Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Sardinia - Insula de smarald - avion, 7 zile -

  • Grup minim: 25 turisti
  • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
  • Plecari:

    15 Iulie; 05 August; 19 August 2018

  • Durata: 7 zile / 6 nopti cazare

pret de la 599 EURO / persoana

Sardinia - Insula de smarald - avion, 7 zile Sardinia - Insula de smarald - avion, 7 zile Sardinia - Insula de smarald - avion, 7 zile Sardinia - Insula de smarald - avion, 7 zile Sardinia - Insula de smarald - avion, 7 zile
  • Tarife
  • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\



Galerie imagini
  • Descriere
  • Servicii
  • Conditii
  • Orar de zbor
  • Info Utile

 

NOU! SARDINIA - INSULA DE SMARALD

Transport Blue Air | 7 zile | de la 599 Euro

 

 

 

Daca te afli in cautarea unei destinatii de vara ce te va fermeca cu ape limpezi si turcoaz ca ale Caraibelor, cu o istorie tumultoasa si influente felurite, o bucatarie mediteraneeana delicioasa si unele dintre cele mai exclusiviste statiuni din Europa - atunci te invitam in Sardinia! Cunoscuta pentru plajele sale kilometrice cu nisip fin, Sardinia, asteapta sa va arate ca adaposteste mult mai mult si cu siguranta isi va croi un drum catre podiumul destinatiilor preferate.

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI - ALGHERO - PORTO TORRES - SASSARI

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:45 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B1015 catre Roma. Decolare la ora 06:45, sosire in Roma la 07:45. Scurta escala, imbarcare pe 0B4502 cu decolare la 08:45 si sosire in Alghero la 09:50 Benvenuti in Sardegna! Considerata la ora actuala o destinatie exotica, de lux, Sardinia se deosebeste de multe alte atractii turistice contemporane prin multitudinea elementelor de atractie si bogatia sa turistica. Recunoscuta de sute de ani ca fiind una dintre cele mai frumoase insule ale Mediteranei, Sardinia are un punct forte: istoria care determina o bogatie culturala impresionanta. Descoperim Alghero in turul de oras cu ghid local, un orasel cunoscut pentru plajele minunate, mancarea excelenta si originea sa catalana. Vizitam centrul vechi cu stradutele labirintice, pe care catalanii medievali il numeau Barcelonetta si Catedrala Sfanta Maria - o bijuterie arhitecturala ce imbina stiluri diferite, construita in secolul XVI. Ne continuam calatoria cu o vizita in Porto Torres. Orasul dateaza inca de pe vremea romanilor, perioada in care era principalul port de pe coasta nordica a Sardiniei, in legatura directa cu capitala imperiului, Roma. Orasul se numea Turris Lybissonis si aici isi avea resedinta guvernatorul provinciei. In Porto Torres vizitam Bazilica di San Gavino, cea mai veche si cea mai mare biserica realizata in stil Romanic de pe insula, Torre Aragonese, care este simbolul orasului si Podul Roman. Excursia continua catre Sassari - al doilea oras ca marime din insula, centru universitar si cultural si se lauda cu unele din cele mai frumoase cladiri construite in stil gotic, baroc si neoclasic. Vizita impreuna cu insotirorul de grup pe Corso Vittorio Emanuele II, admirand cladirile vechi ramase mostenire perioadei aflate sub stapanire spaniola cat si Domul din piata centrala.Transfer si cazare si cina hotel Pegasus Il Vialetto 3* sau similar Sassari.

 

Ziua 2 | STINTINO - PLAJA LA PELOSA

Mic de dejun. Ziua de astazi o vom dedica frumusetii plajelor Sardiniei. Plecam astfel catre Stintino si plaja Pelosa, una dintre cele mai frumoase plaje din Sardinia. Aici avem timp liber la dispozitie pentru plaja sau cine doreste poate vizita Parcul National Asinara (excursii locale de cateva ore ce includ ferry-boat si insotitori autorizati vorbitori de limba italiana/engleza pot fi achizitionate de la fata locului, tarif informativ 50 euro/persoana). Parcul National Asinara a fost creat in 1997 pentru a proteja fauna si flora insulei Asinara si a apelor ce inconjoara insula. Supranumita si „Insula Diavolului" istoria insule Asinara este una interesanta. De-a lungul timpului insula a fost folosita drept zona de carantina si chiar inchisoare pentru prizonierii de razboi din timpul Primului Razboi Mondial. In prezent unii dintre cei mai inediti locuitori ai sai sunt magarusii albi. Seara transfer inapoi in Sassari. Cazare si cina hotel Pegasus Il Vialetto 3* sau similar Sassari.

 

Ziua 3 | OLBIA - PORTO ROTONDO - PORTO CERVO

Mic dejun. Excursia noastra continua astazi pe Coasta de Smarald, sau Smeralda, una din cele mai luxoase destinatii de vacanta ale Europei. Prima oprire va fi in Olbia - situata pe coasta de nord-est, fiind considerata poarta de acces catre Coasta de Smarald. Fiind unul dintre nodurile de transport importante ale insulei, fiind atat port cat si aeroport, Olbia pune la dispozitia vizitatorilor o gama diversa de obiective. Vizitam impreuna cu insotitorul de grup Catedrala romana San Simplicio (secolul XI-XII); Biserica Sf. Apostol Pavel (perioada medievala) si Muzeul NaÅ£ional de Arheologie (exterior). Continuam cu Porto Rotondo, o destinatie de vacanta cu oameni prietenosi, mancare exceptionala si plaje superbe. Numele orasului, care inseamna „Port Rotund" este dat de golful rotund in jurul caruia s-a format orasul. Mai departe mergem catre orasul simbol al Coastei de Smarald- Porto Cervo, un loc de refugiu al vedetelor mondiale, unde frumosul si luxul domnesc nestingherite. Vizitam faimoasa Piazzeta si stradutele pitoresti ale centrului, unde boutique-rile si magazinele de renume international sunt la tot pasul. Intoarcere in Sassari. Cazare si cina hotel Pegasus Il Vialetto 3* sau similar Sassari.

 

Ziua 4 | CASTELSARDO - PLAJA IN MARINA DI SORSO

Mic dejun. Plecare spre Castelsardo, un mic orasel medieval, asezat strategic pe o stanca in dreptul golfului Asinara. Bucurandu-ne de o frumoasa panorama, putem vizita impreuna cu insotitoul de grup zona portuara cu elegantele ambarcatiuni, orasul vechi si zidurile castelului, Catedrala. Dupa pranz, ne indreptam catre Marina di Sorso - unde marea de azur, kilometri de nisip fin si alb, mirosuri mediteraneene fac din plaja cea mare a golfului Asinara, una dintre cele mai populare plaje ale Sardiniei. Timp liber pentru plaja. Intoarcere in Sassari. Cazare si cina hotel Pegasus Il Vialetto 3* sau similar Sassari.

 

Ziua 5 | SASSARI - ARHIPELEAGUL LA MADDALENA - SANTA TERESA DI GALLURA

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale, sau optional va propunem o excursie in Santa Teresa di Gallura si Arhipeleagul Maddalena. Arhipeleagul, cunoscut pentru unele dintre cele mai frumoase plaje pe din Mediterana, e format din 7 insule mari si cateva mai mici, toate plasate in apropierea coastei de nord-est a Sardiniei. Acesta este inclus in patrimoniul UNESCO, fiind declarat si rezervatie naturala de catre statul italian. Vom traversa cu ferry-boat-ul din micutul orasel Palau catre La Maddalena, singurul oras aflat in arhipeleag, si vom vizita Piazza Umberto, Primaria, Via Garibaldi. Bucurati-va de apele cristaline cu nisip fin al, auriu si chiar roz pe alocuri. Intorsi pe insula, continuam cu Santa Teresa di Gallura - o frumoasa statiune cu vedere la stramtoarea Bonifacio fiind un alt nod important de transport asigurand conexiunile catre Corsica mai ales. Intoarcere in Sassari. Cazare si cina hotel Pegasus Il Vialetto 3* sau similar Sassari.

 

Ziua 6 | SASSARI - CAGLIARI

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale, sau optional va propunem o excursie in Cagliari. Plecam catre Cagliari, cel mai mare oras de pe insula si unul din cele mai vechi orase ale Mediteranei, datand din Antichitate cand era cunoscut sub numele de Karalis. Incepem turul de oras impreuna cu ghidul local in partea veche a orasului care este si cea mai interesanta, protejata de vechile fortificatii. Aici putem vedea Bastione San Remy, Catedrala - cel mai popular obiectiv turistic al orasului, Vechiul Port, Biserica San Saturnio - cea mai veche biserica de pe insula datand din secolul V. Timp liber la dispozitie pentru pranz si vizite individuale. Intoarcere in Sassari. Cazare si cina hotel Pegasus Il Vialetto 3* sau similar Sassari.

 

Ziua 7 | SASSARI - ALGHERO - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air 0B4521 catre Roma cu decolare la ora 14:10. Sosire la Roma la 15:10, escala si imbarcare pe zborul 0B1216 cu decolare la 19:10. Sosire in Bucuresti la 22:25. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 


Date de plecare: 15 Iulie, 05 August, 19 August

 

 

 

Tarife calculate pentru un grup de 25 platitori

  • 599 Euro adult loc in camera dubla sau tripla                

  • 499 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti              

  • 725 Euro adult loc in camera single                          

     

 


Servicii incluse:

  • Zboruri directe Bucuresti - Alghero - Bucuresti, via Roma, Compania BLUE AIR

  • *Bagaj inclus: 1 piesa de bagaj de cala in limita a 32 de kilograme

                     1 piesa de bagaj de mana in limita a 10 kilograme

  • Cazare 6 nopti, cu DEMIPENSIUNE inclusa, la hotel Pegasus Il Vialetto 3* Sassari sau similar

  • Regimul de demipensiune include micul dejun si cina (fara bauturi)

  • Transport cu autocar local conform programului

  • Tururi de oras in Sassari, Olbia si Alghero

  • Ghid local in Alghero

  • Timp liber pentru plaja la Pelosa si in Marina di Sorso

  • Excursii la Porto Torres, Porto Rotondo, Porto Cervo si Castelsardo

  • Insotitor roman de grup

     

 


Servicii neincluse:

  • Taxele de aeroport & combustibil si taxele portuare pentru ferry-boat: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

  • Taxele de oras, acolo unde se aplica (se achita la receptia hotelurilor)

  • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

  • Intrarile la obiectivele turistice

  • Excursiile optionale

  • Bacsis pentru soferi si ghizi locali

     

     

     

    Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)

  • Excursie in Arhipeleagul Maddalena & Santa Teresa di Gallura

    Tarif: 75 Euro/persoana si include: transport autocar, ferry-boat, insotitor de grup

     

  • Excursie in Cagliari

    Tarif: 75 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid local, insotitor de grup

     

 

 

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

  • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

  • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

  • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 334 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2023-2024

8 zile / 7 nopti
de la 584 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZANZIBAR 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 1059 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile