Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Paste 2021 Grecia Corfu - autocar, 7 zile

  • Plecari: 29 Aprilie 2021
  • Durata: 7 zile / 6 nopti

pret de la 370 EURO / persoana

Imagini Paste 2021 Grecia Corfu - autocar, 7 zile Imagini Paste 2021 Grecia Corfu - autocar, 7 zile Imagini Paste 2021 Grecia Corfu - autocar, 7 zile Imagini Paste 2021 Grecia Corfu - autocar, 7 zile
  • Descriere
  • Program
  • Conditii
  • Servicii
  • Alte informatii

 

PASTE GRECIA CORFU

Include pachet special de Paste

Transport Autocar propriu | 7 zile | de la 370 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Sofia - Salonic - Metsovo - Igoumenitsa - Corfu - Ioannina - Kalambaka - Meteora - Sf. Parascheva - Salonic - Manastirea Rila din Bulgaria - Bucuresti



Program:

 

PASTE GRECIA CORFU

Include pachet special de Paste

Transport Autocar propriu | 7 zile | de la 370 Euro

 

 

 

Pastele in insula Corfu a fost dintodeauna considerat unul din cele mai frumoase. Localnicii isi incep procesiunea de Paste in Sambata Mare, iar cortegiul porneste de la Biserica Sf. Spiridon spre Catedrala Metropolis acompaniat de cele mai bune trei orchestre filarmonice. Nu va speriati de zecile de vase ceramice umplute cu apa ce sunt aruncate de la balcoanele ce au vedere la strazile din vechiul oras . Este doar un obicei vechi pastrat cu sfintenie pana in zilele noastre. Localnicii si turistii aduna aceste cioburi pentru ca se spune ca le aduc noroc si ii feresc de rau.

 

29 Aprilie Bucuresti - Sofia - Salonic

Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei ora 05:00 pe traseul: Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Salonic. Vizitam capitala Bulgariei, Sofia - unul din cele mai vechi orase din Europa, intr-un tur panoramic si pietonal impreuna cu insotitorul de grup: Catedrala Patriarhala Aleksander Nevski (a doua ca marime din Balcani), Biserica „Sfanta Sofia" ( cea mai veche biserica si important sit arheologic), Biserica rusa „Sfantul Nicolae", Piata Parlamentului si Piata Universitatii. Excursia continua spre Grecia si ajungem in cursul serii la Salonic. Cazare hotel Vergina 3* sau similar in zona Salonic.

 

30 Aprilie Salonic - Metsovo - Igoumenitsa - Corfu

Mic dejun. Excursia continua catre Corfu, iar in drum spre insula vom face un popas la Metsovo - satul aromanilor din Grecia, un sat cu totul si cu totul deosebit, celebru pentru branza facuta aici: Metsovone si Metsovela, dar si pentru vinurile produse aici pe dealurile verzi din jur. De asemenea, zona in care se afla si satul Metsvo este singura zona din Grecia in care traiesc ursii, simbolul asezarii fiind evident - ursoaica cu pui. Lasam in urma  frumosul sat  si ne indreptam apoi catre Igoumenitsa pentru a ne imbarca pe ferry-boat-ul cu destinatia Insula Corfu. Fiind cea mai nordica dintre insulele Ionice, Corfu este situata mai aproape de Italia si de Albania, iar ca urmare a acestei vecinatati, insula a dobandit o anumita sofisticare si un farmec nonconformist. De la capitala impunatoare, la statiuni animate pana la satele de munte linistite, insula  te vrajeste cu uluitoarele sale peisaje cu ape turcoaz, plaje aurii si vegetatie luxurianta. Transfer la hotel si cazare. In vinerea mare se serveste cina cu mancare de post, salate, desert si fructe. La ora 20:00, participare la slujba din Vinerea Mare la biserica din oras. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Oasis 3* sau similar Corfu.

 

01 Mai Palatul Achillion - Paleokastrita

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie la Manastirea Paleokastrita si vizitarea Palatul Achilion. Palatul Achillion a fost construit ca si resedinta de vara pentru iubita imparateasa Sissi (Elisabeta de Austria). Dorind sa creeze un refugiu, Sissi a angajat un arhitect italian care ii impartasea admiratia pentru eroul razboiului troian, Ahile. Palatul este astfel denumit in cinstea acestuia, Ahile fiind personajul a nenumarate statui si picturi care impodobesc palatul si gradina. Imbinand stiluri numeroase, fosta resedinta imperiala este dovada arhitecturala a unicitatii din Corfu. Excursia continua spre manastirea Paleokastrita- ridicandu-se deasupra promontoriilor verzi si impadurite, fiind o constructie deosebita ce dateaza din secolul al XVII-lea. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Seara va invitam sa participati la Slujba de Inviere (transfer inclus dus-intors). Cazare hotel Oasis 3* sau similar Corfu.

 

02 Mai  Sfanta zi de Paste in Kerkira

Mic dejun. Sfanta zi de Paste o vom dedica traditiilor si obiceiurilor locale din capitala insulei. Pastele in insula Corfu a fost dintodeauna considerat unul din cele mai frumoase. Vizitam centrul capitalei - Kerkira - ce rasuna in acorduri de muzica clasica. Strazile orasului, marginite de case inalte cu balcoane din fier forjat si cu obloane la ferestre, seamana cu strazile din orasele italiene tipice - unul din punctele forte ale centrului fiind Citadela Venetiana. Servirea pranzului traditional de Paste la un restaurant local. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Oasis 3* sau similar Corfu.

 

03 Mai Corfu - Ioannina - Kalambaka

Mic dejun. Lasam in urma frumoasa insula si ne imbarcam catre ferry-boat-ul ce ne va duce spre continent. Coboram la Igumenitsa si ne indreptam catre Kalambaka. Continuam catre un loc aparte al Greciei, un loc in care influentele turcesti inca dainuie, amintind de cei aproape 500 de ani sub dominatie otomana - Ioannina. Sub otomani, Ioannina a inflorit fiind un centru al artelor si al mestesugurilor, cu precadere al argintarilor. Chiar si astazi, argintul din Ioaninna este considerat printre cele mai bune din intreaga Grecie. Transfer la hotel in Kalambaka si timp liber. Cazare hotel Kosta Famissi 3* sau similar Kalambaka.

 

04 Mai Kalambaka - Meteora - Sf. Parascheva - Salonic

Mic dejun. Excursia continua catre Meteora pentru vizitarea complexului Monahal de la Meteora, inclus in Patrimoniul UNESCO. Se viziteaza una dintre cele mai frumoase 6 manastiri. Scurt popas la Zindros - principalul atelier de icoane bizantine - unde veti asista la procesul de confectionare a icoanelor. Drumul continua   catre Schitul Sf. Parascheva de pe Valea Tembi - loc sfant, renumit pentru puterea miraculoasa de vindecare si alinare a durerilor. Sosire la Salonic unde vomface tur de oras: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Biserica Sf. Dumitru, Turnul Alb (scurt popas). Cazare hotel Vergina 3* sau similar in zona Salonic.

 

05 Mai Salonic - Manastirea Rila din Bulgaria - Bucuresti

Mic dejun. Excursia continua spre Bulgaria unde vom vizita Manastirea Rila - cea mai mare si mai cunoscuta manastire ortodoxa din Bulgaria, situata la o altitudine de peste 1.100m la poalele muntilor Rila. Manastirea are o arhitectura unica si se infatiseaza din exterior ca o adevarata fortareata cu ziduri inalte de aparare. Odata pasiti in interior vom descoperi o adevarata capodopera a arhitecturii locale: arce si coloane, scari de lemn, balcoane sculptate si peste 300 de chilii monahale. Timp liber pentru vizitare. Plecam apoi catre casa si ajungem in Bucuresti seara tarziu. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

 

 

Tarife                                             calculate pentru un grup de 40 platitori

  • 425 Euro adult loc in camera dubla                                 

  • 370 Euro adult a 3-a persoana pat suplimentar in camera dubla

  • 310 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti

  • 545 Euro adult loc in camera single

     

     

     

    Servicii incluse:

  • Transport cu autocar propriu pe toata perioada programului

  • 6 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* astfel:

    • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Vergina 3* sau similar Salonic

    • 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Oasis 3* sau similar Corfu

    • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Kosta Famissi 3* sau similar Kalambaka

    • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Vergina 3* sau similar Salonic

  • PACHET SPECIAL DE PASTE:

    • Pranzul traditional de Paste la un restaurant local in Corfu

    • Demipensiune (3 cine) la hotelul din Corfu

  • Bilete ferry-boat Igoumenitsa - Corfu - Igoumenitsa

  • Tur de oras Sofia

  • Tur de oras Salonic

  • Vizitele si excursiile din program: Metsovo, Kerkira, Ioannina, Meteora, Atelierul de Icoane Zindros, Schitul Sf. Parascheva de pe Valea Tembi, Manastirea Rila din Bulgaria

  • Insotitor de grup

     

     

     

    Servicii neincluse:

  • Intrarile la obiectivele turistice

  • Taxele de oras (se achita individual la receptia hotelurilor):

  • aproximativ  1,50 Euro/camera/noapte la hotelurile de 3*

  • Excursiile optionale

     

     

     

    Excursii optionale (tarif informativ pentru minim 20 platitori, poate suferi modificari de la data publicarii programului si pana la data calatoriei):

  • Palatul Achilion & Manstirea Paleokastrita

    Tarif: ~ 35 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare la Palatul Achilion si ghidaj, ghid roman insotitor

     

     

     

    Transferuri GRATUITE la punctele de imbarcare din urmatoarele orase:

  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

  • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

  • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

  • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile