Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | India Triunghiul de Aur 2021 & Safari in Ranthanbore - avion, 8 zile

 • Plecari: 25 Martie 2021
 • Durata: 8 zile / 6 nopti cazare

pret de la 750 EURO / persoana

Imagini India Triunghiul de Aur 2021 & Safari in Ranthanbore - avion, 8 zile Imagini India Triunghiul de Aur 2021 & Safari in Ranthanbore - avion, 8 zile Imagini India Triunghiul de Aur 2021 & Safari in Ranthanbore - avion, 8 zile Imagini India Triunghiul de Aur 2021 & Safari in Ranthanbore - avion, 8 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

 

INDIA - PARCUL NATIONAL RANTHAMBORE

Triunghiul de aur: Delhi  - Jaipur- Agra & Safari in Ranthanbore

Transport Avion LOT | 8 zile | de la 750 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Varsovia - Delhi - Jaipur - Rathambore - Fatehpur Sikri - Agra - Delhi - Varsovia - BucurestiProgram:

 

INDIA - PARCUL NATIONAL RANTHAMBORE

Triunghiul de aur: Delhi  - Jaipur- Agra & Safari in Ranthanbore

Transport Avion LOT | 8 zile | de la 750 Euro

 

 

25 Martie | BUCURESTI - VARSOVIA - DELHI  

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda la ora 16:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei LOT LO646 cu destinatia Varsovia. Decolare la ora 18:00, sosire la Varsovia la ora 18:50. Imbarcare pe zborul LO071 cu destinatia Delhi cu decolare la ora 22:45.

 

26 Martie | DELHI - CAPITALA INDIEI

Mic dejun. Sosire pe aeroportul din Delhi la ora 10:15.  Suntem in capitala Indiei, o combinatie captivanta de elemente vechi si moderne, impartita in doua parti principale: Old Delhi si New Delhi. Incepem turul in vechiul Delhi. Drumul ne poarta pe langa Fortul Rosu spre Moscheea Jama Masjid (Moscheea de Vineri), una dintre cele mai mari din Asia. A fost extravaganta arhitecturala a mogulului Shah Jahan, cel care a construit Taj Mahal-ul, 5.000 de mestesugari fiind folositi la ridicarea ei in anul 1656.

Continuam cu vizita New Delhi care cuprinde Mormantul lui Humayun, construit la cererea vaduvei celui de-al doilea imparat mogul, o bijuterie arhitecturala in stil Indo-Persan, precursorul Taj Mahal-ului. Trecem pe langa Poarta Indiei o arcada de 42 m inaltime construita de britanici in onoarea soldatilor indieni care au murit in primul razboi mondial. De aici se pot observa Rastrapathi Bhawan resedinta prezidentiala (fosta resedinta regala) si Sansad Bhavan (Cladirea Parlamentului). Pe final vizitam Minaretul Qutub, acest turn spectaculos de 72 m inaltime, gravat cu versuri din Coran, construit de Qatb-ud-din-Aibak in sec. XIII-lea pentru a-si sarbatorii victoria in fata regilor hindusi. Din anul 1993 face parte din Patrimoniului UNESCO. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Welcomhotel Dwarka 5* sau similar Delhi.

 

27 Martie |  DELHI  - JAIPUR

Mic dejun. Predam camerele si plecam cu autocarul spre Jaipur. Dupa-amiaza ajungem in Rajahstan, taram magic plin de culoare si exuberanta ce impresioneaza turistii cu orase pictate, temple si palate spectaculoase, forturi impunatoare, elefanti impodobiti, obiecte de artizanat colorate, muzica folk si dansuri. Jaipur(Orasul Roz), construit in 1727 de maharajahul Sawai Jaisingh II era initial gri deschis, insa in 1883 in cinstea vizitei printului Albert s-a poruncit sa fie vopsit in culoarea specifica de bun venit, roz. Acest loc fabulos este bogat in istorie, cultura si arhitectura. Unicitatea orasului este conturata de uluitoare forturi si palate glorioase, care amprenteaza trecutul regal bogat, hoteluri sofisticate de prima clasa, turbane colorate care creeaza un traseu printre minunatele bazare pline cu lucruri de negociat, sariuri fluturand care capteaza privirea precum fluturii, dezlantuirea soferilor de ricsa care trasporta turisti si localnici, seninatatea gradinilor luxuriante. Timp liber pentru a descoperi pietele locale. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel KK Royal 4* sau similar Jaipur.

 

 

28 Martie | JAIPUR

Mic dejun. Vom porni in aventura rajastana cu fabulosul Fort Amber, candva capitala locuitorilor minas (primii din aceasta zona). Maharaja Mansingh, comandatul suprem al armatei imparatului Akbar, a inceput constructia fortului in sec. al XVII-lea. Inaintea construirii Palatului Orasului in Jaipur, Fortul Amber a fost sediul central al puterii. Fortul este inconjurat de metereze fortificate si are vedere la Lacul Moat. La fort se poate ajunge cu jeepurile, insa o varianta inedita de a urca este pe elefanti pictati in culori pastelate. Odata ajunsi in varf, va intampina portile masive, pavilioane cu coloane, si palate care amintesc de gloria si bogatia orasului Amber. Poate cea mai interesanta este Sheesh Mahal, palatul oglinzilor, ai carui pereti sunt incrustati cu motive deosebite de oglinda, pentru iluminare fiind suficienta lumina de la o singura lumanare care se reflecta in multitudinea de oglinzi. Ne intoarcem in Jaipur si facem un stop pentru a admira una dintre cele mai frumoase imagini ale orasului Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Fatada extraordinara are 953 m de ferestre construite special pentru a fi folosite de doamnele de la palat pentru a privi lumea de pe strada fara a fi observate. Continuam turul orasului Jaipur cu Palatul Orasului, un complex coplesitor de palate, gradini si curti interioare. Muzeul Palatului detine o colectie de manuscrise rare, arme, costume, covoare si picturi in miniatura. Mergem catre Jantar Mantar, Observatorul Astronomic. Construit in 1726 este una dintre cele 5 minuni astronomice ale lui Sawai Jai Singh si chiar si astazi face previzuni exacte. Servirea cinei la hotel. Cazare KK Royal 4* sau similar Jaipur.

 

29 Martie | JAIPUR - RANTHAMBORE

Mic dejun.  Plecam pentru safari in Parcul National Ranthambhore, unul dintre cele mai renumite parcuri nationale din Nordul indiei, situat in partea de sud-est a Rajahstanului. Fiind considerat unul dintre cele mai cunoscute foste  terenuri de vanatoare ale Maharajas din Jaipur, astazi Ranthambore este una din atractiile iubitorilor de natura, cunoscut pentru populatia mare de tigri. Datorita numarului crescut de turisti in aceasta zona a crescut si populatia din satele vecine. Din aceasta cauza au existat multe interactiuni fatale intre tigri si oameni ceea ce a condus la crearea acestui parc national. In afara de tigrii exista si o populatie mare de pasari, peste 270 diferite de specii. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Anuraga Palace 4* sau similar.

 

30 Martie | RANTHAMBORE - FATEHPUR SIKRI - AGRA

Dis de dimineata pornim pentru un game drive in Parcul National Ranthambore. Ne intoarcem pentru mic dejun la hotel.  Predam camerele si plecam spre Agra. Pe drum vizitam Fatehpur Sikri, capitala imperiala a lui Akbar in sec. al XVI-lea. A fost abandonata la doar cativa ani dupa ce a fost construita in momentul in care fantanile locale au fost secate. Ruinele au fost bine pastrate fiind aproape neschimbate. Cand a fost ridicat intial, tot complexul, incluzand palatele si moscheele, depasea marimea unui oras precum e Londra. A fost construit din gresie extrasa din dealul pe care era situat, cladirile palatului fiind inspirate din stilul indian local. Dupa acesta vizita ne continuam drumul spre Agra. Transfer la hotel si cazare. Servirea cinei la hotel. Cazare la Hotel Clark Shiraz 4* sau similar Agra.

 

31 Martie |  AGRA - DELHI

Mic dejun. Astazi vom vizita Agra - orasul imparatilor moguli, o asezare medievala, cu ulite inguste si magazine multicolore. Suntem in orasul care gazduieste una dintre cele sapte minuni ale lumii noi, Taj Mahal, „care este tot ce s-a spus despre el si mai mult de atat". Frumusetea diafana este data de mamura alba, adusa de la 300 km si transportata de o flota de peste 1000 de elefanti. Au fost necesari 22 de ani si 20.000 de oameni pentru construirea lui. Povestea Taj Mahal-ului este una despre iubirea care depaseste moartea. Construirea lui a fost ceruta de imparatul Shah Jahan in onoarea sotiei sale Mumtaz Mahal. Casatoriti timp de 19 ani, confidenta in toate problemele statului, i-a daruit imparatului 14 copii. A murit la nasterea ultimului copil, iar Shah Jahan a fost devastat si l-a construit in memoria ei, gazduind totodata si mormantul ei. Poarta principala se aseamana unui val, pe care femeile Indiei il poarta in noaptea nuntii. Impresioneaza prin armonia dimensiunilor si a spatiului folosit, combinand arta indiana si persana. Continuam turul cu Fortul Agra, un exemplu de arhitectura mogula. Vizitam Sala de Audiente Publice si Pavilioanele Regale.  Dupa tur imbarcare in autocar si transfer catre Delhi. Cazare la hotel si servirea cinei. Cazare hotel Welcomhotel Dwarka 5* sau similar Delhi.

 

01 Aprilie | DELHI - VARSOVIA - BUCURESTI

Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei LOT LO072 cu destinatia Bucuresti via Varsovia. Decolare la ora 11:05 si sosire la Varsovia la ora 15:20. Imbarcare pe zborul LO643 cu destinatia Bucuresti la ora 22:35. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 01:20 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

 

 

Tarife                   calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 750 Euro adult loc in camera dubla                

 • 750 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar

 • 905 Euro adult loc in camera single        

   

  Nota: Tarifele in EURO au fost calculate la un curs de 1 EUR=1,12 USD. In cazul in care moneda Euro se va deprecia semnificativ in raport cu USD, curs de 1 EUR< (mai mic) de 1.12 USD, tarifele se vor recalcula in conformitate cu conditiile stipulate in lege.

   

   

   

   

  Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti - Delhi si retur, via Varsovia, Compania LOT

  • Cazare 06 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
  • 2 nopti la Delhi Hotel Welcomhotel Dwarka 5* sau similar

  • 2 nopti la Jaipur Hotel KK Royal 4* sau similar

  • 1 noapte la Ranthambore Hotel Anuraga Palace 4* sau similar

  • 1 noapte la Agra Hotel Clarks Shiraz 4* sau similar

 • Demipensiune, mic dejun si cina

 • Transferuri aeroporturi - hoteluri - aeroporturi

 • Transport cu autocar local, dotat cu aer conditionat, conform itinerariului, cu respectarea masurilor de distantare sociala

 • Tururile, vizitele si excursiile din program

 • Ghizi locali pentru toate tururile si vizitele din program

 • Biletele de intrare la obiectivele nominalizate in program

 • Game-drive safari in Ranthambore

 • 1 plimbare cu elefantul la Fortul Amber in Jaipur

 • 1 plimbare cu ricsa in Old Delhi

 • Insotitor roman de grup

   

   

   

  Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 399 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor)

 • Taxa de viza + taxa procesare viza on-line India de catre agentie: 35 Euro/persoana (se achita la inscriere)

 • Asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

 • Bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita la fata locului insotitorului de grup)

 • Alte servicii decat cele mentionate in program

   

   

   

  Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

   

   

   

  Acte necesare pentru obtinerea vizei ELECTRONICE de INDIA (nu mai este necesara prezenta la ambasada):

 • 1 fotografie in format digital color, pe fundal alb cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari

  - Format imagine: JPEG

  - Dimensiune: minim 10 KB si maxim 300 KB

  - Inaltimea si latimea pozei sa fie egale:

  •  
   • dimensiuni minime 350 pixeli (latime) X 350 pixeli (inaltime)

   • dimensiuni maxime 1000 pixeli (latime) X 1000 pixeli (inaltime)

 • Copie electronica in format PDF dupa prima pagina a pasaportului cu detalii persoanale: nume, data nasterii, numarul de pasaport, etc.  Verificati ca pasaportul sa fie valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu minim 2 pagini consecutive libere pentru aplicarea stampilei la sosire.

 • Format: PDF

 • Dimensiune: minimum 10 KB si maximum 300 KB

 • copie dupa cartea de identitate

 • daca ati mai avut viza de India aplicata pe un alt pasaport, copie dupa aceasta

 • formularul transmis de agentie completat

 • asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei

 • telefon de contact (indicat telefonul mobil)

   

  Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Vacanta la ski in Borovets

minim 3 nopti
de la 50 EURO / camera / noapte

Vacanta la ski in Bansko

minim 3 nopti
de la 26 EURO / camera / noapte

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2020-2021

8 zile / 7 nopti
de la 556 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & ABU DHABI 2020-2021 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 562 EURO / persoana / sejur

Early Booking HURGHADA 2020 - 2021

8 zile / 7 nopti
de la 465 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile