Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Spania & Portugalia - avion, 13 zile

 • Plecari: 16 Septembrie 2018
 • Durata: 13 zile / 12 nopti cazare

pret de la 799 EURO / persoana

Imagini Spania & Portugalia - avion, 13 zile Imagini Spania & Portugalia - avion, 13 zile Imagini Spania & Portugalia - avion, 13 zile Imagini Spania & Portugalia - avion, 13 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

SPANIA - PORTUGALIA 

Barcelona - Valencia - Granada - Gibraltar - Sevilla - Lisabona - Fatima - Batalha - Coimbra - Porto - Salamanca - Madrid

Transport Avion TAROM | 13 zile | de la 799 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Barcelona - Valencia - Granada - Gibraltar - Sevilla - Evora - Lisabona (Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril) - Fatima - Coimbra - Porto - Salamanca - Madrid (Toledo) - BucurestiProgram:

 

SPANIA - PORTUGALIA 

Barcelona - Valencia - Granada - Gibraltar - Sevilla - Lisabona - Fatima - Batalha - Coimbra - Porto - Salamanca - Madrid

Transport Avion TAROM | 13 zile | de la 799 Euro

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

 

 

Ziua 1 | BUCURESTI - BARCELONA

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30, sosire la Barcelona la ora 10:40.   Bon dia, Barcelona! Din aeroport plecam spre plaça d'Espanya pentru un tur panoramic al metropolei catalane care incepe pe Montjuic, cu cladirile de la Expozitia Universala din 1929  si de la Jocurile Olimpice din 1992. Dupa o oprire pentru fotografii, coboram spre Port Vell (portul vechi), trecand pe langa Muzeul Maritim si Monumentul lui Columb, iar prin Barceloneta ajungem in Portul Olimpic, cu plajele, zgarie-norii (Hotel Arts &  turnul Mapfre) si celebrul El Peix d'Or (pestele de aur). Timp liber pentru pranz si plimbare pe celebrul bulevard La Rambla din Ciutat Vella (orasul vechi). Transfer la hotel pentru cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare.

 

Ziua 2 | BARCELONA

Mic dejun. Dimineata partea a doua a turului panoramic de Barcelona incepe la Parc Güell cu o vedere panoramica a orasului, continua cu vizita exterioara la Sagrada Família - opera maestra a lui Antoni Gaudi, si Casa Milà - La Pedrera, (pentru bilete de intrare recomandam rezervarea anticipata). Strabatem elegantul bulevard Passeig de Gràcia, cu edificii moderniste si magazine de lux si poposim la Arcul de Triumf de langa parcul Ciutadella - locul de desfasurare a Expozitiei Universale de la 1888. Incheiem turul in Placa  de Catalunya - emblematic reper al capitalei catalane. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite pietonale in Cartierul Gotic din centrul istoric al orasului. Seara transfer la hotel pentru cazare.

 

Ziua 3 | BARCELONA - VALENCIA

Mic dejun.  Vom parasi Catalunya spre Valencia, unde ajungem dupa amiaza. Tur panoramic de oras Valencia in care vom descoperi locuri emblematice cum ar fi: futuristul complex arhitectonic "Orasul Artelor si Stiintelor", vechia albie a raului Turia,  Arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu Catedrala si turnul-clopotnita El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Dupa tur timp liber la dispozitie in Valencia. Seara transfer la hotel. Cazare.

 

Ziua 4 | VALENCIA - GRANADA

Mic dejun. Turul continua spre Granada. Dupa-amiaza, optional, vizita cu ghid local la Alhambra - monument UNESCO  si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita Alhambra cu, palatul ramas neterminat al lui Carol Quintul, palatul de vara si gradinile Generalife. (Nota: vizita va fi rezervata si confirmata in avans in limita disponibilitatilor). Seara, optional spectacol de flamenco in Sacromonte. Cazare Granada.

 

Ziua 5 | GRANADA - GIBRALTAR - SEVILLA

Mic dejun. Excursia continua spre sudul Peninsulei Iberice si de-a lungul Costa del Sol ajungem in Gibraltar. Teritoriu britanic din 1713,  Gibraltarul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Timp liber la dispozitie, cu posibilitatea de a participa la tururile si vizitele locale (contra cost). Dupa acest popas de aprox. 3 ore, ne indreptam catre Sevilla. Seara, timp liber la dispozitie in Sevilla si transfer la hotel. Cazare Sevilla.

 

Ziua 6 | SEVILLA - LISABONA

Mic dejun. Tur de oras Sevilla pietonal cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna, una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa - locul de desfasurare al Expozitiei Hispano - Americane  din 1929, continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si pe langa zidurile Alcazarului Regal pentru a incheia la Catedrala - cea mai mare catedrala gotica din lume ce a fost construita pe locul moscheii principale din Sevilla de la care se pastreaza minaretul, azi  devenit turnul-clopotnita Giralda - simbol al orasului. Dupa tur plecam spre Lisabona. Tur panoramic al capitalei Portugaliei, una din cele mai contrastante capitale europene,  in care vom strabate Baixa pombalina ( centrul reconstruit dupa cutremurul devastator din 1755) si pietele ei : Praca do Comercio (Terreiro do Paco), Praca dom Pedro IV (sau Rossio) si Praca da Figueira si continuam cu Avenida da Liberdade - artera principala a orasului spre Piata Marchiz de Pombal si parcul Eduard al VII-lea unde poposim pentru fotografii panoramice. Cazare.

