Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Circuit Egipt mai - noiembrie & Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada - avion, 11 zile

 • Plecari: 14, 21 Octombrie, 25 Noiembrie 2019
 • Durata: 11 zile / 10 nopti cazare

pret de la 899 EURO / persoana

Imagini Circuit Egipt mai - noiembrie & Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada - avion, 11 zile Imagini Circuit Egipt mai - noiembrie & Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada - avion, 11 zile Imagini Circuit Egipt mai - noiembrie & Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada - avion, 11 zile Imagini Circuit Egipt mai - noiembrie & Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada - avion, 11 zile Imagini Circuit Egipt mai - noiembrie & Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada - avion, 11 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

EGIPT - Darul Nilului & Taramul Faraonilor

Circuit cu Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada cu All Inclusive

Transport avion Turkish Airlines / 11 zile / de la 899 Euro

Itinerariu:

Bucuresti - Istanbul - Cairo - Alexandria - Cairo - Platoul Giza - Aswan - Kom Ombo - Edfu - Luxor - Valea Regilor - Templul Reginei Hatchepsut - Templul Karnak - Luxor - Hurghada - Istanbul - Bucure

Program:

 

EGIPT - Darul Nilului & Taramul Faraonilor

Circuit cu Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada cu All Inclusive

Transport avion TURKISH AIRLINES| 11 zile| de la  899 Euro

 

 

Un stravechi proverb arab spune ca „Omul se teme de timp iar timpul se teme de piramide" astfel nu este de mirare ca Egiptul este cea mai veche destinatie turistica din lume. Intr-una dintre primele scrieri de calatorie, istoricul grec Herodot spunea: „Nicaieri nu sunt atat de multe lucruri minunate si in toata lumea nu se mai gasesc asa de multe lucruri de nespusa maretie" - afirmatie pe care tinem sa o credem pana in zile noastre. Simbolurile, formele si misterele Egiptului s-au raspandit ca un virus transmis prin schitele, jurnalele si artefactele pe care primii calatori temerari le-au luat acasa cu ei starnind fascinatia a generatii intregi. Cu morminte ascunse de dunele desertului, piramidele emblematice, templele colosale asezate de-a lungul misteriosului Nil dar si plajele idilice cu ape turcoaz si corali colorati, Egiptul cu siguranta va impresiona si va trezi spiritul aventurier ce salasluieste in fiecare dintre noi!

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 BUCURESTI - ISTANBUL

Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 19:35 pentru imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK1046 cu destinatia Cairo, via Istanbul. Decolare la ora 21:35 si aterizare in Istanbul la ora 23:00.

 

Ziua 2 ISTANBUL - CAIRO

Imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK692 cu destinatia Cairo decolare la ora 00:35 si aterizare in Cairo la ora 01:45 si transfer cu autocarul la hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar. Early check-in.                                      

Mic dejun. Ne aflam in Cairo (El Qahira), capitala Egiptului - cea mai mare aglomerare urbana de pe continentul african, cu peste 6 milioane de locuitori, unde ne va fascina cu siguranta forfota metropolitana. Intalnire cu ghidul local care ne va insoti intr-o incursiune in istoria de 7,000 a Egiptului intr-un Tur de oras Cairo cu ghid local cu o vizita la Muzeul de Egiptologie - care adaposteste cea mai bogata colectie de artefacte din perioada faraonica, cea mai pretioasa comoara a muzeului fiind colectia faraonului Tutankhamon care cuprinde obiecte de cult, bjuterii, statui, sarcofagul in care a fost inmormantat faraonul si celebra masca mortuara de aur! Vom face o incursiune in partea islamica a orasului la citadela Saladdin care se mandreste cu faimoasa Moschee de Alabastru a lui Mohamad Ali (vizite exterioare) si vom face apoi un popas la Bazar. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar Cairo. 

 

Ziua 3 CAIRO - ALEXANDRIA

Mic dejun. Optional, Excursie de o zi la Alexandria, oras infloritor si capitala a Egiptului in perioada greco - romana. Alexandria din vechime a fost si va ramane un oras legendar, invaluit in mit - cetatea lui Alexandru cel Mare si a Cleopatrei, orasul celebrei bibloteci antice si a farului in forma de turn de pe Insula Pharos. Desi in zilele noastre Alexandria Egiptului Antic este doar putin vizibila, ea fiind mistuita de incendii, cutremure sau revolte ale crestinilor, misterul locului inca persista iar descoperirile arheologice subacvatice din port tot aduc la lumina noi vestigii crezute pierdute. Vom vizita Catacombele, Gradinile Montazah si Turnul lui Pompei (intrari incluse) si pe exterior Citadela si Libraria din Alexandria. Intoarcere la Cairo. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar Cairo.                    

 
Ziua 4 CAIRO - PLATOUL GIZA - ASWAN 

Mic dejun. Excursie cu ghid local la Platoul Giza si marile Piramide. Ne vom indrepta  spre platoul Giza pentru a vizita Piramidele si Sfinxul (vizite exterioare) - binecunoscutele embleme ale Egiptului. Piramida lui Keops, ce mai mare dintre cele trei este singura minune a lumii antice care sfideaza inca trecerea timpului, ea fiind de asemenea si cea mai mare piramida construita vreodata! Protector al piramidelor, Sfinxul - creatura enigmatica cu trup de leu si chip de om cunoscut primilor arabi sub numele de Tatal Groazei, asteapta sa ne impresioneze, el fiind cel mai vechi monument de sculptura din Egiptul Antic. Transfer la gara pentru a ne imbarca pe trenul de noapte cu destinatia Aswan. Servirea cinei in tren. Innoptare in tren, cabine de doua locuri in vagonul de dormit.   

 

Ziua 5 ASWAN

Mic dejun in tren. Sosire la Aswan in cursul diminetii si transfer la vasul de croaziera pe Nil. Formalitati de cazare pe vasul de 5*. Servirea pranzului. Dupa amiaza, vom vizita giganticul baraj din Aswan, obiectiv strategic in Egipt, o constructie uriasa facuta pentru a controla inundatiile cauzate de revarsarea Nilului, a asigura apa pentru irigatii si pentru a genera electricitate. A fost construit intre anii 1960-1970 si a avut un impact important asupra industriei si culturii Egiptului. Vom continua turul de astazi cu vizitarea Obeliscului neterminat si a Templului Philae dedicat zeitei ISIS. Intoarcere la vas. Cina si cazare pe vasul de croaziera de 5*.

 

Ziua 6 KOM OMBO - EDFU

Mic dejun. In cursul diminetii vom naviga catre Kom Ombo unde vom vizita neobisnuitul templu dublu dedicat zeilor Sobek si Horus, o constructie atipica deoarece totul este simetric de-a lungul axei centrale. Servirea pranzului la bordul vasului. Vom admira minunatele privelisti ale Nilului in timp ce vom naviga catre Edfu acolo unde vom vizita uriasul templu dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Pe drumul de intoarcere catre vas, vom face un popas la coloratele bazare locale pentru a cumpara suveniruri. Vom naviga catre Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera de 5*.    

 

Ziua 7 LUXOR - VALEA REGILOR - TEMPLU REGINEI HATCHEPSUT - TEMPLUL KARNAK

Mic dejun. In cursul diminetii vom traversa pe malul vestic al Nilului pentru a vizita Valea Regilor unde au fost ingropate generatii de faraoni si nobili in criptele taiate in stanci si pazite de Colosii lui Memnon, doua statui gigantice. Mormantul lui Tutankhamon este singurul care a fost descoperit intact. Vom mai vizita Templul Reginei Hatchepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului. Intoarcere la vas pentru servirea pranzului. Dupa-amiaza, vom face o incursiune pe malul Estic al Nilului unde ne vom plimba pe jos de-a lungul aleii Sfincsilor si vom vizita Templul Karnak - cel mai mare complex religios din Egipt dedicat zeului Amon-Ra - si Templul Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera de 5*.

 

Ziua 8 LUXOR - HURGHADA

Mic dejun. Eliberarea cabinelor si transfer cu autocarul catre Hurghada. "Al-Ghardaka" in limba araba, Hurghada este statiunea turistica cu care a inceput industria din domeniu in Egipt. La inceput un umil satuc de pescari de pe malul Marii Rosii, a devenit in ultimele doua decade o infloritoare destinatie de vacanta, cu plaje frumoase intesate de hoteluri si soare care straluceste tot timpul anului, cu apa limpede precum cristalul numai buna de scufundari, iar noaptea prinde viata in restaurantele si barurile sale precum si in numeroasele centre comerciale. Transfer la hotel si cazare in sistem ALL INCLUSIVE. Timp liber la dispozitie sau plimbare pietonala cu insotitorul de grup in Hurghada. Cina si Cazare hotel AMC Royal 4* sau similar Hurghada.  

 

Ziua 9 HURGHADA - SEJUR LA MAREA ROSIE

Cazare cu ALL INCLUSIVE. Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Va sugeram o Croaziera pe Marea Rosie cu posibilitatea de a face snorkeling si a admira renumitele recife de corali. Cazare hotel AMC Royal 4* sau similar Hurghada.

 

Ziua 10 HURGHADA - SEJUR LA MAREA ROSIE

Cazare cu ALL INCLUSIVE. Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Cazare hotel AMC Royal 4* sau similar Hurghada.    

 

Ziua 11 HURGHADA - ISTANBUL - BUCURESTI

Mic dejun la pachet. Dimineata devreme transfer la aeroportul din Hurghada pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines cu destinatia Bucuresti, via istanbul. Decolare la ora 03:55 cu zborul TK703 cu destinatia Istanbul unde ajungem la ora 07:45. Pana la ora zborului catre Bucuresti Tur de oras Istanbul cu autocar si ghid local cu mese si intrari incluse. Transfer la aeroport. Imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK1045 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:45 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:05. Sfarsitul pachetului se servicii.

 

 

 

Date de plecare14 & 21 Octombrie, 25 Noiembrie

 

 


 

Tarife               calculate pentru un grup de 40 platitori

 • 899 Euro adult loc in camera dubla                

 • 849 Euro adult a-3-a persoana loc in camera dubla cu pat suplimentar

 • 356 Euro copil 2-4,99 ani in camera cu 2 adulti

 • 634 Euro copil 5-11,99 ani in camera cu 2 adulti                

  1069 Euro adult loc in camera single
         

 

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion la dus Bucuresti - Cairo, via Istanbul, compania Turkish Airlines
 • Bilet de avion la retur Hurghada - Bucuresti, via Istanbul, compania Turkish Airlines
 • 3 nopti cazare cu mic dejun si 2 cine la hotel Barcelo Pyramids 4* Cairo sau similar
 • 1 noapte cazare cu DEMIPENSIUNE (mic dejun si cina) in tren pe ruta Cairo - Aswan
 • 3 nopti cazare cu PENSIUNE COMPLETA pe vasul de croaziera M/S Semiramis 5* sau similar        
 • 3 nopti cazare cu ALL INCLUSIVE hotel AMC Royal 4* sau similar Hurghada
 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport in Cairo si Hurghada
 • Tur de oras panoramic cu ghid local in Cairo: Citadela Saladdin, Moscheea de Alabastru a lui Mohamad Ali, Bazarul egiptean (fara intrari)
 • Vizita la Muzeul de Egiptologie
 • Excursie cu ghid local la Platoul Giza si marile Piramide.
 • Croaziera pe Nil cu vas de croaziera 5* M/S Semiramis sau similar cu urmatoarele excursii si vizite incluse:
  • Excursie la Marele Baraj de la Aswan, Obeliscul neterminat si templul Philae
  • Vizitarea Templelor dedicate Zeilor Sobek si Horus din Kom Ombo si Edfu
  • Excursie pe Valea Regilor si vizitarea Templelor Karnak si Luxor
  • Intrarea in templul reginei Hatchepsut
 • Transport cu autocar local conform programului
 • Biletele de intrare la obiectivele turistice din programul de croaziera
 • Insotitor de grup din partea agentiei

 

 

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 245 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

 • Asigurarea medicala (obligatorie), asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

 • Bauturile la mesele din program

 • Taxa de viza pentru Egipt: aprox. 25 USD (viza se obtine la sosire pe aeroportul din Cairo)

 • Intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate in program: 

 • Intrarea la Marea Piramida a lui Keops: 24 USD/persoana

 • Intrarea in Camera Mumiilor la Muzeul de Egiptologie: 12 USD/persoana

 • Excursiile optionale

 • Bacsis pentru soferi si ghizi locali (obligatoriu in Egipt)

   

 

 

Excursiile optionale: (tarife calculate pentru minim 20 platitori)

 • Excursie de 1 zi la Alexandria: 80 Eur/persoana Include: transport autocar, ghid local, vizite in Alexandria: Catacombele, Gradinile Montazah si Turnul lui Pompei (intrari incluse) si pe exterior Citadela si Libraria din Alexandria, insotitor de grup

   

 

 

Important!

 • Pentru calatoria in Egipt este necesar PASAPORTUL simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei!

 • Programul Crozierei pe Nil poate suferi modificari in functiile de conditiile specifice de navigabilitate

   

 

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti       

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Sejur MAMAIA 2020

5 nopti / 7 nopti
de la 387.50 RON / persoana / sejur 5 nopti

Sejur VENUS 2020

5 nopti / 7 nopti
de la 432 RON / persoana / sejur 5 nopti

Sejur NEPTUN 2020

5 nopti / 7 nopti
de la 270 RON / persoana in camera dubla / sejur 5 nopti

Sejur EFORIE NORD 2020

5 nopti / 7 nopti
de la 329 RON / persoana / sejur 5 nopti

Sejur OLIMP 2020

5 nopti / 7 nopti
de la 359.50 RON / persoana / sejur 5 nopti

Sejur ALBENA 2020

8 zile / 7 nopti
de la 226 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Sejur SATURN 2020

5 nopti / 7 nopti
de la 364 RON / persoana / sejur 5 nopti

Sejur NISIPURILE DE AUR 2020

8 zile / 7 nopti
de la 61 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking CRETA CHANIA 2020

8 zile / 7 nopti
de la 375 EURO / persoana / sejur

Early Booking SANTORINI 2020

8 zile / 7 nopti
de la 522 EURO / persoana / sejur

Early Booking CRETA HERAKLION 2020

8 zile / 7 nopti
de la 316 EURO / persoana / sejur

Early Booking TENERIFE 2020

8 zile / 7 nopti
de la 656 EURO / persoana / sejur

Early Booking MALLORCA 2020

8 zile / 7 nopti
de la 649 EURO / persoana / sejur

Early Booking RHODOS 2020

8 zile / 7 nopti
de la 358 EURO / persoana / sejur

Early Booking CORFU 2020

8 zile / 7 nopti
de la 323 EURO / persoana / sejur

Early Booking HURGHADA 2020

8 zile / 7 nopti
de la 499 EURO / persoana / sejur

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2020

8 zile / 7 nopti
de la 446 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZAKYNTHOS 2020 (avion)

8 zile / 7 nopti
de la 417 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MYKONOS 2020

8 zile / 7 nopti
de la 560 EURO / persoana / sejur

Early Booking DUBAI & ABU DHABI 2020 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 535 EURO / persoana / sejur

Vezi toate sejururile

Circuite

Croaziera MSC Divina - Mediterana de Vest 17.04 (Paste)

8 zile / 7 nopti
de la 999 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate circuitele