Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Revelion 2012 Tel Aviv - zbor 29 Decembrie -

 • Grup minim: 36 persoane
 • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
 • Plecari:

  29 DECEMBRIE 2011

 • Durata: 6 zile / 5 nopti

pret de la 685 EURO / persoana

Revelion 2012 Tel Aviv - zbor 29 Decembrie Revelion 2012 Tel Aviv - zbor 29 Decembrie Revelion 2012 Tel Aviv - zbor 29 Decembrie Revelion 2012 Tel Aviv - zbor 29 Decembrie
 • Tarife
 • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\Galerie imagini
 • Descriere
 • Servicii
 • Conditii
 • Orar de zbor
 • Info Utile

TEL AVIV

29.12.2011 - 03.01.2012

 

 

Tel Aviv -  Bethleem - Ierusalim - Haifa - Muntele Tabor - Nazaret - Lud

 

 

 

 

 

Ziua 1 (29.12.2011): BUCURESTI - TEL AVIV

Intalnire pe Aeroportul International Otopeni "Henri Coanda", la  ora 08:30 cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa EL AL, Bucuresti (11:15) - sosire Tel Aviv ( 13:50). Tur panoramic al Tel Aviv-ului. Cina si cazare la Hotel Metropolitan  4*( similar) in Tel Aviv, zona supercentrala, aproape de litoralul Marii Mediterane.

Ziua 2 (30.12.2011): TEL AVIV - IERUSALIM

Mic dejun. Deplasare auto: Tel Aviv - Ierusalim. Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Scopus, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetatii. Muntele Maslinilor, vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cina si cazare la hotel 4* in Tel Aviv.

Ziua 3 (31.12.2011): TEL AVIV - BETHLEEM

Mic dejun. Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului "Aparatoarea Bethleemului", facatoare de minuni); continuam cu Biserica Romano - Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau "Grota pruncilor ucisi". Coboram spre Marea Moarta. Intrare in Jerihon, cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica  Romaneasca si la Biserica Grec - Ortodoxa, unde se afla "Dudul lui Zaheu". Coboram la  Marea Moarta (400m sub nivelul marii), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran, vechiul centru al Esenienilor. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si la restaurant cu autoservire. Intoarcere la Tel Aviv. Cazare hotel 4*.

Ora 21.30-03.00. Participare la REVELION 2012, la un Restaurant de 5*Lux, din Tel Aviv. Se asigura transfer autocar. Program artistic, muzica, dans, surprize! 

Ziua 4 (01.01.2012): TEL AVIV

Mic dejun intarziat. Program liber, plimbare pietonala pe minunata faleza a Tel Aviv-ului la Marea Mediterana/ shopping (la solicitare deplasare la renumitul bazar SUK HA CARMEL) sau (varianta) MALL AZRIELI. Cina si cazare hotel 4* in Tel Aviv.

Ziua 5 (02.01.2012): TEL AVIV - HAIFA

Mic  dejun. Deplasare spre Nord pe tarmul Mediteranei, pana la Haifa, spledid oras-port  la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Mutelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris (Steaua Marii); vom privi Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate. Parasim Haifa si ne indreptam spre Nazaret; vizitarea Bisericii Ortodoxe Sfantul Gavril cu Izvorul Mariei, pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Urcam pe Muntele Tabor (transfer maxi-taxi 5 euro/pers.), pentru a vizita Biseria Grec-Ordodoxa ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata. Continuam la Caana unde a avut loc prima minune din Galileea - transformarea apei in vin. Intoarcere la  Tel Aviv, cina si cazare hotel 4*.

Ziua 6 (03.01.2012): TEL AVIV - LUD - BUCURESTI

Mic dejun. Program liber. Shopping. Ora 12.00, deplasare spre Lud, antica Lida cu vizitarea Bisericii Sfantului Gheorghe, unde se afla Moastele Sfantului, ca si lantul cu care a fost legat. Ora 14.15- transfer la Aeroportul International Ben Gurion, pentru formalitatile de plecare. Decolare cursa El Al LY 571, ora 17.15, cu aterizare la Bucuresti ora 20.05.

 

 

 

PRET / persoana: 685 Euro (loc in camera dubla/tripla)
Supliment camera single: 250 EURO

Reducere copil 05-12 ani: 75 EURO

 

 

 

 

 

 

SERVICII INCLUSE:

- transport avion Compania EL-AL Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;

- asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire/ plecare;

- 5 nopti cazare cu mic dejun inclus la Hotel METROPOLITAN 4*(similar) la Tel Aviv (www.hotelmetropolitan.co.il)

- 4 cine;

- intrari la obiectivele precizate in program;

- transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului

- ghid local, vorbitor de limba romana la pricipalele obiective din Israel, specializat in actiuni turistice si pelerinaje;

- insotitor roman de grup (Tour leader).

 

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET, DAR SUNT OBLIGATORII:

- taxele de aeroport 155 euro / pers; se achita la agentie

- Masa Festiva de Revelion 2012 (cu program artistic): 120 EURO - oblugatorie, se achita la agentie;

- "Tips" (bacsisuri) obligatorii in zona: 20 euro/pers. Se achita la fata locului, reprezentantului agentiei locale;

- transfer maxi-taxi, Muntele Tabor 5 Eur/persoana (se achita separat, la fata locului).

- asigurare medicala, asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).

 

GRUP MINIM: 36 persoane.

Supliment grup 28 - 35 pers: 19 EURO/persoana. In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

 

 

 

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 2 saptamani inainte de data plecarii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

- intre 45 si 31 zile inaintea plecarii: 20% din valoarea pachetului

- intre 30 si 25 zile inaintea plecarii: 30% din valoarea pachetului

- intre 24 si 20 zile inaintea plecarii: 50% din valoarea pachetului

- intre 19 si 15 zile inaintea plecarii: 80% din valoarea pachetului

- mai putin de 15 zile: 100%.

 

 

 

TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA AEROPORT/DE LA AEROPORT (minim 2 persoane/transfer):

- 50 LEI/PERSOANA/SENS (dus sau intors) din orasele: Ploiesti, Urziceni, Pitesti, Alexandria, Giurgiu, Turnu Magurele

- 75 LEI/PERSOANA/SENS (dus sau intors) din oraslele: Constanta, Calarasi, Slabozia, Buzau, Tecuci, Braila, Focsani, Galati, Tulcea, Craiova, Slatina, Ramnicu Valcea, Brasov

 

 

 

OBSERVATII:

- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti

- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sacalatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti,trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezintela frontiera.

- Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei (sa schimbe ordinea de vizitare a unor obiective sau sa inlocuiasca partial unele vizite).

- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din Israel, conform standardelor proprii;

- Autoritatile israeliene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.

- La vizitarea obiectivelor monahale, se recomanda imbracaminte decenta (doamnele cu fuste, rochii, bluze cu manecuta, domnii pantaloni lungi, camasi).

- Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

- Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.

- Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

- Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.

- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia noastra. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Vacanta la ski in Borovets

minim 3 nopti
de la 50 EURO / camera / noapte

Vacanta la ski in Bansko

minim 3 nopti
de la 26 EURO / camera / noapte

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2020-2021

8 zile / 7 nopti
de la 556 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & ABU DHABI 2020-2021 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 562 EURO / persoana / sejur

Early Booking HURGHADA 2020 - 2021

8 zile / 7 nopti
de la 465 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile