Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Program SENIORI ISRAEL -

  • Grup minim: nu exista grup minimin
  • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
  • Plecari:

    OCTOMBRIE 2015 - MAI 2016

  • Durata: 6 zile / 5 nopti

pret de la 295 EURO / persoana

Program SENIORI  ISRAEL Program SENIORI  ISRAEL Program SENIORI  ISRAEL Program SENIORI  ISRAEL
  • Tarife
  • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\



Galerie imagini
  • Descriere
  • Servicii
  • Conditii
  • Orar de zbor
  • Info Utile

ISRAEL - Program SENIOR VOYAGE

Seniori in Tara Sfanta

" de la Intrupare la Inviere"

 

TEL AVIV - Raul Iordan - Biserica Romaneasca din Ierihon - Marea Moarta - IERUSALIM  - BISERICA SF. MORMANT - Muntele Maslinilor - Via Dolorosa - ZIDUL PLANGERII - Hozeva - Haifa - NAZARET - Tiberias - Tabgha - Muntele Tabor - Marea Galileii -  Muntele Sion 

 

 

 

 

 

Senior Voyage este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai) - implicit si romanii - pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai cunoscute locuri turistice pline de istorie in perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.

Ai intrat in Senior Voyage Club? Nepaipomenit! Inseamna ca poti pleca intr-o vacanta premium la preturi incredibil de mici. Vei avea ocazia sa vezi una dintre cele mai incarcate de istorie tari, Israel si sa impartasesti experienta cu alti seniori din toate colturile Europei. Pentru ca totul sa fie usor si accesibil pentru toti, grupul de companii care activeaza sub umbrela Memento Holidays subventioneaza si negociaza costurile calatoriei facand produsul Senior Voyage unic pe piata din Europa.

Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social, oferind ocazia tuturor sa descopere lumea!

Modul de obtinere al SENIOR VOYAGE CLUB CARD, precum si regulamentul dupa care el functioneaza sunt disponibile la adresa seniorvoyage.eu

SENIOR VOYAGE CLUB CARD se acorda GRATUIT oricarui client care a calatorit in sezonul trecut prin programele noastre pentru seniori sau contra cost (25 euro/ card) la achizitionarea primului pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.

 

 

 

Pret: 295 euro / loc in DBL

 

Avans la inscriere: 100 euro / persoana 

Plecari din: Bucuresti

 

Date de plecare: 07.10*, 12.10*, 23.10*, 10.11, 23.11, 29.12, 09.02, 15.03, 04.04, 11.04, 18.04, 27.04, 03.05, 10.05, 17.05, 24.05, 31.05

Supliment pentru plecarile din octombrie 30 euro / pers.

 

 

Durata: 5 nopti

 

 

 

Servicii incluse:

 

Biletul de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti

Transfer aeroport- hotel- aeroport

NOU!!! 3 nopti in Bethleem + 2 nopti in Tiberias la hotel 4*

Mic dejun + cina + 1 pahar de apa si vin la masa

1/2 zi excursie optionala inclusa  (Tur de oras Tel Aviv - Lod)

Asistenta turistica pentru intreaga perioada

 

 

 

Tariful nu include:

 

Taxele de aeroport 125 euro/persoana

Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno -  nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati;

Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.

 

 

Excursii gratuite:

1. Excursia la Tel Aviv si Lod include tur de oras cu autocarul in Tel Aviv si Jaffa. Admiram biserica ce adaposteste moastele Sfantului Gheorghe din Lod. Ne continuam excursia catre Raul Iordan, la Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileei si este amenajat pentru a da posibilitatea pelerinilor sa intre in apele sfinte. Vom efectua aceasta excursie in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

2. Muntele Sion - Ne vom deplasa spre Muntele Sionului. Ne vom inchina in Biserica Adormirii Maicii Domnului, vizitam foisorul :Cina cea de Taina" si Mormantul Sfantului Prooroc si Psalmist David. Deplasare catre Zidul Plangerii.

Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD.

 

 

 

Nu ratati excursiile optionale:

1. Muntele Tabor, Nazareth si Cana Galileii - Mergem pe Muntele Tabor unde vom vizita Biserica Ortodoxa "Schimbarea la fata", aflata pe varful muntelui, a carei constructie a fost initiata de calugari romani in 1854. Biserica este localizata pe locul schimbarii la fata a Domnului, de unde si numele, si adaposteste Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. La Cana Galileei vom vizita Biserica Ortodoxa si vom face o scurta oprire in satul Cana Galileii, locul unde Iisus a facut prima minune: transformarea apei in vin.

In Nazaret, locul unde a copilarit Iisus Hristos, dupa intoarcerea din Egipt, vom vizita Biserica Catolica Buna Vestire, ridicata pe locul casei Sfintilor Ioachim si Ana si Biserica Ortodoxa Sfantul Gavriil, ridicata pe locul izvorului Sfintei Fecioare Maria. In acest loc, Fecioara Maria a primit vestea de la ingerul Gavriil ca il va naste pe Mantuitor.

2. Ierihonul si Marea Moarta - Ne vom deplasa spre Ierihon, orasul cu cea mai veche atestare istorica din lume. Acest loc este vestit pentru una dintre minunile pe care Mantuitorul le-a facut aici: vindecarea orbului Bartimeu. In Ierihon vom vizita Biserica greco - ortodoxa unde se afla Dudul lui Zaheu si Asezamantul Romanesc. Dupa aceasta, se va porni spre Hozeva, unde se va vizita Manastirea Sfantul Gheorghe, pestera Sfantului Prooroc Ilie si racla Sfantului roman Ioan Iacob Hozevitul. Sfantul Ilie este a doua personalitate a Vechiului Testament care s-a inaltat la cer pe un car de foc, minunea fiind vazuta de catre ucenicul sau Elisei si alti zeci de martori. In continuare vom face o excursie la Marea Moarta, cea mai sarata mare din lume, situata la aproape 400 metri sub nivelul oceanului planetar. In apropiere vom vizita si un magazin de produse cosmetice locale.

3. Excursie la Ierusalim - Vom vizita Muntele Maslinilor cu a sa Gradina Ghetsimani, Biserica Natiunilor, construita pe locul unde Iisus a fost capturat. Urmeaza Biserica ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului si Grota Tradarii. Intram in Cetatea Ierusalimului pe poarta Sf Stefan si vizitam Biserica ridicata deasupra casei in care s-a nascut Sf Fecioara Maria, in Cetatea Antonia. Parcurgem Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sf. Invieri. Pe traseu vom trece in revista toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormant, locul unde s-a aflat Sf Cruce. In Bethleem vom vizita Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului (ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului).

4. Muntele Fericirilor si Capernaum - Ajunsi la Tiberias vom vizita Capernaum, ruinele vechii sinagogi unde a predicat Iisus, si Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Mergem apoi la Tabgha, locul unde Iisus a facut miracolul inmultirii painilor si a pestilor, iar apoi la Biserica lui Petru, locul pescuirii miraculoase + Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf Apostol Petru.

5. Ierusalim: slujba nocturna la Sfantul Mormant si vizita la Zidul Plangerii - Noaptea ne vom indrepta spre Ierusalim pentru a fi prezenti la Sfantul Mormant pentru Sfanta Liturghie de la miezul noptii. Dupa aceasta, vom face o excursie pana la Zidul Plangerii, care este un alt important obiectiv al acestei excursii.

 

 

 

 

Hotel Sheperd Plaza 4* (sau similar)

www.shepherdplaza.com

 

Localizare: Hotelul este situat pe una dintre cele mai inalte coline din Betleem, in apropierea drumului principal dintre Ierusalim si Hebron.

Facilitati camere: Toate camerele au un confort echivalent a 4 stele si sunt dotate cu baie proprie, TV satelit, aer conditionat, uscator de par, minibar, mobilier modern si seif.

Facilitati hotel: Hotelul ofera clientilor zona de acces la internet in lobby, servicii de spalatorie si curatatorie, zona de lectura, sala fitness deschisa 24 h/zi, restaurant cu bucatarie internationala, restaurant cu specialitati arabe si salate specifice orientului mijlociu si un bar unde puteti servi atat bauturi locale cat si internationale.

 

 

 

Hotel Galilee Panorama 4* (sau similar)

galilee-panorama.co.il

 

Localizare: Se afla in partea de sud a orasului Nazareth, cu o priveliste superba asupra Vaii Israel, a Muntelui Tabor si a Muntelui Precipica, si este la o distanta de doar cateva minute cu masina de centrul orasului.

Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu balcon, aer conditionat si TV.

Facilitati hotel: Hotelul Gardenia Nazaret dispune de un lobby bar cu conexiune wi-fi, piscina, sala de lectura si restaurant. Hotelul este inconjurat de paduri de pini, tipice in aceasta parte a Galileei.

Galilee Panorama este un hotel cu multe facilitati care ofera clientilor o experienta de neuitat.

 

 

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile