Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Circuit Benelux & Capitalele Europei & Bavaria - avion, 10 zile

 • Plecari: 01 August; 29 August 2018
 • Durata: 10 zile / 9 nopti

pret de la 679 EURO / persoana

Imagini Circuit Benelux & Capitalele Europei & Bavaria - avion, 10 zile Imagini Circuit Benelux & Capitalele Europei & Bavaria - avion, 10 zile Imagini Circuit Benelux & Capitalele Europei & Bavaria - avion, 10 zile Imagini Circuit Benelux & Capitalele Europei & Bavaria - avion, 10 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

 

BENELUX - CAPITALELE EUROPEI - BAVARIA

Bruxelles-Brugge-Gent-Anvers-Rotterdam-Haga-Amsterdam-Delft-Madurodam  

Luxemburg-Strassbourg-Baden Baden-Rothenburg ob der Tauber-Drumul Romantic-Munich 

Transport Avion TAROM | 10 zile | de la 679 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Bruxelles - Brugges - Gent - Anvers - Amsterdam - Delft - Madurodam - Haga - Luxemburg - Strassbourg - Baden Baden - Karlsruhe - Rothenburg ob der Tauber - Drumul Romantic - Munchen - Bucuresti
Program:

 

BENELUX - CAPITALELE EUROPEI - BAVARIA
Bruxelles-Brugge-Gent-Anvers-Rotterdam-Haga-Amsterdam-Delft-Madurodam 
Luxemburg-Strassbourg-Baden Baden-Rothenburg ob der Tauber-Drumul Romantic-Munich 
Transport Avion TAROM | 10 zile | de la 679 Euro

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 


Ziua 1 | BUCURESTI - BRUXELLES
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:45 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO371 cu destinatia Bruxelles. Decolare la ora 07:45 si aterizare la ora 09:35. Suntem in Bruxelles - capitala Belgiei, oras multicultural si multilingv, sediu al Parlamentului European si al Comisiei Europene. Un amestec de vechi si nou, de traditional si international, de stradute inguste si bulevarde largi, regalitate si democratie fac din Bruxelles o capitala cu totul si cu totul speciala ce poate aspira cu usurinta la titlul de capitala de facto a Europei. Tur de oras Bruxelles: Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur, Palatul de Justitie, Platoul Heysel. Transfer la hotel si check-in. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Hotel Husa President Park 4* sau similar. 

Ziua 2 | BRUXELLES - BRUGGES - GENT
Mic dejun. Incepem ziua cu tur pietonal al orasului Bruxelles: Catedrala St. Michel - o bijuterie a arhitecturii gotice datand din secolul XIII, Piata Spaniei, Manneken Pis - mica statuie de bronz reprezinta simbolul orasului, Grand Place - impresionanta piata medievala, una dintre cele mai frumoase din Europa inconjurata de cladiri cu vechimea de 300 de ani, Primaria, Galeriile St. Houbert - galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul XIX. Dupa tur, timp liber pentru vizite individuale sau excursie optionala la Brugges & Gent. Plecam spre pitorescul Brugge, supranumit si "Venetia Nordului", fosta capitala a Culturii Europene in 2002. Vizitam vechiul centru istoric, a carui frumusete si conservare deosebita i-a adus protectia sub patrimoniul UNESCO: Palais Provincial, Catedrala Notre Dame - ce adaposteste statuia Fecioarei Maria din marmura alba care a fost creata de marele Michelangelo. Continuam cu vizitarea oraselului Gent - „perla Flandrei", oras cu puternice accente flamande, canalele romantice, stradute medievale, catedrala, muzee. Putem vizita: Turnul cu Ceas (Belfort), Catedrala, Castelul Gravensteen. Intoarcere la Bruxelles. Cazare la hotel Hotel Husa President Park 4* sau similar. 

Ziua 3 | BRUXELLES - ANVERS - OLANDA
Mic dejun. Plecare catre Anvers - supranumit „Orasul Diamantelor", al doilea oras ca marime al Belgiei. Orasul asteapta sa ne incante privirile: Primaria, Catedrala Sfanta Maria - cea mai inalta catedrala din Tarile de Jos a carei constructie a durat peste 170 de ani, Piata Mare, Piata Centrala, Statuia lui Ruben. Excursia continua catre Olanda. Continuam cu modernul Rotterdam - cel mai important oras comercial al Olandei si in acelasi timp cel mai mare port al Europei. Din 1962 pana in 2004 Rotterdam a fost cel mai aglomerat port din lume, fiind depasit in 2004 de Shanghai. Un oras cosmopolit, unde casele de caramida au fost inlocuite cu zgarie norii din sticla si otel care gazduiesc birourile numeroaselor companii internationale care isi au sediile aici. Tur panoramic Rotterdam: Muzeul Maritim, Podul Erasmus, Turnul Euromast.  Continuam vizitele pietonale in Rotterdam impreuna cu insotitorul de grup. Un obiectiv remarcabil al orasului il reprezinta Casele Cubice, creatie a arhitectului Piet Blom care si-a dorit sa construiasca un sat intr-un oras. Fiecare casa este gandita sa reprezinte un copac in forma abstracta, intreg complexul reprezentand o padure. Turnul Euromast ofera o panorama superba a intregului oras, dar si a portului, de la o altitudine de 96 m si este inclus in Federatia Mondiala a Marilor Turnuri. Transfer la hotel si check-in. Cazare hotel NH Capelle 4* sau similar (pentru plecarea din 01.08), respectiv hotel Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp 4* sau similar (pentru plecarea din 29.08).

Ziua 4 | AMSTERDAM & SATELE PESCARESTI ZAANS SCHANS SI VOLENDAM 
Mic dejun. Astazi vom vizita Amsterdam, un oras cu peste 700 de ani de istorie ofera vizitatorilor o incursiune intr-o lume diferita, unde istoria se imbina perfect cu modernismul, iar cultura are un loc aparte printre tumultoasa viata de noapte. Tur panoramic si pietonal: Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, fabrica de Diamante Coster, Rijksmuseum sau muzeul Van Gogh. Centrul orasului are forma de potcoava imprejmuita de ape, astfel putem opta pentru o croaziera pe canale pentru a admira cel mai bine bogatiile acestui oras. Timp liber in Amsterdam pentru vizite individuale. Va recomadam o plimbare prin faimosul Cartier Rosu (Red Light District) cu multe baruri si restaurante, precum si cladiri istorice, muzee sau edificii ecleziastice, precum cea mai veche biserica din Amsterdam - Oude Kerk sau Biserica Veche, construita in stil gotic tarziu datand din secolul XIV. Continuam cu vizitarea satelor pescaresti Zaans Schans si Volendam. Vom face o incursiune in istorie, intorcandu-ne la viata linistita si lipsita de griji din satele pescaresti din nordul Olandei. Zaans Schans este un sat idilic, amplasat pe malul raului Zaans, un adevarat muzeu in aer liber unde veti putea vedea cum se desfasura viata de zi cu zi inainte de Revolutia Industriala si veti putea admira in voie renumitele mori de vant din Olanda. Continuam cu vizitarea satului Volendam, poate cel mai vizitat si cel mai renumit sat pescaresc din intreaga tara. Este faimos in primul rand pentru vechile sale barci pescaresti si pentru costumele populare pe care unii localnici le mai poarta si astazi. Numai aici veti avea ocazia sa vedeti femei purtand traditionala boneta cu varful ascutit, celebra peste tot in lume, un adevarat simbol al Olandei. Intoarcere la hotel. Cazare hotel NH Capelle 4* sau similar (pentru plecarea din 01.08), respectiv hotel Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp 4* sau similar (pentru plecarea din 29.08).

Ziua 5 | DELFT - MADURODAM - HAGA
Mic dejun. Astazi vom vizita alte trei repere importante ale Olandei: Delft, oras renumit pentru ceramica albastra care ii si poarta numele. Pe langa fabrica de ceramica, se poate vizita piata centrala cu statuia lui Hugo Grotius, Biserica Noua construita in 1396 sau casa lui Johannes Vermeer. Excursia continua cu Madurodam (
www.madurodam.nl/en), parc tematic care reprezinta Olanda in miniatura (biletul de achita la fata locului). Plecare catre Haga - capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale,  un oras de importanta internationala, o casa pentru multe culturi diferite. Tur panoramic si pietonal: Palatul Regal, Tribunalul Penal International, Muzeul Mauritshuis. Intoarcere la hotel. Cazare hotel NH Capelle 4* sau similar (pentru plecarea din 01.08), respectiv hotel Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp 4* sau similar (pentru plecarea din 29.08).

Ziua 6 | OLANDA - LUXEMBURG
Mic dejun. Ne luam la revedere de la minunata Olanda si ne indreptam catre Luxemburg, capitala Marelui Ducat de Luxemburg, una din cele trei capitale ale Uniunii Europene. De-a lungul istoriei a avut intodeauna o importanta majora datorita localizarii sale strategice in inima Europei. In centrul vechi al Luxemburgului vom putea admitra: Piata Armelor  dominata de Palatul Municipal, Piata Wilhelm - unde se afla Primaria din anul 1830 si statuia marelui duce de Luxemburg - Wilhelm II al Olandei, Platoul Sf. Spirit - punct de belvedere, Monumentul Solidaritatii Nationale, Bock - stanca pe care a fost construit primul castel al ducatului, fortificatiile si cazematele, Turnul Iacob, statuia lui Goethe, Promenada Cornichei - se afla pe marginea vechilor fortificatii si mai este numit "cel mai frumos balcon al Europei". Timp liber la dispozitie in Luxemburg si plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Seara, transfer la hotel. Cazare Hotel NH Luxemburg 4* sau similar Luxemburg (pentru plecarea 01 August) / Hotel Novotel Metz Centre 4* sau similar Metz (pentru plecarea din 29 August).

Ziua 7 | LUXEMBURG - STRASSBOURG - BADEN BADEN - KARLSRUHE
Mic dejun. Lasam in urma ducatul de Luxemburg si ne indreptam catre cea de a 3-a capitala a Europei - Strassbourg, sinonimul valorilor Uniunii Europene cu valoare istorica deosebita. Cladirile foarte vechi se amestecă cu cele moderne, vechiul si noul redau o atmosfera de sarbatoare si bucurie. Tur panoramic Strasbourg: Parlamentul, Consiliul Europei, centrul istoric. Timp liber la dispozitie in Strassbourg. Excursia continua catre Germania si vom vizita una dintre cele mai frumoase statiuni balneare din Muntii Padurea Neagra - Baden Baden. Este un oras fascinant, care va aduce fara indoiala un zambet larg fiecaruia dintre noi. Amplasat intr-un peisaj de o frumusete aparte, la granita muntilor Padurea Neagra, orasul este elegant, rafinat, cu o viata culturala si artistica intensa. Aici se afla a doua cea mai mare sala de concerte si opera din Europa. In centrul vechi veti putea admira numeroase boutique-uri, cafenele, restaurante precum si cel mai frumos Casino din lume! Timp liber la dispozitie. Excursia continua catre Karlsruhe. Cazare Hotel Achat Plaza 4* sau similar Karlsruhe.

Ziua 8 | KARLSRUHE - ROTHENBURG OB DER TAUBER - DRUMUL ROMANTIC - MUNCHEN
Mic dejun. Excursia continua catre Bavaria - cu siguranta cea mai frumoasa regiune din Germania! Vom vizita
Rothenburg ob der Tauber - supranumit si „Orasul Craciunului", o bijuterie medievala a Germaniei, unde timpul parca s-a oprit in loc in interiorul zidurilor orasului medieval. Tur pietonal cu insotitorul de grup urmat de o vizita la Muzeul Craciunului - o adevarata comoara a Germaniei (biletul de intrare se achita la fata locului). Incepem apoi calatoria pe Drumul Romantic spre Nördlingen: oras cetate unic in Europa si in lume prin diverse elemente proprii, orasel ideal pentru o viata linistita cu conditii moderne intr-un cadru pur istoric. Orasul vechi este dominat de turnul inalt de aproape 100 m al bisericii St. George. Urmam „romantic strasse" spre Donauworth. renumit pentru „Papusile Käthe-Kruse", care au implinit de curand 100 de ani. Ajungem la Munchen seara tarziu.  Cazare la hotel Mercure Ost Messe 3* sau similar Munchen.

Ziua 9 | MUNCHEN - CAPITALA BAVARIEI
Mic dejun. Suntem in Munchen, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania, al treilea ca marime dupa Berlin si Hamburg si un important centru cultural si economic. Acest minunat oras vechi de 800 de ani, capitala Bavariei, este orasul ce gazduieste festivalul faimos in toata lumea, Oktoberfest cel mai mare festival din lume dedicat berii, care aduna anual in jur de sase milioane de participanti. Tur de oras Munchen cu autocar si ghid local: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru a explora capitala Bavariei, pentru cumparaturi sau excursie optionala la castelul Linderhof. Acesta a fost construit de catre regele Ludovic al II-lea al Bavariei in mijlocul unei regiuni muntoase in Bavaria. Ludovic al II-lea avea sa ramana in istorie sub numele de Regele Lebada sau Regele din Basm. Impresionat de Castelul Versailles din Franta a decis ca si el va lasa mostenire un astfel de castel spectaculos. Palatul este înconjurat de gradini impartite in cinci sectiuni care sunt decorate cu sculpturi alegorice ale continentelor, anotimpurilor si elementelor naturii. De asemenea, in jurul palatului gasim si Grota lui Venus, Coliba lui Hunding, Chioscul maur, Casa marocana. Cazare la hotel Mercure Ost Messe 3* sau similar Munchen.

Ziua 10 | MUNCHEN - BUCURESTI
Mic dejun. Zi libera pentru relaxare in Capitala Bavariei sau  plimbari pietonale cu insotitorul de grup. Aflat pe malurile Isar si in apropiere de Alpi, München este de cateva secole si una dintre destinatiile preferate ale sefilor de state, personalitatilor si vedetelor din lumea filmului si a muzicii. Aici au venit cel putin o data Napoleon si Maria Callas, Goethe si Rockefeller, Lenin si Ford, Mozart, Caruso, Ibsen, Richard Strauss si multi altii. Max Planck, Werner Heisenberg si Albert Einstein  au invatat la scolile de aici, si de aceea Münchenul a fost numit adesea "Perla Europei". Insa Munchen-ul este mai mult decat atat, fiind un important centru cultural cu nenumarate muzee si galerii, un oras verde reprezentat de Gradina Engleza unul dintre cele mai mari spatii verzi urbane din lume, chiar mai mare decat Central Park din New York, patria masinilor BMW si centrul industriei cinematografice Germane. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO312 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:50, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 22:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 


Date de plecare: 01 August, 29 August

 


Tarife  calculate pentru un grup de 40 platitori
 679 Euro adult loc in camera dubla, a 3-a persoana in tripla                
 579 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti     
 910 Euro adult loc in camera single (plecare 1 august)
 970 Euro adult loc in camera single (plecare 29 august)      

 

        

Servicii incluse:

 • Zbor direct Bucuresti - Bruxelles, Munchen - Bucuresti, Compania TAROM
 • Transport cu autocar propriu nou, cu taxe autostrazi si parcari incluse
 • Cazare 9 nopti la hoteluri de 3* si 4* astfel:

 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Husa President Park 4*
 3 nopti cazare cu mic dejun in Olanda la hotel NH Capelle 4* sau similar (pentru plecarea din 01.08), respectiv hotel Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp 4* sau similar (pentru plecarea din 29.08)
 1 noapte cazare cu mic dejun hotel NH Luxembourg 4*/Novotel Metz Centre 4* sau similar
 1 noapte de cazare cu mic dejun hotel Achat Plaza 4* Karlsruhe sau similar
 2 nopti de cazare cu mic dejun hotel Mercure Ost Messe 3* Munchen sau similar

 • Tururi de oras la: Bruxelles, Rotterdam, Haga, Amsterdam, Luxembourg, Strassbourg, Munchen
 • Excursii la: Anvers, Delft, Madurodam, Satele pescaresti Zaans Schans si Volendam, Baden-Baden
 • Excursie pe Drumul Romantic: Rothenburg ob der Tauber, Nordlingen, Donauworth
 • Ghid local Munchen pentru turul de oras
 • Insotitor roman de grup

 


Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Taxele de oras, acolo unde se aplica (se achita la receptie)
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • intrarile la obiectivele turistice
 • excursiile optionale
 • bacsis pentru soferi si ghizi locali

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)

 • Excursie la Brugges & Gent

Tarif: 35 Euro/persoana si include: autocar, ghid insotitor

 • Excursie la castelul Linderhof

Tarif: 45 Euro/persoana si include: autocar, ghid insotitor, ghid local, rezervare & intrare castel

 

 


Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Hoteluri online

Va recomandam

Sejururi

Early Booking CRETA CHANIA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 405 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 523 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking CRETA HERAKLION 2019

8 zile / 7 nopti
de la 331 EURO / persoana / sejur

Early Booking SANTORINI 2019

8 zile / 7 nopti
de la 474 EURO / persoana / sejur

Early Booking CORFU 2019

8 zile / 7 nopti
de la 413 EURO / persoana / sejur

Vezi toate sejururile

Partener Tez Tour

Tour Operator Turism Vacante