 562 EURO / persoana / sejur

Early Booking HURGHADA 2020 - 2021

8 zile / 7 nopti
de la 465 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile