Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Polonia Marele Tur - avion, 10 zile

 • Plecari: 25 August 2021
 • Durata: 10 zile / 9 nopti cazare

pret de la 699 EURO / persoana

Imagini Polonia Marele Tur - avion, 10 zile Imagini Polonia Marele Tur - avion, 10 zile Imagini Polonia Marele Tur - avion, 10 zile Imagini Polonia Marele Tur - avion, 10 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

 

POLONIA MARELE TUR

Varsovia - Wolfschanze (buncarul lui Hitler) - Gdansk - Sopot - Gdynia - Castelul Malbork - Torun - Poznan - Wroclaw - Memorialul Auschwitz Birkenau - Cracovia  Mina de sare de la Wieliczka - Manastirea Jasna Gora din Czestochowa - Varsovia

 Zbor direct compania LOT| 10 zile | de la  699 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Varsovia - Gierloz - Gdansk - Sopot - Gdynia - Gdansk - Malbork - Torun - Poznan - Wroclaw - Auschwitz Birkenau - Cracovia - Wieliczka - Cracovia - Kalwaria Zebrzydowska - Wadowice - Cracovia - Cze

Program:

 

POLONIA MARELE TUR

Varsovia - Wolfschanze (buncarul lui Hitler) - Gdansk - Sopot - Gdynia - Castelul Malbork - Torun - Poznan - Wroclaw - Memorialul Auschwitz Birkenau - Cracovia  Mina de sare de la Wieliczka - Manastirea Jasna Gora din Czestochowa - Varsovia

Oferta speciala de lansare ! (in limita locurilor disponibile la oferta)

Reducere 50 euro/persoana pentru rezervari facute pana la 15.06 !

Zbor direct compania LOT | 10 zile | de la 699 Euro

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI - VARSOVIA

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 12:20 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul direct al companiei LOT LO642 cu destinatia Varsovia. Decolare la ora 14:20, sosire la Varsovia la ora 15:05. Imbarcare in autocar pentru un tur panoramic cu ghid local in care vom descoperi personalitatea singulara a unei capitale atipice ce reflecta atat durerile trecutului cat si ambitiile viitorului Poloniei: Palatul Culturii si al Stiintei - monument stalinist "oferit in dar" de poporul sovietic in 1955, monumentul lui Chopin din parcul Lazienski, Orasul Vechi - complet reconstruit dupa distrugerea totala din 1944 cu Castelul Regal si Piata cu fantana Sirenka - simbolul orasului, fostul cartier evreiesc. Cazare hotel Holiday Inn Warsaw City Centre 3* sau similar Varsovia.

 

Ziua 2 | VARSOVIA - GIERLOZ - GDANSK 

Mic dejun. Plecare spre Mazuria, regiune istorica din nordul-estul Poloniei, cunoscuta pentru cele 2000 de lacuri. Langa Gierloz, bine ascuns in paduri, vom vizita cu ghid local Wolfschanze („barlogul lupului") - ruinele celebrului comandament militar al lui Hitler, un extrem de complicat sistem de bunkere si fortificatii niciodata descoperit de Aliati si distrus de nazisti, ce impresioneaza si azi prin dimensiuni si complexitate. Continuam spre Pomerania si vom poposi pe tarmul Marii Baltice la Gdansk (Dantzig) - unde la 1 septembrie 1944 s-a declansat al doilea razboi mondial si unde in anii '80 s-a creat sindicatul liber Solidarnosc. Cazare hotel Novotel Centrum 3* sau similar Gdansk.

 

Ziua 3 | „TRI-CITY": GDANSK - SOPOT - GDYNIA

Mic dejun. Dimineata vizitam Gdansk cu ghid local si vom descoperi centrul istoric, restaurat dupa razboi, cu bijuteriile sale arhitectonice, fantana lui Neptun (simbolul orasului), strada Lunga si cladirile multicolore in stil flamand, portile orasului si cea mai veche macara portuara medievala. Continuam cu Oliwa cel mai frumos parc din Tri-City si catedrala sa. De aici ajungem la Sopot unde vom strabate strada Monciak, poate cea mai faimoasa promenada din Polonia, cu magazine si cafenele art-nouveau si vom descoperi zona de plaje cu Molo - cel mai lung ponton de lemn din Europa (511m). Ultima destinatie din excursia de azi va fi Gdynia, unde vasul de razboi "Błyskawica" si fregata "Dar Pomorza" amintesc de bogata istorie navala poloneza. Timp liber la dispozitie in Gdansk. Cazare hotel Novotel Centrum 4* sau similar Gdansk.

 

Ziua 4 | GDANSK - MALBORK - TORUN - POZNAN

Mic dejun. Continuam prin Pomerania si vom poposi la Malbork unde putem vizita Castelul Ordinului Cavalerilor Teutoni, cea mai mare constructie din caramida din Europa: cu Palatul Marelui Maestru, claustrul, Poarta de Aur s.a. Urmatorul popas il vom face in Torun - orasul natal al renumitului astronom Copernic, vechi port la Vistula, inscris in patrimoniul UNESCO. De aici plecam spre regiunea Wielkopolska (Polonia Mare) pentru a ajunge pe seara la Poznan. Cazare Hotel Mercure Poznan Centrum 4* sau similar Poznan.

 

Ziua 5 | POZNAN - WROCLAW

Mic dejun. Dimineata vizitam centrul istoric din Poznan cu insula catedralei Sf.Petru si una din cele mai frumoase Rynek (Piata Mare) cu un vast patrimoniu monumental si cultural din care se distinge Primaria in stil renascentist. Continuam spre Silezia iar dupa-amiaza vom face un tur de oras Wroclaw (Breslau) cu ghid local: Catedrala Insulei, Universitatea, Palatul lui Frederick cel Mare, Biserica Sfanta Elisabeta - o frumoasa constructie gotica, Piata Rynek si Primaria - principala atractie a pietii, Sala Centenarului - singurul monument inclus in patrimoniul UNESCO din Wroclaw. O alta atractie a orasului o reprezinta micile sculpturi de pitici care sunt raspandite in tot orasul. Se spune ca acestea au aparut la inceputul anilor 1980 si aveau semnificatii politice. Timp liber la dispozitie in Wroclaw. Cazare hotel Campanile Wroclaw Centrum 3* sau similar Wroclaw.

 

Ziua 6 | WROCLAW - AUSCHWITZ BIRKENAU - CRACOVIA

Mic dejun. Plecam din Wroclaw si vizitam cu ghid local la Oswiecim, Memorialul Auschwitz Birkenau. Auschwitz-Birkenau a fost un lagar de concentrare nazist din Polonia, care in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a avut un rol de distrugere in randul populatiei evreiesti din Europa si nu numai a acesteia. Intre 1,1-1,6 milioane de oameni au fost exterminati in acest lagar. El a fost, ca in marea majoritate a lagarelor de concentrare naziste, comandat de trupele de infanterie SS. Lagarul de la Auschwitz-Birkenau a fost cel mai mare lagar nazist. Excursia continua si ajungem in Cracovia, considerata de multi „inima Poloniei". Fosta resedinta a regilor polonezi, orasul este unul din putinele locuri in care inestimabilele opere de arta, adunate vreme de veacuri, nu au fost distruse in timpul razboaielor mondiale. Cazare hotel Metropolo Krakow by Golden Tulip 4* sau similar Cracovia.

 

Ziua 7 | CRACOVIA - WIELICZKA

Mic dejun. Tur de oras Cracovia cu ghid local: Dealul Wawel cu Castelul Wawel, mandria si simbol al rezistentei Poloniei, resedinta regala inca din sec. 11, reconstruit la inceputul sec.16 in stilul Renasterii si Catedrala Regala.  Coboram Drumul Regal in centrul istoric al Cracoviei (inclus pe lista patrimoniului cultural UNESCO in 1978), unde vom vedea Collegium Maius al Universitatii Jagiellona si Rynek (Piata Mare) cu Turnul Primariei, Sukiennice (hala postavarilor) cu magazinele de suveniruri si Bazilica Sf. Maria, cu superbele vitralii si altarul lui Veit Stoss; incheiem cu poarta Sf.Florian si turnul Barbakan (Barbican), din fortificatiile medievale ale orasului. Dupa-amiaza, excursie la mina de sare de la Wieliczka, inclusa in patrimoniul UNESCO (biletul de intrare se achita la fata locului, aprox. 94 PLN). Cazare hotel Metropolo Krakow by Golden Tulip 4* sau similar Cracovia.

 

Ziua 8 | CRACOVIA - KALWARIA ZEBRZYDOWSKA - WADOWICE

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale. Va propunem, optional, o excursie la Kalwaria Zebrzydowska si Wadowice. Kalwaria Zebrzydowska a devenit, inca din secolul XVII, printre cele mai frecventate locuri de pelerinaj din Polonia. Construit de catre familia Zebrzydowski, complexul recreeaza Drumul Crucii din Ierusalim prin acuratetea cu care bisericilie, manastirile si capelele au fost construite pe dealurile din zona. Aflat in patrimoniul UNESCO, complexul atrage anual milioane de vizitatori. Urmatoarea oprire este la Wadowice- localitatea unde in 1920 s-a nascut Karol Wojtila, devenit in 1978 Papa Ioan Paul al II-lea. Intoarcere in Cracovia. Dupa-amiaza spre seara, tur pietonal cu insotitorul de grup in cartierul evreiesc Kazimierz, care a fost alipit la Cracovia inca din secolul al-XVIII-lea. Vom putea admira cele mai importante monumente ale culturii evreiesti din Cracovia, locurile in care s-au turnat scene din memorabilul film al lui Steven Spielberg - „Lista lui Schindler", castigator al premiului Oscar, vechea Sinagoga. Seara va recomandam o cina de bun ramas la unul dintre restaurantele traditionale din centrul istoric. Cazare hotel Metropolo Krakow by Golden Tulip 4* sau similar Cracovia.

 

Ziua 9 | CRACOVIA - CZESTOCHOWA - VARSOVIA

Mic dejun. Excursia continua spre Varsovia cu oprire la Manastirea Jasna Gora din Czestochowa - cel mai vizitat loc de pelerinaj din Europa centrala si de est. Aici se afla icoana cunoscuta sub numele de "Madona Neagra", icoana ce este azi un simbol al Poloniei. Plecare spre Varsovia - capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie si plimbare pietonala cu insotitorul de grup in centrul istoric. Desi trecutul zbuciumat a lasat urme adanci in istoria ei, capitala a renascut de fiecare data din propria-i cenusa, precum legendara pasare Pheonix. Intrucat majoritatea cladirilor sunt relativ noi, centrul istoric a fost cu grija reconstituit dupa planurile originale si picturile din secolele XVII si XVIII, fiind astazi readus la viata asemenea centrului istoric al Bucurestiului. Cazare hotel Holiday Inn Warsaw City Centre 3* sau similar Varsovia.

 

Ziua 10 | VARSOVIA - BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata continuam turul de oras al Varsoviei cu ghid local inceput in prima zi a circuitului. Varsovia a fost intotdeauna un centru al culturii europene, a existat ca un oras european important si a fost o destinatie pentru multi dintre europeni. Toate palatele, bisericile si cladirile Varsoviei afiseaza o bogatie de culori si detalii arhitecturale. Cladirile din oras sunt reprezentantive pentru aproape orice stil arhitectural european si perioada istorica. Orasul are exemple minunate de arhitectura din perioadele renascentista, gotica, baroca si neoclasica, toate situate in apropiere de centrul orasului.....veti avea ocazia sa le admirati pe toate acestea in turul de oras. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara, transfer la aeroport pentru imbarcarea pe zborul direct al Companiei LOT cu destinatia Bucuresti. Decolare cu zborul LO643 la ora 22:45 si sosire la Bucuresti la ora 01:30. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

 

Date de plecare: 25 August

 

 

Conditii de calatorie pentru POLONIA:

 1. Persoanele vaccinate cu un vaccin autorizat in U.E. (daca au trecut minim 14 zile de la rapel) sunt exceptate de la obligatia prezentarii unui test Covid RT-PCR cu rezultat negativ cu conditia prezentarii adeverintei de vaccinare;

 2. Persoanele care au trecut prin boala in ultimele 6 luni anterioare datei de intrare in Polonia, daca detin on document care sa ateste ca au fost plasate in carantina, izolate la domiciliu sau spitalizate in urma infectiei cu Sars-Cov-2;

 3. Test covid RT-PCR cu rezultat negativ pentru persoanele nevaccinate, al carui rezultat trebuie sa se incadreze in max. 48 de ore inainte de imbarcare (termen calculat de la data receptionarii rezultatului testului);

   

   

   

Tarife:         calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 699 Euro adult loc in camera dubla

 • 659 Euro adult a 3-a persoana pat suplimentar in camera dubla

 • 599 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera

 • 953 Euro adult loc in camera single

   

   

   

  Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti - Varsovia si retur, zbor direct compania LOT

 • 9 nopti cazare cu mic dejun hoteluri de 3* si 4* astfel:

 • 2 nopti cazare cu mic dejun Varsovia la Holiday Inn Warsaw City Centre 3* sau similar

 • 2 nopti cazare cu mic dejun Gdansk la hotel Novotel Centrum 3* sau similar

 • 1 noapte cazare cu mic dejun Poznan la hotel Hotel Mercure Poznan Centrum 4* sau similar

 • 1 noapte cazare cu mic dejun Wroclaw la hotel Campanile Wroclaw Centrum 3* sau similar

 • 3 nopti cazare cu mic dejun Cracovia la hotel Metropolo Krakow by Golden Tulip 4* sau similar

 • PACHET TURURI SI EXCURSII INCLUSE:

 •  
  • Tururi de oras cu ghid local la: Varsovia, Gdansk, Poznan, Wroclaw, Cracovia

  • Tururi pietonale cu insotitorul de grup

  • Vizita cu ghid local la Wolfschanze („barlogul lupului") buncarul lui Hitler de la Gierloz

  • Excursie de o zi cu ghid local Tri-City: Gdansk, Sopot si Gdynia

  • Vizita cu ghid local la Memorialul Auschwitz - Birkenau de la Oswiecim

  • Excursie la mina de sare de la Wieliczka

  • Excursie la Manastirea Jasna Gora din Czestochowa

 • Transferuri  aeroport-hotel-aeroport in Varsovia

 • Insotitor de grup roman

   

   

  Servicii neincluse:

 • Taxe aeroport, combustibil si de serviciu: 199 Euro/persoana, pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion (cu 2 saptamani inainte de plecare) in functie de evolutia pretului petrolului

 • Excursiile optionale, biletele de intrare la obiectivele turistice din program (altele decat cele incluse)

 • Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION: storno si medicala cu protectie COVID - 87 lei/pers.; Nota:

 • pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 32 Lei/persoana pentru asigurare;

 • in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);

 • Tarife speciale testare COVID-19 RT-PCR: de la 200 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 24-48h in limba engleza (in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);

   

   

  Excursii optionale (tarife calculate pentru minim 20 platitori)

 • Excursie la  Wadowice si Kalwaria Zebrzydowska: 40 €/adult, 25 € /copil 2-11,99 ani

  Include: transport cu autocar local, vizita, insotitor de grup

   

   

   

  Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Vacante Balneo Si Spa

5 nopti / 7 nopti
de la 235.50 RON / persoana / sejur 5 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2021-2022 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 537 EURO / persoana / sejur

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2021-2022

8 zile / 7 nopti
de la 482 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking CAPUL VERDE 2021 - 2022

9 zile / 7 nopti cazare
de la 919 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking Cipru 2021

8 zile / 7 nopti
de la 495 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking REPUBLICA DOMINICANA 2021

7 nopti cazare
de la 1169 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALDIVE 2021-2022

8 zile / 7 nopti
de la 1149 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZANZIBAR 2021-2022

8 zile / 7 nopti
de la 1517 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MADEIRA 2021

8 zile / 7 nopti
de la 659 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2021

8 zile / 7 nopti
de la 431 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile