Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Sejur Napoli & Coasta Amalfitana - avion, 6 zile

 • Plecari: 22 Septembrie; 01 Octombrie 2021
 • Durata: 6 zile / 5 nopti cazare

pret de la 489 EURO / persoana

Imagini Sejur Napoli & Coasta Amalfitana - avion, 6 zile Imagini Sejur Napoli & Coasta Amalfitana - avion, 6 zile Imagini Sejur Napoli & Coasta Amalfitana - avion, 6 zile Imagini Sejur Napoli & Coasta Amalfitana - avion, 6 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

 

SEJUR NAPOLI-COASTA AMALFITANA

Coasta Amalfitana: Vezuviu-Pompei-Capri-Anacapri-Positano-Amalfi-Insula Ischia

Oferta speciala -reducere 40 euro/persoana

Transport Avion AUSTRIAN AIRLINES | 6 zile | de la 489 449  Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Napoli - Vezuviu - Pompei - Insula Capri si Ana Capri - Positano - Amalfi - Insula Ischia - Napoli - BucurestiProgram:

 

SEJUR NAPOLI-COASTA AMALFITANA

Coasta Amalfitana: Vezuviu-Pompei-Capri-Anacapri-Positano-Amalfi-Insula Ischia

Oferta speciala -reducere 40 euro/persoana

Transport Avion AUSTRIAN AIRLINES | 6 zile | de la 489 449  Euro

 

 

Napoli, capitala neoficiala a sudului Italiei, amplasata pe tarmurile golfului sau dominat de Vesuviu, orasul legendar al sirenei Parthenope a fost fondat de greci si de-a lungul a trei milenii, a vazut trecerea invadatorilor fara sa se supuna complet niciodata. Intre capodoperele muzeelor si comorile inca necunoscute, orasul formeaza un colaj arhitectural in care se acumuleaza sectiuni de ziduri grecesti, coloane romane, palate baroce si cladiri ale secolului al XIX-lea. Descoperiti acest oras vibrant, acest univers cu numeroase povesti, aflati-i culorile, sunetele, aromele: Vedi Napoli si...Nu veti regreta!

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI -NAPOLI

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 09:05 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines cu destinatia Napoli, via Viena. Decolare la ora 11:05 cu zborul OS 790 si aterizare la Viena la ora locala 11:45. Decolare spre Napoli pe zborul OS 525 la 12:45. Sosire in Napoli la ora 14:20.Transfer la hotelul dvs. situat central. Timp liber pentru a explora centrul vechi al orasului si anume Spaccanapoli, inclus in patrimoniul UNESCO si tur pietonal cu insotitorul de grup. Cazare hotel Palazzo Salgar 4* situat central sau similar Napoli.

 

Ziua 2  | NAPOLI - VEZUVIU - POMPEI

Mic dejun. Astazi vom efectua o excursie inclusa pe  Vezuviu, cel mai cercetat vulcan activ din lume si singurul vulcan activ al continentului european. Acesta a ramas in istorie prin eruptia catastrofala din perioada antica a lui Pliniu cel Batran in 79 d.Hr., cand a devastat prosperele orase romane Pompei si Herculaneum, ucigand mii de persoane. Biletul de intrare de aproximativ 10 euro/persoana se achita la fata locului.  Ajungem la Pompei, conservat pentru posteritate de eruptia din anul 79 d.Hr, cand cladirile si o parte din locuitorii sai au fost ingropati sub un munte de cenusa si materii vulcanice. Biletul de intrare de aproximativ 18 euro/persoana se achita la fata locului. Transfer catre hotel. Cazare hotel Palazzo Salgar 4* sau similar Napoli.

 

Ziua 3 | INSULA CAPRI SI ANA CAPRI

Mic dejun. Program liber sau, optional Excursie in Insula Capri - insula sirenelor, cum o numeau grecii. Frumusetea ei deosebita, apele turcoaz si Grota Albastra au transformat-o intr-un adevarat simbol turistic al Italiei. Vizitam satul Capri, fondat in jurul modernei Piazza Umberto I. Strazile imprejmuitoare abunda in cafenele, magazine de suvenire si boutique-uri de renume. Continuam cu Anacapri, un sat mult mai linistit ce ne va fermeca cu privelisti spectaculoase. Intoarcere cu ferry-boat-ul la Napoli. Cazare hotel Palazzo Salgar 4* sau similar Napoli.

