Contact

Adresa:Bd Tineretului 19, Bloc A5, Ap 1, parter (Interfon 1), sector 4, cod postal 040343.

Tel:021-330.95.18 (Romtelecom) si
031-409.37.17 (RDS)

Fax:021-331.39.72

Detalii | Sejur Mauritius (Ravenalla Attitude) - avion, 9 zile -

  • Grup minim: 20 turisti
  • Termen limita de inscriere: in limita disponibilitatii
  • Plecari:

    27 Ianuarie 2018; 12 Februarie 2018 - Valentines

  • Durata: 9 zile / 7 nopti cazare

pret de la 1050 EURO / persoana

Sejur Mauritius (Ravenalla Attitude) - avion, 9 zile Sejur Mauritius (Ravenalla Attitude) - avion, 9 zile Sejur Mauritius (Ravenalla Attitude) - avion, 9 zile Sejur Mauritius (Ravenalla Attitude) - avion, 9 zile
  • Tarife
  • Descriere
Nu sunt informatii disponibile
Localizare:

\



Galerie imagini
  • Descriere
  • Servicii
  • Conditii
  • Orar de zbor
  • Info Utile

 

NOU! SEJUR EXOTIC CU GHID IN MAURITIUS

Transport Avion KLM| 9 zile | de la 1.050 Euro

 

 

 

 

 

O insula indeparata in mijlocul Oceanului Indian cu ape turcoaz si plaje de nisip fin, peisaje exotice unde muntii si oceanul se contopesc intr-o deplina armonie, un resort unde calitatea serviciilor primeaza, delicii culinare si experiente de neuitat...  Daca acestea sunt cerintele unui sejur de vis, va asteptam sa descoperiti

MAURITIUS - PARADISUL EXOTIC!

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | Bucuresti - Amsterdam - Mauritius

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 11:45 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia Mauritius, via Amsterdam. Decolare la ora 13:45, sosire la Amsterdam la ora 15:45. Scurta escala pana la 17:30 cand ne imbarcam pe zborul Companiei KLM KL501 cu destinatia Mauritius.

 

Ziua 2 | Mauritius - Bun venit in Paradisul Exotic

Sosire in Mauritius la 07:50. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru formalitatile de cazare. Dupa check-in, timp liber la dispozitie pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitatile hotelului. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar. Detali pe http://theravenala-hotel-mauritius.com/  

 

Ziua 3 | Mauritius - Excursie de 1 zi in Nordul Insulei la Grand Baie

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau optional Excursie de 1 zi in Nordul Insulei. Incepem cu o vizita la Muzeul Mondial al Zaharului amenajat intr-o fosta fabrica,  prilej de a afla cat de importanta a fost cultivarea zaharului in intreaga istorie a insulei. Continuam cu vizitarea celebrului oras Grand Baie cunsocut si sub numele de St.Tropez-ul din Mauritius. Aici aveti ocazia sa va plimbati pe aleile inguste care duc catre piata centrala si de a vizita numeroasele centre comerciale, prilej de a va procura mult indragitele suveniruri! Timp liber pentru pranz pe cont propriu. Dupa pauza de masa, urmatoare oprire este la faimoasa capela  "Chapel of Cap Malheureux" de unde avem o vedere minunata catre maiestoasa roca "Gunners Coin". Castelul "Château de Labourdonnais" este ultima vizita din program, probabil cel mai frumos conac in stil colonial de pe insula, recent renovat ce reflecta bogatia opulenta a colonistilor. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar.          

 

Ziua 4 | Mauritius - Safari in Parcul National Casela

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau optional Excursie in Parcul National Casela. Casela - World of Adventures este un parc natural intins pe 14 hectare, un loc excelent pentru activitati in aer liber in natura, parcul fiind plin de animale salbatice: lei, zebre, struti, antilope, etc. Excursia include intrarea in parc, un safari in vehicul decapotat si transferurile de la/catre hotel. O multime de alte activitati aditionale le puteti face in cadrul parcului precum: plimbare cu leii sau tigrii, quad-biking sau buggie safari, plimbare cu segway, inot in canion, traversarea unui pod nepalez, vizita la parcul de Pasari, etc. Intoarcere la hotel. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar.         

 

Ziua 5 | Mauritius-Excursie in sud-vestul salbatic: Chamarel-Pamantul celor 7 culori

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau optional Excursie in sud-vestul salbatic cu pranz inclus. Excursia incepe cu o calatorie spectaculoasa de-a lungul coastei strabatand Tamarin si Salt Pans unde vom face un scurt popas pentru o vizita la muzeu, indreptandu-ne apoi catre Le Morne, La Prairie si Maconde. Vom lua drumul muntilor catre minunata asezare Chamarel. Vom vizita "Pamantul celor 7 culori" si cascada Chamarel - cea mai inalta de pe insula. Continuam cu o vizita la fabrica de rom "La Rhumerie de Chamarel" cu degustare inclusa. Dupa un delicios pranz (ATENTIE: bauturile nu sunt incluse), ne indreptam catre marele platou si punctul de panorama asupra "Cheilor Raului Negru" (Black River Gorges) bogate in flora si fauna. Lacul Sacru "Grand Bassin" este cel mai important loc de cult pentru hindusii din Mauritius. Urmatoarea oprire va fi la craterul "Trou aux Cerfs" cu o vedere de 360 grade asupra insulei. Intoarcere la hotel. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar.     

 

Ziua 6 | Mauritius -Relaxare si plaja

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja si/sau program de relaxare la facilitatile hotelului. Va sugeram cateva activitati inedite in adancurile din Mauritius. Safari cu submarinul albastru va ofera o experienta inedita timp de 40 de minute, scufundandu-va la 40 m in adancurile Oceanului Indian cu piloti specializati in biologie marina, o experienta rara si de neuitat! Alternativ, puteti incerca un Safari cu  Scuterul Subacvatic, prilej de a conduce timp de 30 de minute scuterul in adancul oceanului Indian la o adancime de 3m, in timp ce veti putea respira normal datorita domului transparent din sticla care ofera o priveliste panoramica asupra vietii marine si a recifelor. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar.         

 

Ziua 7 | Mauritius - Croaziera pe Coasta de Vest si Inot cu Delfinii

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau dimineata devreme (ora 07:00), va recomandam, optional,  o activitate inedita: Croaziera pe Coasta de Vest cu pranz inclus si Inot cu Delfinii. Ne vom imbarca pe barcile de mare viteza in Black River si dupa instructaj vom porni in croaziera pe Coasta de Vest, acompaniati de simpaticii delfini care ne insotesc o buna bucata din drum. Experienta de a interactiona si a observa aceste mamifere marine este una unica! Veti avea ocazia sa faceti snorkeling langa aceste mamifere cetacee pline de har. Navigarea pe coasta de vest, de-a lungul unui tarm strajuit de cele mai inalte varfuri muntoase ale insulei este o experienta fabuloasa! Vom ancora in apropierea recifelor de corali pentru snorkeling in laguna protejata prin lege. Servirea pranzului de tip BBQ cu bauturi incluse. Dupa pauza de pranz, vom vizita, in cursul dupa amiezei Crystal Rock si Insula Benetiers. Intoarcere la hotel. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar.         

 

Ziua 8 | Mauritius - Croaziera cu catamaranul pe Coasta de Est

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau optional pornim intro-o Croaziera cu catamaranul pe Coasta de Est - leaganul bogatiei istorice si frumusetii indigene. Vom naviga pe apele turcoaz oprindu-ne pentru stopuri de snorkeling admirand fauna subacvatica. Pranzul il vom servi la bord, bucurandu-ne papilele gustative cu peste proaspat sau pui la gratar, salate si selectie de fructe exotice pentru desert. Dupa pranz, ne indreptam catre faimoasa Ile aux Cerf - recunoscuta pentru plajele sale spectaculoase cu nisip fin si alb, lagune turcoaz cu vegetatie luxurianta si privelisti spectaculoase catre Mauritius. Va invitam sa va destindeti si sa va bucurati de aceasta experinta paradisiaca la cote maxime! Dupa-amiaza, intoarcere la hotel. Cazare si cina hotel The Ravenala Attitude 4* sau similar.    

 

Ziua 9 | Mauritius - Amsterdam - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei KLM KL502 cu destinatia Bucuresti, via Amsterdam. Decolare la ora 09:50 si sosire in Amsterdam la 18:50. Dupa o scurta escala, imbarcare pe zborul KL 1379 la 20:45 si sosire in Bucuresi pe aeroportul Henri Coada (Otopeni) la ora 00:30 (a doua zi).

Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

 

RAVENALLA ATTITUDE 4* | Baie des Tortues, Balaclava, MAURITIUS

https://hotels-attitude.com/en/the-ravenala-attitude/

Un adevarat paradis tropical, situat de-a lungul coastei de nord-vest in mijlocul unei gradini luxuriante marginite de apele unui rau cat si de nisipul fin al plajei, Ravenalla Attitude, este unul dintre cele mai recomandate resorturi ale insulei. Cu un design incantator, un adevarat amestesc de patrimoniu colonial si design contemportan cu accente tropicale, Ravenalla Attitude reprezinta alegerea ideala pentru petrcerea unei vacante exotice. Hotelul se bucura de o gama larga de activitati si servicii puse la dispozitia oaspetilor sai dintre care amintim: 10 restaurante ce ofera delicioase preparate dintr-o gama internationala de top oferind incursiuni culinare in bucataria asiatica, italiana, mauritana si japoneza; 2 piscine exterioare si 1 piscina pentru copii, centru Spa dotat cu hammam, sauna, zona de relaxare, bungalow-uri pentru diverse masaje si tratamente mauritane, sala de fitness, mini-club (3-12 ani), animatie, centru de activitati nautice precum: canoe, snorkeling, hidrobiciclete, paddle-board, windsurf sau ski nautic. Toate camerele hotelului sunt suite spatioase oferind un design cat mai apropiat exotismul insular. Acestea se deschid in balcoane sau terase si sunt dotate cu aer conditionat, mini-bar, TV satelit, internet wi-fi, telefon international, seif electronic, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, uscator de par, grup sanitar cu dus si toaleta separata.

 

 

 

 

Date de plecare:  27 Ianuarie, 12 Februarie - Valentines

 

 

 

Tarife calculate pentru un grup de 20 platitori

COUPLE SUITE (Ocupare 1 sau 2 persoane adulte)       

  • 1.050 Euro adult loc in camera dubla Couple Suite 

  • 1.550 Euro adult loc in camera single Couple Suite       

     

FAMILY SUITE (Ocupare 2 adulti+1 sau 2 copii, 3 adulti)

  • 1.189 Euro adult loc in camera Family Suite

  •  399 Euro copil 2-6,99 ani cu doi adulti in camera Family Suite

  • 599 Euro copil 7-11,99 ani cu doi adulti in camera Family Suite

  • 799 Euro copil 12-16,99 ani cu doi adulti in camera Family Suite

     

     

     

    Servicii incluse:

  • Bilet de avion Bucuresti -Mauritius - Bucuresti, via Amsterdam, Compania KLM
  • Cazare 7 nopti cu mic dejun si cina (DEMIPENSIUNE)

Hotel The Ravenalla Attitude 4* sau similar Mauritius

  • Transferuri aeroport - hotel - aeroport
  • Insotitor roman de grup

 

 

Servicii neincluse:

  • Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale: 499 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

  • Supliment All Inclusive:245 Euro/adult; 126 Euro/copil 2-11,99 ani, 182 Euro/copil 12-17,99

    (NOTA: se rezerva din tara impreuna cu pachetul de servicii turistice)

  • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

  • excursiile optionale

  • bacsis pentru soferi si ghizi locali (se achita local insotitorului de grup)

     

     

    Excursii optionale Mauritius (tarife informative pentru minim 15 platitoriu)

    (Se rezerva la fata locului si pot suferi modificari in functie de furnizor)

  • Excursie de 1 zi in Nordul Insulei : 75 Euro/adult, 40 Euro/copil 2-11,99 ani

  • Safari in Parcul National Casela : 60 Euro/adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani

  • Croaziera pe Coasta de Vest si inot cu delfinii cu pranz inclus: 110 Euro/adult, 55 Euro/copil 2-11,99 ani

  • Excursie in sud-vestul salbatic cu pranz inclus: 95 Euro/adult, 50 Euro/copil 2-11,99 ani

  • Croaziera cu catamaranul pe Coasta de Est pranz inclus: 95 Euro/adult, 50 Euro/copil 2-11,99 ani

 

Servicii incluse:
Nu sunt informatii disponibile

Servicii neincluse:
Nu sunt informatii disponibile
Conditii:
Nu sunt informatii disponibile

Observatii:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Acte necesare:
Nu sunt informatii disponibile
Nu sunt informatii disponibile

Va recomandam

Sejururi

Early Booking ANTALYA 2024(Lara & Belek & Kemer)

8 zile / 7 nopti
de la 342 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking TENERIFE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 724 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking RHODOS 2024

8 zile / 7 nopti
de la 407 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking MALLORCA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 676 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking HURGHADA 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 334 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking DUBAI & RAS AL KHAIMAH 2023-2024 (Fly Dubai)

8 zile / 7 nopti
de la 931 EURO / persoana / sejur

Early Booking GRAN CANARIA 2024

8 zile / 7 nopti
de la 764 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking SHARM EL SHEIKH 2023-2024

8 zile / 7 nopti
de la 584 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ANTALYA 2024 (Side)

8 zile / 7 nopti
de la 350 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ZANZIBAR 2023 - 2024

8 zile / 7 nopti
de la 1059 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Early Booking ALGARVE 2024

8 zile / 7 nopti
de la 720 EURO / persoana / sejur 7 nopti

Vezi toate sejururile