Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Program SENIORI ITALIA - SICILIA -

  • Grup minim: nu exista grup minimin
  • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
  • Plecari:

    SEPTEMBRIE 2017 - IUNIE 2018

  • Durata: 8 zile / 7 nopti

pret de la 295 EURO / persoana

Program SENIORI  ITALIA - SICILIA Program SENIORI  ITALIA - SICILIA Program SENIORI  ITALIA - SICILIA Program SENIORI  ITALIA - SICILIA
  • Tarife
  • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\



Galerie imagini
  • Descriere
  • Servicii
  • Conditii
  • Orar de zbor
  • Info Utile

ITALIA - Program SENIOR VOYAGE

ITALIA - SICILIA

"Riviera Ciclopilor"

Palermo -  Riviera Ciclopilor - Catania - Taormina - Siracusa - Muntele Etna -  Agrigento - Malta - Il Padrino

 

 

 

 

 

 

Senior Voyage este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai) pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai variate destinatii turistice, in perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.

Ai intrat in Senior Voyage Club? Nepaipomenit! Inseamna ca poti pleca intr-o vacanta premium la preturi incredibil de mici. Vei avea ocazia sa vizitezi Italia  si sa impartasesti experienta ta cu alti seniori din toate colturile Europei. Pentru ca totul sa fie usor si accesibil, grupul de companii care activeaza sub umbrela Memento Holidays subventioneaza si negociaza costurile calatoriei ,facand produsul Senior Voyage unic pe piata din Europa.

Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social, oferind ocazia tuturor sa descopere lumea!

Modul de obtinere al SENIOR VOYAGE CLUB CARD, precum si regulamentul dupa care acesta functioneaza este disponibil la adresa www.seniorvoyage.eu.  

SENIOR VOYAGE CLUB CARD se acorda contra cost (25 euro/ card) la achizitionarea primului pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.

 

 

 

Pret: 295 euro / pers / sejur

Avans la inscriere: minim 100 Euro / persoana

Plecari din: Bucuresti

Date de plecare:

2017: 24.09, 27.09, 29.09, 01.10, 04.10, 06.10, 08.10, 11.10, 15.10, 18.10, 20.10, 27.11, 28.12.

2018: 04.04, 11.04, 18.04, 25.04, 02.05*, 04.05*, 06.05*, 09.05*, 11.05*, 13.05*, 16.05*, 18.05*, 20.05*, 23.05*, 25.05*, 27.05*, 30.05*, 01.06*, 06.06*, 08.06*

Durata: 7 nopti

* Pentru plecarile din 01.10, 04.10, 06.10, 08.10, 11.04, 18.04, 25.04 se va achita un supliment de 20 euro / persoana;

* Pentru plecarile de Revelion sau Paste se va achita un supliment

 

 

Tariful include:

- Transport avion Bucuresti - Catania - Bucuresti;

- 7 nopti cazare la hotel de 4*

- Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului (intrare cu cina, iesire cu mic dejun) cu 1 pahar de apa si vin la masa;

- Transfer aeroport - hotel - aeroport;

- 1/2 zi excursie optionala inclusa (Riviera Ciclopilor);

- Asistenta turistica;

 

 

 

 

 

Tariful nu include:

 

Taxele de aeroport 95 euro/persoana

Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno -  nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati;

Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.

Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/persoana)

Mesele de pranz

Intrarile la obiectivele turistice, alte taxe si cheltuieli personale.

 

 

 

 

Hotel Sporting Baia 4* (Hotel Assinos Pallace 4*, Hotel Grand Hotel Arathena Rocks 4*, Hotel Nike 4* sau similar 4* )
http://www.chincherinihotels.com/index.cfm/it/sicilia/sporting-baia-hotel-taormina-giardini-naxos/

 

 

 

Localizare: Hotelul Sporting Baia are vedere spre una dintre cele mai frumoase mari ale lumii si este situat in superbul golf Giardini Naxos, la aproximativ 10 km de statiunea Taormina.

Facilitati hotelului:  Restaurantul hotelului Sporting Baia ofera o varietate de mancaruri locale si internationale. Hotelul dispune de receptie, piscina acoperita, bar, acces Wi-FI gratuit in zonele comune, parcare gratuita. Centrul wellness ofera tratamente precum sauna, bai turcesti, jacuzzi, bai romane, talasoterapie.

Facilitatile camerelor: Camerele hotelului pot fi duble sau triple si sunt mobilate in stil clasic, cele mai multe dintre ele oferind vedere la mare. Camerele sunt dotate cu TV, telefon, seif, aer conditionat, mini-bar, baie cu dus, uscator de par, balcon.

 

 

 

Hotel Assinos Pallace 4* (Hotel Sporting Baia 4*, Hotel Grand Hotel Arathena Rocks 4*, Hotel Nike 4* sau similar 4*

www.assinospalacehotel.com

 

Localizare: Hotelul Assinos Palace, situat la aproximativ 10 km de Taormina, a fost recent renovat intr-un stil cald mediteranean, in armonie cu mediul rural, fiind inconjurat de livezi si plante exotice luxuriante, cu o vedere maiestoasa spre Muntele Etna. Hotelul Assinos este capabil sa satisfaca exigentele dumneavoastra, intr-un mod elegant si rafinat.

Facilitatile hotelului: Hotelul dispune de piscina, bar, sala de congres, centru de inchirieri si excursii cu barca. Restaurantul, Il Gattopardo, serveste o varietate de mancaruri locale si internationale.

Facilitatile camerelor: Hotelul are in total 57 de camere, dotate cu mini-bar, telefon, seif, aer conditionat, baie cu dus sau cada.

 

 

 

 

 

EXCURSII GRATUITE

 

 

Riviera Ciclopilor

Reprezinta istorie, cultura, natura. Acest loc se afla in Acireale si a fost facut faimos de catre Homer in Odiseea sa. Riviera Ciclopilor ofera un peisaj frumos si pitoresc catre insulele Lachea si Le Corbusier.

 

Turul Cataniei

Vom vizita orasul de la poalele Etnei: centrul istoric, Domul si Piata Domului. Simbolul orasului este Fantana Elefantului, compusa dintr-un elefant sculptat din lava neagra si un obelisc egiptean deasupra. Elefantul apartine epocii romane, iar obeliscul are origine egipteana, realizat din granit. Ambele componente sunt antice si sunt ridicate pe un soclu de marmura alba.

Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE.

 

 

 

EXCURSII OPTIONALE

 

 

1. Excursia in Taormina - este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Sicilia. Orasul a fost construit pe o panta in trepte, ceea ce face Taormina o atractie unica. Vom vizita renumitul teatru grec. Optional, se poate face o mini croaziera in jurul golfului, pana la capul Taormina, pentru a vedea grotele din imprejurimi.

 

2. Excursie in Siracusa - vizitam Siracusa, oras declarat patrimoniu mondial UNESCO. Incepem cu un tur de oras cu vizitarea principalelor atractii: Templul lui Zeus, teatrul grec, Catedrala din Siracusa din Insula Ortigia, atelierul de papirus si Urechea lui Dionis. Vom incheia ziua cu o plimbare in Insula Ortigia. Nu ratati frumoasele strazi de piatra, cafenelele si restaurantele din Siracusa.

 

3. Excursie la Rezervatia Naturala Etna - O excursie pe muntele Etna este intr-adevar o adevarata aventura, acesta fiind cel mai activ vulcan din Europa. Se viziteaza Refugio Sapienza la 1900 m altitudine. De aici puteti cumpara suveniruri sau sticle de vin sculptate in lava intarita. O parte din traseul pana la 3000 m se face cu telescaunul iar apoi ne continuam ascensiunea pe jos. La aceasta altitudine vom putea merge pe rauri de lava intarita "simtind" sub picioare caldura emanata de vulcan.

 

4. Excursie la Palermo - pentru a descoperi acest oras plin de locuri istorice si artistice, se vor vizita: Palazzo dei Normani cu Capela Palatina, Catacombele Capucinilor, Catedrala, Biserica Martorana. Nu putem rata Catacombele Capucinilor unde se pot vedea peste 8000 de fosti locuitori ai orasului Palermo mumificati, unii aproape scheleti, altii pastrati intr-o stare foarte buna. In drum spre Palermo vom vizita Monreale. Catedrala din Monreale este una dintre cele mai mari si frumoase catedrale. Minunatele mozaicuri, incanta privirea oricarui pelerin care ii calca pragul.

 

5. Pe urmele "Nasului" - Vom ajunge la Savoca, locul in care "Nasul" intalneste familia miresei sale, vom savura briose si cappucino exact in barul in care au fost semnate documentele casatoriei dintre cei doi. Ne vom indrepta spre orasul Forza d'Agro si vom vizita locurile in care s-au filmat scene din filmul "Nasul" urmate de oprire la Biserica La Traiade, biserica in care Corleone mergea sa se roage.

 

6. Valea Templelor in Agrigento - Cea mai renumita atractie este situl arheologic ce contine ramasitele diferitelor temple dorice datand din secolul V I.Ch. Templul Concordia: Ridicat in 430 I Ch, este cel mai bine pastrat templu doric si unul din cele mai frumoase din punct de vedere al proportiei si armoniei formei. Templul Giunone: are 40 de coloane, din care 16 cu capiteluri. In apropiere sunt altarele de sacrificiu. Templul lui Hercules: Este cel mai vechi templu din Agrigento, construit cu un singur rand de coloane pe toate laturile. Templul lui Zeus: una din cele mai mari cladiri a arhitecturii grecesti, masurand 112 / 56 m, a fost construit in 480 I. Ch in cinstea lui Zeus, dupa victoria impotriva Cartaginezilor.

 

7. Turul Maltei - Vizitam Valletta oras modern dar vechi de peste 400 de ani cu obiectivele: Catedrala Sf Ioan, Palatul Marilor Maestri (exterior) si Gradinile Barrakka. Catedrala Sf Ioan este cel mai cunoscut obiectiv turistic maltez si cel mai bun exemplu de stil baroc. Catedrala adaposteste una din cele mai impresionante si faimoase opere de arta ale Europei: Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul pictat de Caravaggio. Vizitam apoi Mdina, fosta capitala a Maltei cu catedrala Sf Paul.

*Aceasta excursie se va organiza in functie de programul catamaranului.

 

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 334 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2023-2024

8 zile / 7 nopti
de la 584 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZANZIBAR 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 1059 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile