Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Circuit Columbia - avion, 12 zile

  • Plecari: 13 Septembrie 2021
  • Durata: 12 zile / 10 nopti cazare

pret de la 1999 EURO / persoana

Imagini Circuit Columbia - avion, 12 zile Imagini Circuit Columbia - avion, 12 zile Imagini Circuit Columbia - avion, 12 zile Imagini Circuit Columbia - avion, 12 zile
  • Descriere
  • Program
  • Conditii
  • Servicii
  • Alte informatii

 

NOU! COLUMBIA - Incursiune in „Tara Cafelei"

Bogota - Pereira  - Valea Cocora - Salento - Medellin - Cartagena - Insulele Rosario

Transport Avion AIR FRANCE | 12 zile | de la 1.999 Euro

Oferta speciala de lansare: reducere 100 euro/pers. + Bonus: supliment demipensiune (in valoare de 200 euro/pers.)

 

Itinerariu:

Bucuresti - Bogota - Pereira - Ruta cafelei - Medellin - Guatape - Piedra del Penol - Cartagena - Insulele Rosario - Bogota - Paris - Bucuresti



Program:

 

NOU! COLUMBIA - Incursiune in „Tara Cafelei"

Bogota - Pereira  - Valea Cocora - Salento - Medellin - Cartagena - Insulele Rosario

Transport Avion AIR FRANCE | 12 zile | de la 1.999 Euro

Oferta speciala de lansare: reducere 100 euro/pers. + Bonus: supliment demipensiune (in valoare de 200 euro/pers.)

 

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

 

Ziua 1 | BUCURESTI - BOGOTA

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 12:55 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Air France AF1889 cu destinatia Paris. Decolare la ora 14:55 si sosire la Paris ora 17:05. Imbarcare pe zborul AF428 cu destinatia Bogota cu decolare la ora 18:15. Sosire pe aeroportul din Bogota la ora 21:55. Bine ati venit in Columbia! Tara lui Eldorado, sau a cafelei sau a filmelor, cum mai este cunoscuta, Columbia este fara indoiala o sinteza frumoasa a ceea ce America de Sud are de aratat: peisajul superb al Anzilor, orase coloniale pline de istorie, remarcabile urme ale culturii pre-columbiene, cafeaua celebra si o populatie prietenoasa, mandra de traditiile ancestrale. Dupa indeplinirea formalitatilor vamale, transfer la hotel. Cazare la hotel BH Bicentenario 3* sau similar Bogota.

 

Ziua 2 | BOGOTA

Mic dejun. Dimineata incepem vizita cu Piata Paloquemao - cea mai mare piata alimentara din Bogota, iar apoi facem o vizita panoramica in centrul istoric al orasului cu: biserica El Carmen, Plaza Bolívar, palatul Nariño - resedinta presedintelui Columbiei, biserica Santa Clara - astazi muzeu de arta coloniala. In jurul Pietei Bolivar sunt amplasate multe obiective principale precum Capitoliul National, Tribunalul, Primaria orasului Bogotá, Catedrala „Primada", Capela „del Sagrario" dar si Palatul Arhiepiscopal. Ne oprim pentru a servi pranzul apoi continuam cu o vizita la Monserrate, un punct de belvedere magnific al oraÈ™ului situat la o altitudine de 3200 de metri deasupra nivelului marii, unde este si o capela dedicata Fecioarei Maria de la Cruz de Monserrate. Dupa-amiaza o dedicam unei vizite la Muzeul Aurului - muzeu ce gazduieste cea mai mare colectie de obiecte din aur pre-columbiene - aproximativ 36.000 de piese din aur si smaralde adunate inca din 1939 cand Muzeul s-a infiintat. Cazare la hotel BH Bicentenario 3* sau similar Bogota.

 

Ziua 3 | BOGOTA - PEREIRA

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Bogota pentru zbor la Pereira. Sosire pe aeroportul din Pereira de unde vom vizita El Eje Cafetero - cea mai importanta zona de cultivare a cafelei din Columbia. Traseul culturii cafelei este un tur care permite vizitatorilor sa impartaseasca experienta taranilor care lucreaza in fermele de cafea intr-un mod distractiv si educativ. Este, de asemenea, o oportunitate de a explora istoria mitica si fantastica a cultivarii cafelei in Columbia. Cina si cazare la hotel Sonesta 4* sau similar Pereira.

 

Ziua 4 | RUTA CAFELEI - "EL EJE CAFETERO"

Mic dejun. Excursie in jeep-uri Willis pe Valea Cocora situata in departamentul Quindío din Anzii columbieni. Vom avea ocazia sa apreciam frumusetea peisajului si, odata ajunsi in vale, veti primi un cocktail de bun venit si asistenta din partea unui ghid expert de la Cocora cu care vom face o plimbare prin padure si vom aprecia biodiversitatea faunei si florei. Continuam cu fabulosul Salento unde vom vizita Plaza de Bolivar si vom admira tipicele balcoane colorate, strada principala, atelierele de artizanat si punctul de belvedere al Vaii Cocora. Incheiem cu o vizita in Filandia - bijuteria ascunsa a regiunii cafelei, un orasel situat la 45km de Salento. Cina si cazare la hotel Sonesta 4* sau similar Pereira.

 

Ziua 5 | PEREIRA - MEDELLIN

Mic dejun. Ne deplasam azi spre nord, spre departamentul Antioquia - tinutul femeilor frumoase, una dintre cele mai dragute si sanatoase regiuni din Columbia. Strabatuta si ea de Anzii Cordilieri, regiunea este una fertila, ideala pentru cultura cafelei, a bananierilor dar si a trestiei de zahar si a arborilor de cacao. Stiati ca nu gresim daca spunem ca aici se gasesc cele mai frumoase orhidee din lume? Tinta noastra de astazi este orasul Medellin - „orasul florilor si al eternei primaveri" - unde vom ajunge in cursul dupa-amiezii. Situat intr-o vale ingusta, orasul se remarca prin numeroasele parcuri si piete unde te poti bucura de razele soarelui cu un suc proaspat in fata si o „empanadas"; ca sa poti aprecia cat de departe a ajuns acest oras trebuie sa stii cate ceva despre trecutul sau tumultos...dar nu va faceti griji va vom ajuta noi cu asta... Cina si cazare la hotel BH El Poblado 3* sau similar Medellin.

 

Ziua 6 | MEDELLIN

Mic dejun. Azi vom face un tur al orasului Medellin care a cunoscut profunde transformari sociale. Turul incepe de la El Poblado Park si Parcul Lleras. Dupa aceea vom merge la Pueblito Paisa - centru pentru interpretare culturala - unde vom avea parte si de o degustare gastronomica. De aici vom continua catre Comuna 13, unul dintre cele mai afectate locuri din anii '90 si un exemplu clar al transformarii sociale traite in oras. Servirea pranzului. Urmeaza apoi o calatorie cu telegondola in sistemul de transport public Metro Cable pentru a merge in centrul orasului unde vom vizita Catedrala Metropolitana - considerata a fi cea mai mare biserica din America de Sud si una dintre cele mai mari biserici din caramida din lume, Pasajul comercial Junin - o artera comerciala renumita printre turisti, Piata Botero - care poarta numele celebrului sculptor Fernando Botero, nascut aici - dar si Muzeul Antioquia. Cazare la hotel BH El Poblado 3* sau similar Medellin.

 

Ziua 7 | MEDELLIN - GUATAPE - PIEDRA DEL PENOL - CARTAGENA

Mic dejun. Dimineata pornim intr-o excursie la Guatape si a sa faimoasa "Piedra del Peñol" unde vom descoperi partea orientala a departamentului. Guatape este un satuc linistit situat la est de Medellin, pe malul unuia dintre cele mai mari lacuri artificiale din tara aparut odata cu centrala hidroelectrica care asigura 30% din energia tarii. Dupa ce ne delectam cu frumoasele case traditionale, pline de culoare si fresce, vizitam si uriasul monolit „La Piedra del Peñol" unde cei care urca cele aproximativ 750 de trepte pana in varf vor aprecia privelistile uimitoare cu lagunele inconjuratoare. Servirea pranzului. Dupa-amiaza transfer la aeroport pentru zbor la Cartagena. Sosire pe aeroportul din Cartagena si transfer la hotel. Cazare la hotel Armeria Real 4* sau similar Cartagena.

 

Ziua 8 | CARTAGENA

Mic dejun. Ziua de azi o vom dedica unui tur de oras Cartagena de Indias. Vom incepe cu Cerro de La Popa - punctul cel mai inalt al orasului care este locul perfect pentru a va bucura de Cartagena in ansamblul sau, dar si de Marea Caraibelor, insula Tierrabomba, sectorul turistic, centrul istoric si „La Boquilla". Tot aici se gaseste si manastirea El Convento de la Popa. Continuam cu vizita Castelului San Felipe, numit initial "Castillo de San Lázaro"; este cea mai mare cladire militara spaniola a Lumii Noi, data constructiei initiale fiind 1536 si largita ulterior, dupa cum a fost necesar, pana in 1657. Servim pranzul apoi, dupa-amiaza vom face o plimbare de-a lungul strazilor coloniale din centrul istoric pentru a admira atractiile majore ale orasului vechi, printre care se numara si: "Torre del Reloj" - Turnul cu Ceas, considerat odinioara poarta principala de intrare in cetatea fortificata, Biserica San Pedro Claver - construita in sec. XVIII de iezuiti, ii poarta numele calugarului San Pedro Claver, aparatorul si protectorul sclavilor, Piata de la Aduana - una dintre cele mai vechi piete si locul in care se afla cele mai multe cladiri administrative dar si cei mai multi comercianti, Plaza Santo Domingo - foarte animata noaptea, dominata de biserica sa spectaculoasa, si incheind cu frumosul Parc Bolívar. Cazare la hotel Armeria Real 4* sau similar Cartagena.

 

Ziua 9 | CARTAGENA - INSULELE ROSARIO

Mic dejun. Transfer la debarcader pentru o excursie de o zi in Insulele Rosario (intrarea la acvariul San Martín de Pajarales nu este inclusa). Navigam aproximativ o ora si ajungem insulele Rosario situate la 45 de kilometri sud-vest, in Golful Cartagena. Aceasta zi este dedicata relaxarii in frumosul arhipelag din "Islas del Rosario" - un arhipelag cu formatiuni de corali, plaje cu nisip alb si ape de culoare turcoaz cu o bogata fauna tropicala. Arhipelagul are 27 de insule ce fac parte din Parcul Natural National care protejeaza cea mai mare formatiune de corali din Marea Caraibelor columbiana. Servim pranzul la un restaurant pe Isla del Encanto apoi, uitam de notiunea timpului si doar traim clipa.... Dupa-amiaza, intoarcere la Cartagena si transfer la hotel. Cazare la hotel Armeria Real 4* sau similar Cartagena.

 

Ziua 10 | CARTAGENA - BOGOTA

Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi...va sugeram sa vizitati magazinele de bijuterii, Columbia fiind cel mai mare producator de smaralde. Transfer la aeroportul din Cartagena pentru zbor spre Bogota. Sosire pe aeroportul din Bogota si transfer la hotel. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cina si cazare la hotel Mercure BH El Retiro 3* sau similar Bogota. 

 

Ziua 11 | BOGOTA -  PARIS

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pana la ora transferului la aeroportul din Bogota. Profitati de ultima ocazie pentru a vizita Bogota - acest oras splendid, un loc de unde vei pleca mult mai bogat sufleteste. Cultura columbiana este cu totul si cu totul speciala, aproape paralela cu cea europeana. Va sugeram sa gustati un pic si din gastronomia columbiana, chiar daca nu este atat de renumita in lume; ati putea incerca arepas - o clatita din faina de porumb, facuta cu branza usor sarata, ajiaco - o supa traditionala cu pui si diverse legume (printre care si nelipsitul porumb) sau empanadas - un produs foarte popular in America de Sud, un fel de placinta cu umplutura din carne sau legume, invelita intr-o crusta de...porumb. Seara transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul AF429 cu destinatia Paris cu decolare la ora 23:55. Se calatoreste pe timpul noptii.

 

Ziua 12 | PARIS - BUCURESTI

Sosire la Paris la ora 17:20 si apoi imbarcare pe zborul AF1088 cu decolare la ora 20:55 si sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 00:50 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

 

Data de plecare: 13 septembrie                                           

 

 

 

Tarife:                                              calculate pentru un grup de 20 platitori

  • 1.999 Euro adult loc in camera dubla                                   

  • 2.425 Euro adult loc in camera single                              

     

Reducerea la Oferta speciala de lansare de 100 Euro/persoana - se aplica la tarifele de mai sus pentru rezervarile facute pana la data de 20.06.2021, in limita locurilor disponibile la oferta.

 

Nota: In cazul in care moneda europeana EUR sufera o depreciere mare in raport cu USD (curs mai mic de 1,10 EUR pentru 1 USD), tarifele se vor recalcula la plata finala cu 21 de zile inainte de plecare!

 

 

 

Servicii incluse:

  • Zboruri internationale Bucuresti => Bogota => Bucuresti, Compania Air France

  • Zboruri interne Bogota => Pereira; Medellin => Cartagena; Cartagena => Bogota, Compania Avianca

  • Transport cu autocar/minibus pe toata durata programului

  • Cazare 10 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel:

    • 2 nopti in Bogota la hotel BH Bicentenario 3* sau similar

    • 2 nopti in Pereira la hotel Sonesta 4* sau similar

    • 2 nopti in Medellin la hotel BH El Poblado 3* sau similar

    • 3 nopti in Cartagena la hotel Armeria Real 4* sau similar

    • 1 noapte in Bogota la hotel Mercure BH El Retiro 3* sau similar

  • BONUS: Demipensiune conform programului - pranz (zilele 2, 6, 7 si 8) sau cina (zilele 3, 4, 5 si 10)

  • PACHET DE EXCURSII INCLUSE:

  • Tururi de oras in Bogota, Medellin si Cartagena

  • Excursie in jeep-uri Willis pe „El Eje Cafetera"

  • Excursie la Guatape si „Piedra del Penol"

  • Excursie de o zi in Insulele Rosario cu pranz inclus

  • Insotitor roman de grup

     

     

     

    Nu sunt incluse:

  • Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale si zboruri locale: 591 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor, in functie de evolutia pretului petrolului)

  •  Intrarile la obiectivele turistice;

  • Excursiile optionale;

  • Alte servicii decat cele mentionate in program

  • Bacsis pentru soferi si ghizi locali

  • Testare COVID-19 RT-PCR: 200 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (asta in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);

  • Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION: storno si medicala cu protectie COVID;

  • Nota: pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment pentru asigurare;

  • in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);

     

     

     

CONDITII DE CALATORIE COLUMBIA: pasaport simplu/biometric

  • Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Republica Columbia in scopuri turistice, nu au nevoie de viza de intrare in aceasta tara.

  • Prezentarea unui test negative RT-PCR efectuat cu maxim 96 ore inainte de intrarea in Columbia; rezultat si in limba engleza

  • Completarea unei declaratii de sanatate cu 24 ore inainte de sosirea/iesirea in/din Columbia; declaratia este disponibila aici: https://apps.migracioncolombia.gov.co/pre-registro/public/preregistro.jsf

     

     

     

    Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

  • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

  • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

  • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile