Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Rusia - Sankt Petersburg si Moscova - avion, 8 zile

 • Plecari: 18 Mai, 25 Mai 2021
 • Durata: 8 zile / 7 nopti

pret de la 830 EURO / persoana

Imagini Rusia - Sankt Petersburg si Moscova - avion, 8 zile Imagini Rusia - Sankt Petersburg si Moscova - avion, 8 zile Imagini Rusia - Sankt Petersburg si Moscova - avion, 8 zile Imagini Rusia - Sankt Petersburg si Moscova - avion, 8 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

 

RUSIA - SANKT PETERSBURG SI MOSCOVA

Transport Avion | 8 zile | de la 830 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Sankt Petersburg - Moscova - BucurestiProgram:

 

RUSIA - SANKT PETERSBURG SI MOSCOVA

Transport Avion | 8 zile | de la 830 Euro

 

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

 

Ziua 1 | BUCURESTI - SANKT PETERSBURG

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:40 pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS768 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si aterizare la Viena la ora 07:20. Imbarcare pe zborul cu destinatia Sankt Petersburg OS611 decolare la ora 10:00 si aterizare la ora 13:30. Transfer in oras si cazare la hotel Azimut 4* Sankt Petersburg sau similar. Timp liber la dispozitie.

 

Ziua 2 | SANKT PETERSBURG - PE URMELE DINASTIEI ROMANOV

Mic dejun. Astazi vom descoperi fascinantul oras care pana in anul 1917 a fost capitala Rusiei si resedinta Tarilor. Rusia se apropie cel mai mult de Occident prin acest oras care straluceste pe raul Neva, nu departe de Marea Baltica. Pentru a crea noua sa capitala aflata pe un teren mocirlos, marele tar Petru cel Mare acum trei secole a drenat prin canale care acum aduc atata frumusete orasului. Fermecatoarele canale navigabile sunt la fel de frumoase ca cele din Venetia si Amsterdam, iar splendoarea bulevardelor largi si bine gandite, a cladirilor monumentale in stil rococo si clasic si a parcurilor minunate au cu siguranta ceva din randuiala si fastul Europei dar evident cu specific rusesc. Tur de oras panoramic cu ghid local pe parcursul caruia vom putea admira Catedrala Sfintei fecioare din Kazan, Palatul de Iarna, piata Senatului si cladirea Senatului si a Sinodului, catedrala si piata Sf. Isaac - un simbol al orasului cu Domul aurit avand o inaltime de 101 m si un interior somptuos care exprima opulenta, Piata Palatului si Columna lui Alexandru, Fortareata Sf. Petru si Pavel. Turul de oras continua cu o Croaziera pe Neva, de la bordul careia vom putea admira splendorile arhitecturale ale orasului. Vom continua apoi cu o vizita ampla la Ermitaj, unul din cele mai mari muzee ale lumii, gazduit in Palatul de Iarna. Muzeul dispune de un fond de 3 milioane de piese, din care sunt expuse numai 60.000 de opere, prezentand istoria artei europene si orientale incepand cu era preistorica. Printre operele importante ale colectiilor, gasim tablouri de Leonardo da Vinci, Raphael, Titian, El Greco, Rubens, Picasso si multi alti artisti celebri. Intoacere in Sankt Petersburg si timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Azimut 4* Sankt Petersburg sau similar.

 

Ziua 3 | SANKT PETERSBURG - PALATUL PETERHOF

Mic dejun. Optional vizita la Palatul si Gradinile Peterhof, cunoscut ca Versailles-ul Rusiei. Localizat in afara orasului Sankt Petersburg, grandiosul Palat Peterhof este de fapt un ansamblu de palate si gradini construite pentru Petru cel Mare. Imbinate intr-un mod armonios, palatele, gradinile si fantanile arteziene creeaza un cadru unic in care te poti relaxa, poti vizita palatele fastuoase incarcate de bogatie arhitecturala, poti admira in voie jocurile vesele de apa ale fantanilor arteziene sau pur si simplu te poti plimba sau te poti odihni in gradinile superbe. Indiferent ce iti doresti sa faci cand vizitezi Peterhoful, luxul, bogatia si opulenta tipica Imperiului Rus iti vor ramane intiparite in minte pentru totdeauna. Timp liber la dispozitie sau, optional, va sugeram o vizita la Palatul Yusupov. Cumparat in 1830 de printii Iusupov, acest palat neoclasic (1770) arata o viata fastuoasa: fatada sa executata in stil clasic, interioarele decorate cu lucrari Rembrandt si Rubens, tapiterie si portelan frantuzesti, oglinzi venetiene si sculpturi in lemn. Palatul este interesant si din puct de vedere istoric, in subsolul lui, Rasputin fiind asasinat in 1916. Astazi, in subsol este o expozitie care recreaza atmosfera asasinarii. Cazare la hotel Azimut 4* Sankt Petersburg sau similar.

 

 

Ziua 4 | SANKT PETERSBURG - PUSKIN & PAVLOVSK

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de 1 zi PUSKIN & PAVLOVSK.

Orasul Puskin, situat la 25 km sud de Sankt Petersburg, era denumit in trecut Tarskoe Selo insemnand "Satul Regal", deoarece din secolul al-XVIII-lea a devenit resedinta de vara a tarilor Rusiei. Istoria incepe la inceputul secolului al-XVIII-lea cand acolo se afla o mosie denumita "Saarskaya Myza". Petru cel Mare a daruit mosia sotiei sale, Ekaterina Alekseevna, viitoarea Imparateasa Ecaterina a II-a a Rusiei. In 1724 a fost construit primul palat, cunoscut sub denumirea de Conacul de Piatra, iar numele mosiei a fost schimbat in Tarskoe Selo. Atunci cand imparateasa Elisabeta (1741-1762), fiica lui Petru cel Mare, a mostenit aceasta proprietate, s-a hotarat sa o transforme in resedinta ei de vara de gala. La porunca ei, arhitectii Rastrelli, Zemtsov si Sevakinskiy au creat acest ansamblu unic de palate si parcuri. Totul era fastuos, magnific, cu nenumarate decoratii interioare si exterioare sculptate. Aici s-a desfasurat prima companie teatrala rusa, condusa de Fiodor Volkov. Numai pentru decoratiile exterioare au fost folosite peste 100 de kilograme de aur. Dar cea mai spectaculoasa ramane Sala de Chihlimbar. La sfarsitul secolului al-XVIII-lea palatul a fost refacut de arhitectul Giacomo Quarenghi pentru viitorul tar Alexandru I, care ii adauga splendide decoruri in stilul Empire. Tarskoe Selo este asociat si cu cel mai mare poet al Rusiei, Alexander Puskin, care a studiat la liceul din oras intre anii 1811 si 1817.

Complexul arhitectonic Pavlovsk este cel mai tanar complex din vecinatatea Sankt Petersburg. A fost construit in 1777 de catre Ecaterina, care l-a daruit fiului sau Pavel, pentru a-si construi un domeniu de vanatoare. Construit de arhitectul Charles Cameron si apoi de italianul Vincenzo Brenna complexul este un exemplu de rafinament si eleganta, care imita Versailles-ul. Tapiseriile din matase prezentau delicioase ghirlande de flori, fructe si instrumente muzicale, simboluri ale fericirii rurale, cu servicii de portelan de Sèvres, printre care faimosul Gurjevski, cu faimosul mobilier francez creat de Henri Jacob. In Sala Tronului erau primiti cavalerii Ordinului de Malta, Pavel fiind Mare Maestru. Dupa asasinarea lui Pavel, sotia sa, Maria Fiodorovna, il transforma intr-unul dintre cele mai sugestive palate din Europa. Este considerat una dintre perlele arhitecturii ruse din perioada clasicismului. Monumental este si Parcul Pavlovsk, intins pe 600 de hectare, fiind unul dintre cele frumoase din Europa.

Intoarcere in Sankt Petersburg. Cazare la hotel Azimut 4* Sankt Petersburg sau similar.

 

Ziua 5 | SANKT PETERSBURG - MOSCOVA

Mic dejun. Transfer la gara centrala din Sankt Petersburg pentru imbarcare pe trenul de mare viteza "SAPSAN" cu destinatia Moscova cu plecare la ora 09:00. "Sapsan"-ul este cea mai rapida cale de transfer intre capitalele Rusiei, datorita localizarii garilor in centrul celor doua orase si a vitezei de deplasare. Trenurile Sapsan sunt de fabricatie vest-europeana si asigura confort sporit similar celui din avion. Distanta dintre cele doua orase se parcurge in numai 4 ore, timp in care puteti admira privelistile de pe traseu. Sosire la Moscova si intalnire cu ghidul local. Incepem incursiunea in acest frumos oras cu o Vizita la Galeriile Tretyakov. Galeria Tretyakov este tezaurul national de arta din Rusia si unul dintre cele mai mari muzee din lume. Colectia Galeriei este compusa in intregime din opere Rusesti si artisti care si-au adus contributia la istoria artei Rusesti sau au fost in stransa legatura cu ea. Colectia contine mai mult de 150 000 de lucrari de pictura, sculptura si grafica, creata de-a lungul secolelor de generatii succesive de artisti din Rusia (colectia privata a lui Pavel Tretiakov, un comerciant local de la sfarsitul secolului al-XIX-lea pe colectia caruia s-a fondat Galeria, si operele altor artisti rusi, precum Vasili Surikov, Ilia Repin si Konstantin Korovin). Cazare la hotel Vega Izmailovo 4* Moscova sau similar.

 

Ziua 6 | MOSCOVA -  Capitala Rusiei

Mic dejun. Tur de oras Moscova cu ghid local. Capitala Rusiei reprezinta un complex unic de  artitectura veche si moderna. Este centru politic major, economic, cultural, stiintific, religios, financiar, educational si de transport al Rusiei si al intregului continent. In timpul turului veti observa Piata Rosie, Piata Manezh, Strada Tverskaya si Minskaya, Parcul Victory, Arcul de Triumf, Podul Bagration, Casa Alba, Strada New Arbat, Piata Arbat, Zamoskvorechye, terasamentul St. Sofya, Catedrala Hristos Mantuitorul, Biserica Sfantul Nicolae, strada Leo Tolstoy, strada Pirogovskaya, Manastirea Novodevichy, platforma de observare Sparrow Hills. Continuam explorarea orasului cu un obiectiv inedit, Metroul din Moscova. Statiile subterane ale Moscovei sunt proiectate si decorate de renumiti sculptori rusi, arhitecti si artisti. Astfel, metroul este pentru multi localnici, dar mai ales pentru turisti un adevarat muzeu subteran. Continuam cu vizita Kremlin-ului, fosta resedinta a tarilor Rusiei, construit in actuala sa forma incepand incepand cu sec. al-XV-lea. In prezent complexul fortificat gazduieste catedralele si palatele Kremlinului: Arsenalul, Catedrala Adormirea Maicii Domnului (sec.XV) - principala catedrala a Rusiei si locul de incoronare a tarilor Rusiei, Catedrala Buna Vestire (sec.XV) - cu 9 cupole aurite si fosta biserica privata a tarilor Rusiei, Catedrala Arhanghelului Mihail (sec.XVI) - necropola tarilor Rusiei pana la 1700, Palatul Patriarhal, Catedrala celor 12 Apostoli, Turnul cu clopot al lui Ivan cel Mare - care marcheaza centrul Moscovei. Cele mai vechi constructii sunt Palatul Fatetelor unde se afla tronurile imperiale si Palatul Terem, unite de Marele Palat al Kremlinului. Cazare la hotel Vega Izmailovo 4* Moscova sau similar.

 

Ziua 7 | MOSCOVA - SERGHIEV POSAD

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Moscova sau optional Excursie la Serghiev Posad. La aproximativ 70 de km de Moscova, orasul Serghiev Posad gazduieste Manastirea Sfintei Treimi, cea mai vestita din tara. Daca mareata Biserica a Maicii Domnului din Kremlin este considerata altarul Rusiei, Lavra Sfintei Treimi a Sfantului Serghie de Radonej este privita ca locul divin de nastere al poporului rus. Aici conducatorii rusilor sarutau Sfanta Cruce si jurau sa-si tina fagaduintele, rugandu-se inainte si dupa  razboaie. Marele pictor Andrei Rubliov si-a petrecut tineretea in manastire, unde, in afara de icoana Sfintei Treimi, a realizat pictura interioara a catedralei Sfantului Serghie, impreuna cu Daniil Ciornii. Intoarcere la Moscova si timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Vega Izmailovo 4* Moscova sau similar.

 

Ziua 8 | MOSCOVA - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie in Moscova pana la ora transferului catre aeroport. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian cu destinatia Viena. Decolare la ora 14:35 cu zborul OS602 si aterizare pe aeroportul din Viena la ora 16:30. Decolare din Viena cu zborul OS787 la ora 17:35 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti la ora 20:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

 

 

DATE DE PLECARE

Adult loc in

camera dubla

Adult a 3-a persoana

Pat suplimentar in dubla

Copil 2-11,99 ani cu

2 adulti in camera

Adult loc in

Camera single

18 Mai; 25 Mai

 

 

830 Euro

 

780 Euro

 

700 Euro

 

1.055 Euro

 

 

 

 

Servicii incluse :

 • Bilet de avion Bucuresti - Sankt Petersburg, via Viena, Compania Austrian

 • Bilet la trenul de mare viteza „Sapsan" Sankt Petersburg - Moscova

 • Bilet de avion Moscova - Bucuresti, via Viena, Compania Austrian

 • Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel : 

 • 4 nopti la Sankt Petersburg la hotel Azimut 4* sau similar

 • 3 nopti la Moscova la hotel Vega Izmailovo 4* sau similar

 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport cu autocar local

 • PACHET DE EXCURSII INCLUSE: 

 • Tur de oras Sankt Petersburg cu ghid local

 • Croaziera pe Neva la Sankt Petersburg

 • Vizita cu ghid local la Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg (Palatul de iarna, colectia principala)

 • Tur de oras Moscova cu ghid local

 • Vizita la Kremlin cu ghid local si bilet inclus (se viziteza teritoriul si una-doua dintre cele 3 catedrale)

 • Vizita la Metroul din Moscova cu cu ghid local (include biletul de acces si o calatorie)

 • Vizita la Galeriile Tretyakov din Moscova in valoare de 40 Euro/persoana

  (Include: transfer cu autocarul, ghid local, bilet de intrare)

 • Insotitor roman de grup

   

   

   

   

  Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 190 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)

 • Taxa de viza consulara si taxa procesare: 75 Euro/persoana (se achita in agentie, poate suferi modificari pana la momentul aplicarii pentru viza)

 • Polita de asigurare medicala valabila pe teritoriul Federatiei Ruse, care acopera termenul de valabilitate al vizei, obligatorie pentru obtinerea vizei de Rusia.

  Atentie! Polita de asigurare medicala trebuie sa contina:

 • data incheierii contractului;

 • numarul politei;

 • numele si prenumele asiguratului;

 • datele asiguratorului;

 • termenul de valabilitate al politei trebuie sa acopere intreaga perioada de sedere pe teritoriul Rusiei;

 • enumerarea serviciilor medicale și transport medical, inclusiv repatrierea in caz de deces;

 • aria de acoperire - intreaga lume sau Federatia Rusa; Europa, inclusiv Rusia;

 • semnatura asiguratorului;

 • asiguratorul trebuie sa acopere, obligatoriu, suma minima de 30 000 de euro.

 • Asigurarea storno optionala (se emite in aceeasi zi cu contractul)

 • Intrarile la obiectivele turistice din program, altele decat cele mentionate la servicii incluse

 • Excursiile optionale (Tarifele la excursiile optionale vor fi publicate in februarie 2021, dupa ce muzeele isi vor publica tarífele si conditiile valabile pentru anul 2021)

 • Bacsis recomandat pentru ghizii locali: 25 euro/persoana (se achita la sosirea in Rusia)

   

   

   

   

  NOTA! Pentru obtinerea vizei de intrare in Rusia sunt necesare urmatoarele acte:

  Pasaport valabil minimum 6 luni de la data expirarii vizei si cu minim 2 pagini consecutive libere

 • Fotografie color 3,5х4,5 cm pe fundal alb, cu imaginea clara a chipului (din fata), fara ochelari cu lentile fumurii si cu capul descoperit

 • Copie dupa cartea de identitate 

 • COPIA politei de asigurare medicala

 • FORMULAR (care se inmaneaza si completeaza in agentie, dupa inscriere)

  IMPORTANT: avand in vedere ca pe aceasta destinatie sunt foarte multe plecari si procesarea vizei dureaza, documentele necesare obtinerii acesteia se depun inca de la inscriere!

   

   

   

   

DE RETINUT ! Ordinea desfasurarii programului si a excursiilor optionale poate suferi modificari, in functie de datele de plecare si de orarul obiectivelor turistice dar si a evenimentelor politice care pot avea loc in timpul desfasurarii excursiei.

 

 

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti 

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Vacanta la ski in Borovets

minim 3 nopti
de la 50 EURO / camera / noapte

Vacanta la ski in Bansko

minim 3 nopti
de la 26 EURO / camera / noapte

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2020-2021

8 zile / 7 nopti
de la 556 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & ABU DHABI 2020-2021 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 562 EURO / persoana / sejur

Early Booking HURGHADA 2020 - 2021

8 zile / 7 nopti
de la 465 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile