Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Sejur Gran Canaria - avion, 8 zile -

  • Grup minim: 15 persoane
  • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
  • Plecari:

    Perioada: 26.08 - 02.09.2016

  • Durata: 8 zile / 7 nopti

pret 970 Euro / persoana

Sejur Gran Canaria - avion, 8 zile Sejur Gran Canaria - avion, 8 zile Sejur Gran Canaria - avion, 8 zile Sejur Gran Canaria - avion, 8 zile Sejur Gran Canaria - avion, 8 zile
  • Tarife
  • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\



Galerie imagini
  • Descriere
  • Servicii
  • Conditii
  • Orar de zbor
  • Info Utile

GRAN CANARIA - "Un continent in miniatura!"

  • LAS PALMAS - PALMITOS PARK
  • ROQUE NUBLO (stanca emblema a insulei)
  • TEROR - SAN BARTOLOMEO de TIRAJANA - FATAGA
  • ARUCAS - FIRGAS - PUERTO de las NIEVES - AGAETE
  • Degustare de VIN
  • Plaja si baie OCEANUL ATLANTIC

 

 

 

 

 

Perioada: 26.08 - 02.09.2016 / Program AVION 8 zile (7 nopti cazare)

 

 

 

 

ZIUA 1 (VINERI 26.08.2016) / Zbor BUCURESTI-LAS PALMAS (escala MADRID)

Intalnire cu ghidul insotitor din partea agentiei pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:15 pentru imbarcare la zborul direct al Companiei Tarom cu destinatia Madrid. Decolare ora 08:15, aterizare Madrid ora locala 11:15. La ora 15:05 decolare din Madrid cu destinatia Las Palmas de Gran Canaria (compania AIR EUROPA). Aterizare in insula Gran Canaria la ora locala 17:00 (fusul orar din Gran Canaria este cu 1 ora mai devreme decat Spania continentala si cu 2 ore mai devreme decat Romania). Transfer si cazare la hotel IFA CATARINA 4* din statiunea Playa del Ingles.

ZIUA 2 / Timp liber (plaja, plimbare) Maspalomas

Mic dejun. Timp liber in statiunea MASPALOMAS. Se pot utiliza facilitatile hotelului (piscina) sau se pot face plaja pe nisipul fin si baie in apele Oceanului Atlantic. Nu trebuie ratata o incursiune pe nesfarsitele dune din preajma sau o plimbare pe romantica faleza-promenada Paseo Costa Canaria (lunga de cativa km). Cazare la hotel IFA CATARINA 4*.

ZIUA 3 / Excursie ARUCAS - FIRGAS - PUERTO de las NIEVES - AGAETE (autocar, ghid local, insotitor grup roman).

Mic dejun. Ora 09:00 - Deplasare pana la ARUCAS, localitate suparanumita "Perla Gran Canariei" pentru arhitectura sa remarcabila. Vom vizita Iglesia de San Juan (construita in stil neo-gotic din piatra vulcanica), centrul vechi (declarat monument istoric) si Jardines Municipales (gradina in stil frantuzesc, cu fantani, terase, chioscuri, sculpturi). Urmatorul popas este FIRGAS - cu romantica Plaza de San Roque (belvedere extraordinara, in zilele senine se poate zari insula Fuerteventura) si Paseo de Gran Canaria (promenada dominata de "Cascada de Los Mosaicos" - o casacada in trepte lunga de cativa zeci de metri incadrata de blazoanele districtelor din insula). Ne oprim apoi la PUERTO DE LAS NIEVES (cel mai important port de pe insula pana in sec 19). Vom avea posibilitatea de a ne plimba pe faleza, sa simtim aerul de vacanta dat de casele zugravite in alb-albastru si sa admiram de la distanta simbolul locului: "Dedo de Dios" ("Degetul lui Dumnezeu") - o stanca vulcanica de forma ciudata ce tasneste din apele oceanului. Ultimul popas este la AGAETE - unde putem vizita Iglesia de la Conception, Primaria (Ayuntamento) sau ne putem refrisa cateva minute in racoarea conferita de atmosfera umbroasa din Huerta de las Flores (un adevarat paradis al plantelor exotice, gradina amenajata inca din sec 19). Ora 16:00 - Intoarcere in statiune. Cazare la hotel IFA CATARINA 4*.

ZIUA 4 / Excursie optionala: 1 zi in LAS PALMAS (autobuz transport public local, ghid insotitor roman)

Mic dejun. Deplasare (cca 50 km) din Playa del Ingles pana la LAS PALMAS - capitala insulei Gran Canaria. Ghidul insotitor roman va fi permanent impreuna cu turistii care doresc sa participe la acest program optional. In prima parte se recomanda un tur de oras cu autocarul turistic local (Hop-on Hop-Off, popas 15 min la modernul Auditorio Alfredo Kraus - exterior), urmat de o vizita pietonala in partea veche a orasului - cartierele Vegueta si Triana - unde se afla Catedrala Santa Ana, Casa Comemorativa Cristobal Colon, Teatrul Perez Galdos, Mercado de la Vegueta, Parque San Telmo. Dupa pauza de pranz se va face o scurta plimbare pietonala in centrul nou al orasului (Parcul Santa Catalina, Gran Casino, modernele bulevarde comerciale, plaja Las Canteras). Seara - intoarcere (autobuz local), cazare si la hotel IFA CATARINA 4*.

ZIUA 5 / Excursie FATAGA - SAN BARTOLOME DE TIRAJANA - ROQUE NUBLO - TEROR (include pranz si degustare de vin); (autocar turistic si ghid local, insotitor de grup roman)

Mic dejun. Ora 09:00 - vom începe turul catre "inima" insulei urcand pana la altitudinea de cca 1000 m pana la frumoasa asezare FATAGA - cel mai frumos sat de munte, situat in "Valea celor 1000 de palmieri". Ajungem apoi la SAN BARTOLOME DE TIRAJANA - asezare care cucereste prin linistea si verdeata ce o inconjoara, fiind si principalul punct de intersectie al traseelor turistice montane. Vom participa la o degustare de vinuri la una din prestigioasele crame locale. Inainte de amiaza vom ajunge in preajma ROQUE NUBLO - stanca impozanta de bazalt inalta de 67 m, ultima ramasita a vulcanului aflat acum peste 4 milioane de ani in centrul insulei. Pauza ptr masa de pranz (inclusa in pret) la CRUZ TEJEDA - cu o priveliste spectaculoasa asupra unei mari intinderi a insulei (daca cerul e senin se poate vedea vulcanul Teide din insula TENERIFE). Dupa amiaza ajungem la TEROR - considerat cel mai traditional oras din Gran Canaria. Aici se afla Basilica de la Virgen del Pino (principal loc de pelerinaj anual al bastinasilor) si cochete strazi marginite de cladiri cu arhitectura tipica insulelor canare (vernaculara, cu balcoane de lemn sculptat). Drumul de intoarcere urmareste un alt itinerar de localitati pitoresti amplasate in locatii fertile, pline de vegetatie exotica: Santa Brigida - Vega de San Mateo. Sosire in statiune (cca ora 17:30) si cazare la hotel IFA CATARINA 4*.

ZIUA 6 / Excursie optionala: 1 zi la PALMITOS PARK (autobuz transport public local, ghid insotitor roman)

Mic dejun. Deplasare (autobuz local) pana la PALMITOS PARK, aflat cca 10 km de Playa del Ingles. Ghidul roman va insoti pe tot parcursul zilei turistii care doresc sa participe la acest program optional. Aveti posibilitatea de a petrece o zi in mijlocul unei lumi feerice: un mix perfect intre un decor natural de basm, o gradina botanica (20 hectare cu plante si arbori exotici unicat), un acvariu si un paradis al pasarilor si animalelor. Deliciul il reprezinta spectacolele de dresura: papagali, delfini, pasari exotice si pasari de prada. Dupa-amiaza - intoarcere in statiunea Playa del Ingles cu autobuz local. Cazare hotel IFA CATARINA 4*.

ZIUA 7 / Timp liber MASPALOMAS

Mic dejun. Timp liber in statiune pentru ultima plaja si baie in Oceanul Atlantic sau pentru a vizita parcurile de distractii AQUALAND, HOLIDAY WORLD sau SIOUX CITY din apropiere. Ocazie ideala si pentru ultimele cumparaturi in statiune, mai ales ca magazinele din Gran Canaria beneficiaza de importante reduceri de taxe. Seara - cazare hotel IFA CATARINA 4*.

ZIUA 8 (VINERI 02.09.2016) / Zbor LAS PALMAS - BUCURESTI (escala si scurta plimbare in MADRID).

Mic dejun matinal. Ora 07:30 - transfer de la hotel la aeroportul Gran Canaria ptr imbarcare la zborul Companiei AIR EUROPA cu destinatia Madrid. Decolare la ora locala 10:00, aterizare la Madrid la ora locala 13:50. Escala de cca 6,5 hrs in MADRID. Turistii doritori se pot deplasa cu bus local si ghidul roman insotitor pana in centrul orasului Madrid pentru o scurta plimbare pietonala in zona Fantana Cibeles - Puerta del Sol - Plaza Mayor. La ora 20:30 decolare Madrid cu destinatia Bucuresti (compania TAROM). Aterizare pe aeroportul "Henri Coanda" la ora locala 01:05 (sambata 03.09). Incheierea pachetului de servicii turistice.

 

 

 

 

Pretul excursiei (include si taxe aeroport):

970 EURO/persoana* (loc in camera DUBLA STANDARD)

Supliment camera SINGLE: + 140 EURO/persoana/7 nopti

(nr limitat de camere SINGLE)

*NOTA !!!

- Pretul de mai sus al excursiei este garantat NUMAI ptr rezervarile efectuate pana la 31.03.2016.

- Ptr solicitari primite ulterior datei de 31.03.2016 rezervarile se vor putea confirma numai in limita locurilor disponibile si la un pret al excursiei actualizat cu nivelul tarifului biletelor de avion la momentul respectiv.

 

 

 

 

 

Servicii incluse in pretul excursiei:

- Bilete avion Bucuresti - Las Palmas de Gran Canaria - Bucuresti, cu escala la Madrid (companiile TAROM/AIR EUROPA)

- taxe aeroport si restul taxelor aeriene.

- Bagaj cala (23 kg/pers) si bagaj cabina (7 kg/pers).

- Servicii catering la bordul avionului.

- Transfer cu autocarul (aeroport - hotel - aeroport) in Gran Canaria.

- 7 nopti cazare in camera DUBLA STANDARD la hotel IFA CATARINA 4* din statiunea Playa del Ingles.

- 7 zile x MIC DEJUN la hotel IFA CATARINA 4*.

- Excursiile cu autocar turistic si ghid local local din zilele 3 si 5 (exclusiv eventuale bilete intrare la obiective turistice).

- Masa de pranz si degustare de vinuri in cadrul excursiei din ziua 5.

- Ghid insotitor roman din partea agentiei MAXI TOURISM pe tot parcursul excursiei.

BONUS:

- La momentul achitarii platii integrale a excursiei turistii vor primi GRATUIT si un ghid turistic color GRAN CANARIA (in cazul membrilor aceleiasi familii se va acorda un singur exemplar per familie al ghidului turistic).

 

 

 

 

Nu sunt incluse in prêt:

- Asigurarea medicala: cca 30 RON/pers sub 65 ani (se incheie la agentie); v si asigurare TURIST PREMIUM PLUS la "Note".

- Excursiile optionale si alte programe optionale conform desfasurator program turistic de mai sus.

- Bilete transport public local in Spania (Gran Canaria si Madrid).

- Orice alte servicii nementionate ca fiind incluse in pret.

 

 

 

 

Preturi orientative:

- Bilet transport local GRAN CANARIA (Playa del Ingles - Las Palmas): cca 12 EURO/pers.

- Bilet bus Playa del Ingles - Palmitos Park: cca 3 EURO/pers.

- Bus turistic Hop On - Hop Off in LAS PALMAS: 18 EURO/adult (9 EURO/copil 12 ani)

- Bilet intrare PALMITOS PARK: 28 EURO/zi/adult (20 EURO/zi/copil 10 ani)

 

 

 

 

NOTE IMPORTANTE:

- La inscriere turistii au obligatia sa citeasca toate prevederile si Conditiile Generale de Participare la excursie si sa semneze Contractul de servicii turistice. Programul turistic, prezentele note si conditiile de penalizare ptr anularea rezervarilor fac parte integranta din Contractul de Servicii turistice.

- Rezervarile la acest program incep la 14.03.2016 pana la epuizarea locurilor (vezi si NOTA mai sus).

- Confirmarea rezervarii se face NUMAI in baza platii unui avans de 500 EURO/pers.

- Diferenta pana la suma totala trebuie achitata pana la data de 05.08.2016.

- Tariful de mai sus este valabil ptr un grup de minim 20 persoane platitoare.

- Pentru un nr de turisti platitori cuprins intre 15-19 persoane se va achita o diferenta de 50 EURO/pers.

- Daca pana in data de 31.03.2016 nu sunt inscrisi un nr minim de 15 turisti si daca toti acestia nu sunt de acord cu plata suplimentului de 50 EURO/pers (ptr cazul limita ca nu vor mai fi si alte rezervari ulterioare) programul se va anula si se va restitui integral avansul achitat la rezervare.

- Dupa emiterea lor biletele de avion sunt nominale si netransmisibile. Biletele de avion se vor emite pentru fiecare turist la data de 01.04.2016 sau - ptr rezervarile inregistrate dupa aceasta data - la momentul incasarii avansului.

- Compania Aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism, are dreptul de a modifica orele de zbor ale curselor pana la inceperea excursiei. Prin urmare, agentia MAXI TOURISM nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei.

- Insotitorul de grup poate efectua modificari ale programului (schimbari de zile/ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia) in situatii speciale impuse de conditii locale concrete, fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l in totalitate.

- Documente de identitate necesare: Carte de Identitate sau Pasaport. Turistii trebuie sa se asigure ca actele de identitate sunt valabile cel putin inca 6 luni de la data inceperii calatoriei. Agentia organizatoare nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul tarii respective sau daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului tarii de catre autoritatile de frontiera.

- Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insotiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces, etc); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti. Mai multe detalii se pot afla la tel 021-9590 sau pe webpage www.politiadefrontiera.ro.

- Clasificarea hoteliera este conforma cu standardele stabilite de institutiile de resort din Spania. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc) si depozit cash/garantie CCR. Va rugam ca - la sosire - sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitatea asupra acestora.

 

 

 

 

PENALIZARI ptr ANULAREA REZERVARILOR:

- In caz de retragere (anulare rezervare) dupa achitarea avansului pana la 31.03.2016 nu se vor percepe penalizari.

- In caz de retragere (anulare rezervare) intre 01.04.2016 - 05.08.2016 se vor percepe penalizari de 500 EURO /pers.

- In caz de retragere (anulare rezervare) incepand cu data de 08.08.2016 se vor percepe penalizari de 100% din valoarea totala a pachetului de servicii turistice contractat.

 

 

 

 

Recomandare ASIGURARI:

Agentia MAXI TOURISM recomanda incheierea Asigurarii TURIST PLUS PREMIUM; aceasta este o asigurare complexa care se incheie pentru fiecare turist in parte in momentul intocmirii contractului cu agentia si care acopera sumele cuvenite ca despagubire ca urmare a producerii riscurilor asigurate pentru mai multe evenimente: situatii medicale de urgenta survenite in timpul calatoriei, renuntarea la calatorie in anumite conditii, intarziere/pierdere/deteriorare bagaje, intarziere mijloc transport, pierdere/deteriorare documente identitate, etc.

Acest tip de asigurare trebuie incheiata obligatoriu in ziua intocmirii contractului si al achitarii avansului.

Detalii despre produs/tarife la agentie.

 

 

 

Prezentare Hotel:

IFA CATARINA 4* - Playa del Ingles-Maspalomas

Web site oficial: http://www.lopesan.com/en/hotel-ifa-catarina_1f12.html

Localizare: central situat in statiunea Playa del Ingles la doar 300 m de dunele din Maspalomas si foarte aproape de nesfarsita plaja de nisip fin a Oceanului Atlantic. Numeroasele atractii ale statiunii (promenada maritima Paseo Canarias, cluburi, discoteci, restaurante, magazine, centre comerciale, etc) se afla la mica distanta de hotel.

Facilitati hotel: hotel modern cu servicii de foarte buna calitate, dispune de receptie 24 hrs, Wi-Fi (GRATUIT in spatii publice), internet cafe, rent-car, souvenir shop, terasa, 2 restaurante ("Fata Morgana" - bufet si "Rancho" - a la carte), 2 baruri la piscine, 2 baruri interioare, programe de animatie zilnice si de show-uri de entertainment profesionist seara, miniclub ptr copii 3-12 ani, tenis de camp, tenis de masa, biliard, darts.

In cadrul complexului hotelier se afla si 2 piscine exterioare (dintre care una incalzita iarna) si o piscina exterioara pentru copii.

Cazare: Camerele DUBLE STANDARD au vedere spre gradina sau strada, sunt confortabile si spatioase (suprafata totala cca 39 mp). Toate camerele dispun de balcon cu mobilierul aferent, sofa, baie proprie (WC, cada, uscator par), A/C (inclus in pret), TV satelit ecran plat, telefon, minibar (contra cost), safe (contra cost), acces Internet WiFi (contra cost).

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 334 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2023-2024

8 zile / 7 nopti
de la 584 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZANZIBAR 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 1059 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile