Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Kenya - Safari si plaja la Oceanul Indian - avion, 11 zile

 • Plecari: 24 Noiembrie 2018
 • Durata: 11 zile / 9 nopti cazare

pret de la 1999 EURO / persoana

Imagini Kenya - Safari si plaja la Oceanul Indian - avion, 11 zile Imagini Kenya - Safari si plaja la Oceanul Indian - avion, 11 zile Imagini Kenya - Safari si plaja la Oceanul Indian - avion, 11 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

 

NOU! KENYA-SAFARI SI PLAJA LA OCEANUL INDIAN

Nairobi - Orfelinatul de Elefanti Daphne - Centru de Girafe - Lacurile Nakuru si Naivasha - Parcul National Nakuru - Parcul National Amboseli - Parcul National Tsavo West - Mombasa - Diani Beach

Transport Avion Turkish Airlines | 11 zile | de la 1.999 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Istanbul - Nairobi - Nakuru - Naivasha - Amboseli - Tsavo West - Mombasa - Diani Beach - Mombasa - Istanbul - BucurestiProgram:

 

NOU! KENYA-SAFARI SI PLAJA LA OCEANUL INDIAN

Nairobi - Orfelinatul de Elefanti Daphne - Centru de Girafe - Lacurile Nakuru si Naivasha - Parcul National Nakuru - Parcul National Amboseli - Parcul National Tsavo West - Mombasa - Diani Beach

Transport Avion Turkish Airlines | 11 zile | de la 1.999 Euro

 

 


 

24 Noiembrie | BUCURESTI -  ISTANBUL - NAIROBI

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 08:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK 1044 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 09:55, sosire la Istanbul la ora 12:25. Timp liber la dispozitie in Istanbul si prezentare in aeroport la ora 19:30. Imbarcare pe zborul TK 607 cu destinatia Nairobi cu decolare la ora 21:35. Sosire in Nairobi la ora 04:10 (a doua zi).  Intalnire cu reprezentantul local si transfer de la  Jomo Kenyatta International Airport la  Hotel Tamarind Tree 4* sau similar Nairobi (Early check-in inclus). Detalii pe:  www.tamarind.co.ke/restaurant.php?tamarind-tree.

 

25 Noiembrie | NAIROBI - CAPITALA KENYEI - SCENIC TOUR

Mic dejun.  Va invitam sa descoperiti capitala Kenyei si cel mai mare oras din Africa de Est in Nairobi Scenic City Tour cu ghid local. Vizitam  Nairobi National Museum  muzeu ce prezinte istoria, natura, cultura si arta contemporana a Kenyei in intreaga lor splendoare. Tot aici avem faimosul Snake Park, Botanical Gardens si Nature Trail.  Continuam cu  Railway museum Nairobi  -  muzeul cailor ferate cu o interesanta colectie de locomotive de abur, numeroase machete si modele ce prezinta dezvoltarea in timp si ne amintesc ca in 1899, Nairobi era doar un depou al prafuit al East Africa Railroad Astazi Nairobi a devenit unul din cele mai moderne orase  africane  si vom vedea aceasta urcand la 105 metri pe  Kenyatta International Conference Centre (KICC)  de unde se ofera superbe imagini panoramice cu contrastul intre zona construita si vastele spatii verzi ca Uhuru Park, Central Park, City Park, Railways Golf Course si Nairobi National Park. Cina la celebrul restaurant Carnivore. Cazare hotel Tamarind Tree Hotel 4* sau similar Nairobi.

 

26 Noiembrie |  NAIROBI - EXPLORER TOUR

Mic dejun.  Ramanem in Nairobi pentru Nairobi Explorer Tour. Dimineata ne deplasam in Nairobi National Park, la Orfelinatul de elefanti Daphne Sheldrick - una din atractiile turistice din Nairobi, la ora 11 fiind amuzanta baie cu noroi a elefanteilor. In continuare vom putea interactiona cu girafele de la  Giraffe Centre - centru de conservare a  girafelor Rotschild ( specie aflata pe cale de disparitie). Dupa-amiaza continuam cu muzeul  Karen Blixen -  fosta ferma  a scriitoarei daneze si  unde s-a filmat „Out of Africa" , film premiat cu Oscar,  ce povesteste viata palpitanta a acesteia. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Tamarind Tree Hotel 4* sau similar Nairobi.

 

27  Noiembrie | NAIROBI - NAKURU - NAIVASHA

Mic dejun. Dimineata ora 08.00 intalnire cu ghizii locali pentru o scurta prezentare de safari. Plecare spre Lake Nakuru National Park (aprox. 160km/3ore). Cunoscut si sub denumirea de "Paradisul Iubitorilor de Pasari" Parcul National Nakuru se afla la baza vaii Marelui Rift, inconjurat de pasuni si padure. Vizitatorii se pot bucura de o larga diversitate ecologica si de habitate variate. Este ideal pentru vizionarea pasarilor, drumetii, picnic. Safari in parcul National Nakuru. Pranz la un Lodge in interiorul parcului. Dupa-amiaza continuam safariul in parcul national. In jurul orei 16.00 plecam spre Lacul Naivasha (aprox. 90km/2ore ). Naivasha este un lac de apa dulce situat la 1890 m altitudine in valea Marelui Rift African, bogat in pesti, pasari si hipopotami. Servirea cinei la Lodge. Cazare Naivasha Sopa Lodge - www.sopalodges.com/lake-naivashasopa-lodge/overview.

 

28  Noiembrie | NAIVASHA - AMBOSELI

Mic dejun.  La ora 08.00 plecam spre  Parcul National Amboseli via Nairobi (aprox. 300km/4-5ore). Parcul Amboseli - al doilea ca importanta din Kenya -  este renumit pentru coloniile de elefanti si vederile spectaculoase ale varfului Kibo, cel mai inalt pisc din masivul Kilimanjaro (5.895 m) situat in Tanzania. Masivul muntos situat in apropiere influenteaza clima si cantitatea de precipitatii din regiune. Peisajul parcului este caracterizat prin praful alcalin abundent, cranguri de salcami si savane deschise. Sosim la Camp pentru a servi pranzul. Dupa-amiaza vizita la un autentic sat de Maasai prilej de a afla modul de viata traditional al acestora si de fotografii memorabile. Cina si cazare Kibo Safari Camp - www.kibosafaricamp.com/ sau similar Amboseli

 

29 Noiembrie | AMBOSELI

Mic dejun. Petrecem ziua  in Parcul  National Amboseli ( Amboseli inseamana „praf sarat" in limba maa, a Masai. Parcul ofera imaginea clasica a Africii, peisajul ondulat al savanei fiind dominat de prezenta varfului inzapezit al  celui mai inalt munte din Africa, Kilimanjaro. Mai este supranumit si „Curtea Regala de la Kilimanjaro" fiind unul dintre cele mai bune locuri din Africa pentru a vedea turmele de elefanti. Iubitorii de natura pot explora cinci habitate diferite, de la patul escat al lacului Amboseli la zonele umede cu izvoare de sulf, la savana si paduri. Vom face doua safari game-drive unul dimineata si altul dupa -amiaza. Pranz, cina si cazare Kibo Safari Camp Amboseli.

 

30 NoiembrieAMBOSELI - TSAVO WEST

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie. Plecare spre  Parcul National Tsavo West ,  care impreuna cu Tsavo East formeaza cel mai mare parc national din Kenya.  De la privelistea a cincizeci de milioane de galoane de apa limpede, care izbucnesc din subteran, ne referim aici la  Mzima Springs, pana la fluxurile de lava Shetani, Tsavo West este de o salbaticie frumoasa si dura. Ecosistemul savanei cuprinde pasuni deschise, paduri de salcam, centuri de vegetatie fluviala si creasta stancoasa. Tsavo West ofera unele dintre cele mai minunate safari-uri din lume iar atractiile principale sunt constituite din elefanti, rinoceri, hipopotami, lei, gheparzi, leoparzi, bivoli, diferite specii de plante si specii de pasari. Safari Game drive in Tsavo West -  cu pauza pentru pranz picnic la Mzima Springs - zona de lacuri alimentate de izvoare subterane din Chyulu Hills, prefarata de hipopotami si crocodili. Spre seara vom sosi la Camp-ul situat pe malul raului Tsavo. Cina si cazare  Maneaters Camp - www.maneaterslodge.com/ sau similar Tsavo West.

 

01 Noiembrie | TSAVO WEST - MOMBASA - DIANI BEACH OCEANUL INDIAN

Dupa mic dejun plecam spre  Mombasa - un creuzet al limbilor si culturilor din toate partile Oceanului Indian, fiind totdata portul cel mai mare si mai cosmopolit al Africii de Est, cu un farmec propriu  datorita amestecului dintre India, Arabia si Africa. Sosim pe coasta sudica a Mombasei de-a lungul binecunoscutei Diani Beach pentru cateva zile de relaxare la Oceanul Indian. Cazare in sistem All Inclusive la Hotel Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4* Diani Beach (camere superior cu vedere la gradina) sau similar Mombasa.

 

02 - 03 Decembrie | MOMBASA - DIANI BEACH - LA MULTI ANI ROMANIA! 

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru  plaja  sau excursii optionale. Cazare in sistem All Inclusive la Hotel Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4* Diani Beach (camere superior cu vedere la gradina) sau similar Mombasa.

 

04 Decembrie | MOMBASA - ISTANBUL - BUCURESTI

La putin timp dupa miezul noptii, transfer de la hotel la Moi International Airport Mombasa pentru imbarcare pe zborul Turkish Airlines TK 675 cu destinatia Bucuresti via Istanbul. Decolare la ora 04:25 si sosire la Istanbul la ora 11:35. BONUS! Tur de oras Istanbul cu pranz inclus! (12:00-18:00). Imbarcare in autocar si plecare de la aeroport pentru servirea pranzului. Continuam apoi cu vizitarea orasului Istanbul cu ghid local. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe Imbarcare pe zborul TK1045 cu destinatia Bucuresti la ora 19:50. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 


Tarife  calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 1.999 Euro adult loc in camera dubla                

 • 1.869 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar               

 • 1.563 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera

 • 2.413 Euro adult loc in camera single       

   

 


Servicii incluse:

 • Bilet de avion la dus Bucuresti - Nairobi, via Istanbul, compania Turkish Airlines

 • Bilet de avion la retur Mombasa - Bucuresti, via Istanbul, compania Turkish Airlines

 • 9 nopti cazare hoteluri si unitati de cazare ( lodge, camp)  asimilate categoriei 4* astfel:

  • Early check-in la hotel in Nairobi

  • 2 nopti cazare cu demipensiune Hotel  Tamarind Tree Hotel  sau similar Nairobi

  • 1 noapte cazare  cu pensiune completa Naivasha Sopa Lodge sau similar Naivasha

  • 2 nopti cazare  cu pensiune completa  Kibo Safari Camp sau similar Amboseli

  • 1 noapte cazare  cu pensiune completa Maneaters Camp sau similar Tsavo West

  • 3 nopti cazare in sistem All Inclusive hotel Neptune Paradise Beach Resort & Spa 4* sau similar Diani Beach - Mombasa

 • Transport cu minibus de safari

 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport 

 • Nairobi Scenic tour cu ghid local

 • Nairobi Explorer tour cu ghid local cu vizite la Orfelinatul de Elefanti si Centrul de Girafe

 • Excursie la Lacurile Nakuru si Naivasha

 • Safari game-drive-urile din program astfel:

  • 2 x Game drive Safari in Parcul National Nakuru

  • 2 x Game drive Safari in Parcul National Amboseli

  • 1 x Game drive Safari in Parcul National Tsavo West

 • Vizita la un sat de Maaasai in parcul Amboseli

 • 1 sticla de apa de 1l /persoana / zi de safari

 • Biletele de intrare la muzee si Parcurile nationale din program

 • Serviciu Flying doctors (transfer aerian la spital in Nairobi in caz de urgente medicale, mai putin cheltuielile de spitalizare)

 • Insotitor de grup

 

 


Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale: 499 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

 • Taxa de viza Kenya : 50 USD /persoana ( se obtine la sosire pe aeroportul din  Nairobi)

 • Vaccinurile si medicamentele recomandate pentru vizita in Kenya (https://www.mae.ro/travel-conditions/30273)

 • Asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele din program)

 • Excursiile optionale

 • Bacsisuri pentru ghizi locali si soferi: 50 USD (se achita la fata locului la inceputul excursiei)

 

 

 

Informatii Utile:

Acte necesare pentru obtinerea vizei de Kenya: 

 • formular de viza  completat in limba engleza pe aeroport;

 • pasaport valabil  cel putin  6 luni de la data intoarcerii din calatorie; 

 • o fotografie tip pasaport.

 


Sfaturi medicale:

Vaccinul impotriva febrei galbene si  medicamentele anti-malarie  sunt recomandate tuturor celor care calatoresc in Kenya. Vaccinurile pentru Hepatita A si B sunt doar optionale.

 

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking CRETA CHANIA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 405 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 523 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking CRETA HERAKLION 2019

8 zile / 7 nopti
de la 331 EURO / persoana / sejur

Early Booking MALLORCA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 632 EURO / persoana / sejur

Early Booking RHODOS 2019

8 zile / 7 nopti
de la 310 EURO / persoana / sejur

Early Booking SANTORINI 2019

8 zile / 7 nopti
de la 474 EURO / persoana / sejur

Early Booking TENERIFE 2019

8 zile / 7 nopti
de la 590 EURO / persoana / sejur

Early Booking CORFU 2019

8 zile / 7 nopti
de la 413 EURO / persoana / sejur

Sejur Atena si Muzeele Acropolei, avion 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 299 EURO / persoana

Early Booking BODRUM 2019

8 zile / 7 nopti
de la 468 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZAKYNTHOS 2019 (avion)

8 zile / 7 nopti
de la 400 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Sejur Sicilia - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 399 EURO / persoana

Early Booking LEFKADA 2019 (AVION)

8 zile / 7 nopti
de la 270 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MYKONOS 2019

8 zile / 7 nopti
de la 605 EURO / persoana / sejur

Early Booking Cipru 2019

8 zile / 7 nopti
de la 416 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking PELOPONEZ - KALAMATA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 794 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 576 EURO / persoana / sejur

Early Booking KUSADASI & DIDIM 2019

8 zile / 7 nopti
de la 384 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MARMARIS 2019

8 zile / 7 nopti
de la 479 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking COSTA BRAVA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 536 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early booking COSTA BLANCA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 504 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Sejur Napoli & Sorrento & Coasta Amalfitana - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 440 EURO / persoana

Sejur Sicilia Giardini Naxos - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti cazare
de la 459 EURO / persoana

Sejur Toscana - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 499 EURO / persoana

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2019

8 zile / 7 nopti
de la 446 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TUNISIA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 319 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & ABU DHABI 2019 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 615 EURO / persoana / sejur

Vezi toate sejururile

Circuite

Sejur Paris Mon Amour - avion, 7 zile

7 zile / 6 nopti
de la 459 EURO / persoana

Sejur Amsterdam vara KLM - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 480 EURO / persoana

Sejur Barcelona - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 459 EURO / persoana

Sejur Londra 2019 - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 479 EURO / persoana

Vezi toate circuitele