Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Program seniori Spania - Costa Brava -

  • Grup minim: nu exista grup minim
  • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
  • Plecari:

    OCTOMBRIE 2013 - MAI 2014

  • Durata: 8 zile / 7 nopti

pret de la 345 EURO / persoana

Program seniori Spania - Costa Brava Program seniori Spania - Costa Brava Program seniori Spania - Costa Brava Program seniori Spania - Costa Brava
  • Tarife
  • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\



Galerie imagini
  • Descriere
  • Servicii
  • Conditii
  • Orar de zbor
  • Info Utile

PROGRAM SENIOR VOYAGE

SPANIA - BARCELONA

COSTA BRAVA

BARCELONA - PARCUL GUELL - MONTJUIC - SAGRADA FAMILIA - FIGUERRES - ANDORRA - GIRONA - TOSSA DE MAR - PICASSO - CATALONIA - MONTSERRAT 

 

 

PRET: 355 EURO / loc in DBL

PLECARI DIN: BUCURESTI

DATE PLECARE: 25.09*, 02.10, 05.10, 09.10, 12.10, 16.10, 19.10, 28.12, 15.04, 22.04, 27.04, 02.05*, 06.05*, 09.05*, 13.05*, 16.05*, 18.05*, 20.05*, 23.05*, 25.05*, 27.05*, 30.05*, 01.06*, 03.06*, 06.06*

** Pentru plecarea din luna septembrie si plecarile din luna mai / iunie se va achita un supliment de 20 euro / pers

DURATA: 7 nopti

AVANS LA INSCRIERE: Minim 50%

 

 

 

Servicii incluse:

- biletul de avion Bucuresti - Barcelona - Bucuresti;

- transfer aeroport - hotel - aeroport;

- 7 nopti de cazare la hotel 4*;

- Pensiune completa + 1 pahar de apa si vin la masa;

- 1/2 zi excursie optionala inclusa (Barcelona);

- Asistenta turistica pentru intreaga perioada.

 

 

Tariful nu include:

- Taxele de aeroport 95 euro / persoana;

- Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno - nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati;

- Taxa de statiune: se va plati la hotel, 1-2 euro/zi/persoana.

- Intarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.

 

 

 

 

 

EXCURSII GRATUITE:

 

1. Barcelona - city tour!

Tur panoramic de oras, cu trecerea in revista a urmatoarelor obiective turistice din Barcelona: Cartierul Gotic, Catedrala, Plaza Sant Jaume, Villa Olimpica, Stadionul Olimpic, Montjuic. Vom efectua aceasta excursie in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

 

2. Tossa del Mar - perla Costei Brava!

Se va face deplasarea cu atocarul de la hotel impreuna cu insotitorul de grup catre Tossa del Mar, statiune la malul Mediteranei, in trecut paradis al scriitorilor si artistilor. Timp liber pentru prezentarea zonelor de interes (orasul vechi si castelul). Turnul si zidurile de aparare din secolul al XII-lea sunt in armonie cu plajele de la poalele incintei medievale. Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

 

 

 

NU RATATI EXCURSIILE OPTIONALE:

 

 

 

1. Barcelona lui Gaudi si Fantanile Magice

In aceasta excursie vom vizita cele mai importante lucrari ale lui Gaudi, artistul care si-a pus intr-un mod atat de spectaculos amprenta asupra Barcelonei. Vom vizita: Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Batllo si Casa Mila. Tur pietonal in Barrio Gotico in care vom vedea: Catedrala, Plaza del Rei, Plaza San Felipe Neri, Biserica San Felipe Neri, Palau del Lloctinent cu Salon del Tinel, Plaza Jaume 1 cu Primaria si Guvernul Catalan. Ne va ramane timp si pentru cumparaturi pe Rambla, celebra artera din capitala Cataloniei. Dupa pauza, turul continua cu colina Montjuic unde vom strabate anella olimpica si Plaza Espana iar seara ne vom bucura de spectacolul de fantani.

 

 

2. Principatul Andorra

Excursie optionala in Principatul Andorra, stat european din Muntii Pirinei. O sansa unica de a vizita doua tari intr-o singura zi si de a face cumparaturi la cele mai atractive preturi din Europa. Timp liber in principat pentru explorarea capitalei Andorra, La Vella. Important: pentru excursia in Andorra este necesar pasaportul!

 

 

 

3. Lumea lui Dali si Girona si Empuriabrava

Vom avea la dispozitie o zi intreaga in care vom vizita Figueres pentru a face o incursiune in fascinantul univers al celebrului. Salvador Dali. Vom vizita Muzeul Dali, cel mai original muzeu din Catalonia dar si un important ansamblu suprarealist. Ne continuam drumul cu o vizita la Girona, un oras istoric fermecator, situat la aproximativ 100 km nord de Barcelona. Empuriabrava este cel mai mare port rezidential din lume cu peste 40 km de canale si a fost construita special ca destinatie de litoral pentru turisti insa pe o zona mlastinoasa. Principala atractie o reprezinta croaziera pe canale si face din Empuriabrava o destinatie de top din Europa.

 

 

4. Spectacol flamenco

Vom petrece o seara de neuitat in compania unui energic si naucitor spectacol flamenco. Se spune ca acest stil muzical, impreuna cu dansul care il acompaniaza, sunt adevaratele chei catre sufletul si ritmurile Spaniei. Ritmul muzicii, miscarile pasionale ale dansatorilor si sunetul inconfundabil al castanietelor ne vor ramane in suflet mult timp dupa terminarea acestui spectacol!

 

 

5. Montserrat

Excursie optionala la Montserrat, parte esentiala din viata catalana si un centru spiritual important. Timp liber pentru vizitarea bazilicii. In manastire se afla Moreneta, facatoarea de minuni. Legenda spune ca Statuia Fecioarei Negre - La Morreneta a fost gasita de niste calugari benedictini si neputand sa o mute au hotarat sa construiasca manastirea in jurul ei. De atunci este venerata ca si patron spiritual al Cataloniei. La Montserrat se afla si muzeul Montserrat ce adaposteste lucrari de Picassso, Dali, El Greco, Caravaggio, Degas, Monet sau Sisley.

 

 

6. Sudul Frantei: Perpignan si Colliure

Reprezinta destinatia perfecta pentru cei care vor sa viziteze atat  Spania cat si Franta. Collioure intotdeauna a fost un loc de inspiratie pentru poeti si pictori precum Picasso si  Matisse, care au imortalizat peisajele frumoase din zona in tablourile lor. Putem vizita Biserica Maicii Domnului a Ingerilor si Castelul Regal situate la granita cu marea. Este supranumit si Orasul Pictorilor. Excursia se continua catre centrul capitalei Rosellon, Perpignan, unde se poate vizita catedrala San Juan, Palatul Regilor de Mallorca si Castellet, simbolul orasului

 

 

 

 

Hotel Luna Club 4* (sau similar 4*)
http://www.hotellunaclub.com/

 

 

  

 

 

Localizare: Hotelul este situat la nord de Barcelona, la aproximativ 70 de km, intre statiunile Santa Susanna si Malgrat de Mar. Luna Club se afla la doar 250 de metri de plaja din Malgrat de Mar.
Facilitati camere: Camerele hotelului dispun de internet wi-fi, balcon, aer conditionat, telefon, frigider, baie proprie, uscator de par, televiziune prin satelit, televizor cu ecran plat, seif, birou.
Facilitati hotel: Hotelul Luna Club ofera internet prin cablu (contra-cost), sala de internet, piscina interioara si exterioara, restaurant, bar, spalatorie, aer conditionat, receptie 24 h, servicii de infrumusetare, cafenea, terasa pe acoperis, centru de fitness, asistenta medicala, facilitati de spa si masaj, room service si gradina.

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile