Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Croaziera Holland Westerdam - America de Sud 12.11

  • Plecari: 12 Noiembrie 2020
  • Durata: 17 zile / 15 nopti cazare

pret de la 3899 EURO / persoana

Imagini Croaziera Holland Westerdam - America de Sud 12.11
  • Descriere
  • Program
  • Conditii
  • Servicii
  • Alte informatii

 

Croaziera de grup în America de Sud

Argentina - Uruguay - Chile

 

12 noiembrie - 29 noiembrie 2020

17 zile

 

Itinerariu:

Bucuresti - Buenos Aires, Argentina - Montevideo, Uruguay - Navigare - Falkland, Insulele Malvine - Stramtoarea Magellan - Punta Arenas - Fiordurile Chiliene - Ushuaia, Argentina - Navigare Capul Horn - N

Program:

 

Croaziera de grup în America de Sud

Argentina - Uruguay - Chile

 

12 noiembrie - 29 noiembrie 2020

17 zile

 

 

 

HOLLAND WESTERDAM

EURO/ PERSOANA

Perioada

Tarif

Cabină Interioară

Cabină cu balcon

 

12.11 - 29.11.2020

Early booking

(15 ianuarie 2020)

3899

4699

Standard

(16 ianuarie 2020)

4049

4849

*Tarife valabile în functie de disponibilitatea la momentul rezervării.

 

 

 

Croazieră: America de Sud

Fiordurile Chiliene - Capul Horn - Èšara de Foc - Strâmtoarea Magellan - Aleea GheÈ›arilor

 

 

Avion:

12.11.2020 București - Buenos Aires

28.11.2020 Santiago de Chile - București

Orarul de zbor va fi comunicat ulterior.

 

 

Transferuri: aeroport - port - hotel - aeroport

 Hotel: 1noapte cazare 4* în Santiago de Chile

 ÎnsoÈ›itor de grup roman

 Bonus: Excursie în Valparaiso È™i Vina del Mar

 

 

 

Ziua 1, 12 Noiembrie 2020, Bucuresti - Buenos Aires

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru zborul nostru catre Buenos Aires.

 

Zilele 2 - 3, 13 - 14 Noiembrie 2020, Buenos Aires, Argentina

Imbarcare pe Ms Westerdam. Capitala Argentinei ofera vizitatorilor sai o multime de atractii si bijuterii arhitecturale si continua sa fascineze cu energia sa haotica. Nu ratati o dupa amiaza exclusivista la un spectacol de tango sau turul panoramic al orasului care incepe din San Telmo si La Boca (doua cartiere pline de viata si culoare) continuand spre Plaza De Mayo pentru a vizita superbele Casa Rosada (Cladirea Guvernului), incheind pe Boulevard 9 de Julio unde se afla Colon Theatre (printre cele mai renumite teatre de opera din lume). Plecarea navei din port: 6PM.

 

Ziua 4, 15 Noiembrie 2020, Montevideo, Uruguay, 08 AM - 06 PM

Capitala Uruguaiului este un oras cu o atmosfera cosmopolita si plina de oameni foarte deschisi si relaxati. Centrul orasului cu zgarie norii sai este un tezaur de cladiri Art Deco, in timp ce noile suburbii de est pot evoca un Miami pentru vizitatori. Odata ajunsi aici nu uitati sa vizitati si Ciudad Vieja (Orasul Vechi) cu cladirile sale coloniale meticulos restaurate aflat pe o peninsula care separa Rio de la Plata de port. Punta del Este si Colonia del Sacramento (patrimoniu Unesco construit la 1680 de portughezi) aflate la aproximativ 2 ore de Montevideo sunt de asemenea puncte de mare atractie.

 

Zilele 5 - 6, 16- 17 noiembrie 2020, Navigare

Fiind zi pe mare, au loc o multitudine de activitati, diverse concursuri si lectii. Doar sa cititi cu atentie programul primit in cabina, pe tot parcursul zilei se intampla ceva interesant!

 

Ziua 6, 18 Noiembrie 2020, Falkland, Insulele Malvine

Stanley capitala cea mai sudica a lumii este situata in Arhipeleagul Falkland, format din doua insule principale Est si Vest Falkland, impreuna cu insulele mai mici din apropiere. Stanley este mandru de patrimoniul sau britanic, Insulele Falkland fiind revendicate pentru prima oara de englezi la 1765. In primii ani ai colonizarii, acestea au fost folosite ca baza pentru navele de vanatoare a balenelor. Astazi in acest teritoriu de la distanta britanic, pescuitul si turismul sunt la baza economiei. Pentru entuziastii faunei salbatice, aceasta este o oportunitate exclusiva de a vedea pinguinii regali, pe cei imperiali si alte specii interesante. Pregatiti-va binoclul, aparatul folo si imbracati-va adecvat pentru a porni intr-o excursie de neuitat!

 

Ziua 7, 19 Noiembrie 2020, Stramtoarea Magellan

Inainte de Canalul Panama, era stramtoarea Magellan. Stramtoarea ce uneste Oceanul Atlantic de Oceanul Pacific taie varful Continentului Sud American de Insula Tara de Foc. Aceasta a fost singura optiune pentru transportul maritim intre cele doua oceane pana la construirea Canalului Panama in 1914. Cu un peisaj impresionant glaciar si muntos, bogat in fauna, balene, delfini si pinguini populand acest Paradis al Patagoniei.

 

Ziua 8, 20 Noiembrie 2020, Punta Arenas (6 AM - 6 PM) - Fiordurile Chiliene

"Capatul lumii" este o notiune care a incantat dintotdeauna calatorii si i-a chemat catre tinuturile australe ale globului. Punta Arenas, cel mai sudic oras al Patagoniei si capitala regiunii chiliene Magallanes si Antactica, este scaldat de apele reci ale Stramtorii Magellan. Foarte multi calatori trec grabiti prin Punta Arenas, tratandu-l ca pe un popas in drumul lor spre peisajele incredibil de frumoase din Torres del Paine National Park si alte atractii in Patagonia, dar exista o multime de locuri in acest oras si in imprejurimi pentru a experimenta. Puteti vizita de asemenea Isla Magdalena un habitat nealterat de pinguini, cormorani si multe alte pasari sau sa va plimbati cu caiacul prin Stramtoarea Magellan sau pur si simplu sa vizitati orasul la pas si sa popositi in Plaza de Armas cunoscut pentru Cladirile Guvernului, gradinile bine intretinute si memorialul lui Ferdinand Magellan.

Canalul Cockburn. Linia de coasta de aici este bogata in fiorduri si ghetari. Fiordul Pia este deosebit de frumos cu zeci de cascade si o mare plina de bucati imense de gheata.

Canalul Beagle. Traversand canalul Beagle, care poarta numele vasului care l-a purtat pe Charles Darwin in expeditia sa - HMS Beagle, veti descoperi o regiune salbatica si indepartata, ce pare neperturbata. In aceste fiorduri chiliene, gheata si-a croit drum printre munti, formand insulite izolate si golfuri ascunse, un peisaj unic si de-a dreptul spectaculos.

Aleea Ghetarilor. Cea mai uimitoare intindere a Canalului Beagle, este Aleea Ghetarilor, de-a lungul tarmului nordic al canalului si inconjurata de varfuri acoperite de zapada. Cei mai multi dintre ghetari au fost numiti dupa tarile din Europa - Olanda, Italia, Germania, Spania si Franta - de exploratorii secolului al XIX-lea. Sunetul extraordinar al craparii ghetii albastre ce se rostogoleste in apa se combina armonios cu sunetele balenelor cu cocoasa sau cele ale coloniilor de foci si pinguini.

 

Ziua 9, 21 Noiembrie 2020, Ushuaia, Argentina

Ushuaia este capitala regiunii Tierra del Fuego un veritabil caleidoscop de ghetari stralucitori, munti acoperiti de zapada, paduri dese si lacuri cristaline. Nimic nu poate egala pozitia la antipozi, unde drumurile lumii se sfarsesc si unde incepe, intr-un fel o noua lume... Antarctica. Peisajele superbe pot fi contemplate mergand in excursii panoramice la Parcul National Tierra del Fuego, Canalul Beagle, Lacul Escondido sau cu trenul pana la... Capatul Lumii.

 

Ziua 10, 22 Noiembrie 2020, Navigare Capul Horn

Capul Horn, cel mai sudic punct al Americii de Sud, face parte din Arhipeleagul Tarii de Foc. De asemenea, insula se afla in partea de nord a Stramtorii Drake si a fost numita dupa orasul Hoorn din Olanda. Capul Horn marcheaza locul in care Oceanul Pacific intalneste Oceanul Atlantic si linia dintre America de Sud si Antarctica. In Capul Horn traiesc pinguinii Magellan, o specie denumita dupa exploratorul portughez Magellan care i-a descoperit in 1520. Langa Capul Horn se afla doua faruri, unul dintre ele fiind cel mai sudic far, ca situare, din lume. Sa inconjori Capul Horn este echivalentul simbolic al escaladarii Muntelui Everest!

 

Ziua 11, 23 Noiembrie 2020, Navigare Canalul Sarmiento

Bastinasii Kawesgar au locuit in aceasta regiune pentru mai mult de 6000 de ani, dar canalul a fost numit dupa numele exploratorului spaniol Pedro Sarmiento de Gamboa, care a navigat in zona intre 1579 si 1580. Toate tipurile de animale marine, inclusiv pinguini Magellan, foci elefant, delfini si orci pot fi vazute in timpul tranzitului.

 

Ziua 12, 24 Noiembrie 2020, Navigare Fiordurile Chiliene

Partea de sud a coastei Chiliene are un mare numar de fiorduri si canale, acestea fiind singurele porti de acces catre aceasta regiune a Patagoniei. In timpul calatoriei esti purtat prin fiorduri salbatice si nelocuite, pline de ghetari si devii martorul apusurilor portocalii, ireale din Oceanul Pacific. Cu cat mergi mai inspre sud cu atat canalele devin mai inguste si dramatismul lor creste. Viata animala este un spectacol in aceasta regiune, salbatica, incurajata sa se dezvolte de lipsa asezarilor umane.

 

Ziua 13, 25 Noiembrie 2020, Puerto Montt, Chile (08 AM - 05 PM)

Puerto Montt, capitala regiunii Los Lagos, este adesea numit poarta de acces spre lacurile glaciare, peisajele vulcanice si parcurile nationale din Chile. Portul este, de asemenea lacasul unei asezari germane vechi de peste 100 de ani, precum si a comunitatilor indigene Mapuche. Orasul a atras numerosi oameni de-a lungul timpului, mixul dintre cultura locala si cultura germana fiind unul dintre punctele sale forte. O plimbare in jurul Puerto Varas cu vedere spre Lacul Llanquihue, unul dintre cele mai mari lacuri din Chile, sau o masa copioasa in satul de pescari Angelmo sunt printre activitatile preferate de turistii care ajung in Puerto Montt.

 

Ziua 14, 26 Noiembrie 2020, Zi pe mare

Cu busola orientata catre nord si cu imagini si experiente de neuitat in suflet, avem o noua interpretare a Fiordurilor, Tarii de Foc si a Patagoniei. Pe timpul calatoriei vom face un rezumat al acestei expeditii incredibile!

 

Ziua 15, 27 Noiembrie 2020, San Antonio - Valparaiso, Chile

Debarcare si excursie inclusa in Valparaiso si Vina del Mar. Pitorescul oras Valparaiso este locul unde privelistile ametitoare se combina cu cartiere pline de culoare si strazile pline de farmec din Piata Sotomayor si port. Traversam coasta si ajungem in "orasul gradina", Vina del Mar captiveaza prin arhitectura sa, strazi si palate. La inceputuri era o zona viticola, dar azi a devenit unul dintre cele mai importante SPA-uri din Chile. Vom vizita plajele, promenada si emblematicul ceas din flori. Transfer in Santiago de Chile si cazare la hotel 4* in Santiago de Chile.

 

Zilele 16 - 17, 28 - 29 Noiembrie 2020, Santiago de Chile - Bucuresti

Surprinzator, cosmopolit, plin de energie si sofisticat, Santiago este o oprire obligatorie pentru oricine ajunge in Chile. Un oras unde fiecare cartier are savoarea sa unica si excentricitate din belsug nu are cum sa nu te captiveze! Sufletul si piata principala a capitalei statului Chile este Plaza de Armas. Piata, folosita in trecut pentru coride, gazduieste impresionanta Catedrala Metropolitana, construita in stil neoclasic si baroc, intre 1748 si 1800. Transfer si zbor spre casa.

Itinerariul croazierei poate suferi modificari.

 

 

 

Tariful include:

- Cazare 14 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales

- Pensiune completa la bordul navei, ceai, cafea si apa servite pe parcursul meselor principale

- Un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara

- Participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera

- Cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel 4* in Santiago de Chile

- Excursie Valparaiso - Vina del Mar

- Taxe portuare si de aeroport;

- Insotitor de grup roman (pentru un grup minim de 20 persoane)

 

 

Tariful nu include:

- Servicii medicale la bord

- Articolele puse la vanzare in magazinele de la bord

- Internetul

- Asigurarea medicala

- Taxa pentru servicii la bord: 14.50 USD/pers/zi pentru pasagerii non suite si 16 USD/pers/zi pentru oaspetii suitelor

- Excursii la tarm, cheltuieli la bord, bauturile servite pe nava.


Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile