Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Roma & Sorrento & Puglia - avion, 11 zile

  • Plecari: 27 August 2021
  • Durata: 11 zile / 10 nopti cazare

pret de la 799 EURO / persoana

Imagini Roma & Sorrento & Puglia - avion, 11 zile Imagini Roma & Sorrento & Puglia - avion, 11 zile Imagini Roma & Sorrento & Puglia - avion, 11 zile Imagini Roma & Sorrento & Puglia - avion, 11 zile
  • Descriere
  • Program
  • Conditii
  • Servicii
  • Alte informatii

 

ROMA - SORRENTO - PUGLIA

Transport Avion TAROM | 11 zile | de la 799 759 Euro

Oferta speciala ! Reducere 40 Euro/persoana pentru rezervari pana la 30.04

Un nou itinerariu! Vizitam impreuna:

Roma- Napoli -Capri & Anacapri- Sorrento - Amalfi - Positano - Vezuviu- Pompei - Barletta - Trani - Locorotondo- Alberobello - Polignano a Mare - Monopoli - Ostuni - Bari

 

Itinerariu:

Bucuresti - Roma - Napoli - Capri & Anacapri - Sorrento - Amalfi - Positano - Napoli - Vezuviu - Pompei - Barletta - Trani - Bari - Gioia del Colle - Locorotondo - Alberobello - Polignano a Mare - Monopoli

Program:

 

ROMA - SORRENTO - PUGLIA

Transport Avion TAROM | 11 zile | de la 799 759 Euro

Oferta speciala ! Reducere 40 Euro/persoana pentru rezervari pana la 30.04

Un nou itinerariu! Vizitam impreuna:

Roma- Napoli -Capri & Anacapri- Sorrento - Amalfi - Positano - Vezuviu- Pompei - Barletta - Trani - Locorotondo- Alberobello - Polignano a Mare - Monopoli - Ostuni - Bari

 

 

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI - ROMA

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 10:45 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM  RO 403 cu destinatia Roma. Decolare la ora 12:45, sosire la Roma Fiumicino la ora 13:55. Transfer in oras si tur de oras Roma panoramic si pietonal cu ghid local: Colloseum(exterior), minunatele fantani ale Romei, Piazza Venezia, Piazza di Spagna, Pantheon (exterior), Piazza Navona. Transfer la hotel. Cazare la hotel IH Hotels Z3 4* sau similar in Roma.

 

Ziua 2 | ROMA - VATICAN

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, deplasare impreuna cu insotitorul de grup la Vatican - cel mai mic stat independent din lume (deplasarea se face cu mijloacele de transport in comun). In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fascinantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo & Bazilica San Pietro - cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera „Pieta" de Michelangelo. Timp liber pentru shopping. Roma este un loc excelent pentru cumparaturi, cu magazine impanzite in tot orasul. Capitala cosmpolita si prospera de peste 2000 de ani, Roma ofera un amestec multi-etnic, care este atat atractiv, cat si exploziv! Roma gazduieste o gama larga de oportunitati de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumparaturi in Roma sunt: Via dei Condotti, cea mai exclusivista strada de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Cazare la hotel IH Hotels Z3 4* sau similar in Roma.

 

Ziua 3 | ROMA - PALATUL REGAL DIN CASERTA -  NAPOLI

Mic dejun. Excursia continua catre Napoli, oras format din povesti unice, povesti pe care trebuie sa le cunoasteti, sa le vedeti si sa le auziti. In drumul nostru spre cazare, vom face un stop pentru vizita Palatului Regal din Caserta (biletele de intrare se achita la fata locului). Palatul Regal fiind vechiul palat al regilor Regatului Celor 2 Sicilii fiind localizat in cadrul orasului Caserta, la nord de Napoli. Acesta reprezinta una dintre cele mai mari resedinte din lume si a fost catalogat inca din anul 1997 ca patrimoniu mondial. Dupa vizita, ajungem in Napoli, cel mai mare oras din sudul Italiei, vestit printre altele si pentru delicioasa pizza napoletana. Napoli este un oras care fascineaza prin numeroasele atractii turistice. Fiecare monument are o istorie interesanta, impresionand anual mii de turisti. Orasul are unul dintre cele mai mari centre istorice din lume si se mandreste cu un numar de 448 de biserici istorice, cel mai mare numar din lume pentru un singur oras. Transfer la hotel. Cazare hotel Cristina 3* sau similar in Napoli.

 

Ziua 4 | CAPRI & ANACAPRI

Mic dejun. Program liber sau, optional Excursie in Insula Capri - insula sirenelor, cum o numeau grecii. Frumusetea ei deosebita, apele turcoaz si Grota Albastra au transformat-o intr-un adevarat simbol turistic al Italiei. Vizitam satul Capri, fondat in jurul modernei Piazza Umberto I. Strazile imprejmuitoare abunda in cafenele, magazine de suveniruri si boutique-uri de renume. Continuam cu Anacapri, un sat mult mai linistit ce ne va fermeca cu privelisti spectaculoase. Intoarcere cu ferry-boat-ul la Napoli. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Cristina 3* sau similar in Napoli.

 

Ziua 5 | COASTA AMALFITANA: SORRENTO - AMALFI -  POSITANO

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie pe Coasta Amalfitana la Sorrento, Positano si Amalfi. Coasta Amalfitana este una dintre cele mai frumoase portiuni ale tarmului Marii Tireniene, impresionand prin peisajele naturale spectaculoase si prin localitatile pline de istorie. Prima oprire o facem in orasul Sorrento pe care il vom vizita impreuna cu ghidul local. Orasul fiind o destinatie turistica foarte populara si recunoscut pe scara larga pentru micile sale magazine de ceramica si dantela. De asemenea renumita bautura "Limoncello", un digestiv alcatuit din coaja de lamaie, alcool, apa si zahar este produs in cadrul orasului Sorrento. Amalfi este al 2lea nostru popas- cel mai mare oras al coastei. Deoarece orasul s-a dezvoltat gratie comertului cu porturile din Orient, arhitectura din Amalfi reflecta o importanta influenta maura. Domul din Amalfi, construit in secolul al IX-lea, reprezinta cel mai important monument al acestui oras si pastreaza nenumarate comori. Portile de bronz au fost turnate in Constantinopol in jurul anului 1000, ele fiind cele mai vechi porti ale unei biserici din Italia. Ne continuam periplul de-a lungul coastei la bordul barcutelor si vom debarca in Positano descris ca fiind "un loc de vis ce nu pare cu adevarat real atunci cand esti acolo, dar care devine real si tentant odata ce ai plecat". Cu o personalitate vibranta, cu casele sale viu colorate amplasate pe coasta abrupta si treptele ce fac legatura intre ele, cu stradutele inguste, acest pitoresc orasel ne va fermeca cu siguranta. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Cristina 3* sau similar in Napoli.

 

 

Ziua 6 | NAPOLI - VEZUVIU - POMPEI

Mic dejun. Astazi vom efectua o excursie inclusa pe  Vezuviu, cel mai cercetat vulcan activ din lume si singurul vulcan activ al continentului european. Acesta a ramas in istorie prin eruptia catastrofala din perioada antica a lui Pliniu cel Batran in 79 d.Hr., cand a devastat prosperele orase romane Pompei si Herculaneum, ucigand mii de persoane. Biletul de intrare de aproximativ 10 euro/persoana se achita la fata locului. In jurul pranzului, ne indreptam spre crama pentru  degustare de vin si produse gastronomice locale. Dupa pranz, ne indreptam spre Pompei, conservat pentru posteritate de eruptia din anul 79 d.Hr, cand cladirile si o parte din locuitorii sai au fost ingropati sub un munte de cenusa si materii vulcanice. Biletul de intrare de aproximativ 18 euro/persoana se achita la fata locului. Transfer catre hotel. Cazare hotel Cristina 3* sau similar in Napoli.

 

 

Ziua 7 | NAPOLI - BARLETTA - TRANI -  BARI - GIOIA DEL COLLE

Mic dejun. Astazi ne indreptam spre frumoasa regiunie Puglia din sudul Italiei, iar prima oprire este in centrul istoric al orasului Barletta. In Evul Mediu, orasul era o rascruce importanta pentru pelerini sau cruciati care se indreptau spre Tara Sfanta. Acest lucru este demonstrat de frumoasele biserici gotice-romanice, cum ar fi Catedrala Santa Maria Maggiore si Basilica del Santo Sepolcro. Langa acesta din urma exista faimosul Colos din Barletta, numit si Eraclio. Urmatorul popas este in Trani, oras cu o bogata traditie istorica si artistica, renumit pentru roca locala, piatra de Trani, in care este construita impozanta Cattedrale di Trani dedicata sfantului patron al orasului San Nicola Pelegrino, situata pe malul marii unde intalnim si puternicele fortificatii de  secol XIII ale Castello Svevo, fortareata maritima a aceluiasi Frederic al  II-lea ce se afla langa incantatorul port la marea Adriatica. In drumul nostru spre hotel vom face un scurt  tur panoramic al orasului Bari. Transfer la Gioia del Colle pentru cazare. Cazare Hotel Svevo 4* Gioia del Colle in Puglia sau similar.  

 

 

Ziua 8 | LOCOROTONDO -  ALBEROBELLO

Mic dejun. Pornim cu autocarul spre Locorotondo, considerat unul din cele mai frumoase sate din Italia. Numele sau ("locul rotund") vine de la forma circulara a centrului istoric plin de case albe si dominat de turlele bisericilor Addolorata, Spirito Santo, San Nicola, San Rocco sau Madonna della Catena. In continuarea zilei vom vizita orasul de poveste Alberobello. Vom face  o plimbare prin acest oras extrem de fermecator, in care printre migdali si maslini vom intalni "trulli" -  case unice si pitoresti, de forma cilindrica, care seamana cu stupi, construite din calcar stratificat fara mortar, cu o lunga si interasanta istorie, aflati din 1996 in Patrimoniul Mondial UNESCO. Majoritatea trulli au fost transformate in magazine de suveniruri, spatii de cazare sau mici restaurante. Orasul vechi este impartit pe doua coline Rione Monti, partea turistica, unde se afla biserica Sant 'Antonio si Rione Aia Piccola, ocupata de batranii satului ce gazduieste si Trullo Sovrano, singurul trullo pe doua nivele. Intoarcere la hotel. Cazare Hotel Svevo 4* Gioia del Colle in Puglia sau similar.

 

 

Ziua 9 | POLIGNANO A MARE - MONOPOLI - OSTUNI

Mic dejun. Zi libera sau excursie optionala in zona de litoral a Pugliei la Polignano a Mare, Monopoli si Ostuni. Vom vizita Polignano a Mare, una din cele mai frumoase localitati din Puglia situata pe coasta Adriatica a regiunii, ce ofera peisaje unice si o mare cristalina fara egal care pot fi admirate  din asa-numitele „Balconate Sul Mare" Pentru cei pasionati de arta si religie amintim Chiesa dei Ss. Medici Cosma e Damiano, Chiesa Matrice, Chiesa di San Antonio, Chiesa della Natività  din pitorescul Borgo Antico sau Abbazia di San Vito, emblematica abatie benedictina de secol X. In Polignano s-a nascut Domenico Modugno si cu siguranta ati fredonat : „Volare, oh, oh... Cantare, oh, oh, oh,oh... / Nel Blu dipinto di blu... / Felice di stare lassu...".  A doua vizita va fi in Monopoli, din grecescul „monos poli"-„orasul unic", unic prin frumusetea sa. Centrul istoric merita fara indoiala o vizita  cu strazile sale inguste, pline de istorie, cladirile sale vechi si micile altare in onoarea Madonnei della Madia, patroana spirituala a orasului. Zidurile de fortificatie sunt inca prezente si sunt cu adevarat spectaculoase, Monopoli are, de asemenea, si una dintre cele mai mari piete din Italia, Piazza Vittorio Emanuele, datand din secolul al XVIII-lea. Un loc de vizitat, si fara indoiala, un aspect integrant in Monopoli este portul, unde puteTi gasi vestigii arhitectonice venetiene, gotice si bizantine, o dovada a importantei pe care a avut portul de-a lungul secolelor. De la albastrul marii trecem la albul caselor din Ostuni - la dama Bianca della Puglia -unul din cel mai renumite centre turistice din Puglia si cu siguranta cel mai stralucitor oras din zona Brindisi, cu o lumina aparte, datorata varului care acopera cladirile centrului sau istoric si cu un nucleu istoric bogat in monumente si atractii cum ar fi : Catedrala  Santa Maria Dell'Assunzione, situata in partea cea mai inalta a orasului  construita in secolul al XV-lea in stil romanic-gotic cu o spectaculoasa rozeta cu 24 de raze, maiestuoasa biserica San Giacomo in Compostela, tot in stil gotic  si Piazza della Libertà, piata principala , locul  de organizare a evenimentelor orasului dintre care se remarca faimosul festival Sant'Oronzo (protectorul orasului). Servirea cinei la hotel (bauturi incluse).  Cazare Hotel Svevo 4* Gioia del Colle in Puglia sau similar.

 

 

Ziua 10 | GIOIA DEL COLLE - BARI - ROMA

Mic dejun. Ne indreptam spre incantatoarea capitala a regiunii Puglia si anume Bari unde vom face un tur de oras cu insotitorul de grup. In secolul al treilea Bari era un port infloritor al regiunii Peucezia, care ocupa partea centrala a  Apuliei (Apulia este numele vechi al regiunii numite astazi in limba italiana Apulia). Orasul a fost locul de desfaÈ™urare al Congresului Eucaristic NaÈ›ional italian din 21 in 29 martie 2005, unde a fost prezent papa Benedict al XVI-lea la prima sa vizita in calitate de papa. De asemenea in fiecare an, intre 7 si 9 mai, in centrul istoric al orasului se desfasoara Festa di San Nicola, o serbare populara (festival) in cinstea Sfantului Nicolae, care este patronul orasului. Vom vizita Bari Vecchia, inima  orasului, unde intalnim Castelul Svevo - Normanno, unul din cele mai importante monumente romanice din Italia si  Basilica di San Nicola - locul unde se afla moastele Sfantului Nicolae, patronul orasului, moaste aduse in secolul al XI-lea din Myra (provincia Lycia din sudul Turciei de azi) de catre un grup de marinari din Bari. Importante sunt si strazile din centru (Via Sparano, Corso Vittorio Emanuele, Piazza del Ferrarese), cladirea centrala a universitatii (l'ateneo universitario), portul vechi ('nderre a la lànze). Ajungem in cursul serii in Roma. Transfer la hotel. Cazare la hotel IH Hotels Z3 4* sau similar in Roma.

 

 

Ziua 11 | ROMA - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Roma pentru imbarcare pe cursa Companiei TAROM RO 404 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:40 si aterizare la Bucuresti la ora 17:55. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

 

 

 

Date de plecare: 16 Iulie, 27 August

 

 

 

Tarife                                              calculate pentru un grup de 25  platitori

 

  • 799 759 Euro adult loc in camera dubla

  • 799 759 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar

  • 699 659 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti

  • 1079 1039 Euro adult loc in camera single si cabina single   

     

     

     

    Servicii incluse:

  • Zbor direct Bucuresti - Roma - Bucuresti, Compania TAROM
  • Transport cu autocar local conform programului
  • Cazare 10 nopti la hoteluri 3* si 4* astfel:

  • 3 nopti cazare cu mic dejun hotel IH Hotels Z3 4* sau similar Roma

  • 4 nopti cazare cu mic dejun hotel Cristina 3* sau similar Napoli

  • 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Svevo 4* Gioia del Colle in Puglia sau similar

  • Tur de oras Roma cu ghid local
  • Excursie la Palatului Regal din Caserta
  • Excursie la vulcanul Vezuviu, vizita la Pompei si vizita la crama pentru degustare de vin si produse gastronomice locale
  • Excursie la Locorotondo si Alberobello
  • Tur de oras Barletta, Trani, Bari
  • Transferuri aeroport - hotel - aeroport
  • Insotitor de grup din partea agentiei

 

 

 

Servicii neincluse:

  • Taxele de aeroport si combustibil : 199 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
  • Taxele de oras - se achita exclusiv la receptia hotelurilor

  • Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION storno si medicala cu protectie COVID - 112 lei/pers ;

    Nota:

  • pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 42 Lei/persoana pentru asigurare;

  • in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);

  • Intrarile la obiectivele turistice
  • Tarife speciale testare COVID-19 RT-PCR: 250 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);
  • Excursiile optionale
  • Bacsis pentru soferi si ghizi locali

 

 

 

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

  • Vizitarea Vaticanului - tarif informativ: 45 Euro/persoana

  • Include: bilet de intrare, taxa rezervare grup, inchiriere audio casti, permisiunea de acces din muzeele Vaticanului in Basilica Sf.Petru, ghid local, ghid insotitor

     

  • Excursie de 1 zi Coasta Amalfitana (Sorrento, Positano si Amalfi) - tarif informativ: 105 Euro/persoana

    • Include:transfer hotel-parcare Sorrento, vizita Sorrento, transfer port Sorrento, transport autocar, ghid local, bilet ferry-boat, ghid insotitor

       

  • Excursie de 1 zi Capri si Ana Capri- tarif informativ: 100 Euro/persoana

  • Include: transfer cu autocarul hotel-port Molo Beverello, transport ferry-boat Napoli-Marina Grande Capri, ghid local, bilet la autobuzul local pentru Capri si AnaCapri, taxa debarcare Capri, ghid roman insotitor

     

  • Excursie de 1 zi Poliagno a Mare - Monopoli - Ostuni - tarif informativ: 60 Euro/persoana

  • Include: transport autocar/minibus (functie de numarul de persoane), taxele de drum si parcari, insotitor roman de grup

     

  • pentru un numar mai mic de participanti la excursiile optionale, tarifele se recalculeaza

     

     

     

  • CONDITII DE CALATORIE ITALIA :  carte de identitate sau pasaport in curs de valabilitate

Persoanele care s-au aflat sau au tranzitat teritoriul Romaniei in ultimele 14 zile anterioare sosirii in Italia au obligatia de a prezenta transportatorului la momentul imbarcarii sau oricarei persoane desemnate sa efectueze controale, o adeverinta care confirma efectuarea, in cele 48 de ore anterioare intrarii pe teritoriul italian, a unui test de diagnostic molecular sau de captura antigen, de tip tampon, cu rezultat negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2. In cazul neprezentarii testului mentionat anterior, este necesara autoizolarea pentru 14 zile.

 

Avand in vedere ca autoritatile italiene nu au stabilit, pana la acest moment, un format/model al adeverintei care atesta rezultatul testului pentru infectia cu SARS-CoV-2, MAE recomanda ca documentul sa fie redactat în limba italiana sau engleza.

 

Orice persoana care soseste in Italia este obligata sa prezinte transportatorului sau autoritatilor italiene abilitate o declaratie pe propria raspundere, cu indicare clara a anumitor elemente; mai multe detalii pe https://www.mae.ro/travel-conditions/3711#820

 

 

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

  • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

  • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

  • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile