Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Program SENIORI ITALIA - TOSCANA -

  • Grup minim: nu exista grup minim
  • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
  • Plecari:

    SEPTEMBRIE 2017 - IUNIE 2018

  • Durata: 8 zile / 7 nopti

pret de la 295 EURO / persoana

Program SENIORI ITALIA - TOSCANA Program SENIORI ITALIA - TOSCANA Program SENIORI ITALIA - TOSCANA Program SENIORI ITALIA - TOSCANA
  • Tarife
  • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\



Galerie imagini
  • Descriere
  • Servicii
  • Conditii
  • Orar de zbor
  • Info Utile

PROGRAM SENIOR VOYAGE

Italia - Toscana

"Sub soarele Toscanei"

Florenta - Pisa - Insula Elba - Cinque Terre - Assisi - Siena - Chianti - San Gimignano - San Marino - Ravenna - Pistoia - Prato 

 

 

 

Senior Voyage este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai) pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai variate destinatii turistice, in perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.

Ai intrat in Senior Voyage Club? Nepaipomenit! Inseamna ca poti pleca intr-o vacanta premium la preturi incredibil de mici. Vei avea ocazia sa vizitezi Italia si sa impartasesti experienta cu alti seniori din toate colturile Europei. Pentru ca totul sa fie usor si accesibil, grupul de companii care activeaza sub umbrela Memento Holidays subventioneaza si negociaza costurile calatoriei, facand produsul Senior Voyage unic pe piata din Europa.

Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social, oferind ocazia tuturor sa descopere lumea!

Modul de obtinere al SENIOR VOYAGE CLUB CARD, precum si regulamentul dupa care acesta functioneaza este disponibil la adresa www.seniorvoyage.eu 

SENIOR VOYAGE CLUB CARD se acorda contra cost (25 euro/ card) la achizitionarea unui pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.

 

 

 

Pret: de la 295 euro / persoana in DBL

Avans la inscriere: minim 100 euro / persoana

Plecari din: Bucuresti

Durata: 7 nopti


Date de plecare: 

2017: 21.09, 26.09, 28.09, 01.10, 03.10, 05.10, 10.10, 12.10, 17.10, 24.10*, 29.10, 01.11, 26.11, 27.12

2018:  04.03, 03.04, 10.04, 17.04, 24.04, 29.04, 03.05*, 08.05*, 10.05*, 13.05*, 15.05*, 17.05*, 20.05*, 22.05*, 24.05*, 27.05*, 29.05*, 05.06*, 07.06*.

* Pentru plecarile din lunile septembrie se va achita un supliment de 50 euro / pers;

* Pentru plecarea din 24.10 se va achita un supliment de 30 euro / persoana;

* Supliment obligatoriu plecare Revelion  - 130 euro / pers (nu include masa festiva);

* Supliment obligatoriu cina festiva de Revelion - 90 euro / pers;

* Supliment obligatoriu plecare Paste - 50 euro / pers (nu include masa festiva);

 

 

 

 

Tariful include:

- Transport avion Bucuresti - Florenta - Bucuresti;

- 7 nopti de cazare la hotel 4*

- Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului (intrare cu cina, iesire cu mic dejun) cu 1 pahar de apa si vin la masa;

- Transfer aeroport - hotel - aeroport;

- 1/2 zi excursie optionala inclusa  (Pistoia);

- Asistenta turistica;

 

 

 

Tariful nu include:

- Taxele de aeroport 95 euro / persoana;

- Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno - nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati.

- Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1 - 3 euro/zi/pers)

- Mesele de pranz

- Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.

 

 

 

 

Excursii gratuite:

1. Pistoia - tur de oras!

Se viziteaza orasul Pistoia cu un tur panoramic, in care vom vedea Piazza del Duomo dominata de catre Catedrala San Zeno cu fatada sa romanesca, de Palazzo del Comune si de Palazzo del Podesta. Tot in piata vom vedea Baptisteriul din secolul 14, construit in stil gotic cu marmura alba si verde caracteristica stilului gotic toscan. Mai putem vedea Palazzo dei Vescoci dar si Turnul Catilina. Vom efectua acest tur in prima sau ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

2. Prato - este localizat langa orasul Florenta cu multe puncte de interes: Basilica, Piata Centrala cu Fantana lui Bacchus si Primaria orasului, Palatul Praetorian - unde puteti admira lucrarile lui Bernardo Daddi, Giovanni da Milano, Filippo and Filippino si multi alti artisti. Tot aici se afla Basilica Santa Maria delle Carceri care a fost construita din ruinele unei vechi inchisori, Palatul Datini, Biseica San Domenico, Muzeul de pictura murala. Piazza Santa Maria delle Carceri continua de-a lungul strazii Via Mazzini si ajunge in Piazza San Marco, punctul de intalnire intre orasul vechi si modern.

Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE.

 

 

 

Nu ratati excursiile optionale:

1. Florenta

Florenta are foarte multe lucruri de oferit. Sunt multe muzee si monumente care nu trebuie ratate cum ar fi: Santa Croce, Piazza della Signoria cu fantana lui Neptun, Loggia dei Lanzzi, Palazzo Vechio, Galeriile Uffizi, Catedrala Santa Maria dell Fiore, Baptisteriul, Palazzo Bargello, Palatul Piti, Ponte Vechio. In cel mai mare muzeu de arta din lume, Galeria Uffizi, sunt picturi de Leonardo da Vinci, Rafael, Michelangelo si alti mari artisti ai renasterii.

2. San Marino - Ravenna

San Marino, republica independenta, este a treia cea mai mica tara din Europa, dupa Vatican si Monaco. Nu vom rata Cetatea, Palatul Capitanilor Regenti si Muzeul Torturii. Vom vizita apoi si Ravenna - fosta capitala a Imperiului Roman de Apus, portul sau reprezentand o poarta catre restul lumii, iar imprejurimile sale, un zid impotriva armatelor barbare invadatoare. Vom vedea bisericile paleocrestine: San Francesco, Mormantul lui Dante Aligheri, Sant'apollinare, San Vitale si Santa Maria in Porto.

3. Lucca si Pisa

In Piazza dei Miracoli, Piata Miracolelor - considerata mandria Pisei, se afla Turnul Inclinat, Baptisteriul si Domul. Nu vom rata nici Palatul Cavalier. Lucca este unul dintre cele mai pitoresti orase din zona Toscanei si o oprire obligatorie in descoperirea frumusetilor toscane. Majoritatea atractiilor din Lucca sunt legate de istoria sa antica: de la urmele amfiteatrului roman care poate fi vazut in Piazza dell' Anfiteatro pana la ramasitele arheologice de sub biserica din secolul 12 (prima catedrala din oras), pana la nenumaratele turnuri si vile din secolul 12 pana in secolul 16. Zidurile care inconjoara orasul inca se pastreaza in stare buna, ba mai mult sunt transformate in traseu pietonal, una dintre principalele atractii ale orasului astazi. Se recomanda sa se viziteze si Biserica San Michele in Foro, Basilica San Frediano, Turnul cu ceas sau Turnul Guinigi.

 

4. Insula Elba

Insula Elba este cea mai mare, mai frumoasa si mai bogata din arhipeleagul Toscan. Este incarcata de mii de ani de istorie, panorame uluitoare si povesti despre oameni si civilizatie. Gasim cateva amintiri ale trecutului sau glorios vizitand insula, de la descoperirile arheologice din muzee pana la fortaretele impresionante si constructiile militare cum ar fi Castelul Volerraio si apoi catre resedinta lui Napoleon a anilor 1800, Palazzina dei Mulini.

 

5. Siena - San Gimignano

Dimineata vom porni spre Siena - citadela medievala perfecta a Italiei. Principalele obiective turistice ce nu trebuie ratate sunt: Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia - localizat in Piazza del Campo, Domul din Siena - una din cele mai frumoase catedrale din Italia. Vom porni apoi spre San Gimignano faimos pentru arhitectura sa medievala si a turnurilor care ofera o priveliste impresionanta asupra orasului. Turistii au posibilitatea de a vizita biserica San Francesco, Piazza della Cisterna si Piazza del Duomo, Collegiata - fosta catedrala a satului, Capella di San Gimignano si de a se bucura de vinul sau alb, Vernaccia di San Gimignano.


6. Cinque Terre

Nu ratati plimbarea de pe Sentiero Azzuro care leaga cele cinci orasele ale Cinque Terre: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza si Monterosso al Mare - care se inalta spectaculos intre doua promontorii ce se intind pe tarmul stancos al coastei ligurice, din nord-vestul Italiei. Vom vizita Manarola, Levanto, Corniglia.

 

 

 

 

Hotel Terme Pellegrini 4* (Hotel President 4* - sau similar 4*)

www.rghotels.it/accommodation/hotel-terme-pellegrini-4/

 

 

 

 

Hotel Le Fonti 4* (Hotel President 4* - sau similar 4*)

www.rghotels.it/ accommodation/hotel-le-fonti-4/

Localizare: Hotelul Le Fonti este localizat intr-un punct strategic pentru a descoperi patrimoniul artistic si natural extraordinar de Toscana, mai exact in statiunea Montecatini Terme.

Facilitatile hotelului: Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, parcare, piscina, acces internet, acces persoane cu dizabilitati, Wine Bar, room service si de asemenea permite accesul animalelor de companie.

Facilitati camere: Hotelul ofera diverse servicii pentru a indeplini nevoile clientilor nostri. Mobilate cu gust si dotate cu baie proprie, televizor si aer conditionat, uscator de par, frigider, seif.

 

 

 

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile