Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Circuit Egipt septembrie-noiembrie 2021 & Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada - avion, 12 zile

 • Plecari: 04, 11, 25 Septembrie; 02, 09, 23 Octombrie; 06, 13, 20, 27 Noiembrie 2021
 • Durata: 12 zile / 11 nopti cazare

pret de la 980 EURO / persoana

Imagini Circuit Egipt septembrie-noiembrie 2021 & Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada - avion, 12 zile Imagini Circuit Egipt septembrie-noiembrie 2021 & Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada - avion, 12 zile Imagini Circuit Egipt septembrie-noiembrie 2021 & Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada - avion, 12 zile Imagini Circuit Egipt septembrie-noiembrie 2021 & Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada - avion, 12 zile Imagini Circuit Egipt septembrie-noiembrie 2021 & Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada - avion, 12 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

EGIPT - Darul Nilului & Taramul Faraonilor

Circuit cu Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada cu All Inclusive

Transport avion TAROM / 12 zile / de la 980 Euro

Itinerariu:

Bucuresti - Cairo - Aswan - Abu Simbel - Kom Ombo - Edfu - Luxor - Valea Regilor - Templul Reginei Hatchepsut - Templul Karnak - Luxor - Hurghada - Cairo - Alexandria - Cairo - Bucuresti&

Program:

 

EGIPT - Darul Nilului & Taramul Faraonilor

Circuit cu Croaziera pe Nil & Sejur Hurghada cu All Inclusive

NOU! Plecari cu avionul din Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca si Iasi

 

Transport avion TAROM| 12 zile| de la 980 Euro

 

Un stravechi proverb arab spune ca „Omul se teme de timp iar timpul se teme de piramide" astfel nu este de mirare ca Egiptul este cea mai veche destinatie turistica din lume. Intr-una dintre primele scrieri de calatorie, istoricul grec Herodot spunea: „Nicaieri nu sunt atat de multe lucruri minunate si in toata lumea nu se mai gasesc asa de multe lucruri de nespusa maretie" - afirmatie pe care tinem sa o credem pana in zile noastre. Simbolurile, formele si misterele Egiptului s-au raspandit ca un virus transmis prin schitele, jurnalele si artefactele pe care primii calatori temerari le-au luat acasa cu ei starnind fascinatia a generatii intregi. Cu morminte ascunse de dunele desertului, piramide emblematice, temple colosale asezate de-a lungul misteriosului Nil dar si plaje idilice cu ape turcoaz si corali colorati, Egiptul cu siguranta va impresiona si va trezi spiritul aventurier ce salasluieste in fiecare dintre noi!

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI / TIMISOARA / CLUJ NAPOCA / IASI - CAIRO

 • Plecare din Bucuresti: Intalnire cu reprezentantul agentiei de turism in Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 22:30 pentru imbarcare pe zborul TAROM RO101 cu destinatia Cairo.

            

 • Plecare din Timisoara: Prezentare la Aeroportul Traian Vuia pentru imbarcare pe zborul Tarom RO608 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:45 si aterizare la Bucuresti la ora 20:45 (plecarile din septembrie si 16.10), respectiv decolare la ora 18:45 si aterizare la Bucuresti la ora 19:45 (plecarile din 13.11 si 27.11). Escala pana la ora 00:30, cand va veti imbarca pe zborul Tarom RO101 cu destinatia Cairo.

   

 • Plecare din Cluj-Napoca: Prezentare la Aeroportul Avram Iancu pentru imbarcare pe zborul Tarom RO648 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:40 si aterizare la Bucuresti la ora 20:35 (plecarile din septembrie si 16.10), respectiv decolare la ora 18:40 si aterizare la ora 19:35 (plecarile din 13.11 si 27.11). Escala pana la ora 00:30, cand va veti imbarca pe zborul Tarom RO101 cu destinatia Cairo.

   

 • Plecare din Iasi: Prezentare la Aeroportul International Iasi pentru imbarcare pe zborul Tarom RO708 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:20 si aterizare la Bucuresti la ora 20:30 (plecarile din septembrie si 16.10), respectiv decolare la ora 18:20 si aterizare la Bucuresti la ora 19:30 (plecarile din 13.11 si 27.11) . Escala pana la ora 00:30, cand va veti imbarca pe zborul Tarom RO101 cu destinatia Cairo.

   

  Ziua 2 | CAIRO  

  Decolare la ora 00:30 si aterizare in Cairo la ora 02:15 (pentru plecarile din 13.11 si 27.11 aterizare la ora 03:15). Transfer cu autocarul la Hotel Steigenberger El Tahrir 4*Deluxe, respectiv Hotel Holiday Inn Cairo Citystars 5* (plecarea din 18.09) sau similare Cairo. Early check-in.                                       

  Mic dejun. Ne aflam in Cairo (El Qahira), capitala Egiptului - cea mai mare aglomerare urbana de pe continentul african, cu peste 6 milioane de locuitori, unde ne va fascina cu siguranta forfota metropolitana. Intalnire cu ghidul local care ne va insoti intr-o incursiune in istoria de 7000 ani a Egiptului intr-un tur de oras Cairo care va incepe cu o vizita la Muzeul de Egiptologie - acesta adaposteste cea mai bogata colectie de artefacte din perioada faraonica, cea mai pretioasa comoara a muzeului fiind colectia faraonului Tutankhamon care cuprinde obiecte de cult, bjuterii, statui, sarcofagul in care a fost inmormantat faraonul si celebra masca mortuara de aur! Vom face o incursiune si in partea islamica a orasului la citadela Saladdin care se mandreste cu faimoasa Moschee de Alabastru a lui Mohamad Ali (vizite exterioare) si vom face apoi un popas la Bazar. Cina si cazare Hotel Steigenberger El Tahrir 4*Deluxe, respectiv Hotel Holiday Inn Cairo Citystars 5* (plecarea din 18.09) sau similare Cairo.

   

  Ziua 3 | CAIRO - ALEXANDRIA

  Mic dejun. Optional, Excursie de o zi la Alexandria, oras infloritor si capitala a Egiptului in perioada greco - romana. Alexandria din vechime a fost si va ramane un oras legendar, invaluit in mit - cetatea lui Alexandru cel Mare si a Cleopatrei, orasul celebrei bibloteci antice si a farului in forma de turn de pe Insula Pharos. Desi in zilele noastre Alexandria Egiptului Antic este doar putin vizibila, ea fiind mistuita de incendii, cutremure sau revolte ale crestinilor, misterul locului inca persista iar descoperirile arheologice subacvatice din port tot aduc la lumina noi vestigii crezute pierdute. Vom vizita Catacombele, Gradinile Montazah si Turnul lui Pompei (intrari incluse) si pe exterior Citadela si Biblioteca din Alexandria. Intoarcere la Cairo. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Steigenberger El Tahrir 4*Deluxe, respectiv Hotel Holiday Inn Cairo Citystars 5* (plecarea din 18.09) sau similare Cairo

   

  Ziua 4 | CAIRO - PLATOUL GIZA - ASWAN

  Mic dejun. Excursie cu ghid local la Platoul Giza si marile Piramide. Ne vom indrepta  spre platoul Giza pentru a vizita Piramidele si Sfinxul (vizite exterioare) - binecunoscutele embleme ale Egiptului. Piramida lui Keops, ce mai mare dintre cele trei, este singura minune a lumii antice care sfideaza inca trecerea timpului, ea fiind de asemenea si cea mai mare piramida construita vreodata! Protector al piramidelor, Sfinxul - creatura enigmatica cu trup de leu si chip de om cunoscut primilor arabi sub numele de Tatal Groazei, asteapta sa ne impresioneze, el fiind cel mai vechi monument de sculptura din Egiptul Antic. Transfer la gara pentru a ne imbarca pe trenul de noapte cu destinatia Aswan. Servirea cinei in tren. Innoptare in tren, cabine de doua locuri in vagonul de dormit.  

   

  Ziua 5  ASWAN

  Mic dejun in tren. Sosire la Aswan in cursul diminetii si transfer la vasul de croaziera pe Nil. Formalitati de cazare pe vasul de 5*. Servirea pranzului. Dupa amiaza, vom vizita giganticul baraj din Aswan, obiectiv strategic in Egipt, o constructie uriasa facuta pentru a controla inundatiile cauzate de revarsarea Nilului, a asigura apa pentru irigatii si pentru a genera electricitate. A fost construit intre anii 1960-1970 si a avut un impact important asupra industriei si culturii Egiptului. Vom continua turul de astazi cu vizitarea Obeliscului neterminat si a Templului Philae dedicat zeitei ISIS. Intoarcere la vas. Cina si cazare pe vasul de croaziera de 5*.

   

  Ziua 6 | ABU SIMBEL - KOM OMBO - EDFU

  Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Abu Simbel (plecare dimineata devreme, mic dejun la pachet). Complexul arheologic este format din doua temple taiate direct in piatra in timpul domniei faraonului Ramses al-II-lea. Complexul, remarcabil prin masivele statui de piatra ale lui Ramses si ale sotiei sale, Nefertari, a fost construit in secolul XIII i.Hh. pentru a intimida rivalii nubieni si pentru a comemora celebra batalie de la Kadesh. Templsele au fost amenintate de cresterea nivelului apelor Nilului in urma constructiei barajului de la Aswan in anii 1960, dar, printr-un model de cooperare internationala a UNESCO, siturile arheologice au fost cercetate, dezmembrate si asamblate in acelasi mod, dar cu 65 si 200 de metri mai sus si in spatele locatiei originale, locatie acoperita de apele lacului Nasser. Servirea pranzului la bordul vasului. Dupa pranz vom naviga catre Kom Ombo unde vom vizita neobisnuitul templu dublu dedicat zeilor Sobek si Horus, o constructie atipica deoarece totul este simetric de-a lungul axei centrale. Vom admira apoi minunatele privelisti ale Nilului in timp ce vom naviga catre Edfu acolo unde vom vizita uriasul templu dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Intoarcere la vasul de croaziera. Vom naviga catre Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera de 5*.   

   

  Ziua 7 | LUXOR - VALEA REGILOR - TEMPLUL REGINEI HATCHEPSUT - TEMPLUL KARNAK

  Mic dejun. In cursul diminetii vom traversa pe malul vestic al Nilului pentru a vizita Valea Regilor unde au fost ingropate generatii de faraoni si nobili in criptele taiate in stanci si pazite de Colosii lui Memnon, doua statui gigantice. Mormantul lui Tutankhamon este singurul care a fost descoperit intact. Vom mai vizita Templul Reginei Hatchepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului. Intoarcere la vas pentru servirea pranzului. Dupa-amiaza, vom face o incursiune pe malul Estic al Nilului unde ne vom plimba pe jos de-a lungul aleii Sfincsilor si vom vizita Templul Karnak - cel mai mare complex religios din Egipt dedicat zeului Amon-Ra - si Templul Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera de 5*.

   

  Ziua 8 | LUXOR - HURGHADA

Mic dejun. Eliberarea cabinelor si transfer cu autocarul catre Hurghada. "Al-Ghardaka" in limba araba, Hurghada este statiunea turistica cu care a inceput industria din domeniu in Egipt. La inceput un umil satuc de pescari de pe malul Marii Rosii, a devenit in ultimele doua decade o infloritoare destinatie de vacanta, cu plaje frumoase intesate de hoteluri si soare care straluceste tot timpul anului, cu apa limpede precum cristalul numai buna de scufundari, iar noaptea prinde viata in restaurantele si barurile sale precum si in numeroasele centre comerciale. Transfer la hotel si cazare in sistem ALL INCLUSIVE. Timp liber la dispozitie in Hurghada. Cina si cazare Hotel Stella di Mare Gardens Resort & Spa 5*sau similar zona Hurghada. 

 

Ziua 9 | HURGHADA - SEJUR LA MAREA ROSIE

Cazare cu ALL INCLUSIVE. Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Va sugeram o Croaziera pe Marea Rosie cu posibilitatea de a face snorkeling si a admira renumitele recife de corali. Cazare Hotel Stella di Mare Gardens Resort & Spa 5* sau similar zona Hurghada.

 

Ziua 10 | HURGHADA - SEJUR LA MAREA ROSIE

Cazare cu ALL INCLUSIVE. Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Cazare Hotel Stella di Mare Gardens Resort & Spa 5* sau similar zona Hurghada.    

 

Ziua 11 | HURGHADA - CAIRO

Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel. Ne luam la revedere de la Marea Rosie imbarcandu-ne in autocarul care ne va purta spre nord, avand ca tinta finala orasul Cairo. Vom ajunge spre seara, in timp pentru cazare si servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Steigenberger El Tahrir 4*Deluxe, respectiv Hotel Holiday Inn Cairo Citystars 5* (plecarea din 18.09) sau similare Cairo.

 

Ziua 12 | CAIRO - BUCURESTI / TIMISOARA / CLUJ-NAPOCA / IASI

Mic dejun la pachet. Dimineata devreme transfer la aeroportul din Cairo pentru imbarcare pe zborul companiei TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 03:00 cu zborul RO102 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 06:50 (pentru plecarile din 13.11 si 27.11 aterizare la ora 05:50).

             Plecare din Timisoara: imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO605. Decolare de pe Otopeni la ora 12:40 si aterizare pe Aeroportul Traian Vuia la ora 14:00 (plecarile din septembrie si 16.10), respectiv decolare la ora 11:40 si aterizare la ora 13:00 (plecarile din 13.11 si 27.11).

             Plecare din Cluj-Napoca: imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO643. Decolare de pe Otopeni la ora 12:30 si aterizare pe Aeroportul Aurel Vlaicu la ora 13:25 (plecarile din septembrie si 16.10), respectiv decolare la ora 11:30 si aterizare la ora 12:25 (plecarile din 13.11 si 27.11).

             Plecare din Iasi: Plecarile din septembrie, 16.10 si 27.11: imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO701. Decolare de pe Otopeni  la ora 08:00 si aterizare pe Aeroportul International Iasi la ora 09:05 (pentru 27.11:decolare la ora 07:00 si aterizare la ora 08:05);

            Plecarea din 13.11: imbarcare pe zborul Companiei Tarom RO705. Decolare la ora 11:30 de pe Otopeni si aterizare pe Aeroportul International Iasi la ora 12:35.

 

Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

Date de plecare:  4,11,25 Septembrie, 02, 09, 23 Octombrie, 06, 13, 20, 27 Noiembrie                                                   

 

 

 

Tarife                                                       calculate pentru un grup de 24 platitori

 • 980 Euro adult loc in camera dubla                

 • 255 Euro copil 2-4,99 ani in camera cu 2 adulti

 • 589 Euro copil 5-11,99 ani in camera cu 2 adulti                

  1205 Euro adult loc in camera single       
 •  

   

  NOTA:

 • Pentru plecarile din tara se adauga la tarifele de mai sus urmatoarele suplimente:

 • Plecare din Timisoara sau Iasi: + 60 euro/persoana

 • Plecare din Cluj-Napoca: + 66 euro/persoana

 • Camere duble cu pat suplimentar, ocupare 3 adulti, sunt la cerere.

    

   

  Important!

 • Incepand cu 01 Septembrie 2020 toti pasagerii curselor aeriene care intra in Egipt, prin orice aeroport, trebuie sa prezinte un test molecular negativ (PCR) pentru infectia COVID-19 efectuat cu maxim 72 de ore inainte de calatorie. Este necesar ca testul sa fie de tipul RT-PCR, efectuat de catre un laborator specializat, autentificat prin stampila, fara a fi aplicate pe document corectii si/sau modificari. In mod obligatoriu, testul tip PCR prezentat autoritatilor egiptene trebuie sa fie in original, sa aiba stampila laboratorului de analize, sa contina data si ora recoltarii probei biologice si sa fie tradus in limba engleza, cu mentiunea NEGATIVE. Nu se accepta rezultatul testului in format electronic! Copiii sub varsta de 6 ani sunt exceptati de la prezentarea unui test tip PCR la intrarea pe teritoriul Egiptului.

 • Pentru calatoria in Egipt este necesar PASAPORTUL simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei!

 • Programul Crozierei pe Nil poate suferi modificari in functiile de conditiile specifice de navigabilitate

       


  Servicii incluse:

   

 • Bilet de avion Bucuresti/Timisoara/Cluj Napoca/Iasi - Cairo si retur, compania Tarom
 • 4 nopti cazare cu mic dejun si 3 cine la Hotel Steigenberger El Tahrir 4*Deluxe, respectiv Hotel Holiday Inn Cairo Citystars 5* Cairo (plecarea din 18.09) sau similare Cairo
 • 1 noapte cazare cu DEMIPENSIUNE (mic dejun si cina) in tren pe ruta Cairo - Aswan
 • 3 nopti cazare cu PENSIUNE COMPLETA pe vasul de croaziera M/S Sarah 5* sau similar        
 • 3 nopti cazare cu ALL INCLUSIVE Hotel Stella di Mare Gardens Resort & Spa 5* sau similar zona Hurghada
 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport in Cairo
 • Tur de oras panoramic cu ghid local in Cairo: Citadela Saladdin, Moscheea de Alabastru a lui Mohamad Ali, Bazarul egiptean (fara intrari)
 • Vizita la Muzeul de Egiptologie
 • Excursie cu ghid local la Platoul Giza si Marile Piramide
 • Croaziera pe Nil cu vas de croaziera 5* M/S Sarah sau similar cu urmatoarele excursii si vizite incluse:
  • Excursie la Marele Baraj de la Aswan, Obeliscul neterminat si templul Philae
  • Vizitarea Templelor dedicate Zeilor Sobek si Horus din Kom Ombo si Edfu
  • Excursie pe Valea Regilor si vizitarea Templelor Reginei Hatchepsut, Karnak si Luxor
 • Transport cu autocar local conform programului
 • Biletele de intrare la obiectivele turistice din programul de croaziera

     •    Insotitor de grup din partea agentiei

 

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 240 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

 • Bauturile la mesele din program

 • Taxa de viza pentru Egipt: aprox. 25 USD (viza se obtine la sosire pe aeroportul din Cairo)

 • Intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate in program:

 •  
  • Intrarea la Marea Piramida a lui Keops: aprox. 24 USD/persoana

  • Intrarea in Camera Mumiilor la Muzeul de Egiptologie: aprox. 12 USD/persoana

 • Excursiile optionale

 • Bacsisul recomandat pentru soferi si ghizi locali (este o practica uzuala in Egipt): 5USD/persoana/zi

 • Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION, storno si medicala cu protectie COVID: 112 lei / persoana cu varsta maxima 65 ani (recomandata)

 • pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 42 Lei/persoana pentru asigurare;

 • in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat ce cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibil in agentie la rezervare);

 • Testare COVID-19 RT-PCR: de la 200 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);

   

   

  Excursiile optionale: (tarife calculate pentru minim 20 platitori)

 • Excursie la Alexandria: 100 USD/persoana Include: transport autocar, ghid local, vizite la Catacombe, Gradinile Montazah si Turnul lui Pompei (intrari incluse) si pe exterior Citadela si Biblioteca din Alexandria, insotitor de grup

 • Excursie la Abu Simbel: 95 USD/persoana Include: transport cu autocar, ghid local, bilet intrare templu, insotitor de grup

  NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare.

   

   

  Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking CRETA CHANIA 2021

8 zile / 7 nopti
de la 340 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ANTALYA 2021

8 zile / 7 nopti
de la 504 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2021

8 zile / 7 nopti
de la 613 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SANTORINI 2021

8 zile / 7 nopti
de la 354 EURO / persoana / sejur

Early Booking RHODOS 2021

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur

Early Booking CRETA HERAKLION 2021

8 zile / 7 nopti
de la 334 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SKIATHOS 2021 (avion)

8 zile / 7 nopti
de la 199 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking BODRUM 2021

8 zile / 7 nopti
de la 409 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MYKONOS 2021

8 zile / 7 nopti
de la 607 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking CROATIA 2021

8 zile / 7 nopti
de la 409 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZAKYNTHOS 2021 (avion)

8 zile / 7 nopti
de la 404 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking CORFU 2021

8 zile / 7 nopti
de la 299 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MADEIRA 2021

8 zile / 7 nopti
de la 659 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZANZIBAR 2021-2022

8 zile / 7 nopti
de la 1517 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALDIVE 2021-2022

8 zile / 7 nopti
de la 1149 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking REPUBLICA DOMINICANA 2021

7 nopti cazare
de la 1169 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking Cipru 2021

8 zile / 7 nopti
de la 495 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2021

8 zile / 7 nopti
de la 431 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2021-2022 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 537 EURO / persoana / sejur

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2021-2022

8 zile / 7 nopti
de la 482 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking COSTA BRAVA 2021

8 zile / 7 nopti
de la 527 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vacante Balneo Si Spa

5 nopti / 7 nopti
de la 235.50 RON / persoana / sejur 5 nopti

Vezi toate sejururile