Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Sejur Madeira - avion, 8 zile

  • Plecari: 16 Octombrie 2021
  • Durata: 8 zile / 7 nopti cazare

pret de la 550 EURO / persoana

Imagini Sejur Madeira - avion, 8 zile Imagini Sejur Madeira - avion, 8 zile Imagini Sejur Madeira - avion, 8 zile Imagini Sejur Madeira - avion, 8 zile
  • Descriere
  • Program
  • Conditii
  • Servicii
  • Alte informatii

 

SEJUR MADEIRA

Tarife speciale + Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION inclusa

Transport avion LUFTHANSA | 8 zile | de la 550 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Munchen - Madeira - Munchen - Bucuresti



Program:

 

SEJUR MADEIRA

Tarife speciale + Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION inclusa

Transport avion LUFTHANSA | 8 zile | de la 550 Euro

 

Cu temperaturi ce amintesc de caldura primavarateca pe tot parcursul anului, Madeira este refugiul ideal. Virginitatea rurala, pacea, linistea, caldura oamenilor, dar si preparatele culinare specifice locului, va vor face sa reveniti an de an pe taramul florilor. Peisajele fascinante, de unde nu lipsesc muntii inalti, sau vaile adanci acoperite cu vegetatie exotica si flori multicolore, farmecul satelor mici, ritmul cosmopolit al Capitalei, Funchal, sunt doar cateva dintre motivele pentru care insula trebuie explorata.

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI - MUNCHEN - MADEIRA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:25 pentru imbarcare pe zborul Companiei LUFTHANSA cu destinatia Madeira, via Munchen. Decolare la ora 06:25 cu zborul LH1655 si aterizare la Munchen la ora locala 07:35. Decolare spre Funchal pe zborul LH1790 la 08:50. Sosire Funchal la ora 12:10. Ne aflam in Madeira, "Insula Eternei Primaveri", o insula vulcanica din mijlocul Atlanticului care te va atrage ca un magnet cu vremea perfecta, vinul grozav, florile si peisajele sale incredibile dar si cu broderiile realizate de localnici. Intalnire cu ghidul local si transfer catre hotel. Timp liber la dispozitie pentru odihna. Cazare la hotel Muthu Raga 4* / hotel Alto Lido 4* sau similar Funchal.

 

Ziua 2 | MADEIRA

Mic dejun. Vom incepe ziua de azi cu un tur de oras cu ghid local. Funchal, capitala Madeirei, este situat intr-un golf atractiv, inconjurat de munti. Prima oprire va fi la Piata Locala, unde puteti vedea produse traditionale, inclusiv cateva din florile pentru care Madeira este faimoasa: orhidee, strelitia - "pasarea paradisului'', cosuri umplute cu fructe tropicale si legume, suveniruri si o impresionanta piata de peste. Turul continua cu o vizita la Fabrica de Broderie, unde puteti admira frumusetea broderiilor de Madeira in diferite stadii de design si creatie. Urmeaza o plimbare de-a lungul stazii principale de shopping, cu vizita la Catedrala Se - catedrala contruita in secolul XV, un impresionant exemplu de imbinare a arhitecturii hispano-arabica cu stilul gotic-romanesc. In incheierea turului, va invitam la o crama locala pentru a degusta faimosul vin de Madeira. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Muthu Raga 4* / hotel Alto Lido 4* sau similar Funchal.

 

Ziua 3 | TURUL DE VEST AL INSULEI: „VESTUL SALBATIC" - PORTO MONIZ & CAMARA DE LOBOS

Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la Porto Moniz cu ghid local si pranz inclus. La o scurta distanta de Funchal se afla satul pescaresc Camara de Lobos, un sat pitoresc care l-a inspirat pe insusi Sir Winston Churchill sa-l picteze atunci cand a vizitat Madeira. Ne abatem apoi un pic de la drum pentru a vizita Cabo Girao, un promontoriu imens deasupra oceanului Atlantic, cel mai inalt din Europa (desi se afla la doar 580m deasupra oceanului). Va asiguram ca merita ocolul....aceasta faleza stancoasa ofera o priveliste care iti taie respiratia, dandu-ti senzatia ca efectiv ai ajuns la capatul lumii! Revenim la traseu si continuam excursia de-a lungul Coastei de sud catre Ribeira Brava si apoi catre Porto Moniz - un mic sat pescaresc, faimos pentru piscinele in roci vulcanice, unde vom descoperi unul din cele mai frumoase puncte ale coastei de nord, cu un drum construit din roci langa mare de unde se pot admira cascade uimitoare. Odata ajunsi aici, ne vom re-incarca bateriile cu un binevenit pranz (meniu 3 feluri cu bauturi incluse) servit la un restaurant local de unde vom putea admira "piscinele" naturale. Dupa pranz, ne intoarcem spre Funchal, drumul purtandu-ne pe platoul Paul da Serra (1400m) cunoscut si ca "acoperisul Madeirei". Intoarcere la Funchal. Cazare la hotel Muthu Raga 4* / hotel Alto Lido 4* sau similar Funchal.

 

Ziua 4 | MADEIRA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a descoperi Funchal-ul pe cont propriu, a face cumparaturi, a face plaja sau pur si simplu pentru a va odihni. Va sugeram sa nu ratati o plimbare cu "tobogan-ul" - un fel de sanius pe asfalt in cosuri de nuiele manuite de localnici in uniforme albe ....va garantam ca o sa-l tineti minte! Cazare la hotel Muthu Raga 4* / hotel Alto Lido 4* sau similar Funchal.

 

Ziua 5 | TURUL DE EST AL INSULEI: PICO DE ARIEIRO & SANTANA

Mic dejun. Timp liber sau optional va invitam sa simtiti „Gustul Madeirei" intr-o excursie la Pico de Arieiro si Santana cu ghid local si pranz inclus. Plecand din Funchal vom vizita pentru inceput Camacha - cel mai mare centru al industriei de rachita. La una dintre fabrici vom putea cumpara si vedea cum se fabrica produsele obisnuite din rachita: cosuri, tavi, scaune, dar si obiecte mai putin obisnuite. Excursia continua apoi spre Pico de Arieiro, al treilea varf muntos ca inaltime din Madeira (1810m), unde veti fi facinati de privelisti impresionante si spre Ribeiro Frio unde vom vizita o pastravarie. Vizita continua cu partea de coasta pana la Faial, unde vom servi pranzul (meniu 3 feluri cu bauturi incluse). Ajungand in satul Santana vizitam casele traditionale cu acoperis de stuf dar si plantatiile de vita de vie de-a lungul drumului. Apoi ne intoarcem spre Funchal prin Porto da Cruz, si apoi in sus spre Portela, dominata de magnificul afloriment de roci care se ridica impresionant din mare, numit "Penha d'Aguia". Ultimul popas il facem in Machico, orasul in care Zarco, cel care a descoperit Madeira, a pus piciorul prima data. Intoarcere in Funchal. Cazare la hotel Muthu Raga 4* / hotel Alto Lido 4* sau similar Funchal.

 

Ziua 6 | MADEIRA - MONTE & GRADINILE TROPICALE

Mic dejun. Zi libera pentru relaxare sau, optional, excursie cu ghid local la Monte & Gradinile Tropicale. Telecabina va va purta intr-o excursie pitoreasca pana la Monte unde prima imagine pe care o veti vedea este cea cu turnurile gemene, fatade ale faimoasei Biserici (sec. XVIII). In Monte vom vizita Gradinile Tropicale ale Palatului Monte (suprafata 70.000mp), un loc excelent pentru a descoperi colectia de arbori din intreaga lume. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Seara, optional, va invitam la o Seara Traditionala Espetada cu program folcloric. Sunteti invitati la un restaurant traditional unde veti descoperi nu numai mancarea specifica locului, ci si ospitalitatea calduroasa tipica a locuitorilor. Atmosfera speciala va fi creata de cantaretii de Fado si grupul folcloric la care va puteti alatura. Cina cuprinde: "Espetada" (frigarui din carne de vita cu ierburi aromatice), salata mixta, paine fierbinte de tara, vin, salata de fructe proaspete, cafea, cognac sau lichior. O sa fie o seara pe care o sa v-o amintiti cu placere mereu! Cazare la hotel Muthu Raga 4* / hotel Alto Lido 4* sau similar Funchal.

 

Ziua 7 | MADEIRA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a descoperi insula pe cont propriu, cumparaturi, plaja sau odihna. Cazare la hotel Muthu Raga 4* / hotel Alto Lido 4* sau similar Funchal.

 

Ziua 8 | MADEIRA  - MUNCHEN - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie pana la transferul la aeroportul din Funchal pentru imbarcare pe zborul LUFTHANSA LH1791 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 13:00 si aterizare in Munchen la ora 18:05. La ora 21:45 imbarcare pe zborul LH1654 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 00:45 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

Hotelurile dumneavoastra:

 

Hotel Muthu Raga 4* www.muthuhotelsmgm.com/muthu-raga-madeira-hotel

 

Hotelul este localizat in centrul prestigioasei zone Lido, la o distanta de mers pe jos de centrul orasului. Situat pe un deal, hotelul ofera o vedere panoramica incomparabila asupra oceanului, precum si a bogatei faune pentru care Insula Madeira este renumita. In apropierea hotelului puteti gasi o multitudine de baruri, cafenele si restaurante, atat cu specific local, cat si cu preparate si bauturi internationale. Camerele hotelului Raga sunt comfortabile, decorate in stil modern si dotate cu televizor cu ecran plat, TV satelit, aer conditionat, telefon, mini bar, seif, baie cu dus si uscator de par. Hotelul ofera conexiune WI-FI gratuita.

 

 

 

Tarife & Date de plecare:                      calculat pentru minim 30 pax

 

Date de plecare

16.10

Adult loc in camera dubla

550 Euro

Adult a 3-a pers. in camera dubla cu pat suplimentar

500 Euro

Copil 2-11.99 ani cu doi adulti in camera

450 Euro

Adult in camera single

740 Euro

  • Supliment demipensiune, fara bauturi (se rezerva din tara la inscriere):

  • 110 euro/adult/perioada, 55 euro/copil 2-11,99 ani/perioada

  • Supliment camera vedere la mare (se rezerva din tara la inscriere, in limita disponibilitatii):

  • 50 euro/persoana/perioada

     

     

    Servicii incluse:

  • Bilet de avion Bucuresti - Funchal - Bucuresti, via Munchen, Compania LUFTHANSA

  • 7 nopti cazare cu mic dejun la hotel Muthu Raga 4* sau hotel Alto Lido 4* (in functie de optiune) sau similare Funchal

  • Tur de oras Funchal cu ghid local vorbitor de Limba Romana

  • Intrare si degustare de vin la crama in Funchal

  • Vizita la Fabrica de Broderie din Funchal

  • Transferuri Aeroport Funchal - Hotel - Aeroport Funchal

  • Insotitor de grup

  • Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION: storno si medicala cu protectie COVID; Nota:

  • pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 32 Lei/persoana pentru asigurare;

  • in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);

     

     

     

    Servicii neincluse:

  • Taxele de aeroport & combustibil: 299 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

  • Intrarile la obiectivele turistice din program

  • Taxa de oras - se achita exclusiv la receptia hotelului

  • Testare COVID-19 RT-PCR: 200 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (asta in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);

  • Baccsis pentru ghidul/soferul local

     

     

     

    Nota:

  • Camerele triple sunt duble cu pat suplimentar (ex. pat pliant, fotoliu-pat, etc.)

     

     

     

    Excursiile optionale: (tarife calculate pentru minim 20 platitori)

  • Turul de Vest al Insulei: Porto Moniz & Camara de Lobos: 60 Eur/adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani

    Include: transport autocar, pranz cu bauturi incluse, ghid local vorbitor de limba Romana, insotitor grup

  • Monte & Gradinile Tropicale: 55 Eur/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani

    Include: transport autocar, bilet telecabina, intrare la Gradinile Tropicale , ghid local vorbitor de limba Romana, insotitor grup

  • Turul de Est al Insulei: Pico de Arieiro & Santana: 60 Eur/adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani

    Include: transport autocar, pranz cu bauturi incluse, ghid local vorbitor de limba Romana, insotitor grup

  • Seara Traditionala Espetada: 45 Eur/ adult, 20 Euro/copil 2-11,99 ani

    Include: transfer cu autocarul, cina cu bauturi incluse, program folcloric, ghid local vorbitor de limba Romana, insotitor grup

     

  • pentru un numar mai mic de participanti la excursiile optionale, tarifele se recalculeaza

     

     

     

    CONDITII DE INTRARE IN MADEIRA PENTRU CETATENII ROMANI:

  • Adeverinta de vaccinare emisa in limba romana si engleza (poate fi descarcata de aici: https://adulti.renv.ro/users/login ); schema de vaccinare trebuie sa fie completa si cu minim 14 zile de la rapel (28 zile dupa rapel in cazul vaccinului Johnson&Johnson). Sunt acceptate doar vaccinurile aprobate in Uniunea Europeana.

  • Certificat medical emis in ultimele 90 de zile, care atesta ca persoana in cauza s-a vindecat de COVID-19; trebuie prezentat si in limba engleza.

  • Test RT-PCR negativ efectuat cu maxim 72 ore inainte de intrarea in Madeira; rezultatul trebuie sa fie si in limba engleza.

    NOTA: Este solicitat doar unul din cele 3 documente mentionate mai sus, in functie de situatia in care se afla fiecare turist!

  • Cu 12 pana la 48 de ore inainte de imbarcare, pasagerii trebuie sa completeze un chestionar epidemiologic la adresa www.madeirasafe.com

     

     

    Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

  • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

  • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 334 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2023-2024

8 zile / 7 nopti
de la 584 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZANZIBAR 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 1059 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile