Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Thailanda Circuit Bangkok & Sejur Krabi - avion, 10 zile

 • Plecari: 26 Nov 2017; 06 Apr 2018
 • Durata: 10 zile / 8 nopti cazare

pret de la 999 EURO / persoana

Imagini Thailanda Circuit Bangkok & Sejur Krabi - avion, 10 zile Imagini Thailanda Circuit Bangkok & Sejur Krabi - avion, 10 zile Imagini Thailanda Circuit Bangkok & Sejur Krabi - avion, 10 zile Imagini Thailanda Circuit Bangkok & Sejur Krabi - avion, 10 zile
 • Descriere
 • Program
 • Conditii
 • Servicii
 • Alte informatii

THAILANDA CIRCUIT BANGKOK & SEJUR KRABI

Bangkok - Thonburi Klong & Templele orasului - Piata plutitoare - Tabara de elefanti Rafting pe raul Kwai - Krabi - Insula James Bond - Insulele Phi Phi & Bamboo

Transport Avion QATAR AIRWAYS | 10 zile | de la 999 Euro

Itinerariu:

Bucuresti - Doha - Bangkok - Krabi - Doha - BucurestiProgram:

 

THAILANDA CIRCUIT BANGKOK & SEJUR KRABI

Bangkok - Thonburi Klong & Templele orasului - Piata plutitoare - Tabara de elefanti Rafting pe raul Kwai - Krabi - Insula James Bond - Insulele Phi Phi & Bamboo

Transport Avion QATAR AIRWAYS | 10 zile | de la 999 Euro

 

 

 

 

Ziua 1 BUCURESTI - DOHA - BANGKOK

 • Pentru plecarile 26.11.2017 (Vacanta de 1 Decembrie) si 18.01.2018

  Intalnire in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 10:05, cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare pe zborul QATAR AIRWAYS QR222 cu destinatia Bangkok via Doha. Decolare la ora 12:05. Aterizare in Doha la ora 17:45. Imbarcare pe zborul QR830 cu destinatia Bangkok cu decolare la ora 20:40.

 • Pentru plecarea de PASTE 06.04.2018

  Intalnire in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 10:40, cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare pe zborul QATAR AIRWAYS QR222 cu destinatia Bangkok via Doha. Decolare la ora 12:40. Aterizare in Doha la ora 17:15. Imbarcare pe zborul QR830 cu destinatia Bangkok cu decolare la ora 20:55.

   

   

   

   

  Ziua 2 BANGKOK - THONBURI KLONG - GRAND PALACE

  Se calatoreste in cursul noptii. Sosire in capitala Thailandei la ora 07:20. Suntem in unul dintre cele mai frumoase orase ale Asiei - Bangkok sau „Orasul Ingerilor" cum este numit uzual de catre thailandezi. O metropola in adevaratul sens al cuvantului, Bangkok-ul impresioneaza cu un amestec interesant intre estul traditional si vestul modern, fiecare strada din oras rezervand surprize vizitatorilor. Cladiri vechi si darapanate se ghemuiesc langa templele exotice inconjurate de gradini incantatoare, deasupra carora se inalta hoteluri si cladiri de birouri moderne. Intalnire cu ghidul local pentru o Vizita la Thonburi si Marele Palat (Grand Palace). Thonburi - Vechiul oras, acum partea vestica a Bangkok-ului este situat pe partea dreapta a raului Chao Phya. Datorita numeroaselor canale, aidoma celor din Venetia, Bangkokul a primit numele de "Venetia Orientului". Vom face o croaziera de a lungul canalelor cu o priveliste deosebit de pitoreasca asupra Bangkok-ului. Vom vizita Barjele Regale si Templul Apusului. Urmatorul obiectiv pe care il vom vizita este Marele Palat - fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Buddha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Transfer la hotel si timp liber la dispozitie pentru odihna. Cazare Hotel Rembrandt Hotels & Towers 4* (camere superior) sau similar.

   

  Ziua 3 BANGKOK - TURUL TEMPLELOR - PIATA DE NOAPTE PATPONG

  Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un Turul Templelor din Bangkok, cu vizitarea a trei dintre cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv; Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care contine statuia lui Buddha la inchinaciune si Wat Benjamaborpitr - cunoscut si ca Marele Templu de Marmura Alba, o adevarata comoara a arhitecturii thailandeze. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Bangkok. Seara, va propunem impreuna cu insotitorul de grup, vizitarea Pietei de noapte Patpong una dintre cele mai vibrante si mai colorate zone ale orasului. Patpong se intinde pe cateva strazi, intre bulevardele Silom si Suriwong, oferind vizitatorilor  cea mai renumita si populara piata de noapte, multe magazine bune, restaurante, dar si o viata de noapte energica si zgomotoasa. Patpong va fi cu siguranta unul din locurile unde veti petrece foarte mult timp. Cazare Hotel Rembrandt Hotels & Towers 4* (camere superior) sau similar.

   

  Ziua 4 BANGKOK - PIATA PLUTITOARE DIN DAMNOEN, TABERA DE ELEFANTI & BAMBOO RAFTING

  Mic dejun. Excursie la Piata plutitoare din Damnoen, plimbare pe elefanti si rafting pe raul Kwai cu pranz inclus. Ne deplasam la 100 km de Bangkok catre Piata Plutitoare din Damnoen, unde exploram zona rurala. Descoperim trecutul prin vizitarea unei case thailandeze, cat si modul traditional de comercializare a fructelor, legumelor si alte bunuri proaspete, prin folosirea barcilor mici. Continuam excursia catre Kanchanaburi unde vom servi pranzul la un restaurant local.  Apoi vom vizita Tabera de Elefanti, o ocazie unica de a vedea aceste magnifice creaturi in actiune. In prezent, in Thailanda, elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui. In Thailanda sunt acum aproximativ 13.000 de elefanti folositi pentru munca. Insa noi ii admiram intr-un show minunat, urmat de o plimbare pe elefanti si de o experienta inedita de rafting de-a lungul raului Kwai Noi in barci traditionale. Intoarcere la Bangkok. Cazare Hotel Rembrandt Hotels & Towers 4* (camere superior) sau similar.

   

  Ziua 5 BANGKOK - KRABI

  Mic dejun. Pana la ora eliberarii camerelor timp liber la dispozitie pentru cumparaturi in marile centre comerciale ale Bangkokului, renumite pentru preturile de duty-free. La ora 14:00, transfer catre aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Bangkok Airways PG263  cu destinatia KRABI si decolare la ora  17:25. Sosire in Krabi la ora 18:50. Peisaj spectaculos, apusuri tropicale uluitoare si apele albastre si calde va asteapta intr-una dintre cele mai populare destinatie de plaja a Asiei. Krabi ofera o combinatie imbatabila de plaje fine cu palmieri perfect aliniati si ospitaliatate generoasa. Chiar daca alegeti cursurile de diving in Marea Andaman sau aventuri in insulele din imediata apropiere, Krabi este locul potrivit de sejur dupa petrcerea de revelion. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Krabi Resort 4* camere deluxe sau similar. Detalii pe www.krabiresort.net 

   

  Ziua 6 KRABI - INSULA LUI JAMES BOND

  Mic dejun. Astazi va propunem, optional, Excursie de 1 zi la Phang Nga Bay - Insula lui James Bond cu pranz inclus (09:00-17:00). Turul se face cu barci traditionale intr-o combinatie fermecatoare a activitatilor si obiectivelor turistice, modalitatea perfecta de a descoperi multitudinea de atractii ale Phang Nga Bay. Vizitam faimoasa "James Bond Island". De aici ne imbarcam in canor pentru a explora pesteri ascunse admirand frumoasele stalactite si stalagmite.  Vom mai admira lagune, vom aluneca pe canalele navigabile ale mlastinilor de mangrove in partea de nord a golfului. Pranz traditional in "Panyee village" construit pe piloni in mare. Dupa pauza de masa, ne intoarcem la debarcader si pornim catre Suwan Khuha Monkey Temple - Templul pesterea maimutei. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la baza unei cascade. Tarif: 1700 Baht (aprox.50-55 USD, minim 10 platitori). Intoarcere la hotel. Cazare hotel Krabi Resort 4* camere deluxe sau similar.

   

  Ziua 7 KRABI - PHI PHI & BAMBOO ISLAND

  Mic dejun. Optional, Excursie de 1 zi la Phi Phi & Bamboo Island cu pranz inclus (09:00-16:00). Fabuloasele insule Phi Phi se afla la doar 45 de minute de Krabi, distanta pe care o vom parcurge rapid cu barca de mare viteza.      Pe drum vom opri in doua dintre cele mai renumite locuri pentru snorkeling: Bamboo Island (Insula de bambus) si             Hin Klang. Vom servi apoi pranzul la Tonsay Bay unde vom face si o pauza pentru plaja si inot. Continuam apoi cu o vizita la Maya Bay - o locatie idilica unde a fost filmata celebra pelicula „The Beach", prilej de a va bucura de snorkeling, plaja si inot in minunata laguna. Ultima vizita o vom face la Pestera Vikingilor pentru a admira picturile antice de pe pereti facute de oamenii marilor. Tarif: 2200 Baht (aprox.70 USD, minim 20 de platitori). Intoarcere la hotel. Cazare hotel Krabi Resort 4* camere deluxe sau similar.   

   

  Ziua 8 KRABI - TIMP LIBER PENTRU RELAXARE

  Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cazare hotel Krabi Resort 4* camere deluxe sau similar.     

   

  Ziua 9 KRABI - TIMP LIBER PENTRU RELAXARE

  Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cazare hotel Krabi Resort 4* camere deluxe sau similar.   

   

  Ziua 10 KRABI - DOHA

 • Retur la plecarile 26.11.2017 si 18.01.2018

  Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Krabi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR825 cu destinatia Doha. Decolare la ora 17:10 si sosire in Doha la ora 20:35. Pachet STPC INCLUS (cazare, viza si transfer) oferit de Qatar Airways pentru un tranzit de minim 8 ore. Decolare la ora 07:00 in dimineata zilei urmatoare cu zborul QR221 si aterizare in Bucuresti la ora 11:05 in ziua 11. Sfarsitul pachetului de servicii.

 • Retur la plecarea de PASTE 06.04.2018

  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR825 cu destinatia Doha. Decolare la ora 08:55 si sosire in Doha la ora 11:50. Decolare la ora 15:00 cu zborul QR219 si aterizare in Bucuresti la ora 19:55. Sfarsitul pachetului de servicii.

   

   

   

   

  Tarife calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 999 Euro adult loc in camera dubla                 

 • 950 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla (pat suplimentar)                

 • 699 Euro copil 2-10,99 ani in camera cu doi adulti (fara pat suplimentar)

 • 850 Euro copil 2-10,99 ani in camera cu doi adulti (pat suplimentar)

 • 1350 Euro adult loc in camera single  
 •  

   

  DATE DE PLECARE:

 • 26 noiembrie - Vacanta de Sf. Andrei & 1 Decembrie

 • 18 ianuarie - Vacanta de iarna

 • 06 aprilie - Vacanta de Paste

   

   

   

  Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti - Bangkok, via Doha, Compania QATAR AIRWAYS

 • Bilet de avion Bangkok - Krabi,  zbor direct, Compania Bangkok Airways

 • Bilet de avion Krabi - Bucuresti, via Doha, Compania QATAR AIRWAYS

 • Cazare 8 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:

 • 3 nopti la hotel Rembrandt 4* camere superior sau similar Bangkok

 • 5 nopti la hotel Krabi Resort 4* camere deluxe sau similar Krabi

 • Tur de oras Bangkok: Thonburi & Grand Palace cu ghid local

 • Turul templelor din Bangkok cu ghid local: Wat Trimitr, What Po si Wat Benjamaborpitr

 • Vizita cu insotitorul de grup la piata de noapte Patpong din Bangkok

 • Excursie la Piata plutitoare din Damnoen, plimbare pe elefanti si bamboo rafting pe raul Kwai cu pranz inclus

 • Bilete de intrare la obiectivele turistice din program

 • Transfer aeroport Bangkok - hotel - aeroport Bangkok

 • Transfer aeroport Krabi - hotel - aeroport Krabi

 • Ghizi locali

 • Ghid roman insotitor  

   

   

   

  Nu sunt incluse:

 • Taxele de aeroport & combustibil zboruri intercontinentale si zboruri interne: 499 Euro/persoana

  (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

 • Asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno

 • Bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita la fata locului insotitorului de grup)

 • Excursiile optionale

   

   

   

DOCUMENTE DE CALATORIE: PASAPORT ELECTRONIC SAU SIMPLU VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA TERMINARII CALATORIEI (Nu se accepta Pasaport TEMPORAR)

Acte necesare pentru obtinerea Visa on Arrival in THAILANDA :

Autoritatile thailandeze elibereaza viza de intrare si la frontiera, pentru o perioada de sedere de pana la 15 zile. Pentru a obtine o viza de intrare in Thailanda pe aeroport va trebui sa va deplasati, dupa coborarea din avion, la biroul "Oficiul Emigrari si Vize Speciale, Diplomati si Visa-On-Arrival" unde sunt necesare urmatoarele:

 • pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar.

 • se completeaza un formular tip, pe care il puteti descarca de aici: http://www.immigration.go.th/nov2004/download/pdf/tm88.pdf;

 • fotografie recenta 4x6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii;

 • bilet de avion pentru retur;

 • durata sejurului sa nu depaseasca 15 zile;

 • asigurare medicala pe toate perioada calatoriei;

 • 1 copie dupa pasaport;

 • persoana care calatoreste individual trebuie sa aibe asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;

 • pentru o familie (sot, sotie, copii) suma minima necesara este de 20.000 Baht (cca 700 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;

 • dupa predarea formularelor si verificarea documentelor, procedura care va dura in jur de 5-10 minute, cetatenilor romani li se va aplica pe pasaport viza necesara intrarii in Thailanda.

  Acest tip de viza se elibereaza contra sumei de 2000 Baht (~60 USD).

 

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile

Conditii:
Nu sunt informatii disponibile
Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Observatii:
Nu sunt informatii disponibile

Info utile:
Nu sunt informatii disponibile

Hoteluri online

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2018

8 zile / 7 nopti
de la 483 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking CRETA HERAKLION 2018

8 zile / 7 nopti
de la 382 EURO / persoana / sejur

Early Booking KOS 2018

8 zile / 7 nopti
de la 365 EURO / persoana / sejur

Early Booking MALLORCA 2018

8 zile / 7 nopti
de la 596 EURO / persoana / sejur

Early Booking RHODOS 2018

8 zile / 7 nopti
de la 349 EURO / persoana / sejur

Early Booking SANTORINI 2018

8 zile / 7 nopti
de la 431 EURO / persoana / sejur

Early Booking TENERIFE 2018

8 zile / 7 nopti
de la 685 EURO / persoana / sejur

Early Booking CORFU 2018

8 zile / 7 nopti
de la 411 EURO / persoana / sejur

Early Booking Cipru 2018

8 zile / 7 nopti
de la 555 EURO / ersoana / sejur 7 nopti

Revelion 2018 Cuba - Varadero - zbor 27 Decembrie

10 zile / 7 nopti cazare
de la 1400 EURO / persoana

Revelion Cipru - avion, 29 Decembrie

5 zile / 4 nopti
de la 425 EURO / persoana / sejur 4 nopti

Early Booking ZAKYNTHOS 2018 (avion)

8 zile / 7 nopti
de la 404 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking CROATIA 2018

8 zile / 7 nopti
de la 516 EURO / persoana / sejur

Early Booking MYKONOS 2018

8 zile / 7 nopti
de la 643 EURO / persoana / sejur

Vezi toate sejururile

Circuite

Revelion Berlin - avion, 5 zile

5 zile / 4 nopti
de la 399 EURO / persoana

Revelion Budapesta - turisti individuali

5 zile / 4 nopti
de la 315 EURO / persoana

Revelion Hong Kong & Macao - avion, 29 Decembrie

10 zile / 7 nopti
de la 1199 EURO / persoana

Revelion Exotic Insula Madeira - avion, 29 Decembrie

8 zile / 7 nopti cazare
de la 899 EURO / persoana

Revelion Lisabona - avion, 29 Decembrie

5 zile / 4 nopti cazare
de la 499 EURO / persoana

Revelion Paris - avion, 30 Decembrie

5 zile / 4 nopti
de la 399 EURO / persoana

Revelion Praga - avion, 29 Decembrie

6 zile / 5 nopti
de la 399 EURO / persoana

Revelion Praga - autocar, 29 Decembrie

7 zile / 6 cazari
379 EURO / persoana

Revelion Scandinavia & Tarile Baltice - avion, 30 Decembrie

6 zile / 5 nopti
de la 499 EURO / persoana

Revelion Viena - avion, 29 Decembrie

5 zile / 4 nopti
de la 399 EURO / persoana

Revelion Barcelona - avion, 30 Decembrie

5 zile / 4 nopti
de la 399 EURO / persoana

Revelion Maroc - avion, 28 Decembrie

9 zile / 8 nopti
de la 899 EURO / persoana

Portugalia Marele Tur - avion, 8 zile

8 zile / 7 cazari
de la 599 EURO / persoana

Revelion Singapore & Sejur Insula Bintan - avion, 10 zile

10 zile / 8 nopti
de la 1499 EURO / persoana

Revelion Bavaria - avion, 28 Decembrie

6 zile / 5 nopti
de la 399 EURO / persoana

Revelion Dublin - avion, 28 Decembrie

6 zile / 5 nopti
de la 499 EURO / persoana

Revelion Iordania cu sejur 5* la Aqaba Marea Rosie - avion, 9 zile

9 zile / 8 nopti
de la 999 EURO / persoana

Revelion Atena - avion, 30 Decembrie

5 zile / 4 nopti
de la 359 EURO / persoana

Revelion Atena - autocar, hotel 3*

7 zile / 6 nopti
de la 299 EURO / persoana

Revelion Africa de Sud & Sejur exotic Sun City - avion, 12 zile

12 zile / 10 nopti cazare
de la 2099 EURO / persoana

Revelion Mexic - avion, 15 zile

15 zile / 13 nopti cazare
de la 1999 EURO / persoana

Revelion Praga - turisti individuali, 29 Decembrie

5 zile / 4 nopti
de la 299 EURO / persoana

Revelion Sicilia - avion, 28 Decembrie

6 zile / 5 nopti
de la 499 EURO / persoana

Revelion Thailanda (Pattaya & Bangkok) - avion, 28 Decembrie

11 zile / 8 nopti cazare
de la 1249 EURO / persoana

Revelion Amsterdam - avion, 29 Dec

5 zile / 4 nopti
de la 499 EURO / persoana

Revelion SUA - Coasta de Est - avion, 11 zile

11 zile / 9 nopti
de la 1799 EURO / persoana

Vezi toate circuitele

Partener Tez Tour

Tour Operator Turism Vacante