Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Program seniori Spania - Costa Del Sol -

  • Grup minim: nu exista grup minim
  • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
  • Plecari:

    SEPTEMBRIE 2017 - IUNIE 2018

  • Durata: 8 zile / 7 nopti

pret de la 395 EURO / persoana

Program seniori Spania - Costa Del Sol Program seniori Spania - Costa Del Sol Program seniori Spania - Costa Del Sol Program seniori Spania - Costa Del Sol
  • Tarife
  • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\



Galerie imagini
  • Descriere
  • Servicii
  • Conditii
  • Orar de zbor
  • Info Utile

PROGRAM SENIOR VOYAGE

SPANIA - COSTA DEL SOL

Descopera farmecul Andaluziei

Marbella - Puerto Bano - Benalmadena - Sevilla - Torremolinos - Fuengirola - Mijas - Gibraltar - Ronda - Cordoba - Satul Nerja - Granada - Sierra Nevada - Maroc 

 

 

PRET: de la 395 EURO / pers / sejur

AVANS LA INSCRIERE: minim 100 Euro / pers

PLECARI DIN: Bucuresti

DATE DE PLECARE:

2017: 26.09*, 28.09*, 30.09*, 03.10, 05.10, 07.10, 10.10, 12.10, 14.10, 19.10, 26.10, 26.11

2018:  28.01, 11.02, 04.03, 03.04**, 10.04, 17.04, 24.04, 28.04, 03.05*, 05.05*, 08.05*, 10.05*, 12.05*, 15.05*, 17.05*, 19.05*, 22.05*, 24.05*, 26.05*, 29.05*, 02.06*.

*Pentru plecarile din perioada 26.09 - 30.09 si 03.05 - 02.06 se va achita un supliment de 30 euro / pers

* Supliment obligatoriu plecare Paste - 50 euro/pers (nu include masa festiva)

 

DURATA: 7 nopti

 

 

 

Pretul include:

- Transport avion Bucuresti - Malaga - Bucuresti;

- 7 nopti cazare la hotel de 4*;

- Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului, in ziua sosirii se asigura cina, in ziua plecarii mic dejun), la cina se ofera  1 pahar de apa si 1 pahar de vin;

- Transfer aeroport - hotel - aeroport;

- 1/2 zi excursie optionala inclusa, tur panoramic Malaga;

- Asistenta turistica.

 

 

Pretul nu include:

- Taxe de aeroport 125 euro / persoana;

- Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno;

- Taxa de statiune: se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/persoana.

- Intarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.

 

 

EXCURSII GRATUITE:

Malaga 

Orasul Malaga incanta pe toti cei ce viziteaza Spania. Turistii sunt impresionati de catedrala, Muzeul Picasso, Plaza de la Marina, gradinile umbroase strajuite de palmierii din Paseo del Parque sau pe Calle  Marques de Larios. In orice tur se include labirintul de pasaje din Pasaje Chinitas si la apus Paseo Maritimo, pentru a se vedea farul. Aceasta excursie se face in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

 

Marbella Si Puerto Bano

Vizitand orasul propriu-zis, turistii se intreaba de ce Marbella a devenit atat de celebra, loc de vacanta pentru staruri de film si familii regale. Pentru a descoperi Marbella se viziteaza artera principala Avenida Ricardo Soriano si Paseo Maritimo, plin de restaurante, piata centrala Plaza de los Naranjos (Piata Portocalilor). Bogatia statiunii se reflecta cel mai bine in Puerto Bano, inconjurat de luxosul port cu iahturi uriase si stralucitoare si nenumarate magazine si restaurante. Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE.

 

EXCURSII OPTIONALE


Excursie In Granada

 Acesta este un oras plin de istorie cu o arhitectura magnifica. In timpul acestei excursii se viziteaza Catedrala Regala, construita in 1523, ce adaposteste mormintele reginei Isabel si a regelui Ferdinand. Atractia regiunii este Palatul Alhambra, cel mai spectaculos obiectiv turistic al Spaniei, vizitat de aproximativ 2 milioane de turisti anual (in functie de disponibilitatea biletelor la momentul sosirii la destinatie).

 

 

Excursie la Sevilla

Orasul are numeroase obiective turistice, monumente, parcuri, gradini, biserici. Printre monumentele cele mai faimoase se numara Giralda (Clopotul Catedralei) si Turnul de Aur. Cartierul Triana este unul dintre cele mai cunoscute cartiere ale Sevilliei. 

 

 

Excursie in Cordoba

Cordoba este un loc foarte special. Pentru a explora orasul se viziteaza Alcazar de los Reyes Cristianos (Fortareata Monarhilor Crestini), Calleja de los Flores, Mezquita Cathedral, cartierul evreiesc, sinagoga, podul roman.

 

 

Excursia in Gibraltar

Dominand Stramtoarea dinspre Spania si Maroc, Gibraltar este un important obiectiv turistic. Se viziteaza: Catalan Bay, Europa Point (de aici se poate vedea Marocul peste stramtoare, care se afla la 23 km departare) si Rezervatia Naturala Upper Rock ce cuprinde Pestera Sf Mihail si Barlogul Maimutelor.

 

 

Excursie in Africa

Feribotul care poneste din portul Tarifa traverseaza in aproximativ o ora stramtoarea Gibraltar; de aici se intra pe un alt continent si, pentru scurt timp, se intra in atmosfera Tangerului, un oras interesant, o impletire de exotism, luminozitate si oriental specific. Se viziteaza orasul vechi (medina) si veti avea ocazia de a savura feluri de mancare din bucataria locala. Piata Grasocco este una dintre atractiile turistice ale orasului si unul dintre cele mai frumoase locuri din Tanger. Turistii trebuie sa aiba obligatoriu pasaportul asupra lor.

 

 

Excursie in Mihas

Orasul Mijas este amplasat intr-o zona muntoasa foarte frumoasa. Aici se pot vizita incantatoarea Biserica Parroquial de la Inmaculada Conception (Imaculata Conceptie) si Bar Porras in Plaza de la Libertad.

 

 

Excursie la Motril

Pentru a descoperi acest oras plin de istorie, cu o arhitectura interesanta, se viziteaza Castillo de Carchuna, Casa de Palma, Museo Preindustrial de la Cana de Azucar, Ermita de San Antonio, Iglesia Nuestra Senora de la Cabeza si Teatro Calderon.

 

 

Excursie la Sierra Nevada

Aceasta excursie este gandita pentru cei care isi doresc sa contemple forta si grandoarea acestor munti. Este cea mai populara destinatie turistica deoarece varfurile sale muntoase fac posibil schiatul in cea mai sudica regiune a Europei.  La baza sa s-a format orasul Granada si putin mai departe Malaga si Almeria.

 

 

Excursie in Satul Nerja

In timpul acestei excursii se viziteaza Pesterile lui Nerja, renumite pentru gama lor fascinanta de stalactite si stalagmite. Dupa aceasta vizita, se merge in satul Nerja pentru a vedea celebrul Balcon de Europa, situat in centrul orasului vechi. De asemenea, nu poate fi pierduta o plimbare pe strazile inguste din centrul comercial, vizavi de Plaza del Carmen, pentru a vizita Biserica El Salvador, un amestec de stiluri arhitecturale.

 

 

 

 

 

 

COMPLEX HOLIDAY WORLD 4* (sau similar 4*)

www.holidayworld.es

Localizare: Holiday World este un resort localizat pe zona de coasta din Benalmadena si este aproape de Torremolinos, Malaga, Estepona si Marbella. Plaja din Fuengirola este la doar 1,5 km distanta. Acest complex turistic de pe Costa del Sol este foarte apreciat datorita diversitatii de servicii, dimensiunii si serviciilor excelente.

Turistii pot fi cazati in complex fie in Holiday Polynesia, fie in Holiday Palace, in functie de disponibilitate. Alocarea se va face la receptia hotelului, organizatorul neputand influenta acest lucru.

Facilitati camere: Camerele hotelului dispun de: minifrigider, aer conditionat, toaleta, uscator de par, telefon, TV cu canale satelit, sistem audio, seif, birou.
Facilitati complex: Resortul dispune de o galerie comerciala cu cinema, supermarket, teatru interior si exterior, cursuri de golf, centru de congrese, spa, centru medical, clinica medicala, restaurante, snack bar, piscine, internet wifi (cost suplimentar), seif (contra cost), receptie deschisa non-stop, personal multilingv.

Holiday World Hotels vor sa creeze cel mai mare complex turistic din Europa in urmatorii ani

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile