Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Circuit Sardinia - avion, 9 zile

  • Plecari: 7 Octombrie 2021
  • Durata: 9 zile / 8 nopti cazare

pret de la 999 EURO / persoana

Imagini Circuit Sardinia - avion, 9 zile Imagini Circuit Sardinia - avion, 9 zile Imagini Circuit Sardinia - avion, 9 zile Imagini Circuit Sardinia - avion, 9 zile
  • Descriere
  • Program
  • Conditii
  • Servicii
  • Alte informatii

 

NOU! SARDINIA - INSULA DE SMARALD

Transport Lufthansa | 9 zile | de la  999 949 Euro

Oferta speciala! Reducere 50 Euro/persoana pentru rezervari pana la 13.05

 

Itinerariu:

Bucuresti - Cagliari - Nora - Dolianova - Oristano - Alghero - Grotta di Nettuno - Sassari - Plaja la Pelosa - Castelsardo - Arhipeleagul la Maddalena - Olbia - Porto Rotondo - Porto Cervo - Olbia - Bucuresti<

Program:

 

NOU! SARDINIA - INSULA DE SMARALD

Transport Lufthansa | 9 zile | de la  999 949 Euro

Oferta speciala! Reducere 50 Euro/persoana pentru rezervari pana la 13.05

 

 

 

 

Daca te afli in cautarea unei destinatii de vara ce te va fermeca cu ape limpezi si turcoaz ca ale Caraibelor, cu o istorie tumultoasa si influente felurite, o bucatarie mediteraneeana delicioasa si unele dintre cele mai exclusiviste statiuni din Europa - atunci te invitam in Sardinia! Cunoscuta pentru plajele sale kilometrice cu nisip fin, Sardinia, asteapta sa va arate ca adaposteste mult mai mult si cu siguranta isi va croi un drum catre podiumul destinatiilor preferate.

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI - CAGLIARI

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 10:45 pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1651 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 12:45. Sosire la Munchen la ora 13:55. Imbarcare pe zborul LH 1918 cu destinatia Cagliari cu decolare la ora 15:50. Sosire in Cagliari la ora 17:40. Benvenuti in Sardegna! Considerata la ora actuala o destinatie exotica, de lux, Sardinia se deosebeste de multe alte atractii turistice contemporane prin multitudinea elementelor de atractie si bogatia sa turistica. Recunoscuta de sute de ani ca fiind una dintre cele mai frumoase insule ale Mediteranei, Sardinia are un punct forte: istoria care determina o bogatie culturala impresionanta. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Italia 3* sau similar.

 

Ziua 2 | CAGLIARI - NORA

Mic dejun. Astazi vom vizita Cagliari, cel mai mare oras de pe insula si unul din cele mai vechi orase ale Mediteranei, datand din Antichitate cand era cunoscut sub numele de Karalis. Incepem turul de oras impreuna cu ghidul local in partea veche a orasului care este si cea mai interesanta, protejata de vechile fortificatii. Aici putem vedea Bastione San Remy, Catedrala - cel mai popular obiectiv turistic al orasului, Turnul San Pancrazio, Piata Castello si Palatul Viceregio ce a fost resedinta reprezentantului regelui Sardiniei in timpul dominarii aragoneze (biletele de intrare se achita la fata locului). Timp liber la dispozitie pentru pranz si vizite individuale. Dupa pranz, ne indreptam spre a vizita orasul Nora. Cativa zeci de kilometri la sud-vest de Cagliari se afla unul dintre cele mai importante situri arheologice din Sardinia si anume Nora un oras prosper, mai intai fenician, mai tarziu cartaginez si in cele din urma un centru roman crucial. A fost primul oras fenician din Sardinia ( secolul VIII-lea î.Hr.) reprezentand un important port din care era posibila plecarea pe orice tip de vreme. Timp liber la dispozitie pentru plaja. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Italia 3* sau similar.

 

Ziua 3 | CAGLIARI - DOLIANOVA - ORISTANO - ALGHERO

Mic dejun. Astazi vom descoperi frumosul oras Dolianova fiind principalul oras din regiunea Parteolla, localizat in partea de sud-est a Sardiniei, la 25 de kilometri de Cagliari, renumit pentru uleiul de masline, vin si una dintre cele mai importante biserici romanice ale insulei. Dolianova este un orasel cu aproape zece mii de locuitori si un teritoriu definit de romani ca Pars Olea, punand accentul pe activitatea raspandita de cultivare a maslinelor. Centrul vechi al orasului este situat in jurul simbolului Dolianova si anume fosta catedrala din San Pantaleo, o biserica romanica sarda unica, precum si una dintre cele mai pretioase din sudul Sardiniei, construita intre inceputul secolului al XII-lea si 1289. Optional, pentru masa de pranz putem face un stop in cadrul unei crame spre vizita, degustare de vin si produse gastronomice locale. Ne indreptam spre renumitul Oristano, principalul oras din partea central-vestica a Sardiniei fiind o escapada ideala care duce intr-un teritoriu plin de frumusete naturala si reprezinta inima nobila a insulei, cu monumentele sale si istoria sa bogata. Aici vom vizita: Palazzo Parpaglia, Biserica  Santa Chiara, Turnul Portixeddu, Biserica si Manastirea maicilor capucine, Biserica Santa Lucia, Manastirea Dominicana, Piata Eleonora, Palazzo degli Scolopi, Biserica San Francesco, Turnul Marino, Palatul Arcais (biletele de intrare se achita la fata locului). In cursul serii ajungem in Alghero. Servirea cinei la hotel (fara bauturi). Cazare hotel Florida 3* sau similar Alghero.

 

Ziua 4 | ALGHERO - GROTTA DI NETTUNO

Mic dejun. Descoperim Alghero in turul de oras impreuna cu insotitorul de grup, un orasel cunoscut pentru plajele minunate, mancarea excelenta si originea sa catalana. Vizitam centrul vechi cu stradutele labirintice, pe care catalanii medievali il numeau Barcelonetta si Catedrala Sfanta Maria - o bijuterie arhitecturala ce imbina stiluri diferite, construita in secolul XVI. Alghero este principalul oras port al insulei, iar litoralul are o lungime de aproximativ 90 km fiind  cunoscut sub numele de Riviera Coralului, gazduind o colonie majora din cei mai buni corali. Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau plaja sau optional vizita Pesterii lui NeptunGrotta di Nettuno", o formatiune carstica situata la aproximativ 24 km de Alghero, pe latura de nord-vest a promontoriului Capo Caccia, in zona protejata omonima din nord-vestul Sardiniei. Pestera a fost descoperita de un pescar local in secolul al XVIII-lea si de atunci este o atractie turistica populara. Aceasta isi ia numele de la divinitatea romana a marii, Neptun fiind administrata de Consiliul de Turism si in prezent de Fundatia Alghero ( biletele de intrare se achita la fata locului). Cazare si cina(fara bauturi incluse) hotel Florida 3* sau similar.

 

Ziua 5 | ALGHERO - SASSARI - PLAJA LA PELOSA

Mic dejun.  Timp liber la dispozitie sau optional vizita orasului Sassari si plaja la Pelosa. Sassari este al doilea oras ca marime din insula, centru universitar si cultural si se lauda cu unele din cele mai frumoase cladiri construite in stil gotic, baroc si neoclasic. Vizita impreuna cu insotirorul de grup pe Corso Vittorio Emanuele II, admirand cladirile vechi ramase mostenire perioadei aflate sub stapanire spaniola cat si Domul din piata centrala. Continuam cu plaja Pelosa, una dintre cele mai frumoase plaje din Sardinia. Aici avem timp liber la dispozitie pentru plaja sau cine doreste poate vizita Parcul National Asinara (excursii locale de cateva ore ce includ ferry-boat si insotitori autorizati vorbitori de limba italiana/engleza pot fi achizitionate de la fata locului). Parcul National Asinara a fost creat in 1997 pentru a proteja fauna si flora insulei si a apelor ce inconjoara insula. Supranumita si „Insula Diavolului" istoria insulei Asinara este una interesanta. De-a lungul timpului insula a fost folosita drept zona de carantina si chiar inchisoare pentru prizonierii de razboi din timpul Primului Razboi Mondial. In prezent unii dintre cei mai inediti locuitori ai sai sunt magarusii albi. Intoarcere la hotel. Cazare si cina(fara bauturi incluse) hotel Florida 3* sau similar.

 

Ziua 6 | ALGHERO - CASTELSARDO - ARHIPELEAGUL LA MADDALENA - OLBIA

Mic dejun. Plecare spre Castelsardo, un mic orasel medieval, asezat strategic pe o stanca in dreptul golfului Asinara. Bucurandu-ne de o frumoasa panorama, putem vizita impreuna cu insotitoul de grup zona portuara cu elegantele ambarcatiuni, orasul vechi si zidurile castelului. Dupa pranz, ne indreptamspre Arhipeleagul Maddalena. Arhipeleagul, cunoscut pentru unele dintre cele mai frumoase plaje  din Mediterana, este format din 7 insule mari si cateva mai mici, toate plasate in apropierea coastei de nord-est a Sardiniei. Acesta este inclus in patrimoniul UNESCO, fiind declarat si rezervatie naturala de catre statul italian. Vom traversa cu ferry-boat-ul din micutul orasel Palau catre La Maddalena, singurul oras aflat in arhipeleag, si vom vizita Piazza Umberto, primaria, Via Garibaldi. Bucurati-va de apele cristaline cu nisip fin alb, auriu si chiar roz pe alocuri. Transfer si cazare hotel For You 4* sau similar.

 

Ziua 7 | OLBIA - PORTO ROTONDO - PORTO CERVO

Mic dejun. Excursia noastra continua astazi pe Coasta de Smarald, sau Smeralda, una din cele mai luxoase destinatii de vacanta ale Europei. Prima oprire va fi in Porto Rotondo, o destinatie de vacanta cu oameni prietenosi, mancare exceptionala si plaje superbe. Numele orasului, care inseamna „Port Rotund" este dat de golful rotund in jurul caruia s-a format orasul. Mai departe mergem catre orasul simbol al Coastei de Smarald- Porto Cervo, un loc de refugiu al vedetelor mondiale, unde frumosul si luxul domnesc nestingherite. Vizitam faimoasa Piazzeta si stradutele pitoresti ale centrului, unde boutique-rile si magazinele de renume international sunt la tot pasul. Intoarcere la hotel.  Cazare hotel For You 4* sau similar Olbia.

 

Ziua 8 | OLBIA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja si excursii optionale. Cazare hotel For You 4* sau similar.

 

Ziua 9  | OLBIA - BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Dupa-amiaza eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Olbia pentru imbarcare pe zborul LUFTHANSA LH1913 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 17:55 si aterizare in Munchen la ora 19:30. La ora 21:45 imbarcare pe zborul LH1654 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 00:45 ( a doua zi) . Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

 

 

 

 

 

Oferta speciala:                               calculate pentru un grup de 22 platitori

 

Date de plecare

07 Octombrie

Adult loc in camera dubla

959  909 Euro

Copil 2-11.99 ani cu doi adulti in camera

829  779 Euro

Adult a 3-a pers. in camera dubla cu pat suplimentar

959  909 Euro

Adult in camera single

1174 1124 Euro

 

*Tarifele reduse la Oferta Speciala de lansare sunt valabile pentru rezervarile efectuate pana la data de 13 mai, in limita locurilor disponibile.

 

 

Servicii incluse:

  • Bilet de avion la dus Bucuresti - Cagliari, via Munchen compania Lufthansa

  • Bilet de avion la retur Olbia - Bucuresti, via Munchen, compania Lufthansa

* Bagaj inclus: 1 piesa de bagaj de cala in limita a maxim 23 de kilograme

                      1 piesa de bagaj de mana in limita a maxim 8 kilograme

  • Transport cu autocar local conform programului

  • Cazare 8 nopti la hoteluri 3* si 4* astfel:

  • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Italia 3* sau similar zona Cagliari

  • 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Florida 3* sau similar zona Alghero

  • 3 nopti cazare cu mic dejun hotel For You 4* sau similar zona Olbia

  • DEMIPENSIUNE (fara bauturi) la hotel in Alghero

  • PACHET TURURI SI EXCURSII INCLUSE:

  • Tur de oras Cagliari cu ghid local

  • Excurisie la Nora

  • Excursie la Dolianova si Oristano

  • Tur de oras Alghero cu insotitorul de grup

  • Excursie la Castelsardo si Arhipeleagul Maddalena

  • Excursie la Porto Rotondo si Porto Cervo

  • Ghizi locali in Cagliari si Dolianova

  • Insotitor roman de grup

     

     

     

    Servicii neincluse:

  • Taxele de aeroport & combustibil: 199 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

  • Taxele de oras, acolo unde se aplica (se achita la receptia hotelurilor)

  • Supliment camera vedere la mare (in limita disponibilitatii)

  • Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION storno si medicala cu protectie COVID - 87 lei/pers ;

    Nota:

  • pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 32 Lei/persoana pentru asigurare;

  • in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);

  • Intrarile la obiectivele turistice

  • Tarife speciale testare COVID-19 RT-PCR: 250 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);

  • Excursiile optionale

  • Bacsis pentru soferi si ghizi locali

     

     

     

    Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)

  • Excursie la Pestera lui Neptun „Grotta di Nettuno"

    Tarif: 30 Euro/persoana si include: transport cu autocar local, taxele de drum,insotitor de grup

  • Excursie la Sassari si plaja La Pelosa

    Tarif: 35 Euro/persoana si include: transport cu autocar local, taxele de drum, insotitor de grup

     

  • pentru un numar mai mic de participanti la excursiile optionale, tarifele se recalculeaza

     

     

     

     

 CONDITII DE CALATORIE ITALIA :  carte de identitate sau pasaport in curs de valabilitate

Persoanele care s-au aflat sau au tranzitat teritoriul Romaniei in ultimele 14 zile anterioare sosirii in Italia au obligatia de a prezenta o adeverinta care confirma efectuarea, in cele 48 de ore anterioare intrarii pe teritoriul italian, a unui test de diagnostic molecular sau de captura antigen, de tip tampon, cu rezultat negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2. Se recomanda ca documentul sa fie redactat în limba italiana sau engleza.

 

Orice persoana care soseste in Italia este obligata sa prezinte transportatorului sau autoritatilor italiene abilitate o declaratie pe propria raspundere, cu indicare clara a anumitor elemente; mai multe detalii pe https://www.mae.ro/travel-conditions/3711#820

 

 

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

  • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

  • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

  • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile