Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Spania - Marele Tur - avion, 10 zile

 • Plecari: 24 Iunie; 28 Septembrie 2018
 • Durata: 10 zile / 9 nopti

pret de la 699 EURO / persoana

Imagini Spania - Marele Tur - avion, 10 zile Imagini Spania - Marele Tur - avion, 10 zile Imagini Spania - Marele Tur - avion, 10 zile Imagini Spania - Marele Tur - avion, 10 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

SPANIA - MARELE TUR    

Madrid - Toledo - Sevilla - Cordoba - Granada - Valencia - Barcelona 

Transport Avion TAROM | 10 zile | de la 699 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Madrid - Toledo - Sevilla - Cordoba - Granada - Valencia - Barcelona (Montserrat) - BucurestiProgram:

 

SPANIA - MARELE TUR    

Madrid - Toledo - Sevilla - Cordoba - Granada - Valencia - Barcelona 

Transport Avion TAROM | 10 zile | de la 699 Euro

 

 


PROGRAMUL EXCURSIEI

 

 


Ziua 1 | BUCURESTI - MADRID - EL ESCORIAL

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:10 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO415 cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10, sosire la Madrid la ora 11:15. Imbarcare in autocar si din aeroport pornim intr-un Tur panoramic de oras cu trecerea in revista a principalelor obiective turistice.Transfer la hotel pentru cazare. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie in Madrid sau optional excursie la El Escorial. Filip al II-lea a ridicat Madridul la rang de capitala dar s-a retras intre zidurile de granit ale Manastirii San Lorenzo de El Escorial (inclus in Patrimoniul UNESCO), de unde a condus un imperiu in care soarele nu apunea niciodata. El Escorial este  cel  mare edificiu din perioada Renasterii, palat, manastire si panteon regal,  fiind considerat in epoca "a opta minune a lumii". Vizita cu ghid local include : apartamentele lui Filip al II-lea, Basilica, salile capitulare - "muzeul de pictura al manastirii" si Panteoanele Regale. Cazare hotel Agumar 4* Madrid sau similar.

 

Ziua 2 | MADRID - CAPITALA SPANIEI - EL ESCORIAL

Mic dejun. Tur panoramic de oras (cu ghid local) Madrid - cea mai inalta capitala europeana (655 m): Plaza de Cibeles - una din cele mai emblematice piete ale Madridului, bulevardele centrale Paseo de la Castellana si  Gran Via. Stop fotografic in Plaza de Espana, cu  monumentul lui Cervantes si celebrele sale personaje Don Quijote si Sancho Panza, dupa care poposim in Plaza de Oriente de unde incepem turul pietonal cu Palatul Regal (vizita exterioara), catedrala Nuestra Senora de Almudena, Plaza Mayor si Puerta del Sol - km.0 al drumurilor Spaniei. Dupa-amiaza timp liber in Madrid. Cazare hotel Agumar 4* Madrid sau similar.

 

Ziua 3 | MADRID - TOLEDO - SEVILLA

Mic dejun. Dimineata plecam spre Toledo - "orasul celor trei culturi". Vizita cu ghid local incepe cu descoperirea extraordinarei panorame a acestui oras monumental inconjurat de raul Tajo. Continuam cu vizita unei fabrici de obiecte damasquinado - artizanat, care alaturi de sabii, a facut renumit Toledo. Pietonal vom strabate labirintul de stradute descoperind grandioasa Catedrala Primada - o bijuterie a arhitecturii gotice,  capela bisericii Santo Tome cu capodopera lui El Greco "Asezarea in mormant a Contelui de Orgaz", sinagogile din  Juderia ( fostul cartier evreiesc) si Manastirea San Juan de los Reyes ( vizite exterioare). Dupa Toledo vom strabate regiunile Castilla- La Mancha si Extremadura spre Andaluzia, unde pe seara vom poposi in Sevilla. Cazare hotel AC Sevilla Forum 4* sau similiar Sevilla.

 

Ziua 4 | SEVILLA - CAPITALA ANDALUZIEI

Mic dejun. Tur de oras Sevilla pietonal cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna, una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa - locul de desfasurare al Expozitiei Hispano - Americane  din 1929, continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si pe langa zidurile Alcazarului Regal ajungem la Catedrala care pastreaza in interior impresionanta Capilla Mayor si monumentatlul mormant al lui Cristofor Columb. Catedrala din Sevilla este cea mai mare catedrala gotica din lume si a fost construita pe locul moscheii principale de la care se pastreaza minaretul, azi turnul-clopotnita Giralda de unde avem cea mai frumoasa panorama asupra orasului. Timp liber la dispozitie in Sevilla pentru cumparaturi, vizite individuale sau optional croaziera pe Guadalquivir. Cazare hotel AC Sevilla Forum 4* sau similiar Sevilla.

Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

 

Ziua 5 | SEVILLA - CORDOBA - GRANADA

Mic dejun.  Dimineata plecam spre Cordoba -  oras andaluz care a fost cu mai bine de 1000 de ani în urmă - capitala de califat, cel mai mare oraș din Europa, dar și un centru cultural deosebit. Poposim pe malul Gudalquivirului si ne indreptam spre centrul istoric cu impunatoarea  Mezquita - Catedral. ( intrare optionala)

Excursia continua spre Granada. Dupa-amiaza, optional, vizita cu ghid local la Alhambra - monument UNESCO  si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita palatul Nasrizilor ( ultima dinastiei maura din istoria Spaniei) - o capodoperă a artei maure, palatul de vara si gradinile Generalife si palatul ramas neterminat al lui Carol Quintul. Seara, optional  spectacol de flamenco in Sacromonte. Cazare hotel Urban Dream Granada 4* sau similar Granada.

 

Ziua 6 | GRANADA - VALENCIA

Mic dejun. Dimineata facem o scurta plimbare prin Granada. Excursia continua spre Valencia, al treilea oras al Spaniei, unde ajungem dupa amiaza. Tur panoramic de oras Valencia in care vom descoperi locuri emblematice cum ar fi : futuristul complex arhitectonic "Orasul Artelor si Stiintelor", vechia albie a raului Turia,  Arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu Catedrala si turnul  El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos.  Cazare hotel Mas Camarena 4* sau similar Valencia.

 

Ziua 7 | VALENCIA - BARCELONA - COSTA MARESME/COSTA BRAVA

Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie in Valencia pentru program individual de cumparaturi sau plimbari in centrul istoric. Puteti vizita Piata Centrala (Mercado Central) cu structura sa modernista si diversitatea de produse locale, Lonja de la Seda - edificiu gotic civil din patrimoniul UNESCO sau Catedrala care adaposteste presupusul Sfant Gral. Excursia continua prin Comunitatea Valenciana si Catalunya, spre  Barcelona si mai departe catre zona de litoral Costa Maresme/Costa Brava pentru cazare. Cina si cazare hotel 4* Costa Maresme / Costa Brava.


Ziua 8 | BARCELONA

Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona. Turul panoramic de oras incepe la Parc Güell cu o vedere panoramica a orasului, continua cu vizita exterioara la Sagrada Família - opera maestra a lui Antoni Gaudi, si Casa Milà - La Pedrera, (pentru bilete de intrare recomandam rezervarea anticipata). Strabatem elegantul bulevard Passeig de Gràcia, cu edificii moderniste si magazine de lux si poposim la Arcul de Triumf de langa parcul Ciutadella - locul de desfasurare a Expozitiei Universale de la 1888. Poposim in Placa  de Catalunya - emblematic reper al capitalei catalane. Timp liber pentru pranz, cumparaturi sau plimbare pe celebrul bulevard La Rambla din Ciutat Vella (orasul vechi). Continuam cu plaça d'Espanya  si Montjuic, cu cladirile de la Expozitia Universala din 1929  si de la Jocurile Olimpice din 1992. Dupa o oprire pentru fotografii, coboram spre Port Vell (portul vechi), trecand pe langa Muzeul Maritim si Monumentul lui Columb, iar prin Barceloneta ajungem in Portul Olimpic, cu plajele, zgarie-norii (Hotel Arts &  turnul Mapfre) si celebrul El Peix d'Or (pestele de aur). Pe seara  ne intoarcem la hotel. Cina si cazare hotel 4* Costa Maresme / Costa Brava.

 

Ziua 9 | COSTA MARESME - MONTSERRAT

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional, excursie la Montserrat - loc de pelerinaj si adevarat centru spiritual al Cataluniei. Ne vom deplasa la 50 km nord-vest de Barcelona, in peisajul cu formațiuni stancoase distincte din Parcul Natural Montserrat la abatia benedictina, unde este venerata La Moreneta (imaginea de culoare inchisa a Fecioarei Maria). Dupa vizita basilicii dispuneti de timp liber pentru rugaciune sau scurte drumetii. Excursia include si o vizita la o crama cu degustare de cava ("sampanie"). Cina si cazare hotel 4* Costa Maresme / Costa Brava.

 

Ziua 10 | BARCELONA - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO422 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:30, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 15:35. Sfarsitul pachetului de servicii.


 

Date de plecare: 24 Iunie, 28 Septembrie

 

 

 

Tarife    calculate pentru un grup de 40 platitori

 • 729 Euro adult loc in camera dubla                

 • 579 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti

 • 699 Euro al treilea adult in camera dubla                         

 • 950 Euro adult loc in camera single                           

   


Servicii incluse:

 • Zbor direct la dus Bucuresti => Madrid, Compania TAROM

 • Zbor direct la retur Barcelona => Bucuresti, Compania TAROM

 • Cazare 9 nopti la hoteluri de 4* astfel:

  • 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Agumar 4*Madrid sau similar

  • 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel AC Sevilla Forum 4* sau similar Sevilla

  • 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Urban Dream Granada 4* sau similar Granada

  • 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Mas Camarena 4* sau similar Valencia-Patterna

  • 3 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina) Hotel 4* Costa Maresme/Costa Brava

 • Transport cu autocar propriu, clasificat 4* (mai putin ziua 4 conform normelor A.E.T.R.)

 • Tururi de oras la Madrid, Sevilla, Granada, Valencia si Barcelona

 • Ghizi locali la Madrid, Toledo si Sevilla

 • Vizitele si excursiile mentionate in program: Toledo, Cordoba, Barcelona

 • Ghid insotitor din partea agentiei

   

 


Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

 • Taxele de oras sau de statiune, acolo unde se aplica (se achita la receptia hotelurilor)

 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

 • bacsis pentru soferi si ghizi locali

   

 

 

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)

 • Vizita la Alhambra (ATENTIE: contractarea serviciului se face doar din tara)

  Tarif: 35 Euro/adult, 15 Euro/copil 2-11,99 ani si include: transport autocar, biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, taxa de rezervare, casti audio obligatorii, insotitor de grup, rezervare

 • Excursie la El Escorial

  Tarif: 40 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup

 • Flamenco Show

  Tarif: 30 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, 1 bautura

 • Excursie la Montserrat

  Tarif: 40 Euro/persoana si include: transport autocar, vizita la Manastirea Montserrat, biletul de intrare cu tur ghidat si degustare la Crama, insotitor de grup

   

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Hoteluri online

Va recomandam

Sejururi

Early Booking CRETA CHANIA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 405 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 523 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking CRETA HERAKLION 2019

8 zile / 7 nopti
de la 331 EURO / persoana / sejur

Early Booking SANTORINI 2019

8 zile / 7 nopti
de la 474 EURO / persoana / sejur

Early Booking CORFU 2019

8 zile / 7 nopti
de la 413 EURO / persoana / sejur

Vezi toate sejururile

Partener Tez Tour

Tour Operator Turism Vacante