Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Program SENIORI TARA BASCILOR -

  • Grup minim: nu exista grup minim
  • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
  • Plecari:

    OCTOMBRIE 2017 - MAI 2018

  • Durata: 8 zile / 7 nopti

pret de la 395 EURO / persoana / sejur

Program SENIORI TARA BASCILOR Program SENIORI TARA BASCILOR Program SENIORI TARA BASCILOR Program SENIORI TARA BASCILOR
  • Tarife
  • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\



Galerie imagini
  • Descriere
  • Servicii
  • Conditii
  • Orar de zbor
  • Info Utile

Program Senior Voyage

Spania - Tara Bascilor

"Regatul unic si cosmopolit al Spaniei"

Burgos - Santander - Bilbao - Rioja - Vitoria - Gijon - Oviedo - San Sebastian - Biarritz - Pamplona - Guernica - Valadolid - Palencia - Santillana del Mar

 

 

 

 

Senior Voyage este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai) pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai variate destinatii turistice, in perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.

Ati intrat in Senior Voyage Club? Grozav! Inseamna ca puteti pleca in vacanta dorita la preturi incredibil de mici. Veti avea ocazia sa vizitati Spania  si sa impartasiti experienta dvs cu alti seniori din toate colturile Europei. Pentru ca totul sa fie usor si accesibil, grupul de companii care activeaza sub umbrela Memento Group subventioneaza si negociaza costurile calatoriei, facand produsul Senior Voyage unic pe piata din Europa.

Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social, oferind ocazia multor seniori sa descopere lumea!

Conditiile si modul de obtinere al SENIOR VOYAGE CLUB CARD, precum si facilitatile oferite prin achizitionarea lui sunt disponibile la adresa www.seniorvoyage.eu 

SENIOR VOYAGE CLUB CARD costa 25 euro/ card si poate fi solicitat la achizitionarea primului pachet SENIOR VOYAGE. Veti beneficia imediat de avantajele cardului.

 

 

 

Pret: de la 395 EURO / persoana / sejur

Avans la inscriere: minim 100 EURO/persoana

Plecari din: Bucuresti

Durata: 7 nopti

Date de plecare:

2017: 01.10*, 04.10*, 05.10*, 08.10*, 11.10, 15.10, 18.10, 22.10.2017; 

2018:  14.04, 21.04, 25.04, 28.04, 05.05, 09.05*, 12.05*, 16.05*, 19.05*, 23.05*, 26.05*, 30.05*

* Supliment 40 euro/persoana pentru plecarile din perioada 01.10 - 08.10 inclusiv si 09.05 - 30.05 inclusiv.

 

 

 

Pretul include:

- Transport avion Bucuresti - Madrid - Bucuresti;

- 7 nopti cazare la hotel de 4*;

- Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului, in ziua sosirii se asigura cina, in ziua plecarii mic dejun), la cina se ofera 1 pahar de apa si 1 pahar de vin; daca grupul are mai putin de 50 de persoane, mesele NU vor fi servite in regim bufet, ci meniu prestabilit;

- Transfer aeroport - hotel - aeroport;

- 1/2 zi excursie optionala in Santander.

- Asistenta turistica pentru intreaga perioada.

 

 

Pretul nu include:

- Taxele de aeroport - 145 euro / persoana;

- Intrarile la obiectivele turistice din program si alte taxe si cheltuieli personale;

- Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;

- taxa de statiune (se va plati la hotel, 1 - 3 euro/persoana/zi)

 

 

 

Excursii gratuite:

1. Burgos - "Tarmul Castelelor"

Extraordinara catedrala gotica din Burgos este una dintre bijuteriile cele mai apreciate ale Spaniei in materie de arhitectura religioasa si domina orizontul orasului. Aceasta este inclusa in obiectivele protejate Unesco World Heritage. La suprafata, conservatorul Burgos pare sa detina toate stereotipurile unui oras spaniol din zona central - nordica, cu arhitectura traditionala din piatra gri, mancaruri consistente si un climat al extremelor. Dar acest oras isi recompenseaza exploratorii cu un iz de legenda: sub maiestuasele spire ale catedralei se afla unul dintre cei mai apreciati fii ai sai, El Cid.

2. Santander

Construit in jurul Golfului Sandander (Bahia de Santander) si langa Golful Biscay, acest modern si popular oras spaniol este locatia unuia dintre cele mai aglomerate porturi. Insa cele care atrag atentia si turistii sunt frumoasele plaje din Santander, in special in eleganta statiune El Sardinero unde " Playa Primero de El Sardinero" este o plaja superba, lata si cu nisip fin, care isi mentine popularitatea fara efort.

Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD.

 

 

 

Nu ratati excursiile optionale:

1. Bilbao - Guggenheim - Guernica

La numai 14 km de Oceanul Atlantic, in estuarul creat de Nervion, este capitala provinciei Vizcaya; port si centru industrial, unul dintre cele mai moderne orase din Europa de sud (in 2010 a primit premiul Nobel pentru urbanism). Intr-un tur panoramic de-a lungul apei vom admira podurile, unul dintre acestea fiind construit de marele arhitect spaniol contemporan Santiago Calatrava, Universitatea Deusto, Primaria, cartierul cel mai vechi, numit "Las siete calles" - cele 7 strazi. Ne oprim apoi la Muzeul Guggenheim, un edificiu emblematic (premiul Pritzker pentru arhitectura) - o sculptura gigantica din titan, calcar si cristal, situata in zona industriala, pe malul apei Nervion.

 

2. Vitoria, Rioja, Pamplona - "In vino veritas"

Vitoria - Capitala celei mai mari provincii basce Alava, este sediul oficial al Parlamentului si al institutiilor regiunii autonome basce Euskadi. Este asezat in inima unui podis semanand mai degraba cu Castilia decat cu colinele umede ale coastei cantabrice, in apropiere de doua lacuri artificiale. Intram in orasul vechi, in Plaza Virgen Blanca - centrul orasului - si admiram casele nobiliare cu fatadele impodobite cu blazoane, cu "miradores" (verande) si cu vitralii, biserica San Miguel, sub porticul caruia se afla statuia protectoarei orasului, Maria Blanca. Vinurile Rioja, dintre cele mai renumite sunt vinuri usor aromate cu un buchet excelent si se obtin din podgoriile ce se afla in regiunile autonome La Rioja, Pais Basco si Navara.

Continuam excursia noastra cu marele oras al Pirineilor spanioli, Pamplona, veche capitala a regatului Navarei, care a pastrat aspectul unui vechi oras fortificat. Sunt renumite coridele de San Fermino, care se desfasoara intre 6 - 14 iulie, toata Spania urmarind cu pasiune acest spectacol plin de emotie.

 

3. Valladolid - Palencia - "Capitalele regionale"

Incepem excursia noastra cu vizitarea orasului Valladolid. Capitala a Castiliei y Leon, si, timp de cinci ani, capitala Spaniei, aici s-au casatorit regii catolici, aici s-a nascut Filip II, cel care a transferat capitala la Madrid, si tot aici s-a nascut Ana de Austria, viitoarea regina a Frantei. Vom vizita Muzeul national de sculptura policromatic si vom incheia plimbarea in oras cu Casa de Cervantes, ramasa aproape intacta cu ceea ce era la sfarsitul sec al XVII-lea.

Palencia, capitala provinciei cu acelasi nume, asezata la 750 m altitudine, este unul dintre cele mai sustenabile si curate orase din Spania. Cristo de Otero este o sculptura de mari dimensiuni, reprezentandu-l pe Isus, una dintre cele mai mari din lume, asezata pe o colina din apropierea orasului.

 

4. Oviedo, Gijon, Santillana del Mar - "Descoperind coasta Cantabrica"

Excursia incepe cu vizita orasului Oviedo, centru religios, administrativ, universitar al principatului si capitala a regatului de Asturia in sec al IX-X-lea. Casco antigo, zona veche a orasului, acolo unde aroma trecutului si a istoriei va imbie sa fotografiati unul dintre cele mai frumoase orase asturiene. Catedral San Salvador, Palacio de Valdecarzana, sediul pentru Audiencia Provincial, vechea universitate, fondata de inchizitorul general al Spaniei, Palacio Regional - Parlamentul, sau Palacio de Congressos, contruit de arhitectul spaniol contemporan, Santiago Calatrava.

 

5. San Sebastian si Biarritz - "Pe plaja Regilor"

San Sebastian - Donostia - in limba basca, este cunoscut drept "perla Cantabriei", asezat intr-un golf in forma de scoica, strajuit de munti, are doua plaje cu nisip fin, care formeaza o curba aproape perfecta: Concha si Ondarreta. Dupa o plimbare pe malul oceanului, vom urca pe muntele Igueldo, din apropiere, pentru o panorama deosebita.

Biarritz - la mai putin de 25 km de granita cu Spania, asezata pe malul Oceanului Atlantic pe o lungime de 4 km, eleganta statiune balneara din sud-vestul Frantei era altadata locul de vilegiatura preferat de nobili, oras imperial cu palatul daruit imparatesei Eugenie de catre Napoleon III, azi - capitala europeana pentru surf. Stanca Fecioarei este una dintre emblemele orasului, o pasarela lucrata in atelierele Eiffel, leaga tarmul de stanca. Cazinoul este in stil Art Deco si este asezat aproape de plaja.

 

 

 

Hotel Santos Santemar 4* (sau similar 4*)

www.hotelsantemar.com

 

 

Localizare: Localizat langa exclusivista plaja El Sardinero intr-o zona privilegiata, hotel Santemar combina stilul traditional cu cel modern, experienta cu eficienta si este deosebit prin stilul nord - spaniol.

Hotel Santemar se afla foarte aproape de plaja a carui nume il poarta, dar si de Palatul Magdalena si de cazinou, cu o varietate de posibilitati care permit turistilor sa descopere zona.

Multumita capacitatii mari pe care o are, este cel mai mare hotel din nordul Spaniei. Din acest motiv, reprezinta locul ideal pentru organizarea oricarui tip de eveniment.

Facilitatile hotelului: Printre facilitatile oferite de catre acest hotel este Gradina Japoneza, o oaza de liniste pentru plimbari, restaurantul, care ofera mancaruri din zona Cantabria pregatite cu produse locale si regionale, un cafe-bar cu bauturi si gustari. La receptie se pot inchiria masini sau se pot achizitiona bilete la spectacole locale. Parcarea este disponibila contra cost.

Facilitatile camerelor: Hotelul a fost amenajat cu grija pentru a oferi comfort si relaxare in camerele sale elegante si contemporane, echipate complet cu tot ce este necesar pentru a transforma vacanta intr-una odihnitoare. Facilitatile camerelor includ aer conditionat individual, telefon, muzica, seif, TV satelit, minibar, birou, posibilitate conexiune internet wifi, baie complet echipata cu cada, oglinda de machiaj, uscator de par, telefon si articole de baie.

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile