Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Sri Lanka 2021 Circuit si Sejur Oceanul Indian - avion, 11 zile

 • Plecari: 26 Februarie 2021
 • Durata: 11 zile / 9 nopti cazare

pret de la 1369 EURO / persoana

Imagini Sri Lanka 2021 Circuit si Sejur Oceanul Indian - avion, 11 zile Imagini Sri Lanka 2021 Circuit si Sejur Oceanul Indian - avion, 11 zile Imagini Sri Lanka 2021 Circuit si Sejur Oceanul Indian - avion, 11 zile Imagini Sri Lanka 2021 Circuit si Sejur Oceanul Indian - avion, 11 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii


SRI LANKA CIRCUIT SI SEJUR OCEANUL INDIAN

Safari, temple, ceaiuri, mirodenii si ... plaja!!!

HABARANA - PARCUL NATIONAL MINNERIYA - POLONNARUWA - SIGIRIYA - MATALE - KANDY - NUWARA - ELIYA - PARCUL NATIONAL YALA - GALLE - BERUWALA                                   

Transport Avion LOT Polish Airlines| 11 zile | de la 1369 Euro

 

Itinerariu:

Bucuresti - Varsovia - Colombo - Minneriya - Habarana - Polonnaruwa - Stanca Leului - Sigiriya - Habarana - Dambulla - Matale - Kandy - Nuwara Eliya "Mica Anglie" - Yala - Galle - Beruwala - Colombo - Varsovia

Program:

 

SRI LANKA CIRCUIT SI SEJUR OCEANUL INDIAN

Safari, temple, ceaiuri, mirodenii si....plaja!!!

HABARANA - PARCUL NATIONAL MINNERIYA - POLONNARUWA - SIGIRIYA - MATALE - KANDY - NUWARA ELIYA -  PARCUL NATIONAL YALA - GALLE - BERUWALA                                  

Transport Avion LOT Polish Airlines| 11 zile | de la 1.369 Euro

 

 

 

Sri Lanka a devenit una dintre cele mai dorite destinații de safari din lume

datorită abundenței sale de parcuri naționale, diversitatii de specii sălbatice - inclusiv elefanți și leoparzi

și datorita unei abordari durabilă a conservării habitatelor.

Sri Lanka, o insulă în formă de lacrimă în Oceanul Indian,

se mândrește cu unele dintre cele mai ridicate rate de endemism biologic din lume,

ceea ce înseamnă că 16% din fauna sa și 23% din flora sa sunt unice pentru țară.

 

 

 

26 Februarie | BUCURESTI - VARSOVIA

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:35 pentru imbarcare pe zborul LOT Polish Airlines LO 644 cu destinatia Varsovia. Decolare la ora 05:35. Sosire in Varsovia la ora 06:25. Imbarcare pe zborul LO 069 cu destinatia Colombo, cu decolare la ora 15:35.

 

27 Februarie | COLOMBO - MINNERIYA - HABARANA

„Ayubowan! - Bun venit in Sri Lanka!" Sosire pe aeroportul din Colombo la ora 05:15.  Dupa formalitatile de viza si preluarea bagajelor intalnire cu reprezentantul local si transfer la un restaurant local pentru servirea micului dejun. Dupa servirea micului dejun, incepem experienta culturala in Sri Lanka indreptandu-ne catre Parcul National Minneriya.  Vom experimenta un jeep safari in Parcul National Minneriya. Parcul este unul din cele mai cunoscute din Sri Lanka pentru numarul mare de elefanti salbatici care se aduna pe malul raurilor sa se scalde sau sa ...socializeze. Parcul acopera o suprafata de 8890 hectare si consta dintrun peisaj cu paduri si arbusti mereu verzi, habiat pentru numeroase animale, inclusiv leoparzi!!! Fiti pregatiti pentru a descoperi si numeroasele maimute langur gri sau macaci. Cina si cazare Hotel Habarana Village by Cinnamon 4 * Habarana sau similar.

 

28 Februarie | HABARANA - POLONNARUWA - STANCA LEULUI - SIGIRIYA - HABARANA

Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Polonnaruwa - fosta capitala a Sri Lankei in secolele XI-XII, acum un sit inclus in patrimoniul mondial UNESCO, unde veti putea admira cateva statui spectaculoase, casele Tivanka si Thuparama, stupele Rankoth Vehera si Kirivehara - foarte bine conservate. Gal Vihare - un altar in stanca cu patru statui ale lui Buddham, doua asezate, una in picioare si una inclinata precum si statuia Parakrama Bahu, sunt cele mai bune exemple ale artei srilankeze de cioplit in piatra. Capitala medievala Pollonaruwa a fost fortificata cu santuri si ziduri interioare si exterioare. Parakrama Samudra se afla in partea vestica a orasului in timp ce Palatul Regal, Sala Audientelor si alte cladiri din interiorul orasului erau inchise de un alt zid inalt. Ne imbarcam in autocar pentru a  continua calatoria spre Sigiriya. Stânca Leului, este considerata de localnici a opta minune a lumii. Aici se află vestigiile unei fortărețe și ale unui palat regal, înconjurate de grădini, eleștee, fântâni și fresce magnifice. Situl este inclus în Patrimoniul UNESCO, fiind unul dintre cele mai vechi din Sri Lanka. Ascensiunea  pe stânca Sigiriya (180 m - accesul se face pe aproximativ 1200 trepte sapate in stanca) este incununata de priveliștile fabuloase asupra junglei înconjurătoare. Cina si cazare Hotel Habarana Village by Cinnamon 4* Habarana sau similar.

 

01 Martie | HABARANA - DAMBULLA - MATALE - KANDY

Mic dejun. Dimineata ne indreptam catre Dambulla pentru vizita la Templul pestera din Dambulla, construit de Regele Walagambahu in sec. I I.H. Face parte din Patrimoniul Mondial si este unul dintre cele mai impresionante temple de acest gen din Sri Lanka. Complexul alcatuit din 5 pesteri, cu peste 2000 de metri de pereti si tavane pictate, reprezinta cea mai mare suprafata de picturi murale descoperita vreodata in lume. Imaginile contin peste 150 de reprezentari ale lui Buddha, dinn care cea mai impresionanta este cea a chipului lui Buddha, cu o inaltime de 14 metri. Continuam spre Kandy  cu oprire in Matale, unde vizitam o gradina de condimente pentru care Sri Lanka este atat de faimoasa.  Cina si cazare Hotel Cinnamon Citadel 4* Kandy sau similar.

 

02 Martie | KANDY

Mic dejun. Dimineata vom vizita Grădina Botanică Peradaniya, aflată pe malul râului Mahaweli, cunoscută pentru colecția de orhidee dar și pentru cele peste 4000 de specii de plante, inclusiv condimente, plante medicinale și palmieri. Kandy - ultima capitala a regilor Sri Lankei, inclus in Patrimoniul UNESCO - pastreaza inca vii, intr-un mod incantator, vechi traditii, legende si folclor. Trecem pe langa malul lacului amenajat de ultimul Rege Sinhala Sri Wickrama Rajasinghe, vizitam vechiul oras si bazarul, centrul de arta si ambarcatiuni, un muzeu al bijuteriilor si un slefuitor de giuvaere. Dupa vizitarea Templului Dintelui Relicva a lui Budha din Kandy  participam la un spectacol cultural traditional. Cina si cazare Hotel Cinnamon Citadel 4* Kandy sau similar.

 

03 Martie | KANDY - NUWARA ELIYA „MICA ANGLIE"

Mic dejun. Plecam spre Nuwara Eliya si pe drum vom avea oportunitatea de a vizita o plantatie de ceai si o fabrica de ceai, unde veti  participa la recoltarea ceaiului si desigur veti si degusta celebrul ceai. Urmeaza un traseu extrem de pitoresc printre coline verzi presarate cu campuri agricole si mici cascade intro zona cu un climat racoros foarte placut. Acest drum este un adevarat paradis pentru cei pasionati de fotografie. Vom face un tur prin Nuwara Eliya, care cu bungalouri în stil victorian, peluze frumoase și grădini de flori a devenit cunoscută sub numele de "Little England" - Mica Anglie. Pentru a înțelege comunitatea locală din această parte a lumii umblați prin piețele de fructe și legume si tocmiti-va la cumparaturile din piața de noapte. Cina si cazare Hotel The Black Pool 4* Nuwara Eliya sau similar.

 

04 Martie | NUWARA ELIYA - YALA

Mic dejun. Dimineata devreme plecare spre Parcul National Yala, folosind ruta Ella Gap, traseu care ofera prilejul de a vedea unul dintre cele spectaculoase peisaje din insula. Dupa-amiaza aveti programat safari in Parcul National Yala, al doilea ca marime si cel mai vizitat din insula. Alcatuit din 5 zone (dintre care 2 destinate publicului larg), Yala gazduieste numeroase specii de animale salbatice care includ elefanti, mistreti, bivoli, leoparzi, ursi, caprioare si crocodili. Veti putea vedea, de asemenea, stoluri mari de pasari migratoare si numeroase grupuri de leoparzi, parcul fiind recunoscut pentru concentratia sa mare de astfel de pradatori. Transfer la hotel. Cina si cazare Hotel Cinnamon Wild 4* Yala sau similar.

 

05 Martie | YALA - GALLE - BERUWALA

Mic dejun. Plecam spre Galle - capitala partii de sud a tarii si unul din cele mai importante centre comerciale  inca din perioada regilor singalezi si apoi in perioada coloniala ( portugheza, olandeza si britanica). Intalnim aici cea mai  mare fortareata olandeza care se mai pastreaza in Asia, azi monument UNESCO si un viu si pitoresc orasel colonial pe care va fi o plăcere de a-l explora pietonal. Rătăcind pe stradutele sale pline de viață, veți trece pe langa impozante clădiri coloniale olandeze, moschei și biserici, vechi cafenele elegante, buticuri diverse și hoteluri impecabil restaurate deținute de artiști și scriitori, fotografi și designeri locali și străini. Dupa acest ultima vizita culturala plecam spre  Bentota si poposim in Beruwala - cunoscuta statiune de plaja la Ocenul Indian. Cina si cazare Hotel Cinnamon Bey 5* Beruwala sau similar.

 

06 - 07 Martie | SUN & FUN  LA OCEANUL INDIAN

Mic dejun. Va invitam sa va relaxati sub soarele cald pe plajele aurii din Beruwala. Cina si cazare Hotel Hotel Cinnamon Bey 5* sau similar.

 

08 Martie | COLOMBO - VARSOVIA - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Colombo pentru imbarcare pe zborul LOT Polish Airlines LO 070 cu destinatia Varsovia. Decolare la ora 08:05. Sosire in Varsovia la ora 14:00. Escala pana la ora 22:35, cand ne vom imbarca pe zborul LO 643. Sosire pe aeroportul Henri Coanda la ora 01:20 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

 

Tarife                                                    calculate pentru un grup de 20 platitori

 

 • 1.369 Euro adult loc in camera dubla

 • 1.299 Euro a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar

 • 1.720 Euro adult loc in camera single    

   

   

   

  Servicii incluse:

 • Zboruri Bucuresti - Colombo - Bucuresti, operate de compania LOT Polish Airlines (via Varsovia)

 • Mic dejun la un restaurant local in ziua sosirii

 • Cazare 09 nopti cu DEMIPENSIUNE (mic dejun si cina) la hoteluri de 4* astfel:

 • 2 nopti la Habarana, Hotel Habarana Village by Cinnamon 4* (camere superior) sau similar

 • 2 nopti la Kandy, Hotel Cinnamon Citadel 4* (camere superior) sau similar

 • 1 noapte la Nuwara Eliya, The Black Pool 4* (camere deluxe) sau similar

 • 1 noapte la Yala, Hotel Cinnamon Wild 4* (jungle chalet) sau similar

 • 3 nopti de sejur la plaja la Oceanul Indian, Hotel Cinnamon Bey 5* (camere superior) sau similar

 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport

 • Transport cu autocar local cu respectarea cerintelor de distantare sociala (ocupare maxim 50% a mijlocului de transport), conform itinerariului

 • Pachet de Excursii si vizite incluse cu ghizi locali si biletele de intrare:

  • Jeep Safari in Parcul National Mineriya

  • Capitala medievala Polonnaruwa

  • Stanca leului din Sigiriya

  • Templul Pestera din Dambulla

  • Templului Dintelui Relicva a lui Budha din Kandy 

  • Gradina botanica regala din Peradaniya

  • Tur de oras in Nuwara Eliya

  • Jeep Safari in Parcul National Yala

  • Tur pietonal in fortul Galle

 • Experiente locale inedite !

  • Vizita la o fabrica si plantatie de ceai

  • Spectacol cultural in Kandy

 • Pachet Bonus !

  • Welcome pack

  • Apa minerala 500ml - 2 sticle de persoana per zi (doar in timpul transferurilor)

  • Servetele umede dupa cele doua game drive-uri in parcurile nationale Mineriya si Yala

  • Suvenir la plecare

 • Insotitor roman de grup

   

   

 • Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale: 399 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la

  data emiterii biletelor cu 8-15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului si modificarea taxelor aeroportuare)

 • Taxa de viza Sri Lanka: 40 Euro/persoana (viza se obtine on-line, se achita la inscriere)

 • Asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

 • Bacsis recomandat pentru ghizi si soferi: approx. 5 Euro/persoana/zi (se achita la fata locului)

 • Biletele de intrare la obiectivele turistice altele decat cele mentionate la servicii incluse

 • Taxele de oras - se achita exclusiv la receptia hotelurilor

 • Alte servicii decat cele mentionate in program

   

   

   

  Supliment pranz pentru zilele de circuit 2-8 (27 Februarie - 05 Martie): 130 Euro/persoana (se rezerva din tara la inscriere).

   

   

   

DOCUMENTE DE CALATORIE: PASAPORTUL SIMPLU SAU BIOMETRIC valabil cel putin 6 luni de la data returului

 

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking SKIATHOS 2021 (avion)

8 zile / 7 nopti
de la 199 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vacanta la ski in Borovets

minim 3 nopti
de la 50 EURO / camera / noapte

Vacanta la ski in Bansko

minim 3 nopti
de la 26 EURO / camera / noapte

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2021

8 zile / 7 nopti
de la 609 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2021 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 650 EURO / persoana / sejur

Early Booking HURGHADA 2021

8 zile / 7 nopti
de la 364 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile