Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Program SENIORI SARDINIA -

  • Grup minim: nu exista grup minim
  • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
  • Plecari:

    Iulie 2015 - Octombrie 2015

  • Durata: 8 zile / 7 nopti

pret de la 375 EURO / persoana / sejur

Program SENIORI SARDINIA Program SENIORI SARDINIA Program SENIORI SARDINIA Program SENIORI SARDINIA
  • Tarife
  • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\



Galerie imagini
  • Descriere
  • Servicii
  • Conditii
  • Orar de zbor
  • Info Utile

PROGRAM SENIOR VOYAGE

ITALIA - SARDINIA

Olbia - Porto Rotondo - La Maddalena - Orgosolo - Nuoro - Alghero - Santa Teresa di Gallura - Castelsardo - Porto Cervo -  Costa Smeralda - Arzachena 

 

 

Pret: de la 375 EURO / loc in DBL

Avans la inscriere: Minim 50%

Plecari din Bucuresti

Date de plecare

07.10, 14.10  - 375 Euro

02.09, 09.09, 16.09, 23.09, 30.09 - 395 Euro

05.07, 12.07, 19.07, 26.07, 02.08 - 445 Euro

 

 

Servicii incluse:

- Biletul de avion zbor direct Bucuresti - Alghero - Bucuresti

- Transfer aeroport - hotel - aeroport;

- 7 nopti de cazare la hotel 3* superior;

- Demipensiune;

- 1/2 zi excursie optionala inclusa

- Asistenta turistica pentru intreaga perioada.

 

 

 

Tariful nu include:

- Taxele de aeroport 95 euro/persoana;

- Asigurare storno - nu este obligatorie insa agentia va sfatuieste sa o procurati;

- Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale;

- Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-2 euro/zi/persoana)

 

 

 

Hotel Pedraladda 3*superior (sau similar)

www.hotelpedraladda.it

Localizare: Hotelul Pedraladda este localizat intr-un golf natural de langa superba statiune Castelsardo, cu priveliste catre Golful Asinara si catre Castelul Doria (Castelsardo).

Facilităţi camere: Toate camerele de la Pedraladda sunt decorate cu ceramica si materiale locale. Acestea au aer conditionat individual, TV cu canale prin satelit si baie privata cu uscator de par, seif suficient de mare cat sa incapa chiar si un laptop, mini-bar.

Facilităţi hotel: Hotelul Pedraladda ofera piscina panoramica si vedere la Castelul Castelsardo si golful Asinara. Acesta pune la dispozitie parcare gratuita si WIFI in hol. Mesele de mic dejun si cina sunt servite la restaurantul tip bufet. Cine tematice sunt organizate saptamanal pe terasa, daca vremea este frumoasa.

Hotelul Pedraladda are acces direct la o plaja aflata la doar cativa metri. Aici turistii pot beneficia de umbrele si sezlonguri oferite de catre hotel. De asemenea, acesta ofera serviciul de transfer cu program fix la / de la plaja Lu Bagnu.

 

 

 EXCURSII GRATUITE:

 

Sassari

Sassari este al doilea oras ca marime a populatiei si este al trelea oras ca marime din Italia, dupa Roma si extinderea teritoriala dupa Ravenna. Continuam cu un tur panoramic al orasului, vizitand cele mai importante obiective ale orasului Sassari: Biserica Sf Nicolae, Palatul Ducal, Giordano Palazzo, Piazza Italia si Fontana di Rosello.

 

Castelsardo

Nu degeaba Castelsardo face parte din itinerarul celor sapte "orase principale ale Sardiniei", alaturi de alte orase asezari insulare importante: Sassari, Alghero, Bosa, Oristano, Cagliari si Iglesias. Oraselul este leaganul artizanatului si al impletirii cosurilor traditionale. La Museo dell' Intreccio, muzeu situat in interiorul castelului, se pot admira tehnicile de lucru si roadele muncii mestesugarilor sau, ca alternativa, se poate vizita romanticul Borgo Antico cu numeroasele sale magazine si ateliere, unde se pot cumpara articole de mestesugarie originale si de mare pret. Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD.

 

EXCURSII OPTIONALE

Arhipeleagul La Maddalena

Este una dintre cele mai populare croaziere. Vom pleca din portul Palau si ne vom imbarca pe ferry-boat catre Arhipeleagul La Maddalena, mai precis spre Insula Caprera (una din cele 7 insule ale arhipeleagului care este locuita). Aici vom vizita orasul si casa muzeu a lui Giuseppe Garibaldi. Vom face apoi un tur panoramic al insulei La Maddalena cu opriri in golfuri pentru vederi panoramice asupra celorlalte insule ale arhipeleagului. Dupa pranz vom vizita Coasta de Smarald, cu opriri in Baja si Porto Cervo, cu plimbare in centru, pentru cumparaturi sau doar pentru a admira portul.

 

 

Nuoro si Orgosolo 55 Euro

Plecam spre Nuoro, in inima Sardiniei. Vom vizita aici Muzeul Vietii si Traditiilor Populare din Sardinia. Aici este prezentata in detaliu cultura populara a Sardiniei. Sunt peste 7000 de exponate prezentate in cadrul expozitiilor permanente, de la haine si bijuterii sau amulete la masti magice, tesaturi, instrumente muzicale, unelte, lucrari de arta populara. Munte dintre piesele expuse au cel putin doua secole vechime si impresioneaza si astazi prin finetea executiei si specificului sardinian. Vom face o plimbare in partea veche a orasului unde vom admira cladirile si strazile clasice, micile magazine cu obiecte de artizanat si suveniruri. Continuam cu satul Orgosolo, cunoscut pe plan international pentru picturile sale celebre. Mai mult de 250 case impodobesc strazile din sat, un adevarat muzeu in aer liber. Orasul mai este renumit pentru cronicile si actele de banditism de pe vremuri, chiar daca oamenii in zilele noastre sunt ospitalieri, cantand pe strazi melodii traditionale. Vom incheia ziua cu o plimbare pe frumoasele strazi de piatra pline cu restaurante si cafenele.

 

 

Alghero

Plecarea se face de dimineata cu autocarul, indreptandu-ne spre orasul in care aerul medieval se imbina cu cel modern. Incepem excursia noastra cu vizitarea catedralei Sf Maria. Inceputa in 1570, Catedrala Sfanta Maria a fost deschisa in 1593, insa constructia s-a terminat in 1730. Originar, catedrala conserva un stil gotic - catalan asa cum se vede si in cele cinci capele precum si la baza clopotnitei, insa naosul si cele doua nave laterale sunt in stil renascentist tarziu. Dupa amiaza vizita optionala la Grota lui Neptun cu barca din portul Alghero, sau pe jos de la promontoriu de Capo Caccia de-a lungul unei scari de 654 de trepte.

  

 

Corsica

Corsica a fost descrisa de Balzac ca fiind o insula franceza scaldata de soarele italian, insa insula are un caracter aparte care ii confera unicitate. Odata ajunsi pe insula, vom lua trenuletul si vom vizita atractia STEA a Corsicai - Bonifacio.

 

 

Costa Smeralda

"Coasta de Smarald" este locul unde se afla La Cinta, una dintre cele mai faimoase plaje din Sardinia iar apa golfuletelor de aici are o culoare incredibila de smarald. Aceasta intindere minunata de coasta este raspunsul pe care il da Sardinia Rivierei Franceze, fiind locul perfect pentru a privi ultimele creatii Prada, in timp ce savurezi un cappuccino. Porto Cervo este capitala regiunii si totodata un oras elegant, popular in randul oamenilor bogati. Costa Smeralda este un sirag de asezari risipite de-a lungul unor plaje idilice, dantelate de stanci.

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 334 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2023-2024

8 zile / 7 nopti
de la 584 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZANZIBAR 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 1059 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile