Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Circuit Provence si Coasta de Azur - avion, 8 zile

  • Plecari: 02 Septembrie 2021
  • Durata: 8 zile / 7 nopti

pret de la 699 EURO / persoana

Imagini Circuit Provence si Coasta de Azur - avion, 8 zile Imagini Circuit Provence si Coasta de Azur - avion, 8 zile Imagini Circuit Provence si Coasta de Azur - avion, 8 zile Imagini Circuit Provence si Coasta de Azur - avion, 8 zile
  • Descriere
  • Program
  • Conditii
  • Servicii
  • Alte informatii

 

NOU! CIRCUIT PROVENCE SI COASTA DE AZUR

Aix en Provence - Marsilia - Avignon - Pont du gard - Nimes - Insula D'If - Arles - Saintes Maries de la Mer - Les Baux de Provence - Saint Tropez - Cannes - Monaco - Nisa - Parfumeriile Galimard

BONUS: Excursie Sudul Provence (in valoare de 50 euro) + Asigurare Travel Covid Protection

NOU! Plecari cu avionul din Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca si Iasi

Transport Avion TAROM | 8 zile | de la 699 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Aix En Provence - Marsilia - Avignon - Pont du Gard - Nimes - Arles - La Camargue - Saintes Maries de la Mer - Les Baux de Provence - Saint Tropez - Cannes/Nisa - Monaco - Eze - Nisa - Bucuresti
Program:

 

NOU! CIRCUIT PROVENCE SI COASTA DE AZUR

Aix en Provence - Marsilia - Avignon - Pont du gard - Nimes - Insula D'If - Arles - Saintes Maries de la Mer - Les Baux de Provence - Saint Tropez - Cannes - Monaco - Nisa - Parfumeriile Galimard

BONUS: Excursie Sudul Provence (in valoare de 50 euro) + Asigurare Travel Covid Protection

NOU! Plecari cu avionul din Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca si Iasi

Transport Avion TAROM | 8 zile | de la 699 Euro

 

 

 

Va invitam sa ne insotiti in Provence si Coasta de Azur, regiunea cea mai insorita din Franta, o combinatie de peisaje si obiective turistice care ii va safisface chiar si pe cei mai exigenti dintre Dvs. Intreaga zona te invita sa visezi, sa te rasfeti sub razele soarelui arzator, sa te scufunzi in apele de un albastru ireal al Marii Mediterane sau sa te pierzi pe stradutele impresionante ale unor localitati pitoresti, de legenda. De la celebrele Nisa, Cannes sau Saint Tropez si pana la misterioasele Camargue, Saintes Maries de la Mer sau Les Baux de Provence, totul va va incanta privirea si simturile si va face din aceasta excursie una de vis, pe care veti dori sa o repetati J

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | Bucuresti/Timisoara/Cluj-Napoca/Iasi - Aix en Provence - Marsilia

  • Plecare din Bucuresti: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-OTOPENI, ora 08:10 pentru imbarcare cursa Companiei Tarom RO401 cu destinatia Nisa. Decolare din Bucuresti la ora 10:10 si sosire in Nisa la ora 11:40.

  • Plecare din Timisoara: Prezentare la aeroportul Traian Vuia la ora 03:45 pentru imbarcare pe zborul Tarom RO610 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:45 si aterizare la Bucuresti la ora 06:45. Escala pana la ora 10:10, cand va veti imbarca pe zborul Tarom RO401 cu destinatia Nisa.

  • Plecare din Cluj-Napoca: Prezentare la aeroportul Avram Iancu la ora 06:25 pentru imbarcare pe zborul Tarom RO642 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 08:25 si aterizare la Bucuresti la ora 09:20. Escala pana la ora 10:10, cand va veti imbarca pe zborul Tarom RO401 cu destinatia Nisa.

  • Plecare din Iasi: Prezentare la Aeroportul International Iasi la ora 03:45 pentru imbarcare pe zborul Tarom RO710 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:45 si aterizare la Bucuresti la ora 06:55. Escala pana la ora 10:10, cand va veti imbarca pe zborul Tarom RO401 cu destinatia Nisa.

Dupa preluarea bagajelor ne imbarcam in autocar si plecam spre Marsilia. Pe drum vom poposi in incantatorul Aix-en-Provence unde vom face o plimbare ce include Cours Mirabeau -  principalul bulevard al oraÈ™ului È™i sufletul acestuia, Place Richelme, Place de l'Hôtel de Ville, Catedrala si numeroasele fantani ( Aix mai este numit si "orasul cu o mie de fantani"). Transfer la hotel in Marsilia. Cazare la hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* (plecarea din 08 iulie) / hotel Novotel Marseille Est 4* (plecarea din 02 septembrie) sau similare Marsilia.

 

Ziua 2 | Marsilia - Insula d'If

Mic dejun. Tur de oras cu ghid local in Marsilia, oras fondat de greci acum 2600 de ani devenit azi al doilea oras al Frantei si cel mai mare port la Mediterana : Vieux Port strajuit de Fort Saint Jean si modernul MUCEM (Muzeul civilizatiilor Europei si Mediteranei), basilica Notre Dame de la Garde - "La Bonne Mere", celebrul bulevard La Canebiere, monumentalul Palais Longchamp s.a. Dupa amiaza croaziera in largul Mediteranei la insula d'If in cautarea celebrului Conte de Monte Cristo al lui Alexandre Dumas. Cazare la hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* (plecarea din 08 iulie) / hotel Novotel Marseille Est 4* (plecarea din 02 septembrie) sau similare Marsilia.

 

Ziua 3 | Marsilia - Avignon - Pont du Gard - Nimes

Mic dejun. Dimineata plecam spre Avignon, unde putem vizita Palatul papilor - una dintre cele mai mari cladiri medievale din Europa,  in exterior fortareata si in interior castel cu frumoase fresce ce amintesc ca in sec.al XIV-lea Avignon a fost resedinta a sapte papi si podul St. Benezet, unde vom fredona cantecelul „Sur le pont d'Avignon...". Continuam  turul nostru cu cel mai vizitat monument antic din Franta, inclus in patrimoniul Unesco, apeductul Pont du Gard - una din marile capodopere ale umanitatii, o minune tehnica a Antichitatii. Un ultim popas va fi in Nimes numit „Roma franceza" pentru Arenele romane si Maison Caree. Cazare la hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* (plecarea din 08 iulie) / hotel Novotel Marseille Est 4* (plecarea din 02 septembrie) sau similare Marsilia.

 

Ziua 4 | Marsilia -  Arles - La Camargue - Saintes Maries de la Mer - Les Baux de Provence

Mic dejun. Bonus! Excursie optionala de 1 zi in sudul Provence. Incepem cu o vizita la Arles cu ale sale comori romane, Arenele si Teatrul, biserica St. Trophime, pietele umbrite si casele colorate scaldate de soare care evocă un sentiment de déjà vu, din panzele lui Van Gogh (artistul a pictat 200 de lucrări în jurul oraÈ™ului si a vandut doar una!). De aici plecam spre Camargue sau Delta Rhonului, una dintre cele mai bine protejate delte din întreaga lume care adÇŽposteÈ™te o bogatÇŽ biodiversitate, si este renumitÇŽ în întreaga lume pentru taurii negri mai mici È™i mai supli decât cei pentru corida, frumoÈ™ii Cheval Camarguais, o rasa locala de cai albi, alaturi de cei peste 50.000 de flamingo roz care poposesc în mlaÈ™tini în timpul lunilor de vară. Vom vizita apoi Saintes Maries de la Mer, o fermecatoare localitate cu case albe extrem de cochete, buticuri si terase, dominate de biserica-cetate Notre Dame de la Mer si de arena pentru coride. Biserica  pastreaza moastele celor doua Marii care dau numele localitatii - Sf Maria Salomeea (mama Sfintilor Apostoli Ioan Evanghelistul si Iacob) si Maria Jacobea (mama Sfantului Apostol Iacob cel Mic). Tot aici se afla statuia negra a sfintei Sara - protectoarea gitanilor, care vin aici in pelerinaj din toata Europa in 24 si 25 mai. Traseul zilei va continua spre Les Baux de Provence, sat considerat unul din cele mai frumoase din Franta, cu 400 de locuitori si peste 1,5 milioane de vizitatori anual! Descoperim farmecul È™i parfumul atât de special al acestui sat provensal cu monumentele sale, pieÈ›ele mici, terasele umbrite, străzile înguste È™i magazinele lor. Intoarcere la Marsilia. Cazare la hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* (plecarea din 08 iulie) / hotel Novotel Marseille Est 4* (plecarea din 02 septembrie) sau similare Marsilia.

 

Ziua 5 | Marsilia - Saint Tropez - Cannes/Nisa

Mic dejun. Plecam spre Coasta de Azur si primul popas il facem la Saint Tropez - cea mai cunoscuta destinatie a lumii mondene de pe Riviera Franceza. Cea mai noua atractie de aici este Musée de la Gendarmerie et du Cinéma de St Tropez, situat in celebra cladire a jandarmeriei cunoscuta din filmele cu Louis de Funes. Ne imbarcam in autocar si ne indreptam catre Cannes - numit si Orasul Filmului datorita Festivalului International de Film aflat anul acesta la a 73-a editie. Tur de oras Cannes in care descoperim celebrul bulevard La Croisette cu hotelurile de lux si plajele sale, Allée des Etoiles  de la Palatul Festivalurilor, strazile medievale din orasul vechi Le Suquet. Transfer la hotel. Cazare la hotel Days Inn Nice Centre 3* Nisa (plecarea din 08 iulie) / hotel Cannes Montfleury 4* Cannes (plecarea din 02 septembrie) sau similare.

 

Ziua 6 | Monaco - Eze - Nisa

Mic dejun. Astazi va propunem o frumoasa excursie optionala de 1 zi in principatul Monaco, resedinta faimoasei dinastii Grimaldi. Pentru oricine, Monaco este sinonim al bogatiei, al luxului si al bunului gust. In Monaco-ville veti intalni Catedrala, Palatul Princiar cu schimbul de garda in fiecare zi la 11.55, Muzeul Oceanografic, traseul Grand Prix-ului de Formula 1 si Cazinoul din Monte Carlo, cu  o putere de seductie irezistibila. Vizita continua cu Eze, un foarte frumos sat medieval tipic frantuzesc, faimos pentru fabricarea de parfumuri. Vom vizita aici Parfumeria Galimard unde vom avea parte de un tur ghidat al fabricii si al muzeului cu ghid local. La intoarcere oprire in Nisa unde vom face un tur panoramic pe Promenade des Anglais, vestita artera din centrul orasului. De-a lungul promenadei s-au construit cladiri impresionante, adevarate palate transformate in hoteluri de lux. Zona gazduieste cateva dintre atractiile turistice ale orasului. Aici se afla Hotelul Negresco - emblema turistica a orasului, Casino du Palais de la Mediterranee, Muzeul de Arta si Istorie, Phoenix Parc Floral, Musee des Arts Asiatiques, Theatre de Verdure etc. Cazare la hotel Days Inn Nice Centre 3* Nisa (plecarea din 08 iulie) / hotel Cannes Montfleury 4* Cannes (plecarea din 02 septembrie) sau similare.

 

Ziua 7 | Coasta de Azur

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru relaxare pe Coasta de Azur. Suntem pe Coasta de Azur, sau pe Riviera Franceza, paradisul opulentei franceze si nu numai. Avand un cadru natural de o frumusete spectaculoasa cu muntii Alpi prabusindu-se in Marea Mediterana, numeroase golfulete si faleze elegante, zona s-a bucurat mereu de celebritate, dezvoltandu-se cu statiuni destinate luxului si rasfatului. Familiile nobile sau cele ale burgheziei italiene, franceze, germane sau ruse veneau aici inca din perioada antebelica. In zilele noastre destinatia a devenit accesibila pubilicului larg, insa statiuni precum Saint Tropez, Cannes sau Nisa sunt nume cu rezonanta care isi respecta exclusivitatea de bastioane ale luxului si exotismului european. Cazare la hotel Days Inn Nice Centre 3* Nisa (plecarea din 08 iulie) / hotel Cannes Montfleury 4* Cannes (plecarea din 02 septembrie) sau similare.

 

Ziua 8 | Cannes/Nisa - Bucuresti/Timisoara/Cluj-Napoca-Iasi

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Nisa pentru imbarcare pe zborul Companiei Tarom RO402 cu decolare la ora 12:25. Sosire in Bucuresti la ora 15:55.

  • Plecare din Timisoara: escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO607, care aterizeaza pe Aeroportul Traian Vuia la ora 19:05.

  • Plecare din Cluj-Napoca: escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO647, care aterizeaza pe Aeroportul Aurel Vlaicu la ora 19:00.

  • Plecare din Iasi: escala pana la ora 17:50, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO707, care aterizeaza pe Aeroportul International Iasi la ora 18:55.

    Sfarsitul pachetului de servicii.

     

     

 

Date de plecare: 02 Septembrie

 

 

 

Tarife speciale:            calculate pentru un grup de 30 platitori

  • 699 Euro adult loc in camera dubla                

  • 659 Euro adult a 3-a persoana loc in camera dubla cu pat suplimentar                 

  • 499 Euro copil 02-11,99 ani in camera cu 2 adulti

  • 999 Euro adult loc in camera single                           

    NOTA: Pentru plecarile din tara se adauga la tarifele de mai sus urmatoarele suplimente:

  • Plecare din Timisoara sau Iasi: + 60 euro/persoana

  • Plecare din Cluj-Napoca: + 66 euro/persoana

     

     

    Servicii incluse:

  • Bilet de avion Bucuresti/Timisoara/Cluj-Napoca/Iasi - Nisa si retur, zbor direct, compania TAROM

  • Transport cu autocar propriu, 4*

  • 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:

  •  
    • 4 nopti cazare cu mic dejun hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* (plecarea din 08 iulie) / hotel Novotel Marseille Est 4* (plecarea din 02 septembrie) sau similare Marsilia

    • 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Days Inn Nice Centre 3* Nisa (plecarea din 08 iulie) / hotel Cannes Montfleury 4* Cannes (plecarea din 02 septembrie) sau similare

  • PACHET EXCURSII INCLUSE astfel:

    • Excursie la Aix en Provence

    • Tur de oras Marsilia cu ghid local

    • Excursie la Avignion - Pont du Gard - Nimes

    • Croaziera la insula d'If in Marsilia

    • Bonus: Excursie la Arles - La Camargue - Saintes Maries de la Mer - Les Baux de Provence (in valoare de 50 euro/persoana)

    • Bilet de intrare la Biserica St. Trophime in Arles

    • Excursie la Saint Tropez

    • Tur de oras Cannes cu insotitorul de grup

  • Bonus: Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION, storno si medicala cu protectie COVID. Nota:

  • pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 32 Lei/persoana pentru asigurare;

  • in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);

  • Transferuri aeroport - hotel - aeroport

  • Ghid roman insotitor

     

     

    Servicii neincluse:

  • Taxele de aeroport si combustibil: 199 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

  • Taxe de oras (se achita la receptia hotelului)

  • Intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale

  • Bacsis pentru ghizi locali
  • Testare COVID-19 RT-PCR: 250 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (asta in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);

 

 

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 15 de participanti)

  • Excursie la Principatul de Monaco si Parfumeria din Eze

    Tarif: 75 Euro/persoana si include: transport autocar, taxele de drum si parcari, bilet de intrare si tur ghidat la Parfumeria Galimard, ghid insotitor

     

     

    Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

  • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

  • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile