Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Program Seniori Coasta de Azur -

  • Grup minim: nu exista grup minim
  • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
  • Plecari:

    SEPTEMBRIE 2016 - MAI 2017

  • Durata: 8 zile / 7 nopti

pret de la 395 EURO / persoana / sejur

Program Seniori Coasta de Azur Program Seniori Coasta de Azur Program Seniori Coasta de Azur Program Seniori Coasta de Azur
  • Tarife
  • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\



Galerie imagini
  • Descriere
  • Servicii
  • Conditii
  • Orar de zbor
  • Info Utile

FRANTA - ITALIA - Program SENIOR VOYAGE

"Coasta de Azur - de la Genova la Cannes"

Nisa - Villefranche sur Mer - Beaulieu sur Mer - Menton - Cannes - Antibes - Monaco - Monte Carlo - Torino - Genova - San Remo

 

 

 

 

 

 

Senior Voyage este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai) - implicit si romanii - pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai cunoscute locuri turistice pline de istorie in perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.

Ai intrat in Senior Voyage Club? Nepaipomenit! Inseamna ca poti pleca intr-o vacanta premium la preturi incredibil de mici. Vei avea ocazia sa vezi unele dintre cele mai incarcate de istorie tari, Franta si Italia  si sa impartasesti experienta cu alti seniori din toate colturile Europei. Pentru ca totul sa fie usor si accesibil pentru toti, grupul de companii care activeaza sub umbrela Memento Holidays subventioneaza si negociaza costurile calatoriei facand produsul Senior Voyage unic pe piata din Europa.

Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social, oferind ocazia tuturor sa descopere lumea!

Modul de obtinere al SENIOR VOYAGE CLUB CARD, precum si regulamentul dupa care el functioneaza sunt disponibile la adresa seniorvoyage.eu

SENIOR VOYAGE CLUB CARD se acorda GRATUIT oricarui client care a calatorit in sezonul trecut prin programele noastre pentru seniori sau contra cost (25 euro/ card) la achizitionarea primului pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.

 

 

 

Pret: 395 euro / pers in DBL

Avans la inscriere: minim 100 EURO / pers

Plecari din: Bucuresti

Date de plecare: 29.09*, 02.10, 04.10, 06.10, 09.10, 13.10, 16.10, 20.10, 27.11, 29.12.2016*, 27.04; 04.05*, 09.05*, 11.05*, 16.05*, 18.05*, 21.05 , 23.05.2017*.

Durata: 7 nopti

* Pentru plecarile din luna Septembrie si Mai se va achita un supliment de 30 euro / pers.

* Supliment plecare Revelion 100 EURO / persoana (nu include cina festiva);

* Supliment cina Revelion 85 EURO / persoana.

 

 

 

 

 

Servicii incluse:

- Biletul de avion Bucuresti - Nisa - Bucuresti;

- Transfer aeroport - hotel - aeroport;

- 7 nopti de cazare la hotel 4*

- Mic dejun + cina + 1 pahar de apa si vin la masa;

- 1/2 zi excursie optionala inclusa (Villefranche sur Mer);

- Asistenta turistica pentru intreaga perioada;

 

 

 

 

 

Tariful nu include:

 

Taxele de aeroport 95 euro/persoana

Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno -  nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati;

Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.

Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/persoana).

 

 

 

 

EXCURSII GRATUITE:

 

Villefranche sur Mer

Rada portului este celebra prin frumusetea sa: lungimea de 2 km si latimea de 1 km, poate adaposti o escadrila intreaga. A fost portul de razboi al regilor din Sardinia. Vechiul oras, construit in amfiteatru, a pastrat intact caracterul sau vechi: se poate vedea o strada asezata curios, numita Strada Obscura. Pitorescul si incantatorul mic port de pescari a conservat prin inscriptii amintirea lui Charles - Quint si al Papei Paul III in 1538. Trebuie remarcata Citadela, construita in secolul XVI de catre Emanuel - Philibert de Savoie. Ea a traversat epoca noastra si a fost denumita Capelle de St Pierre, decorata de frescele lui Jean Cocteau.

 

 Beaulieu sur Mer

Unul din punctele de interes ale acestei agreabile statiuni este Vila Kerylos, situata in Portul Fourmis - arheologul Theodore Reinach l-a determinat pe arhitectul Emmanuel Pontremoli sa o construiasca, reprezentand copia fidela a unei vile grecesti antice. Toate elementele au fost realizate dupa piesele vechi autentice si au fost folosite cele mai bune materiale: marmura de Carrara, de Sienna, de Seravezza pentru baile exotice, mobila etc. Multe din obiectele de arta autentica sunt in egala masura conservate.

Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB.

 

 

EXCURSII OPTIONALE:

 

1. Menton si Nisa

Linia de coasta dintre Menton si Nisa este presarata de tufe frumos mirositoare de levantica si cu sate in varful dealurilor. Vom incepe excursia cu Menton un oras rasfatat ce se mandreste cu gradini subtropicale. Vizita la muzeul Jean - Cocteau, Cazinoul, Palatul Europa si Primaria. Cea de-a doua oprire este in Nisa - un labirint de strazi inguse cu ziduri colorate ce reflecta apropierea de granita cu Italia. Aici avem prilejul sa vedem Piata Massena, Primaria, Prefectura si Catedrala Sf Nicolas.

 

 

2. Antibes si Cannes

Vom pleca in cursul diminetii spre Antibes - una dintre adevaratele ascunzatori exclusiviste de pe Coasta de Azur. Acesta este un oras stravechi situat vis-a-vis de Nisa peste Baie des Anges. Majoritatea plajelor de aici sunt stancoase si in starea lor naturala. De asemenea, nu putem rata obiective turistice ca: Promenad Amiral Grasse, cu portul Vauban, Castelul Grimaldi unde astazi functioneaza Muzeul Picasso. Continuam excursia spre unul din cele mai fascinante orase - Cannes, intesat de o multime de hoteluri, restaurante, plaje si magazine. Cand spunem Cannes, automat ne gandim la Festivalul International de Film care are loc aici in fiecare an. Putem mentiona insa si cateva obiective turistice care nu merita trecute cu vederea: Palatul Festivalurilor si al Congreselor si celebrul bulevard La Croisette.

 

 

3. Torino

La o cercetare mai atenta, Torino apare ca un oras elegant, plin de parcuri, palate, arcade si o arhitectura baroca. In 2006, orasul a gazduit Jocurile Olimpice de Iarna. Vom incepe excursia cu un tur al orasului in care vom vizita cele mai atractive obiective turistice: Duomo di San Giovanni, a fost inceput de arhitectii toscani (Giulgiul din Torino pastrat in Catedrala este una dintre cele mai importante relicve sfinte crestine), Piazza Castello cu cele 2 palate Madama si Reale.

 

 

4. Genova si San Remo

Excursia optionala la Genova - La Superba va incepe cu un tur al orasului si vizita celor mai importante atractii turistice: casa lui  Christopher Columb, Palatul Dogilor, Catedrala San Lorenzo - catedrala Genovei, Piazza San Matteo, Palazzo Bianco si Farul Vechi, simbol al orasului. Turnul are o inaltime de 117 metri, iar privelistea din varful sau este una dintre cele mai frumoase din oras. Dupa o scurta pauza continuam cu San Remo si vizita la Vila Nobel, Catedrala San Siro, Parcul si Vila Ormond, Piazza dei Dolori, Piazza Cassini, Chiesa di Santo Stefano, Cazinoul, La Pigna.

 

 

5. Monaco si Monte Carlo

Principatul Monaco, cum este denumit oficial, este a doua cea mai mica tara din lume. Acesta este situat pe Coasta de Azur, intre Marea Mediterana si Franta. De cand Printul Rainier a urcat pe tronul principatului, acesta s-a transformat in epicentrul luxului. Putem vizita promontoriul franjurat al Rocher-ului cu Palais du Prince, resedinta familiei Grimaldi sau Muzeul Oceanografic situat pe faleza stancoasa. Ne vom indrepta apoi spre cel mai nou port - Fontvieille, spre Gradina de Trandafiri a printesei Grace si apoi spre Jardin Exotique. Dincolo de port se afla Monte Carlo - nu putem rata aici faimosul cazinou cu impresionanta sa opera, construita de Charles Garnier - cel care isi asuma meritul si pentru Opera Garnier din Paris. Vom include in excursia noastra si hotelul Paris si Hotelul Hermitage - cu gradina sa de iarna al carei acoperis de sticla a fost realizat de Gustave Eiffel.

 

 

 

Grand Hotel & Des Anglais 4* (sau similar 4*)

http://www.hoteldesanglais.com/

 

          

 

Localizare: Grand Hotel & Des Anglais este localizat central, la doar 250 de metri de cele mai frecventate plaje din San Remo si se poate ajunge la hotel foarte usor pe jos de la Cazino si Teatrul Ariston din San Remo. Cei care calatoresc cu avionul pot ajunge de la aeroportul din Nisa in doar 45 de minute.

Facilitati camere: Hotelul ofera un numar de 85 de camere impartite in single, duble sau triple. Toate camerele sunt echipate cu Televiziune prin satelit, telefon, conexiune wi-fi gratuita, frigider, baie proprie cu dus si uscator de par.

Facilitati hotel: Grand Hotel & Des Anglais este o constructie antica transformata in hotel, care inca mentine stilul si o parte din mobilierul din acea perioada. Hotelul ofera facilitati cum ar fi: Camere pentru nefumatori, lift, seif, incalzire, aer conditionat  receptie deschisa nonstop, camera de bagaje, room service, sali de conferinta si petreceri, spalatorie, curatatorie chimica, fax/copiator, restaurant si bar.

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 334 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2023-2024

8 zile / 7 nopti
de la 584 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZANZIBAR 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 1059 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile