Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Revelion Iordania cu sejur 5* la Aqaba Marea Rosie - avion, 9 zile

 • Plecari: 26 Decembrie 2018
 • Durata: 9 zile / 8 nopti

pret de la 999 EURO / persoana

Imagini Revelion Iordania cu sejur 5* la Aqaba Marea Rosie - avion, 9 zile Imagini Revelion Iordania cu sejur 5* la Aqaba Marea Rosie - avion, 9 zile Imagini Revelion Iordania cu sejur 5* la Aqaba Marea Rosie - avion, 9 zile Imagini Revelion Iordania cu sejur 5* la Aqaba Marea Rosie - avion, 9 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

Revelion IORDANIA cu sejur 5* la Aqaba Marea Rosie

Amman - Jerash - Ajloun - Madaba - Mt. Nebo - Karak - Petra - Wadi Rum - Aqaba - Marea Moarta

Hotel INTERCONTINENTAL AQABA 5* - Cel mai bun hotel din Aqaba

Transport avion TURKISH AIRLINES / 9 zile / de la 999 Euro

Itinerariu:

Bucuresti - Amman - Jerash - Ajloun - Amman - Madaba - Muntele Nebo - Karak - Petra - Beidah - Wadi Rum - Aqaba - Marea Moarta - Amman - BucurestiProgram:

 

Revelion Iordania cu sejur 5* la Aqaba Marea Rosie

Amman-Jerash-Ajloun-Madaba-Mt.Nebo-Karak-Petra-Wadi Rum-Aqaba-Marea Moarta

Hotel INTERCONTINENTAL AQABA 5* - Cel mai bun hotel din Aqaba

Transport avion TURKISH AIRLINES | 9 zile | de la 999 Euro

 

 

 

 

26 Decembrie    BUCURESTI - AMMAN

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 19:15 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TURKISH AIRLINES TK1046 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 21:15 si sosire la Istanbul la ora 23:50. Scurta escala si decolare la ora 01:40 cu zborul TK814 cu destinatia Amman si sosire la ora 03:05 (27 Decembrie). Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel Arena Space 4* Amman sau similar.

 

27 Decembrie    AMMAN - JERASH - AJLOUN - AMMAN (130km)

Mic dejun. Excursia de astazi incepe cu vizitarea orasului antic Jerash - unde primele asezari omenesti au fost datate cu mai mult de 6500 de ani in urma. Epoca de aur a orasului a fost sub stapanirea romana, iar acum este una dintre cele mai bine conservate asezari romane din lume. Ascuns timp de secole in nisip, in urma unui proces de restaurare din ultimii 70 de ani, astazi Jerash este cel mai bun exemplu de urbanism roman din Orientul Mijlociu, cu strazi asfaltate si coloane, temple, teatre, piatete spatioase, bai publice, numeroase fantani si bineinteles zidurile vechi ale orasului strapunse de numeroase turnulete si porti. La mica distanta de Jerash, calatorind spre nord vest prin paduri de pin si plantatii de maslini, se afla orasul Ajloun locul unde Hadrian si-a petrecut iarna anilor 129-130 si a construit aici un arc de triumf in afara orasului lasand laturile sale nelagate pentru viitoarele ziduri ale orasului. De la Castelul Ajloun cunoscut in araba sub numele de Qalaat Errabadh, va veti putea bucura de o panorama deosebita asupra Vaii Iordanului. A fost construit de musulmani in anii 1184-1185 ca un fort militar tampon pentru a proteja regiunea de invazia Cruciatilor. Din pozitia sa strategica de pe deal, castelul proteja caile de comunicare dintre Iordania si Siria si a fost unul dintre un lant de forturi, ale carui balize luminoase transmitea pe timp de noapte semnale venite dinspre Eufrat si Cairo. Intoarcere la Amman. Tur de oras Amman. Amman-ul este deopotriva un oras modern dar si capitala antica a Regatului Hasemit al Iordanului cu o varietate de situri istorice pe care le vom vizita astazi. Falnic situata deasupra orasului, Citadela cuprinde mai multe structuri precum Templul lui Hercule, Palatul Omayyad si Biserica Bizantina. La poalele cetatii se afla Teatrul Roman cu o capacitate de peste 6000 de locuri, folosit si in ziua de azi pentru evenimente culturale. Un alt teatru restaurat este teatrul Odeon, cu o capacitate de 500 de locuri si care este folosit pentru concerte. In zona se mai afla trei muzee importante ale Iordaniei, Muzeul de Arheologie, Muzeul de Folclor si Muzeul Traditiilor Populare. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Arena Space 4* Amman sau similar.

 

28 Decembrie    MADABA - MUNTELE NEBO - KARAK - PETRA (280km)

Mic dejun. Excursia continua astazi spre sud, pe Drumul Regilor, o ruta antica care pastreaza si astazi urmele negustorilor, armatelor si pelerinilor care l-au strabatut de-a lungul secolelor. Ajungem in Madaba - Orasul Mozaicurilor, renumita in intreaga lume pentru lucrarile de mozaic, datate secolul al VI-lea. Ne vom indrepta apoi catre Muntele Nebo, situat la 800m deasupra nivelului marii, unde puteti sta pe locul unde Moise a privit peste Tara Promisa.  Ne apropiem apoi de Karak, iar silueta izbitoare a acestui oras fortificat si a castelului sau, va va face imediat sa intelegeti de ce soarta regilor si a unor natiuni intregi a fost decisa aici timp de mii de ani. O fosta si puternica fortareata cruciada, Karak este astazi un oras cu peste 170.000 de locuitori unde puteti admira cladiri otomane din sec. XIX atent restaurate si fara indoiala cea mai mare atractie este Castelul Karak care domina orasul. In timp ce castelul pe care-l vom vizita astazi dateaza din sec. al XII-lea, in esenta Karakul a fost o cetate inca din timpurile biblice. Biblia relatează cum, Imparatul lui Israel si aliatii sai din Judah și Edom au devastat Moab-ul  si au asediat imparatul Mesha in cetatea sa Kir Heres, cunoscuta ulterior sub numele de Karak. Excursia continua spre Petra unde ajungem in cursul serii. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Petra Panorama 4* Petra sau similar.

 

29 Decembrie    PETRA  | A 8-a minune a lumii antice

Mic dejun. Astazi vom face o plimbare pe urmele lui Indiana Jones si vom descoperi acest oras uimitor, care a fost pierdut de lume mai bine de 1000 de ani. Cea mai mare comoara nationala a Iordaniei, Petra, este unul dintre site-urile Patrimoniului Mondial UNESCO cu 2000 de ani de istorie si 800 de monumente inca in picioare. Unii arheologi o numesc a 8-a minune a lumii antice si nu e de mirare. Vom admira temple, morminte, teatre si scari care au fost sculptate in stanca. Vom intra in orasul vechi, vom vedea As-Siq si ne vom indrepta catre tezaurul Al-Khazneh, unde s-ar putea sa va incerce un sentiment de deja-vu, intrucat acest loc a jucat un rol important in ultima Cruciada si in filmul Indiana Jones. Vom vizita apoi Teatrul Roman si spectaculoasele morminte regale. De aici vom cobori catre Aleea Coloanelor. Timp liber la dispozitie pentru fotografii inainte sa ne intoarcem pe aceiasi ruta. Nota: Turul de Petra se face pietonal si intrucat se merge pe jos considerabil, cu numeroase scari si portiune de teren accidentat, se recomanda incaltaminte comoda si nu este potrivit persoanelor care au dificultati cu mersul pe jos indelungat. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Petra Panorama 4* Petra sau similar.  

 

30 Decembrie    PETRA - BEIDAH (MICA PETRA) - WADI RUM - AQABA (250km)

Mic dejun. Excursia continua catre Beidah, loc cunoscut si sub numele de "Mica Petra" unde vom face un popas pentru vizitare. Continuam apoi catre Wadi Rum unde vom efectua un Jeep Safari de doua ore intr-un peisaj si pe un teren de-a dreptul selenar. „Vast, rasunator, bun gust". Acestea sunt cuvintele lui T.E. Lawrence pe care le-a folosit pentru a descrie frumusetea Wadi Rum. Va fi o adevarata aventura prin aceasta vale obsedant de frumoasa, cel mai mare si cel mai magnific peisaj desertic din Iordania. Masive muntoase minunate se ridica din desertul de culoarea trandafirului rosu. In cazul in care ceva va pare cunoscut, este pentru ca acest peisaj magnific a asigurat fundalul in filmul „Lawrence al Arabiei". Vom debarca din autocar si vom porni intr-un Jeep Safari plin de adrenalina, vom putea admira Muntele celor Sapte Stalpi ai Intelepciunii si formatiuni de roca uimitoare, dintre care unele poarta inscriptii antice si adevarate opere de arta. In aceasta zi vom intalni si triburile de beduini, recunoscute pentru caldura si ospitalitatea lor, care ne vor delecta cu ceasca de ceai iordanian. Excursia continua catre Aqaba - renumita statiune de la Marea Rosie, locul unde vom petrece urmatoarele 3 nopti dar si unde vom intampina noul an. Transfer la hotel si cazare. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Intercontinental 5* Aqaba sau similar.

 

31 Decembrie AQABA - INSULA FARAONILOR | LA MULTI ANI 2019 !

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Aqaba pentru plimbari individuale, relaxare sau sa va bucurati de facilitatile oferite de cel mai bun resort din Aqaba -  Hotel Intercontinental. Optional, Croaziera pe Marea Rosie la Insula Faronilor cu pranz inclus si snorkeling. Tarif informativ: 60 USD/persoana si include: croaziera la Insula Faraonilor, vizita la castelul lui Salahadin, plaja pe vapor si echipament snorkeling inclus. Seara, Cina festiva si petrecerea de Revelion la hotel Intercontinental Aqaba. Cazare hotel Intercontinental 5* Aqaba sau similar.

 

01 Ianuarie AQABA

Mic dejun. Renumit pentru recifele sale de corali si viata marina unica, acest oras port a fost inca din cele mai vechi timpuri principalul port de la Marea Rosie pentru calatoriile catre Extremul Orient. Astazi va propunem sa explorati Aqaba impreuna cu insotitorul de grup. Fortul Mamluk este unul dintre principalele vestigii istorice din Aqaba, reconstruit in sec. al XVI-lea. Flancat de turnuri semicirculare, fortul este marcat cu diverse inscriptii care marcheaza perioada tarzie a dinastiei islamice. Sapaturile arheologice curente au scos deja la iveala poarta si zidurile orasului, impreuna cu turnuri, cladiri si o moschee. Muzeul adaposteste o colectie imprersionanta de artefacte, ceramica si monede. Tot in Aqaba se mai gaseste si casa lui Sharif Hussein Bin Ali, strabunicul regelui Abdullah al II-lea si cladirea considerata a fi cea mai veche biserica din regiune. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Intercontinental 5* Aqaba sau similar.

 

02 Ianuarie AQABA - MAREA MOARTA (275 km)

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer cu autocarul catre Marea Moarta unde ajungem la pranz (durata: 4 ore). Timp liber la dispozitie la Marea Moarta pentru relaxare, plaja si inot. Situata la 410m sub nivelul marii, Marea Moarta este cel mai jos punct de pe pamant. Coasta Iordaniei, de la Marea Moarta, ofera unele dintre cele mai spectaculoase peisaje naturale si spirituale din lume. Principalul punct de atractie la Marea Moarta este, desigur, apa  anormal de sarata. Continutul de sare al apei este de 31,5 %, ceea ce te face sa plutesti, deci este imposibil sa te scufunzi. Apa conține, de asemenea, 21 de minerale, inclusiv un nivel ridicat de magneziu, sodiu, potasiu si brom plus alte 12 minerale care nu se gasesc in nici un alt loc din lume. Studiile au aratat ca apa de la Marea Moarta in combinatie cu namolul negru gasit de-a lungul tărmului, au beneficii semnificative pentru sanatate precum imbunatatirea circulatiei sangelui, pentru artrita, vindecarea alergiilor si revitalizarea pielii. O excursie la Marea Moarta, nu ar fi completa fara o baie in mare! Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Ramada Resort 4* Marea Moarta sau similar.

 

03 Ianuarie MAREA MOARTA - AEROPORTUL QUEEN ALIA (60 km) - BUCURESTI

Dupa miezul noptii, transfer la aeroportul international Queen Alia pentru imbarcare pe zborul Companiei TURKISH AIRLINES TK815 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 02:40 si sosire la Istanbul la ora 06:15. la ora 08:15 decolare cu zborul TK1043 si sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

 

 

Tarife calculate pentru un grup de 35 platitori

 • 999 Euro adult loc in camera dubla

 • 799 Euro copil 02-11,99 ani cu doi adulti in camera

 • 1249 Euro adult loc in camera single                     

   

  Nota: Tarifele in EURO au fost calculate la un curs de 1 EUR=1,122 USD. In cazul in care cursul de schimb sufera fluctuatii mai mari de 2% (curs mai mic de 1EUR=1.10 USD , tarifele se vor recalcula la plata finala cu 21 de zile inainte de plecare!

   

   

   

    

  Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti - Amman - Bucuresti, via Istanbul, compania TURKISH AIRLINES

 • 8 nopti cazare la hoteluri de 4* si 5* astfel:

 •  
  • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Arena Space 4* Amman sau similar

  • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Petra Panorama 4* Petra sau similar

  • 3 nopti sejur la Marea Rosie, cazare cu mic dejun hotel INTERCONTINENTAL 5* Aqaba sau similar

  • 1 noapte cazare cu mic dejun la Marea Moarta hotel Ramada Resort 4* sau similar

 • 6 cine la hotel conform programului

 • Transport cu autocar local cu aer conditionat conform programului

 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport

 • Vizitele si excursiile prevazute in program

 • Biletele de intrare la obiectivele turistice din program

 • Ghid local de limba romana pentru zilele de circuit

 • 1 sticla de apa de persoana pentru zilele de circuit

 • Jeep Safari in Wadi Rum

 • Insotitor de grup

   

   

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 260 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

 • Cina festiva de revelion la hotel: 100 Euro/adult, 50 Euro copil 2-11,99 ani (supliment obligatoriu)

  (tariful public de vanzare este de 140 USD/persoana)

 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele incluse in program)

 • Bacsisul pentru soferi si ghizii locali: aprox. 7 USD/persoana/zi (se achita la fata locului)

   

   

  Nota: Viza de Iordania este gratuita si se obtine la sosirea pe aeroport. Pasaportul SIMPLU sau ELECTRONIC trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. NU SE ACCEPTA PASAPORT TEMPORAR !

   

   

   

  Hotel INTERCONTINENTAL 5* - Cel mai bun hotel de 5* din Aqaba

  https://www.ihg.com/intercontinental/hotels/us/en/aqaba/aqjha/hoteldetail

   

  Experimentati servicii de clasa mondiala la InterContinental Aqaba ! Situat la doar 5 minute de plaja, hotelul are plaja privata intinsa de-a lungul golfului Aqaba si piscine in forma de laguna cu o suprafata de peste 200m2 inconjurate de vegetatie luxurianta si fantani artistice. Sunt disponibile de asemenea o gama larga de sporturi nautice, inclusiv snorkeling si scuba diving la reciful de corali din Marea Rosie. Va puteti relaxa la zona spa sau centrul wellness. Camerele sunt spatioase, cu ferestre mari si balcoane, dotate cu toate facilitatile moderne specifice unui hotel de lant de 5 stele.

   

   

   

  Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking CRETA CHANIA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 405 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 523 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking CRETA HERAKLION 2019

8 zile / 7 nopti
de la 331 EURO / persoana / sejur

Early Booking MALLORCA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 632 EURO / persoana / sejur

Early Booking RHODOS 2019

8 zile / 7 nopti
de la 310 EURO / persoana / sejur

Early Booking SANTORINI 2019

8 zile / 7 nopti
de la 474 EURO / persoana / sejur

Early Booking TENERIFE 2019

8 zile / 7 nopti
de la 590 EURO / persoana / sejur

Early Booking CORFU 2019

8 zile / 7 nopti
de la 413 EURO / persoana / sejur

Sejur Atena si Muzeele Acropolei, avion 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 299 EURO / persoana

Early Booking BODRUM 2019

8 zile / 7 nopti
de la 468 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZAKYNTHOS 2019 (avion)

8 zile / 7 nopti
de la 400 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Sejur Sicilia - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 399 EURO / persoana

Early Booking LEFKADA 2019 (AVION)

8 zile / 7 nopti
de la 270 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MYKONOS 2019

8 zile / 7 nopti
de la 605 EURO / persoana / sejur

Early Booking Cipru 2019

8 zile / 7 nopti
de la 416 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking PELOPONEZ - KALAMATA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 794 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 576 EURO / persoana / sejur

Early Booking KUSADASI & DIDIM 2019

8 zile / 7 nopti
de la 384 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MARMARIS 2019

8 zile / 7 nopti
de la 479 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking COSTA BRAVA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 536 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early booking COSTA BLANCA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 504 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Sejur Napoli & Sorrento & Coasta Amalfitana - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 440 EURO / persoana

Sejur Sicilia Giardini Naxos - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti cazare
de la 459 EURO / persoana

Sejur Toscana - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 499 EURO / persoana

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2019

8 zile / 7 nopti
de la 446 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TUNISIA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 319 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & ABU DHABI 2019 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 615 EURO / persoana / sejur

Vezi toate sejururile

Circuite

Sejur Paris Mon Amour - avion, 7 zile

7 zile / 6 nopti
de la 459 EURO / persoana

Sejur Amsterdam vara KLM - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 480 EURO / persoana

Sejur Barcelona - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 459 EURO / persoana

Sejur Londra 2019 - avion, 6 zile

6 zile / 5 nopti
de la 479 EURO / persoana

Vezi toate circuitele