Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Maroc Marele Tur - avion, 10 zile

 • Plecari: 04 Septembrie; 02 Octombrie; 16 Octombrie 2018
 • Durata: 10 zile / 9 nopti cazare

pret de la 799 EURO / persoana

Imagini Maroc Marele Tur - avion, 10 zile Imagini Maroc Marele Tur - avion, 10 zile Imagini Maroc Marele Tur - avion, 10 zile Imagini Maroc Marele Tur - avion, 10 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

 

MAROC MARELE TUR - Aventura in Desertul Sahara

Casablanca - Rabat - Volubilis - Meknes - Fes - Ifrane -  Marrakech - Essaouira

Aventura in Desertul Sahara: Erfoud - Merzouga - Oarzazate

Transport avion LUFTHANSA & AUSTRIAN AIRLINES | 10 zile | de la 799 Euro

 

 

Itinerariu:

Bucuresti - Casablanca - Rabat - Volubilis - Meknes - Fes - Ifrane - Erfoud - Merzouga - Erfoud - Oarzazate - Marrakech - Essaouira - Marrakech - BucurestiProgram:

 

MAROC MARELE TUR - Aventura in Desertul Sahara

Casablanca - Rabat - Volubilis - Meknes - Fes - Ifrane -  Marrakech - Essaouira

Aventura in Desertul Sahara: Erfoud - Merzouga - Oarzazate

Transport avion LUFTHANSA & AUSTRIAN AIRLINES | 10 zile | de la 799 Euro

 

 

 

Maroc este o țara in care culorile sunt vii, contrastele sunt intense, iar peisajele minunate. De la varfuri acoperite de zapada la dune de nisip, exemple de arhitectura islamica si sate berbere mistice, este o destinatie excelenta de vacanta.

 

 

 

Ziua 1  BUCURESTI - CASABLANCA

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda la ora 16:35 pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH1421 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 18:35 si sosire in Frankfurt  la 20:00. Decolare spre Casablanca la ora 22:05 cu zborul LH1330 si sosire in Casablanca la ora 00:35. Transfer la hotel si cazare. Cina rece in camera. Cazare Hotel Al Walid 3*superior Casablanca sau similar.

 

Ziua 2 CASABLANCA

Mic dejun. Intreaga zi de astazi este destinata explorarii orasului Casablanca impreuna cu ghidul local, autocarul local fiind la dispozitie. Vom vizita Marea Moschee Hassan II - simbolul orasului, a carei constructie a fost finalizata in anul 1993. Se afla la tarmul marii, dincolo de Medina si domina intregul oras Casablanca, fiind a treia moschee ca marime din intreaga lume. (costul biletului de intrare este de 12 Euro si se achita local), vom face apoi o plimbare pe cornisa, in zona de promenada si vom avea tot timpul necesar vizitarii Casablancai. De asemenea, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Transfer la hotel si servirea cinei la Hotel. Cazare Hotel Al Walid 3*superior Casablanca sau similar.

 

Ziua 3  CASABLANCA - RABAT - VOLUBILIS - MEKNES - FES

Mic dejun. Plecare catre Rabat - capitala Regatului si sediul guvernului marocan. Aici veti avea tur de oras panoramic. Situat la gura de varsare a raului Bou Regreg in apele Atlanticului, Rabatul este unul din cele mai importante orase inca de pe vremea romanilor. Veti admira pe exterior: Turnul Hassan - construit in perioada regelui Almohadic. Desi nu a fost niciodata finalizat este totusi un monument remarcabil. Chiar in fata turnului se afla Mausoleul Regelui Mohammed al V-lea. Dupa pranz plecare spre Fes, trecand prin Volubilis, un important oras roman. Acesta era centrul administrativ al provinciei Mauretania Tingitana. Veti admira aici faimoasele ruine romane; si Meknes, unul dintre cele patru orase imperiale din Maroc, al carui nume si faima sunt strans legate de Sultanul Moulay Ismail si de zidurile sale lungi de peste 40km. Acesta a transformat Meknes intr-un oras impresionant, un amestec de stiluri spaniol si maur, inconjurat de ziduri inalte si porti marete. Centrul Vechi al orasului Meknès este Piata el-Hedim, un square urias situat in fata portii Bab el-Mansour. Poarta Bab el-Mansour este strajuita de doua monumentale coloane corintice din marmura. Bab Lakhmis este o alta poarta pe care o putem admira in Meknes si prin care se facea accesul din partea vestica a orasului si pe care inca mai putem citi inscriptia Sultanului Moulay Ismail, „Avere si prosperitate sunt gravate la intrarea casei mele, iar eu sunt inconjurat de fericire". Sosire in Fes, servirea cinei la hotel si cazare hotel Across 4* Fes sau similar.

 

Ziua 4  FES

Mic dejun. Tur de oras Fes - unul dintre cele patru orase imperiale ale Marocului. Initial o mica asezare pe malurile raului cu acelasi nume, Fes are in prezent trei parti distincte care se intind pe dealurile din jur. La distanta de 3 km de Ville Nouvelle, partea cea mai noua a orasului, se afla medina, partea veche. Veti intalni un stil de viata total necunoscut dar fascinant. Medina, aici impartita in doua, este cea mai veche parte a asezarilor arabe caracterizate printr-un labirint de strazi inguste care se intersecteaza intre ele si care sunt pline de buticuri cu produse de artizanat local.  Fes-al-Bali, cea mai mare dintre cele doua medina din Fes, este un oras medieval care s-a pastrat aproape intact de-a lungul timpului. Veti admira Fantana Nejjarine decorata cu stuc si ceramica traditionala, o adevarata opera de arta, ce se afla langa moschee, in Place Nejjarine, langa bazar. Turul se va incheia cu vizita exterioara a Palatul Regal - ce are elemente de arhitectura araba si maura. Are 7 usi gigantice sculptate in bronz si incadrate de ornamente extraordinare din ceramica viu colorata. Palatul este una din resedintele actualului rege al Marocului acesta fiind motivul pentru care nu este permisa vizitarea lui pe interior. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Across 4* Fes sau similar.

 

Ziua 5  FES - IFRANE - ERFOUD - MERZOUGA

Mic dejun. Plecam spre Desertul Sahara, via Immouzer du Kandar - un sat berber local, oprim apoi in „statia de pe deal" europeana din Ifrane - importanta statiune de ski. Supranumit si "Elvetia Marocului" Ifrane este situat la o altitudine de 1.664 metri deasupra nivelului marii, in regiunea de mijloc a Muntilor Atlas, si care serveste drept "loc de joaca" pentru berberii bogati din orase secetoase ca Fes, Meknes sau Marrakech, care vor sa experimenteze iarna europeana. Vom mai trece astazi prin Azrou - un sat berber renumit pentru atelierele de artizanat unde puteti admira si cumpara covoare tesute si sculpturi in lemn. Timp liber pentru pranz la un restaurant local. Ne continuam calatoria prin partea de mijloc a Muntilor Atlas, comparata in grandoare cu Marele Canion. Drumul ne duce la Erfoud, "poarta de intrare" in Desertul Sahara, unde vom lasa autocarul pentru a ne imbarca in autovehicule 4x4 care ne vor duce pana in Merzouga. Legenda spune ca atunci cand o familie bogata a refuzat sa fie ospitaliera cu o femeie amarata si fiul sau, Dumnezeu s-a maniat si i-a ingropat sub dune de nisip, dand nastere oraselor gemene Hassi Labied si Merzouga, care pentru cei mai multi calatori reprezinta promisiunea marocana pentru o destinatie desertica de vis. Servirea cinei. Cazare Riad Palmeras y Dunas 3* superior Merzouga  sau similar.

 

Ziua 6  MERZOUGA - ERFOUD - OARZAZATE

Ne trezim dis-de-dimineata pentru a admira rasaritul de soare in desert in cadrul unei experiente inedite: Plimbare cu camilele prin desertul Sahara. Dupa micul dejun ne vom continua experianta marocana catre Oarzazate, trecand prin Defileul Todgha, o minune a naturii care se intinde pe o distanta de 40 de km si taie partea estica a impunatorilor Atlasi. Ajungem in Oarzazate , sau „usa desertului", un fost punct de trecere pentru comerciantii africani care doreau sa ajunga la orasele nordice din Maroc si Europa, care a evoluat intr-un modern oras garnizoana, in 1920, pentru a supraveghea interesele coloniale ale Frantei. Dupa plecarea protectoratului francez, in 1950, Oarzazate s-a transformat in centrul industriei filmului marocan, oferind o mare varietate de studiouri de productie si seturi pentru o serie de filme, iar astazi reprezinta principalul punct de plecare in dezvoltarea turismului in desert. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Karam Palace 4* Oarzazate sau similar.

 

Ziua 7  OARZAZATE - MARRAKECH

Dupa micul dejun, vizitam Oarzazate, kasbah-ul Taourirt, dupa care ne indreptam spre satul Ait Ben Haddou, cea mai spectaculoasa fortareata din sudul Marocului, care a servit drept decor pentru mai multe filme, unul dintre cele mai importante fiind "Laurence of Arabia". Dupa-amiaza strabatem Pasul Tichka si ne desfatam privirile cu un peisaj impresionant ce strabate inima Muntilor Atlas, pentru a ajunge spre finalul zilei in Marrakech - unul din cele mai importante centre turistice din nordul Africii, fiind renumit pentru gradinile și monumentele sale de arhitectura din partea veche a orașului, numita Medina. Servirea cinei la Hotel. Cazare Palm Menara 4* sau similar Marrakech.           

 

Ziua 8  MARRAKECH

Mic dejun. Astazi ne dedicam ziua pentru a descoperi al doilea cel mai vechi oras Imperial, fondat de catre Almoravizi in sec. Al XI-lea, cunoscut si sub numele de Perla Sudului. Veti vizita Moscheea Koutoubia, construita de sultanul Abdel Moumen in stil marocan-andaluz. Aspectul reaminteste de versiunea mai veche din Cordoba, desi inaltimea minaretului Koutoubia este aproape dubla fata de cel din Andalucia. Zidurile sale erau acoperite in intregime de gresie si tencuiala pictata in culori luminoase dar care nu au rezistat in timp si au disparut aproape in intregime. Vizitatorii non musulmani pot admira monumentul doar din afara pentru ca accesul este permis numai celor musulmani. Continuam cu Gradina Menara, mormintele Saadian. Timp liber la dispozitie pentru pranz. Apoi vom vizita si Palatului Bahia (pe exterior), situat in Medina, si aproape de piata  Djemma El Fna. Se intinde pe o suprafata de opt hectare. Nu mai putin de sapte ani au fost necesari pentru a ridica acest impunator edificiu. Veti incheia turul cu vizita piatei Djemaa El Fna. Se spune ca nu are pereche in lume, fiind renumita pentru muzicantii, acrobatii, imblanzitorii de serpi, povestitorii sau prezicatorii care fac spectacol, dar si pentru restaurantele si terasele din zona unde poti gusta din preparatele traditionale marocane. Servirea cinei la Hotel. Cazare Palm Menara 4* sau similar Marrakech.

 

Ziua 9  MARRAKECH- ESSAOUIRA- MARRAKECH

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Marrakech sau optional, Excursie la Essaouira. Orasul este cunoscut inca din secolul XVI, cand era numit Mogador de catre portughezi. Fortificatiile care incercuiau orasul dateaza din secolul XVIII si se afla pe lista de patrimoniu mondial UNESCO. Vom vizita acest adevarat leagan al artistilor de tot felul, piata din Essaouira care este locul unde se afla numeroase ateliere mestesugaresti si de artizanat, care confectioneaza mai ales obiecte de tamplarie, sculpturi in lemn si nu in cele din urma faimosul port pescaresc de la oceanul Atlantic. Intoarcere la Marrakech. Tarif: 40 Euro/persoana si include: transport autocar local, ghid local, tur de oras Essaouira, insotitor roman de grup. Seara, Optional, puteti participa la o cina traditionala marocana cu dans si program artistic la restaurantul Ksar El Hamra. Tarif: 40 Euro/persoana, transfer inclus. Cazare Palm Menara 4* sau similar Marrakech.

 

Ziua 10 MARRAKECH - BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata, va sugeram o vizita impreuna cu insotitorul de grup la Gradinile Majorelle - paradisul lui Yves Saint Laurent din Marrakech. (deplasare pietonala). Gradinile Majorelle sunt legate in ziua de azi de numele celebrului creator Yves Saint Laurent, insa prima versiune a acestora a fost deschisa in anul 1947 de catre pictorul Jacques Majorelle. Va invitam la o plimbare prin acest paradis in care culorile tari se imbina perfect cu verdele vegetatiei luxuriante: bambusi, palmieri, cactusi, sute de mii de plante fiind prezente in aceasta gradina alaturi de bazine cu apa si fantani artezeiene. Aici se afla si un monument funerar in memoria lui Yves Saint Laurent. (Biletul de intrare se achita la fata locului, aprox. 70 Dirhami - 7 Euro). Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Companiei Austrian Airlines OS900 cu decolare la 13:55 si sosire in Viena la ora 19:00. Scurta escala si imbarcare pe zborul OS767 cu decolare la ora 20:15, sosire in Bucuresti la 22:55. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

 

DATE DE PLECARE: 04 septembrie, 02 octombrie, 16 octombrie

 

 

 

 

Tarife calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 799 Euro adult loc in camera dubla

 • 599 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera

 • 959 Euro adult loc in camera single

   

   

   

  Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti - Casablanca (via Frankfurt), compania Lufthansa

 • Bilet de avion Marrakech - Bucuresti (via Viena), compania Austrian Airlines

 • 9 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE (mic dejun si cina, mai putin ziua 9) astfel:

  • 2 nopti Casablanca Hotel Al Walid 3*superior sau similar

  • 2 nopti Fes Hotel Across 4* sau similar

  • 1 noapte Merzouga Riad Palmeras y Dunas sau similar(similar categoriei 3*superior)

  • 1 noapte Oarzazate Hotel Karam Palace 4* sau similar

  • 3 nopti Marrakech Hotel Palm Menara 4* sau similar

 • Transport cu autocar local pe toata durata programului

 • Excursiile zilnice si tururile prevazute in program

 • Biletele de intrare la obiectivele turistice principale din program (mai putin Moscheea Hasan II)

 • Ghid local la dispozitie pe toata perioada circuitului

 • Pachet aventura in Desertul Sahara care include:

  • Excursie cu autovehicule 4x4 in desertul Sahara de la Erfoud la Merzouga

  • Plimbare cu camilele in Desertul Sahara pentru a vedea rasaritul de soare in Desertul Sahara

 • Transferuri Aeroport - Hotel - Aeroport

 • Insotitor de grup

   

   

   

  Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 250 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

 • intrarea la Marea Moschee Hassan II (12 Euro/perosoana), excursiile optionale

 • Bacsisuri pentru ghizi locali, soferi, bagajisti, etc: 50 EUR/persoana/program (se achita la insotitorul de grup la fata locului)

   

   

   

  Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Hoteluri online

Va recomandam

Sejururi

Early Booking CRETA CHANIA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 405 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 523 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking CRETA HERAKLION 2019

8 zile / 7 nopti
de la 331 EURO / persoana / sejur

Early Booking SANTORINI 2019

8 zile / 7 nopti
de la 474 EURO / persoana / sejur

Early Booking CORFU 2019

8 zile / 7 nopti
de la 413 EURO / persoana / sejur

Vezi toate sejururile

Partener Tez Tour

Tour Operator Turism Vacante