 

Ziua 7 | LISABONA - SINTRA - CABO DA ROCA - CASCAIS - ESTORIL

Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau  excursie optionala la Sintra-Cabo de Roca-Cascais-Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal, Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale unde "se termina pamantul si incepe marea" cum spunea poetul Luis de Camoes. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc, care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita destinatie de vacanta  unde vom face un stop fotografic la Cazino. Retur la hotel. Cazare. (Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor AETR, excursia optionala se realizeaza cu autocar local).

 

Ziua 8 | LISABONA - FATIMA

Mic dejun. Dimineata continuam vizitarea Lisabonei. Incepem cu zona Belem, unde Tejo se intalneste cu Atlanticul si de unde navigatorii portughezi au plecat in lungile lor calatorii pe oceanele lumii. Vizite exterioare la Manastirea Ieronimilor si Turnul Belem - monumente de arhitectura manuelina si Padrão dos Descobrimentos (Pavilionul Descoperirilor). De aici continuam cu o incursiune in centrul orasului, prilej de a descoperi farmecul emblematicului cartier Alfama sau de a patruinde in atmosfera lusitana. Dupa amiaza o petrecem in zona  Expo '98 unde va recomandam o vizita la Oceanario de Lisboa - unul dintre cele mai mari acvarii din Europa sau shopping la mall-ul Vasco da Gama. Plecare spre Fatima, care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917 a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic, unde putem vizita Capela Aparitiilor, basilica Rozariului si moderna basilica Sfintei Treimi. Cazare Fatima / Batalha.

 

Ziua 9 | BATALHA - COIMBRA - PORTO

Mic dejun. Excursia continua spre Batalha unde se poate admira manastirea Santa Maria da Victoria -capodopera a arhitecturii gotice si manueline, inclusa in Patrimoniul UNESCO. In drum spre Porto, vom face un popas la Coimbra - capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar. Vechea Universitate ocupa cladirile fostului palat regal, devenit « Paço dos Estudos » in 1540. De pe terasa admiram frumoasa panorama a orasului si coboram strazile pietruite pentru a patrunde in sarmul si misterele centrului istoric. Dupa-amiaza sosim la Porto - al doilea oras al Portugaliei, important centru comercial si industrial. Tur panoramic de oras Porto cu: podul D. Luis si superba vedere panoramica cu cartierul istoric Ribeira (protejat de UNESCO) si zona caselor de vinuri din Vila Nova de Gaia, Se do Porto(catedrala), Torre dos Clerigos, Avenida dos Aliados - centrul propriu-zis al orasului, Praça da Batalha cu Teatro Nacional São João  si artera comerciala Rua Santa Catarina. Cazare Porto.

 

Ziua 10 | PORTO - SALAMANCA - MADRID

Mic dejun. Pe drumul de intoarcere catre Spania, vom face un scurt popas la Salamanca - oras unde in 1218, exact acum 800 de ani s-a fondat cea mai veche universitate din Spania. Plimbare pietonala in  Plaza Mayor - considerata cea mai frumoasa piata din Spania si centrul istoric la cele doua catedrale si universiatea veche. Excursia continua spre capitala Spaniei - Madrid. Sosire in cursul serii. Cazare Madrid.

 

Ziua 11 | MADRID - CAPITALA SPANIEI & EL ESCORIAL

Mic dejun.  Dimineata Tur panoramic de oras (cu ghid local) Madrid - cea mai inalta capitala europeana (655 m): Paseo de la Castellana, Plaza de Cibeles - una din cele mai emblematice piete ale Madridului, Gran Via.  Stop fotografic in Plaza de Espana, cu  monumentul lui Cervantes si celebrele sale personaje Don Quijote si Sancho Panza, dupa care poposim in Plaza de Oriente de unde incepem turul pietonal cu Palatul Regal (vizita exterioara), catedrala Nuestra Senora de Almudena, Plaza Mayor si Puerta del Sol - km.0 al drumurilor Spaniei. Dupa-amiaza optional excursie la El Escorial. Filip al II-lea a ridicat Madridul la rang de capitala dar s-a retras intre zidurile de granit ale Manastirii San Lorenzo de El Escorial (inclus in Patrimoniul UNESCO), de unde a condus un imperiu in care soarele nu apunea niciodata. El Escorial este  cel  mare edificiu din perioada Renasterii, palat, manastire si panteon regal,  fiind considerat in epoca "a opta minune a lumii". Vizita cu ghid local include : apartamentele lui Filip al II-lea, Basilica, salile capitulare - "muzeul de pictura al manastirii" si Panteoanele Regale. Cazare Madrid.

 

Ziua 12 | MADRID - TOLEDO

Mic dejun.  Zi la dispozitie in Madrid sau optional, excursie de ½ zi la Toledo - "orasul celor trei culturi". Vizita cu ghid local incepe cu descoperirea extraordinarei panorame a acestui oras monumental inconjurat de raul Tajo. Continuam cu vizita unei fabrici de obiecte damasquinado - artizanat care a facut renumit Toledo. Pietonal vom strabate labirintul de stradute spre principalul monument Catedral Primada - o bijuterie a arhitecturii gotice, cu un interior monumental si o valoroasa colectie de El Greco in sacristie.  De aici mergem spre antica Juderia trecand pe langa Capela Santo Tome unde se afla capodopera lui El Greco "Asezarea in mormant a Contelui de Orgaz", fostele sinagogi del Transito si Santa Maria la Blanca, manastirea San Juan de los Reyes. Retur la Madrid. Timp liber la dispozitie in capitala Spaniei pentru vizite muzee sau cumparaturi. Cazare hotel Madrid.

 

Ziua 13 | MADRID - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO416 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:15, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 17:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

 

Date de plecare: 16 Septembrie

 

 

 

Tarife  calculate pentru un grup de 40 platitori

 • 799 Euro adult loc in camera dubla                

 • 650 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti

 • 799 Euro al treilea adult in camera dubla cu pat suplimentar                         

 • 1.149 Euro adult loc in camera single pentru plecarile 12.06 si 16.09

 • 1.099 Euro adult loc in camera single pentru plecarea 10.07

   

   

   

  Servicii incluse:

 • Zbor direct la dus Bucuresti => Barcelona, Compania TAROM

 • Zbor direct la retur Madrid => Bucuresti, Compania TAROM

 • Cazare 12 nopti cu mic dejun inclus la hoteluri de 3 si 4* astfel:

 

12.06.2018

10.07.2018

16.09.2018

2 nopti Barcelona

Front Air Congress 4*

Campanile Cornella 3*

Cerdanyo Hotel Campus 4*

1 noapte Valencia/Cullera

Xon's Quart de Poblet 4*

Xon's Quart de Poblet 4*

Cullera Holiday 4*

1 noapte Granada

Abades Nevada Palace 4*

Abades Nevada Palace 4*

Don Juan 3*

1 noapte Sevilla

Yit Via Sevilla Mairena 4*

Exe Sevilla Palmera 4*

Exe Isla Cartuja 4*

2 noapte Lisabona

Londres Estoril 3* / Estoril

Sana Metropolitan 4* / Lisabona

Hotel 3* zona Lisabona

1 noapte Fatima/Batalha

Cinquentenario 4*

Lis A. Dominguez Batalha 4*

Cinquentenario 4*

1 noapte Porto

Holiday Inn Porto Expo 3*

Holiday Inn Porto Expo3*

Premium Aeroporto 4*

3 nopti Madrid

Eurostars Zarzuela Park 3*

Apart.Compostela Suites 3*

Apart.Compostela Suites 3*

 

 • Transport cu autocar propriu (mai putin ziua 7 conform normelor AETR)

 • Tururi de oras la: Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla, Lisabona, Porto, Salamanca si Madrid

 • Ghizi locali la Sevilla si Madrid

 • Vizitele si excursiile mentionate in program la: Barcelona, Gibraltar, Fatima, Batalha, Coimbra

 • Ghid insotitor din partea agentiei

   

   

   

  Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 199 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

 • Taxele de oras: 10 Euro/persoana/circuit (se achita la inscriere)

 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

 • Biletele de intrare la obiectivele turistice din program

 • Bacsis pentru soferi si ghizi locali

   

   

   

  Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)

 • Vizita la Alhambra

  ATENTIE: contractarea serviciului se face doar din tara cu 2 luni inainte de plecare !!!

  Tarif: 35 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani si include: transport autocar, biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, taxa de rezervare, casti audio obligatorii, insotitor de grup, rezervare

 • Flamenco Show in Granada

  Tarif: 30 Euro/persoana si include: transport, bilet de intrare, 1 bautura

 • Excursie la Sintra, Cabo de Roca, Cascais & Estoril

  Tarif: 35 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor

 • Excursie la El Escorial

  Tarif: 40 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup

 • Excursie la Toledo

  Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, bilete de intrare : Catedrala si Santa Maria La Blanca, ghid local, ghid insotitor

   

   

   

  Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Hoteluri online

Va recomandam

Sejururi

Early Booking CRETA CHANIA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 405 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2019

8 zile / 7 nopti
de la 523 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking CRETA HERAKLION 2019

8 zile / 7 nopti
de la 331 EURO / persoana / sejur

Early Booking SANTORINI 2019

8 zile / 7 nopti
de la 474 EURO / persoana / sejur

Early Booking CORFU 2019

8 zile / 7 nopti
de la 413 EURO / persoana / sejur

Vezi toate sejururile

Partener Tez Tour

Tour Operator Turism Vacante