 

Ziua 4 | COASTA AMALFITANA: POSITANO - AMALFI

Mic dejun. Program liber pentru odihna sau, optional Excursie pe Coasta Amalfitana - una dintre cele mai frumoase portiuni ale tarmului Marii Tireniene, impresionand prin peisajele naturale spectaculoase si prin localitatile pline de istorie. Ajungem in Sorrento - o statiune extrem de populara si ne vom imbarca in  ambarcatiunile ce ne vor purta de-a lungului coastei. Positano este primul nostru popas descris ca fiind "un loc de vis ce nu pare cu adevarat real atunci cand esti acolo, dar care devine real si tentant odata ce ai plecat". Cu o personalitate vibranta, cu casele sale viu colorate amplasate pe coasta abrupta si treptele ce fac legatura intre ele, cu stradutele inguste, acest pitoresc orasel ne va fermeca cu siguranta. Ne continuam periplul de-a lungul coastei si vom debarca la Amalfi - cel mai mare oras al coastei. Deoarece orasul s-a dezvoltat gratie comertului cu porturile din Orient, arhitectura din Amalfi reflecta o importanta influenta maura. Domul din Amalfi, construit in secolul al IX-lea, reprezinta cel mai important monument al acestui oras si pastreaza nenumarate comori. Portile de bronz au fost turnate in Constantinopol in jurul anului 1000, ele fiind cele mai vechi porti ale unei biserici din Italia. Intoarcere la hotel, Cazare hotel Palazzo Salgar 4* sau similar Napoli.

 

Ziua 5 | INSULA ISCHIA

Mic dejun. Program liber pentru odihna sau, optional Excursie in Insula Ischia - cea mai mare din grupul celor trei insule din Golful Napoli, alaturi de Insula Capri si Insula Procida. Cu bogate resurse naturale, precum izvoare termale, noroaie vulcanice si ape minerale, insula este o adevarata comoara. Coasta insulei reprezinta un loc ideal de relaxare la plaja si in apele marii, iar interiorul muntos este numai bun pentru drumetii. De asemenea, o alta atractie o reprezinta si cel mai mare oras al insulei, oras ce ii poarta numele - Ischia. Acesta are doua centre: Ischia Porto - centrul comercial si poarta denumirea portului principal si Ischia Ponte - zona ce include si inconjoara podul ce leaga Castelul Aragonez de insula. Acest castel este una dintre cele mai remarcabile atractii ale insulei Ischia si este construit pe o stanca de magma solidificata legata de mal prin intermediul unui pod de piatra. Castelul Aragonez se afla la aproximativ 113 m altitudine, unde se poate ajunge fie urcand pe magarusi, fie cu un ascensor modern. De pe terasele castelului poti admira la orizont varful Vezuviului si celelalte doua insule ale golfului Napoli: Capri si Procida. Intoarcere cu ferry-boat-ul la Napoli. Cazare hotel Palazzo Salgar 4* sau similar Napoli.

 

Ziua 6 |  NAPOLI - BUCURESTI

Mic dejun. Formalitati de check out si timp liber pana la ora transferului catre aeroport. Se pot vizita fabuloasele muzee si biserici din Napoli : Palatul si Galeria Nationala de Capodimonte - una din cele mai valoroase pinacoteci din Italia si apartamente regale, Muzeul National de Arheologie, o vizita care o completeaza pe cea de la Pompei, vastul complex al Catacombelor San Gennaro, Cappella Sansevero - monument singular de arta, Sant'Anna dei Lombardi, San Giovanni a Carbonara sau Santa Chiara.

Imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS 526 cu destinatia Viena. Decolare la ora 15:00 si aterizare in Viena la ora 16:35. La ora 17:35 imbarcare pe zborul OS 787 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 20:10.

 

 

 

Tarife speciale:                               calculate pentru un grup de 25 platitori

 

Date de plecare

22.09, 01.10

Adult loc in camera dubla

489 449 Euro

Copil 2-11.99 ani cu doi adulti in camera

439 399 Euro

Adult a 3-a pers. in camera dubla cu pat suplimentar

489 449 Euro

Adult in camera single

664 624 Euro

 

 

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti - Napoli - Bucuresti, via Viena, Compania  AUSTRIAN AIRLINES

 • * Bagaj inclus: 1 piesa de bagaj de cala in limita a maxim 23 de kilograme

 •                       1 piesa de bagaj de mana in limita a maxim 8 kilograme

 • 5 nopti cazare cu mic dejun  la hotel Palazzo Salgar 4* situat central in Napoli sau similar

 • Transfer aeroport - hotel - aeroport
 • Tur pietonal in Napoli
 • Excursie de 1 zi la Vezuviu si Pompei
 • Ghid local la Pompei
 • Insotitor de grup roman

 

 

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport, combustibil si bagaj*: 170 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Taxele de oras: aproximativ 4 Euro/persoana/zi (se achita exclusiv la receptia hotelului)
 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, parcuri nationale

 

 • Asigurare TRAVEL COVID PROTECTION: storno si medicala cu protectie COVID - 87 lei/pers.;

 • Nota:

 • pentru persoanele cu varsta 66-80 ani se aplica un supliment de 32 Lei/persoana pentru asigurare;
 • in caz de rezultat pozitiv al testului COVID, efectuat cu cel mult 72h inainte de plecare, asigurarea storno asigura rambursarea costului pachetului, cu aplicarea unei francize de 10%; pentru afectiunile pre-existente se aplica franciza 20% (termenii si conditiile politei de asigurare sunt disponibili in agentie la rezervare);

   

 • Bacsis recomandat pentru soferi si ghizi locali:aproximativ 4-5 Euro/persoana/zi (sofer + ghid local)

 

Tarife speciale testare COVID-19 RT-PCR: 280 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara);

 

 

 

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 20 participanti)

 • Excursie in Insula Capri si Ana Capri

  Tarif: 95 Euro/persoana si include: transport ferry-boat Napoli-Marina Grande Capri, ghid local, bilet la autobuzul local pentru Capri si AnaCapri, ghid roman insotitor.

   

 • Excursie in Insula Ischia

  Tarif: 80 Euro/persoana si include: transport ferry-boat Napoli-Insula Ischia, ghid local pentru tur panoramic al Insulei Ischia, ghid roman insotitor

   

 • Excursie pe Coasta Amalfitana la Positano si Amalfi

  Pentru mai mult de 20 de participanti, excursia se organizeaza cu autocarul pana in Sorrento si de acolo cu vaporasul la Positano si Amalfi, ghid local inclus, iar costul va fi de aprox. 105 Euro/persoana

   

  Nota: Pentru grup de sub 20 de participanti, excursia se organizeaza doar cu autocarul. Tarif: 80 Euro/persoana si include: transport minibus de maxim 20 de locuri (autocarele mai mari de 20 de locuri nu au acces in Positano), vizite cu insotitorul de grup in Positano si Amalfi (cate doua ore in fiecare)

   

 • pentru un numar mai mic de participanti la excursiile optionale, tarifele se recalculeaza

   

   

   

   

  HOTEL PALAZZO SALGAR 4* situat central in NAPOLI www.palazzosalgar.com

   

  Hotelul Palazzo Salgar se afla in central orsului Napoli, la 5 minute de mers pe jos de Piazza Mercato. Toate camerele au aer condiționat si vedere la oraș. Includ, de asemenea, WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum și baie proprie cu articole de toaleta gratuite. In fiecare dimineața este servit un bufet bogat de mic dejun. De asemenea, oaspetii pot lua si celelalte mese la restaurantul hotelului. Portul Napoli, care ofera legaturi catre insulele Ischia și Capri, se afla la in apropiere. Zona Molo Beverello este o alegere excelenta pentru calatorii interesați de pizza, atmosfera italiana si plimbari in oraș.

   


   

 • Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti   

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Vacante Balneo Si Spa

5 nopti / 7 nopti
de la 235.50 RON / persoana / sejur 5 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2021-2022 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 537 EURO / persoana / sejur

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2021-2022

8 zile / 7 nopti
de la 482 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking CAPUL VERDE 2021 - 2022

9 zile / 7 nopti cazare
de la 919 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking Cipru 2021

8 zile / 7 nopti
de la 495 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking REPUBLICA DOMINICANA 2021

7 nopti cazare
de la 1169 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALDIVE 2021-2022

8 zile / 7 nopti
de la 1149 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZANZIBAR 2021-2022

8 zile / 7 nopti
de la 1517 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MADEIRA 2021

8 zile / 7 nopti
de la 659 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2021

8 zile / 7 nopti
de la 431 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile