Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Program SENIORI CROAZIERA EGIPT -

  • Grup minim: nu exista grup minim
  • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
  • Plecari:

    Septembrie 2015 - Iunie 2016

  • Durata: 8 zile / 7 nopti

pret de la 485 EURO / persoana

Program SENIORI CROAZIERA EGIPT Program SENIORI CROAZIERA EGIPT Program SENIORI CROAZIERA EGIPT Program SENIORI CROAZIERA EGIPT
  • Tarife
  • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\



Galerie imagini
  • Descriere
  • Servicii
  • Conditii
  • Orar de zbor
  • Info Utile

Egipt - Croaziera Senior Voyage

Pe urmele faraonilor

Hurghada - Karnak - Valea Regilor - Ipet Isut - Luxor - Edfu - Kom Ombo - Aswan - Marea Rosie

 

 

 

Senior Voyage este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai) - implicit si romanii - pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai cunoscute locuri turistice pline de istorie in perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.

Ai intrat in Senior Voyage Club? Nepaipomenit! Inseamna ca poti pleca intr-o vacanta premium la preturi incredibil de mici. Vei avea ocazia sa vezi una dintre cele mai incarcate de istorie tari, Egipt  si sa impartasesti experienta cu alti seniori din toate colturile Europei. Pentru ca totul sa fie usor si accesibil pentru toti, grupul de companii care activeaza sub umbrela Memento Holidays si Guvernul egiptean subventioneaza costurile calatoriei facand produsul Senior Voyage unic pe piata din Europa.

Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social, oferind ocazia tuturor sa descopere lumea!

Modul de obtinere al SENIOR VOYAGE CLUB CARD, precum si regulamentul dupa care el functioneaza sunt disponibile la adresa seniorvoyage.eu

SENIOR VOYAGE CLUB CARD se acorda GRATUIT oricarui client care a calatorit in sezonul trecut prin programele noastre pentru seniori sau contra cost (25 euro/ card) la achizitionarea primului pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de avantajele cardului. Acesta este valabil 2 ani.

 

 

 

Pret: 485 Euro / loc in dubla

Avans la inscriere: 100 euro / persoana

Plecari din: Bucuresti

Date de plecare:

Plecari 2015: 05.09, 12.09, 19.09, 26.09, 03.10, 10.10, 17.10, 24.10, 31.10, 07.11, 14.11, 21.11, 28.11

Plecari 2016: 07.05, 14.05, 21.05, 28.05, 04.06, 11.06, 18.06, 25.06

Durata: 7 nopti

 

 

 

Servicii incluse:

- Biletul de avion zbor direct Bucuresti - Hurghada - Bucuresti;

- Transfer aeroport - hotel - aeroport;

- 4 nopti de cazare cu All Inclusive la hotel 4*+ in Hurghada;

- 3 nopti de cazare cu Pensiune Completa pe vas de 5*;

- Transfer Hurghada - Luxor si Aswan - Hurghada;

- 1/2 zi excursie (Tur de oras Luxor) optionala inclusa;

- Asistenta turistica pe perioada sejurului;

- Ghid in limba romana pe croaziera;

 

 

Tariful nu include:

- Taxele de aeroport 95 euro / persoana;

- Taxa de viza - 24 euro / persoana;

- Bacsis - 10 euro / persoana;

- Bauturile pe vas;

- Asigurare storno si medicala - nu este obligatorie insa agentia va sfatuieste sa o procurati;

- Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale;

- Excursiile optionale cu exceptia celor mentionate ca incluse.

 

 

 

 

ZIUA 1 - Sambata

Intalnire la aeroport cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare pe cursa charter Bucuresti - Hurghada. Ajungem in Hurghada unde se realizeaza transferul de la aeroport la hotel. Cazare si cina la hotel 4*+.

ZIUA 2 - Duminica

Dimineata devreme pornim din Hurghada spre orasul Luxor (250 km) unde ajungem in jurul orei 10:00. Ne imbarcam si facem check-in pe vasul de 5*, dupa care recomandam (optional) vizita la Karnak, localizat pe malul de est al Nilului, si la fabrica de papirus din apropiere. Cunoscut in antichitate sub denumirea de Ipet - isut, adica locul cel mai ales de pe pamant, Karnak este un oras vechi de mai bine de 2000 de ani si a fost dedicat triadei Amon, Mut si Khonsu. Revenim la vas pentru pranz. Dupa masa se organizeaza excursia Bonus Tur de oras Luxor. Cazare si cina pe vas.

ZIUA 3 - Luni

Dupa micul dejun va propunem sa descoperim misterele faraonilor in Valea Regilor (optional). Vizitam monumentele istorice de pe malul de Vest al Nilului: Templul Reginei Hatshepsut, atractia principala din valea "Manastirii Nordice", cunoscut sub denumirea de "Splendoarea splendorilor". Templul a fost proiectat de catre Senemut, apropiat al curtii regale, in scopul de a servi drept loc al savarsirii serviciilor religioase inchinate reginei, dupa moartea acesteia. Vizitam apoi Colosii lui Memnon, singurii Supravietuitori ai templului funerar al lui Amenhotep al III-lea care, conform noilor descoperiri, a fost cel mai vast templu din Karnak. Cei doi colosi au stat de straja in ultimii 3400 de ani in necropola tebana, pe partea cealalta a Nilului fata de orasul modern Luxor. Revenim la vas pentru pranz. Vasul isi va porni calatoria spre Esna, iar pe traseu se va vizita Habu (optional). Cazare si cina pe vas.

ZIUA 4 - Marti

Continuam traseul catre Edfu, iar dupa micul dejun vizitam (optional) Templul Horus din Edfu, care a fost construit in 180 de ani, 3 luni si 14 zile. Templul a fost gasit ingropat de oamenii lui Napoleon in 1797 si scos la suprafata in 1850. Templul are o camera dedicata :industriei" parfumurilor. Pe pereti se afla toate retetele parfumurilor egiptene. Excursia include transfer cu sareta spre templu si inapoi la vas. Revenim la vas pentru pranz. Dupa pranz, vasul continua spre Kom Ombo unde va acosta pentru innoptare. Cazare si cina pe vas.

ZIUA 5 - Miercuri

Dupa micul dejun putem vizita (optional) rapid Kom Ombo inainte ca vasul sa plece catre Aswan. Considear o poarta catre Africa, acest oras egiptean ofera turistilor una dintre cele mai frumoase privelisti asupra Nilului. In Aswan, Nilul ofera cel mai frumos peisaj, curgand printre stanci de granit si desert. Doua insule de smarald acoperite cu oaze de palmieri si plante tropicale se remarca: Insula Elephantine si Insula Kitchener. Aceasta din urma este cunoscuta pentru gradinile si plantele sale exotice aduse de generalul britanic Kitchener. Acestea continua sa infloreasca si astazi. In Aswan vizitam (optional) Marele Baraj, realizare impresionanta a ingineriei moderne, construit de britanici intre anii 1960 si 1971, apoi extins, dar totusi incapabil de a controla Nilul pentru irigatii. Barajul are o inaltime de 111 m, o lungime de 3.5 km si o latime de 1 km. Mai vizitam, la alegere, Templul Philae, inchinat zeitei Isis, sau Obeliscul neterminat, lung de 42 m, care odihneste abandonat in cariera de granit roz, datorita unei fisuri transversale. Dupa amiaza facem o plimbare optionala cu feluca pe Nil. Cazare si cina pe vas.

ZIUA 6 - Joi

De dimineata iti propunem ca program optional o vizita in Abu Simbel la Templul lui Ramses al II-lea, monument considerat cel mai frumos templu ridicat de acest faraon. Fatada templului are 33 m inaltime si 38 m latime si este pazita de patru statui ale lui Ramses al II-lea. Este un templu unic si datorita modului in care soarele lumineaza patru statui din interiorul templului (ale lui Ra-Harakhte, Ptah, Amun-Ra, si Ramses al II-lea zeifi cat) doar in doua zile din an 21 februarie, ziua regelui, si pe 22 octombrie, ziua incoronarii sale. Plecare catre Abu Simbel se face in jurul orei 3.00 dimineata, iar returul la vas pentru check out va fi la ora 11:00. Transfer catre Hurghada (400 km - aprox 6 ore). Cazare si cina la hotel 4*+ in Hurghada.

ZIUA 7 - Vineri

Dupa micul dejun avem o zi intreaga sa ne bucuram de plaja, sau putem alege una dintre interesantele excursii optionale: croaziera pe Marea Rosie in timpul zilei si seara o "Cina beduina" sau programul "1001 nopti spectaculoase" care este inclus pentru posesorii de Card Senior Voyage".

ZIUA 8 - Sambata

Mic dejun. Check-out de la hotel si transfer catre aeroport pentru zbor retur Hurghada - Otopeni.

 

 

 

 

EXCURSII OPTIONALE NEINCLUSE:

Luxor si Valea Regilor Vom explora „Orasul Mortilor", Colosii lui Memnon, ultimele ramasite ale templului lui Amenophis al III-lea, Valea Regilor, maretia si grandoarea arhitecturii, si Templul Reginei Hatshepsut, singura femeie-faraon care a domnit Egiptul antic, si apoi intoarce la vas.

Valea Regilor - este o zona in Egipt, unde, pentru o perioada de aproape 500 de ani, au fost construite morminte pentru regii si nobilii puternici ai Noului Regat. Valea se afla pe malul vestic al Nilului, vizavi de Teba (zona moderna a orasului Luxor). Din 1979, Valea Regilor este inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO. Valea contine circa 60 de morminte.

Templul Reginei Hatshepsut (Deir El Bahri) este unul dintre templele cele mai caracteristice din intregul Egipt, datorita design-ului si decoratiunilor acestuia. A fost construit din calcar, si nu din gresie ca majoritatea templelor funerare din perioada noului regat. Templul a fost construit in cinstea reginei Hatshepsut (din dinastia a 18 a), pentru a comemora realizarile sale si pentru a servi ca un templu funerar. In secolul al VII-lea d.Hr., Templul a fost numit dupa o manastire copta din zona, cunoscuta cu numele de „ manastirea nordica". Astazi, este cunoscut ca Templul Deir El Bahri, ceea ce inseamna in araba „Templul manastirii de Nord".

Edfu si Templul lui Horus Orasul Edfu are unul dintre cele mai bine conservate temple de cult din Egipt, dedicat zeului cu cap de soim, Horus. Acesta ocupa loc de frunte alaturi de Karnak si Deir el-Bahri printre cele monumentele grandioase ale Egiptului si unu dintre cele mai frumoase situri de pe malul Nilului.

Kom Ombo sau „micul deal de aur" - Kom ombo este un oras mic de pe malul Nilului unde se afla impozantul templu greco-roman inclus in programul tuturor croazierelor de pe Nil.

Aswan, Marele Baraj, Templul Philae si Obeliscul neterminat

Abu Simbel si Templul lui Ramses - Complexul arheologic de la Abu Simbel, situat în Nubia (Egipt), este format din două temple tăiate direct în piatră în timpul domniei faraonului Ramses al II-lea. Complexul, remarcabil prin masivele statui de piatră ale lui Ramses și ale soției sale, Nefertari, face parte din Nubian Monuments UNESCO World Heritage Site. A fost construit de Ramses al II-lea în secolul 13 î.Ch., pentru a-și intimida rivalii nubieni și pentru a comemora celebra bătălie de la Kadesh.

Plimbare cu felluca - Felucca sunt niste ambarcatiuni cu vele traditionale cu care egiptenii si turistii navigheaza apele fluviului Nil.

Cina beduina O aventura pe patru roti pentru a descoperi frumusetea desertului, inclusiv cina barpeque si ceai intr-un cort al beduinilor.

 

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile