Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Sejur exotic Mauritius 2021 - avion, 9 zile -

  • Grup minim: 20 turisti
  • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
  • Plecari:

    23 IANUARIE, 20 FEBRUARIE 2021

  • Durata: 9 zile / 7 nopti cazare

pret de la 1199 EURO / persoana / sejur

Sejur exotic Mauritius 2021 - avion, 9 zile Sejur exotic Mauritius 2021 - avion, 9 zile Sejur exotic Mauritius 2021 - avion, 9 zile Sejur exotic Mauritius 2021 - avion, 9 zile
  • Tarife
  • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\



Galerie imagini
  • Descriere
  • Servicii
  • Conditii
  • Orar de zbor
  • Info Utile

 

SEJUR EXOTIC CU GHID IN MAURITIUS

Transport Avion AUSTRIAN AIRLINES| 9 zile | de la 1.199 Euro

NOU: cazare in regim ALL INCLUSIVE

 

 

 

 

O insula indeparata in mijlocul Oceanului Indian cu ape turcoaz si plaje de nisip fin, peisaje exotice unde muntii si oceanul se contopesc intr-o deplina armonie, un resort unde calitatea serviciilor primeaza, delicii culinare si experiente de neuitat... 

Daca acestea sunt cerintele unui sejur de vis, va asteptam sa descoperiti

MAURITIUS - PARADISUL EXOTIC!

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | Bucuresti - Mauritius

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 11:35 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei AUSTRIAN AIRLINES OS784 cu destinatia Mauritius, via Viena. Decolare la ora 13:35, sosire la Viena la ora 14:20. Escala pana la 20:25, cand ne imbarcam pe zborul OS017 cu destinatia Mauritius.

 

Ziua 2 | Mauritius - Bun venit in Paradisul Exotic

Sosire in Mauritius la 09:40. Intalnire cu reprezentantul local, ocazie cu care veti primi o sticla de apa de 500ml si un prosop racoritor. Transfer la hotel pentru formalitatile de cazare; ghidul local va prezenta destinatia si excursiile optionale. Dupa check-in, timp liber la dispozitie pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitatile hotelului. Cazare Hotel Lagoon Attitude 4* (Adult Only).

 

Zilele 3 - 8 | Mauritius

Cazare in regim All Inclusive la Hotel Lagoon Attitude 4* (Adult Only).

 

Timp liber la dispozitie pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitatile hotelului. Va sugeram cateva activitati inedite in adancurile din Mauritius. Safari cu submarinul albastru va ofera o experienta inedita timp de 40 de minute, scufundandu-va la 40 m in adancurile Oceanului Indian cu piloti specializati in biologie marina, o experienta rara si de neuitat! Alternativ, puteti incerca un Safari cu  Scuterul Subacvatic, prilej de a conduce timp de 30 de minute scuterul in adancul oceanului Indian la o adancime de 3m, in timp ce veti putea respira normal datorita domului transparent din sticla care ofera o priveliste panoramica asupra vietii marine si a recifelor.

 

 

Ziua 9 | Mauritius - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei AUSTRIAN AIRLINES OS018 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 11:20 si sosire in Viena la 19:10. Dupa o scurta escala, imbarcare pe zborul OS767 la 21:10 si sosire in Bucuresti pe aeroportul Henri Coada (Otopeni) la ora 22:55.

 

 

 

EXCURSII OPTIONALE PE PERIOADA SEJURULUI

 

 

Excursie in sud-vestul salbatic: Chamarel-Pamantul celor 7 culori

Tarif: 110 Euro/persoana (se achita din tara, la inscriere)

Una dintre cele mai frumoasa excursii locale

 

Astazi vom descoperi regiunea de sud-vest a insulei, bogata in peisaje uluitoare! Vom lua drumul muntilor catre minunata asezare Chamarel. Vom vizita "Pamantul celor 7 culori" si cascada Chamarel - cea mai inalta de pe insula. Continuam cu o vizita la fabrica de rom "La Rhumerie de Chamarel" cu degustare inclusa. Dupa un delicios pranz (bauturile nu sunt incluse), ne indreptam catre marele platou si punctul de panorama asupra "Cheilor Raului Negru" (Black River Gorges) bogate in flora si fauna. Lacul Sacru "Grand Bassin" este cel mai important loc de cult pentru hindusii din Mauritius. Urmatoarea oprire va fi la craterul "Trou aux Cerfs" cu o vedere de 360 grade asupra insulei. Intoarcere la hotel.

Durata: 09h00-16h00

Include: transport autocar, ghid local, degustare de rom la "Rhumerie de Chamarel", pranz traditional, tur ghidat in lacurile si templele din Grand Bassin, stop fotografic la Cheile Black Gorges si Trou aux Cerfs

Recomandari: haine si incaltaminte confortabile, lotiune de soare, palarie de soare, lotiune anti tantari

 

 

 

Croaziera cu catamaranul pe Coasta de Est in insulele Ile aux Cerfs

Tarif: 110 Euro/persoana (se achita din tara, la inscriere)

 

Dupa micul dejun vom pleca intr-o Croaziera cu catamaranul pe Coasta de Est - leaganul bogatiei istorice si frumusetii indigene. Vom naviga pe apele turcoaz oprindu-ne pentru stopuri de snorkeling admirand fauna subacvatica. Pranzul il vom servi la bord, bucurandu-ne papilele gustative cu peste proaspat sau pui la gratar, salate si selectie de fructe exotice pentru desert. Dupa pranz, ne indreptam catre faimoasa Ile aux Cerf - recunoscuta pentru plajele sale spectaculoase cu nisip fin si alb, lagune turcoaz cu vegetatie luxurianta si privelisti spectaculoase catre Mauritius. Va invitam sa va destindeti si sa va bucurati de aceasta experinta paradisiaca la cote maxime! Dupa-amiaza, imbarcare in catamaran si intoarcere catre hotel.

Durata: 08h30-17h30

Include: transfer cu autocarul de la hotel la terminalul de imbarcare, croaziera cu catamaranul, snorkeling, pranz BBQ la bordul navei, timp liber pentru plaja la Ile aux Cerf (13:30-14:30), transfer la hotel

Recomandari: costum de baie, ochelari de soare, echipament de snorkeling, haine de schimb, prosop, lotiune de protectie solara

 

 

 

Parcul National Casela

Tarif: 55 Euro/persoana (se achita din tara, la inscriere)

 

Casela - World of Adventures este un parc natural intins pe 14 hectare, inconjurat de muntii de pe coasta de vest a insulei,  un loc excelent pentru activitati in aer liber in natura, parcul fiind plin de animale salbatice: lei, zebre, struti, antilope, rinoceri albi, impala, etc.

Biletul de intrare include: safari in masini decapotabile special pregatite (se pot observa zebre, struti, antilope, rinoceri albi, impala, etc), toboganele de la mina Avalanche, mapa 3D interactiva, posibilitatea de a vedea camile, girafe si feline mari, ferma de pescuit

Nu include: transferul hotel - parc - hotel (se achita local cu extra cost).

 

 

 

Croaziera pe Coasta de Nord - Coin de Mire - Grand Baie

Tarif: 110 Euro/persoana (se achita din tara, la inscriere)

 

Croaziera catre Ilot Gabriel este pur si simplu spectaculoasa, catamaranul navigand de-a lungul coastei catre Coin de Mire, ce strajueste maiestuos coasta de nord. Celebra stanca Coin de Mire gazduieste o mare populatie de "Paille-en-Queue", pasare tropicala cu coada lunga, emblema transportatorului aerian din Mauritius. In timpul crozierei veti descoperi insulele Ilot Gabriel, Coin de Mire, Ile Plate si veti avea posibilitatea de a face snorkeling in lagune cu ape linistite si cristaline.

Include: transfer cu autocarul dus-intors, croaziera cu catamaranul pe coasta de nord, ancorare in laguna cu ape linistite si cristaline din Ilot Gabriel - locul ideal pentru snorkeling si inot, pranz BBQ servit la bord

Recomandari: costum de baie, ochelari de soare, echipament de snorkeling, haine de schimb, prosop, lotiune de protectie solara

 

 

 

 

Excursie la Port Louis si gradina botanica Pamplemousses

Tarif: 55 Euro/persoana (se achita din tara, la inscriere)

 

In excursia de astazi veti avea ocazia sa admirati satele autentice din Mauritius in drumul catre capitala Port Louis. Inainte insa vom vizita gradina botanica din Pamplemousses - renumita pentru varietatea si raritatea speciilor. Vom face un tur ghidat, dupa care ne indreptam catre Port Louise - capuitala statului Mauritius. Tur de oras cu ghid local de-a lungul strazilor pietruite din Port Louis si apoi prin aleile colorate ale pietei centrale. Timp liber pentru cumparaturi.

Durata: 09h00-13h00

Include: transport autocar, ghid local, bilet de intrare la gradina botanica cu tur ghidat, tur de oras in capitala Port Louis, stop fotografic la Fort Adelaide (La Citadelle)

Recomandari: haine confortabile, lotiune de soare, palarie de soare, lotiune anti tantari

 

 

 

 

Date de plecare:  23 Ianuarie, 20 Februarie

 

 

 

 

Tarife                                              calculate pentru un grup de 20 platitori

  • 1.199 Euro adult loc in camera dubla (Garden Room)

  • 1.829 Euro adult loc in camera single (Garden Room)

     

       

     

    Servicii incluse:

  • Bilet de avion Bucuresti - Mauritius - Bucuresti, via Viena
  • Cazare 7 nopti All Inclusive Hotel Lagoon Attitude 4* (Adults Only) sau similar Mauritius

  • Transferuri aeroport - hotel - aeroport
  • Insotitor roman de grup

 

 

 

 

Servicii neincluse:

  • Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale: 499 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

  • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

  • excursiile optionale, bacsis pentru soferi si ghizi locali (se achita local insotitorului de grup)

     

     

     

     

    Hotelul Dumneavoastra:

     

    HOTEL LAGOON ATTITUDE 4* (Adults Only) https://hotels-attitude.com/en/lagoon-attitude/?src=af

     

    Hotelul este recent renovat, deschis sub brandul Attitude pe 1 Decembrie 2019. Situat pe Coasta de Nord a insulei, chiar pe tarmul Lagunei Anse-la-Raie, hotelul are o arhitectura tipic mauritiana, care, impreuna cu decoratiunile marine, se imbina armonios cu natura inconjuratoare.

    Toate unitatile de cazare ale hotelului au aer conditionat, minibar, seif, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, telefon si internet wi-fi gratuit.

     

     

     

    Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

  • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

  • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

  • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 373 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2024

8 zile / 7 nopti
de la 402 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile